4 aylik evliyim ama bu kadar zor olacagini dusunmemistim. Tum işler benim uzerimde. Asiri yoruluyorum. Esime yardim et diyorum etmiyor. Onun disinda yemek yapmayi falanda pek bilmiyorum. 3-5 bir sey işte.
Eşim bir seyler istiyor. Bugun şunu yapsana cok severim diye. Tarife bakarak deniyorum olmuyor pek. Bunlara el yatkinligi lazim.
Ben evlenmeden once evimde sultanmışım gercekten. Ev islerine aliskin da degilim. Yemek yapmaya da elim yatkin degil.
23 sene annemle yasadim. Oturdum ders calistim. Dis hekimligi okudum. Simdi de işimi yapiyorum. Calismaya başlayınca tek yasamaya basladim ama yine bu isleri bilmiyorum cunku evime temizlige bir abla gelirdi. Ayni abla da aksam yemegimi evimde yapar giderdi. Benim karnim doyar, ona da ekmek kapisi oluyordu.
Bazen yemek, iş yapacak zamanim zaten olmuyor. Temizlik falan bilirim biraz ama yemekte iyi degilim. Iki kat yoruluyorum boyle. Eşime söyledim biri gelsi, bu isleri halletsin diye. istedigin seyler az para degil falan dedi.
Yani para vermiyor temizlik, yemek icin. Bende o evde tek yasamadigimdan tamamen temizlik ve yemek parasini ben vermek istemiyorum haliyle. Onunda vermesi lazim. O vermiyor, ben vermiyorum. E bir seyler de yapamiyorum.
Bir de üstüne bana nasil kadınsın der gibi bakiyor bazen. Daha da zoruma gidiyor. Gel sen yapta yiyelim o zaman bende bilmiyorum diyor o erkek oldugu icin bilmeyince sorun yok, ben bilmeyince olaylar olaylar.
Ben ona nasil erkeksin diye asagilayici şekilde bakmiyorum ama. 4 aydir zevk aldigim yok afedersiniz ama. Kendisi iki tas yemek yapamadim, bir seyler olmuyor diye beni yetersiz ve kotu hissettirirken, ben bir sey demiyorum ama.
Cok mutsuzum ya. Evlilikten beklentim bu degildi. Dedigim gibi ne bazi konularda maddi olarak destegi var ne manevi.
Temizlikten anlamam, yemekten anlamam deyip kenara cekiliyor. Bunlar icin butce de ayırmıyor ki parayla, hizmet alarak halledelim.
Bunlari yapabiliyor olsam bile mutsuz olurdum cunku işten sonra kendisi gecip uzaniyor. Kadin olarak yine yorgun halimle ben bir seyler hazirlamaya calisiyorum. Bu beni daha da sinirlendirip mutsuz ediyor.
Evdeki her seyi ben yapacaksam, hayati paylasmayacaksam bu adamin yanimda ne işi var. Ben kendi basima da boyle yaşıyordum zaten. Medeni durumumda evli yazsa ne yazmasa ne.
Bekarken yasadigim duzeni de kabul ettiremiyorum. Boşa para olarak görüyor eve birinin yemek yapmasini falan. Yani anlasamiyorum, uzlasamiyoruz. Cok yoruldum 4 ayda ruhsal ve bedensel olarak. Bunu görmüyor bile. Ayrilmayi düşünür oldum artik.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer