Eşim beni terk etti ama boşanmak istemiyorum, ne yapmalıyım?

ben kocamı seviyorum 2 çocuğumuz var. ama o bizi terk etti. ve ayrı eve çıkmış, annesi söyledi. 1 aydır eve gelmiyor gelmicm diyor boşanma davası açmış aramız iyiydi sorun yoktu. galiba başkası var onun için bıraktı ama ben boşanmıcm. ne yapmalıyım haftaya boşanma davası var. annesi de boşanma diyo. çocuklarımızı düşünmüyor bile 1 aydır evde ne varsa onları yedirdim tek başıma uğraştım hiç arayıp sormadı. annesi para vermese faturaları ödeyemecektim bile bu ay. annesine evlenirsem çocuklarımı alıcm demiş çıldırmak ne yapmalıyım kocamı seviyorum
Güncellemeler
+1 yıl
kaynanam bugün geldi başka bir kız bulmuştur görümcem araştıracak kanıt bulacak. çünkü bu zamana kadar çok FAKİRLİK çektik onlarda biliyor. Bana ailemden 200bn tl MİRAS kaldı babam annem ölünce. onun sayesinde iş kurdu sonrada işleri büyüttü. ve parayı bulunca başkasını buldu. ben ayrılırsam en fazla 3000 tl nafaka ve oturduğumuz evi verir onları bile araştırmış. ama yeri geldi pazar atıkları ile yemek yaptım 4 yıl ona ragmen boşanmadım. rahmetli ailem boşan diyordu. şu an ise o kızla evlenecek
Eşim beni terk etti ama boşanmak istemiyorum, ne yapmalıyım?