Eşim çok baskın biri sürekli kafasına göre yaşayan birey ilk başlarda bu kadar değildi ama son zamanlarda beni çok yıpratıyor bizi çok umursamıyor sadece para vereyim alışveriş yap yeter diyor 3 çocuğumuz var bıraksam çocuklar rezil olacak bırakmasam ben dayanamıyorum nasıl bir yol izlemeliyim?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Çocuklar falan kafana takma inan o çocuklar siz ayrılsanız dağlar kadar etkilenmez hem o çocuklara annelik yapabilmen için psikolojisi yerinde sağlıklı karar verebilen düşünebilen bir anne olman gerekiyor sen psikolojik ve ruhen yıpranmış bir şekilde zaten çocuklara bakmazsın isteğin kadar paran olsun senin enerjin çocuklara geçer o yuzden ilk kendi psikolojin için mücadele edeceksin sen daha mutlu olunca o mutlugun da çocuklara geçicek ama sen böyle kötü psikoloji ile hayatı yaşarsan bu çocuklarına da yansır ama yinede sen bir son uyarı yap bence Allah yardımcın olsun.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılEşinizin sizi bunaltan kötü huyları var aanladığım kadarıyla boşanmak istiyorsunuz ama cesaret edemiyorum demişsiniz. Çünkü belki de gerçekten cesaret etmenizi gerektirecek bir durum yoktur yani boşanmanızı gerektirecek kadar kötü değildir? Bilinç kendinden akıllıdır ve belki vicdanınız bunun farkında olabilir? Bazen bizim gözümüzde büyüyen , işin içinden çıkamadığımız şeyler aslında o kadar büyük değildir , lakin bizde o durumu düzeltecek yeteri kadar materyal ve bilgi olmayabilir. Bu yüzden sanırız artık son nokta , halbuki çok büyük hatalar affedilmeyevek şeyler yoksa belki bazı değişimler olayı kökten değiştirebilir... Birilerinin size burada boşan demesi en kolay yol ancak vebali büyük ve sonrası çok büyük pişmanlık getirebilecek yol. Ayrıca bir atasözü var "keskin kılıç ipeği kesmez "diye. Yani ipek o kadar yumuşak, latif ve naiftir ki karşısındaki keskin kılıç bile onu kesemez, akar geçer. Şimdi biz de kendimizi sorgulamalıyız. Eşimiz karşımızda otoriter ve keskin biriyse ،dik başlıysa ve bunalıyorsak acaba biz de onun gibi keskin ve otoriter davranmaya çalışıyor olabilir miyiz? bunalmamızın sebebi bu olabilir mi? ipek gibi yumuşak olabiliyor muyuz? Çünkü o dişil dengeyi sağladığımızda zaten hem istediklerimiz olur hem huzurlu oluruz. Size nacizane kendimce verebileceğim cevap bunları söylemek ve bu soruları bırakmak... Yazıya dökerek artı eksi mantığıyla ve kendinizi de dürüst bir şekilde gözden geçirerek bu soruları cevaplamak size en doğru cevabı verecektir. Yoksa bir aileyi internet ortamındaki bir kaç boşan cümlesiyle darma duman etmek altından kalkılamayacak kadar büyük bir vebal... Hayat sizin çokk iyi düşünün
Umarım iki dünyada en iyi yerlerde olur ve iki dünyada mutlu olursunuz. Allah yar ve yardımcınız olsun
52 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@Tanque Teşekkür ederim. Allah güzelleştirsin, hakkıyla da yaşamayı nasip etsin
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBu yaşta 3 çocuk çokmuş.
Neyse ama bende böyle yıllarca yaşıyorum bir evde arkadaş gibi, aslında anlaşamıyorsun ayrılmak gerekir fakat bunu bir türlü yapamıyoruz, aldatsak ta yine olmuyor.
Çocuklar bir şekilde büyür, sen mutlu olacaksınki çocuklarında rahat etsin.
İstenmeyen yerde durulmaz.00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
13
Cevap
52Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 10,1b cevap paylaştı. 3. Kişiyi dahil etmeden kocanla son kez bu konuyu konuş. Düzelmezsen senden boşanmak zorundayım bende insanım dayanamıyorum huzursuzum artık psikolojim bozuldu de. Ona değiştiğini eskisi gibi olmadığını söyle. Baktın adam olmuyor aile büyüklerinden yardım alıyorsun ve boşuyorsun başka çaresi yok. Bir insanın en büyük imtihanı eşidir. Hayırlı eş huzurun başlangıcıdır.
25 Yorumla
Soran+1 yılDoğru soyluyosun birtek çocuklarımı düşünüyorum benim hatamı onlar çeksin istemiyorum 😔Asla kimseye boyun egmem ben normalde
Soran+1 yılKur'an okudum bı yola gelmedi beddua ettim arabası ters takla açtı 🤦Nasıl bı imtihan hemde
- Aşk İlişkileri konusunda 6,8b cevap paylaştı.
+1 yılBu işin lamı cimi yok. Anne babanın geçinemediği, mutlu ve mesut olamadığı hiç bir yuva da çocukların da huzur için de olması, büyümesi beklenemez. Konuyu etraflıca konuşun ve mutsuz olduğunuzu, üzüldüğünü, yıprandığını ve nefrete dönüşecek bir sürece girdiğini söyle. Boşanmak'ta bir haktır ve çeşitli kuralları vardır. Çocuklar ikinizin çocukları ve boşandım diyerek te sorumluluktan kaçacak değil. Lütfen ama lütfen korkmayın.
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılPlanın ne? Onu düşündün mü….
mutlu olma ihtimalim ne kadar….adamı düzeltme ihtimalin ne kadar?
yuvayı kurmak zor yıkmak kolay….
adam iyi biri mi? İnsan olarak? İnsani yönü gelişmiş mi?
sorunlar geçici mi?
umarım güzel olur her şey senin ve çocukların için
10 Yorumla
+1 yılBende ayırlmak istedim çocuk var diye ayrılmadım 20 yıldır hayat bana eşime ve çocuğuma zehir oldu evde huzur yok çünki
22 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle çok zor Allah kimseyi yuvasiyla hatta çocuklarıyla imtihan etmesin çok zor gerçekten
- +1 yıl
Amin çok zor kimse ayrılmak için evlenmiyor kimse huzursuz olmak için evlenmiyor ama olmayınca olmuyor boşa zorlamanın ve kimsenin huzursuz olmasına gerek yok
+1 yılKonuşmak belliki çözüm olmiycak cocouklarin için sakın durma sana tavsiyem ay işte cocoukalrim var yaqamam mutsuz olurlar deme sen mutlu olmalısınki önce sonra cocouklarin mutlu olsun herşeyi göze al ve ayrıl derim zaten gerisi kendi çorap söküğü gibi gelir sen sadece kendini mutlu etmenin yolunu bul
19 Yorumla
Soran+1 yılİyide onlarinda çocukluğunu elinden almak istemiyorum başkasına emanet edersem onlara nasıl bakar acmi kalır susuzmu anlarmi uzulunce oda olmuyo 😔
- +1 yıl
Bir şekilde büyüyorlar inan
- +1 yıl
Biliyorum zor düşüncesi bile kötü ama eğer böyleyse hayatı ni düzene sok sonra yanına al derim
Soran+1 yılBilmiyorum kafayı yemezssen iyi bu gidisle
- +1 yıl
@aloovera derken?
- +1 yıl
İlk başta yanlış yıkıcı gibi görünsede doğru olan bu anne baba huzursuzsa çocuklarda huzursuz
- +1 yıl
Aynen öyle 👍🏻🙏🏻
- +1 yıl
Yaşına göre isabetli yorum tbrk
- Aşk İlişkileri konusunda 6,3b cevap paylaştı.
+1 yılKendini düşün kendin huzurlu olmazsan çocuklarını mutlu edemezsin.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılMutsuz bir yuvada buyumelerinden iyidir.. Bosan.. Kimse rezil olmaz emin ol.. Sonucta sende bir cansin..
00 Yorumla
+1 yılKonuşarak duzeltemiyorsaniz ayrılın kendini mutlu hissetmediğin bir ilişkiye katlanmak zorunda değilsin
01 Yorumla- +1 yıl
Çocukların yaşları ufaksa zor biliyorum ama onlar da negatif enerjinin olduğu bir ortamda yaşamak istemezler anne baba ne kadar mutluysa eşittir çocuk da o kadar mutludur bunuda düşünün
Konuşmayi dene.. senin ciddi olduğunu anlasın.. anlamaz. ise zor
04 Yorumla
Soran+1 yılAnlattım dedim ben sanauhtac değilim sen bana muhtacsin dedim bı bırakırsam çocukları olduğun gibi rezil olursun dedim ama benim çocuklarıma zaafimi biliyo
Soran+1 yılEvin içinde arkadaş gibiyiz iki yabancı ihtiyaç dahilinde konuşmuyorum
Yaradan insanoğluna akıl vermiş. Oturup konuşmaktır mantıklı olan.
012 Yorumla
Soran+1 yılAnlamayan cahile ne yapacaksın peki 🤔
- +1 yıl
Anladığı dilden anlatacaksın.
Peki başta cahil olduğunu anlamadan mı evlendiniz? 🤔
Soran+1 yılBöyle değildi sağın solun lafıyla bu hale geldi
- +1 yıl
O zaman onu sağdan soldan kurtacaksın.
Soran+1 yılKurtulmak istemiyo bitiricem çocukları bırakıp başka çaresi kalmadi
- +1 yıl
Sadece çocuklara acıyorum zaten.
Soran+1 yılÖyle bende ondayim zaten yoksa şu an bile kaç kişiden çıkma teklifi evlilik teklifi bile aldım hatta gitsem bı ise girsem rahat rahat her şekilde yasarim ama evlatlarım işte
- +1 yıl
Evliyken bunu yapmam bu kişileri bulman da senin karakterinin meselesi kardeşim. Sizin abuk zabık fikirlerinizi dinleyecek değilim, miğdem bulandı.
Merak etmeyin buradaki tek kişi siz değilsiniz böyle yapan burada. 😃
Soran+1 yılBen kimseyle konuşmuyorum kardesim önceden beni seven kişiler ne bilim beni tanıyan bir kaç kişi haberi olmuş arkadaşımla haber yollamış karaktersiz biri değilim o kadar lütfen cümleleri kurarken karşıdaki insan incinirmi incinmezmi bı düşünüp öyle konuşun
Soran+1 yılBen ayrica bunu yapan biri olsam şu an kocamın ağzına göre verir gider ilgiyi sevgiyi başkasından alirim bosanmam gül gibide yaşar giderim haberi bile olmaz emin ol
- +1 yıl
Allah'ın hikmetine bal aile içi meseleyi uçan kuş duymuş desene. İşte sorunu kendiniz de arasında. Çabalamak konuşmak yerine son üç yorumdur sadece kendi menfaatlerinizden bahsediyorsunuz. Ben aile bağları konuşulurken saçmalayan insanoğlunun kırılıcağına inanmayan biriyim.
Karaktersizsiniz demedim. Sadece o sorunu kendiniz de arayın dedim.
Soran+1 yılEşim evdeki hersyi annesine anlatmış oda herşeyi yaymış yargılama gerçekten anlatamadigim çok olay var
+1 yılbu konuyu konuş onunla ciddiyetini kararlılığını belli ederek
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10,4b cevap paylaştı.
+1 yılbu saatten sorna çalışmıyorsan ekonomik özgürlüğünde yoksa kendinede güvenmiyorsan ayrılman zor
00 Yorumla Bırakma sakın. Eger elinde iyi mesleğin yoksa hiç hiç birakma
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılAyrılmalıdır kesinlikle ya erkek vey kadin mutsuzve özel sebepler varsa ayrilmali
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 446 cevap paylaştı. Ayrılma boşanma olmuş cocuk oyuncağı oturun karşılıklı güzelce konuşun illa vardır bi çözümü
00 Yorumlaİlişkinizde hiç bir şeyi oturup konuşup birlikte planladınızmı?
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılÇocuklarını yanına al tekmeyi baş adam seni aldatıyor
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 854 cevap paylaştı.
+1 yılHiç sorma millet açıktan birbirini dikiyor sana ne yaparlar düşün istersen
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılBütün bunları dava dilekçende belirtip kanıtları ile aile mahkemesinde dava acmalisin
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 334 cevap paylaştı.
+1 yılkendini özgür ve mutlu hissedeceğin ortamlar oluştur
00 Yorumla 3 çocukla ayrilmak çok zor. Bence devam ettirin çok kötü birisi değilse.
20 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılhiçbir şey yapamazsın elin kolun bağlı bırakamazsın da ayrılamazsın da 3 tane çocuğu hangi kafayla yaptın
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılmaddi gucuneun verdigi gereksiz umursamazkik ve ozguven. metrsi filan vardir bunun
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılcocuk var nasilsa birakamaz guveni var sanirim
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÖyle kafana göre nereye gidiyorsun!
Sığıntı olarak yaşamanın bedelini ödemelisin02 Yorumla
Soran+1 yılNasilda güzel önyargılı davranıyosun ama umarim başına gelmez
Zor bir durum konuşarak halletmeyi deneyin. Yuvanı kurtarmaya çalış ki ilerde vicdanın rahat olsun. Sonrası senin bileceğin iş.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNiye perişan olasın nafaka tazminatla huzurla yaşarsın
00 YorumlaBol bol dua et abla Namazlarınızı kılıp dua edin Teheccüd namazına kalkın Allah yardımcınız olsun
00 Yorumlaanlaşmayı dene olmuyorsa oluru neyse onu yap
00 Yorumladurumun zormuş çocuk olmasa boşan derdim
08 Yorumla
Soran+1 yılÇocuk olmasa zaten çoktan bosanirdim
Soran+1 yıl29 yaşım
Soran+1 yılLiseyi kendi emeklerine bitirdim üniversiteye hazirlaniyorum 🙏Teskkur ederim yorumun için
Soran+1 yılEn küçük 4 yaşında para olduktan sonra kreşe yine verilir
- Aşk İlişkileri konusunda 12,3b cevap paylaştı.
+1 yılÇocuklar için dayanmaya devam
02 Yorumla
Soran+1 yılOnlar için katlaniyorum ama ne bilim yaa insan dayanamiyo bazen
- +1 yıl
Anlıyorum zor bir durum ama onların huzuru bazen daha önemli
- Aşk İlişkileri konusunda 9,4b cevap paylaştı.
+1 yılÇocuklar niye rezil olsun
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılçalışyormusun gelirin var m ı
00 Yorumla Hiç aldattin mi
00 YorumlaCesaretin varsa çocukları al ayrı eve gecin
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Ayrılmak istedıgını söylemelisin
00 YorumlaDinlersen anlatmak isterim.
00 Yorumla
+1 yılGeleceği görmeye çalış
00 YorumlaAynı durumdayım seni çok iyi anlıyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNasıl yani anlatsana biraz
014 Yorumla
Soran+1 yılAnlattığım gibi ilgisiz umursamaz kendinden başka kimseyi düşünmez birtek para veriyo baba oluyo iste
Cevap sahibi+1 yılHmm yatakta aranız nasıl
Soran+1 yılYatakla alakası ne 🤔
Cevap sahibi+1 yılO konuda da ilgisiz mi yani
Soran+1 yılİlgili ama ben uzaklastim
Cevap sahibi+1 yılNe boktan bir evlilikmiş
Soran+1 yılÖyle cikmazdayim iyice
Cevap sahibi+1 yılSen bu işi çözemezsin çünkü korkak bir karaktersin.
Soran+1 yılKorkum en başta Allah'tan sonra çocuklarımdan başka kimseden korkmam ben
Cevap sahibi+1 yılGeç bu beylik laflarını😃
Soran+1 yılSana bişi inandirma gibi derdim yok buraya yazdım ister inan ister inanma bu senin sorunun
Cevap sahibi+1 yılİnanıp inanmama değil iş dostum. Boşanamazsın çünkü korkaksın. Olabilecek şeylerden korkuyorsun olmayabilecek şeylerden korkuyorsun. Bu sorunun benzerini gördüm daha önce muhtemelen sendin. Sürekli böyle sorup duracaksın bir çözüm üretemeyeceksin çünkü harekete geçecek g. t yok sende gördüğüm kadarıyla.
Soran+1 yılSadece düşüncem çocuklarım kafamı kurcalayan it köpek soz sahibi olucak her boklarina karisacak kendisini bırak bosamayi dünyayı dar ederdim elimde öyle deliller varki
Soran+1 yılHata yapmak yaş tahtaya basmak istemiyorum çocukların geleceği yüzünden bu yüzden harekete gecemeyislerim derler ya mantık a noktasından b noktasına götürür sadece diye o donemdeyim
Gizli Üye(30-35)+1 yılAilen seni destekliyor mu
06 Yorumla
Soran+1 yılBeni destekliyor ama çocuklarıma bakacak durumları yok
Cevap sahibi+1 yılOrası problem değil çalışırsın bakarsın nafaka felan bir şekilde geçinirsiniz ama eşinle bir konuş yinede belki düzelir
Soran+1 yılKonuşmayla olmuyo çok yolunu denedim gercekten
Cevap sahibi+1 yılBenim eşimde boşanmıştı başından bir evlilik geçmişti ilk başlar zor olur senin için
Soran+1 yılÇocuk olmasa çok kolay olurdaa ahh işte 😁
Cevap sahibi+1 yılEvet orası öyle ama dediğimi yapabilirsin :)
Sabret
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNiye amcklanmadan önce karar vermedin
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHiç mi farketmedin evlenmeden
00 Yorumla
+1 yılÇalışıyomusun kaç yaşndasn
02 Yorumla
Soran+1 yıl29 yaşındayım lise mezunuyum hiç çalışmadım bu zamana kadar
- +1 yıl
Anladm. yazarmsn dm den
Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Bunu cevaplayana ZOR
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılCesaret etmelisin
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 16,3b cevap paylaştı.
+1 yılgeç kalmadan boşan
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 449 cevap paylaştı. Topla cesaretini ayrıl. gel konuşalım biraz
00 YorumlaEe nasil gecicen
00 Yorumla
+1 yılBoşanma sakın
00 Yorumla
+1 yılNerde yaşıyorsun
00 Yorumla
+1 yılbırakmadan ayrıl, velayetleri sende kalsın
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılTanıdım seni 😅
07 Yorumla
Soran+1 yılNerden 🤔
Cevap sahibi+1 yılBurayı aktif kullanmıyor musun? Özelden konuştuğum biri var. Ona benzettim
Soran+1 yılEvet aktif kullanıyorum ama böyle soruyu ilk defa sordum
Cevap sahibi+1 yılTanıdın mı
Soran+1 yılHayir
Cevap sahibi+1 yıl3 çocuk 29 yaş. Yazma şeklin vs. O olduğuna eminim ama ispatlayamam. Peki inandım 😅
Cevap sahibi+1 yılO isen yaz konuşalım. Değilsen de yazabilirsin elimden geleni yardımı yaparım
+1 yılUmarım duzelirsiniz
11 Yorumla- +1 yıl
Sorununuz nedir tam olarak
Gizli Üye(36-45)+1 yılYorumsuz.
11 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılYazılanlara bakılırsa kusur iki taraflı
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBaska kadn olablrmi
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl😔😔😔
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılİşin var mı?
00 Yorumla
+1 yılKonussana
00 Yorumla- Devamını Gör (5)
Devamını Gör(50)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Eşimden ayrılmak istiyorum ama cesaret edemiyorum, ne yapmalıyım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler