bir tane oğlum var 10 yasinda ne yapmaliyim bir omur sevmediğim biriyle gecermi
Cevabın nedir?
+1 yılTabiki de geçmez, ama oğlunuz için "uzlaşma" yoluna gitmeniz şart.
Yoksa şiddetle, kavga ile bu iş olmaz.
Elbette bir isteği vardır , unutma her erkeğin kafasında bir ayrılık modeli vardır.
Kendini o modele getirirsen , arkasına bile bakmadan gider.
Sal kendini. Bakma kendine , bakımsız kadına erkeğin tahammülü çok azdır.10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yıleşini sevmiyorsan ayrılmak istiyorsan
bunu ailene söylemelisin
ailen sana destek olmadan bu nasıl olacak?027 Yorumla- +1 yıl
ailenin destegi olmadan
eşin istemeden nasıl boşanacaksın..
bak üçüncü sayfalarda binlerce kadın cinayeti var..
ya sulh yolunu bulacaksın evli kalacaksın
ya da boşanacaksan herşeyi göze alacaksın
gidip iyi bir avukat tutacaksın
gelirin kazancın var mı peki? - +1 yıl
Yeni bir erkek hayayına girmişse kimseyi dinlemez müdür.. olaya bu açıdanda bak.
- +1 yıl
@dumencihaydar ya haklısın kardeşimde..
yinede..
boşanmak kolay degil ki
hele adamda zengin sanırım her türlü şekilde yasaları kullanır - +1 yıl
Elbette kolay değil, ama boşanmak istiyorsa kimsede zorla tutamaz. Zenginlik nir yere kadar. Dünyanın en zenginide olsan kadınına sevgi göstermedikten sonra hiç bir işe yaramaz ki. Yasalar karşısında eşitler lakin mahkeme ailenin yıkılmasından yana olmadığı için herhangi bir taraf boşanmak istemiyorsa birleştirici bir tutum sergiler mahkemelerde uzar gider...
- +1 yıl
@dumencihaydar iyi bir avukat
kadını kötü gösteren birkaç resim
cocugunu bile göstermezler yani..
cocuguda var hanımın ayrıca - +1 yıl
Boşanmak isteyen taraf kadın. Erkek olsa anlatım kötü gösterp çocuğu elinden almayı falan. Ama kadını bırakmak istemeyen biri kötüleyipte niye boşanmak istemediğini sormazlar mı adama :) bu durumda kadını haklı görür mahkeme. Çocuğun velayetini alır. Boşansa bile o elemandan kurtulamaz hiçbir şekilde dedğin gibi çocuk var..
- +1 yıl
@dumencihaydar aynen öyle..
iyi bir avukata ihtiyacı var ve destege ayrıca..
- +1 yıl
Avukat süreci kötü etkileyebilir. Anlaşmadığı sürece hep sıkıntı çekecek gibi gözüküyor. Adam psikopat belliki..
Ve başka birinin varlığını öğrenirse ozaman hepten delirir.. - +1 yıl
Belki iyi niyetle yaklaşıyor ailen ama bizim kültürümüzde şöyle aptalca bir düşünce var.. elalem ne der, senin yerin kocanın yanı, döverde severde, olur öyle tatsızlıklar barışırsınız seversin bilmem ne... kendi kızları dahi olsa ki anneside bir kadın oldupunu göz önünde bulundurursak boşanmış bir kadına kötü gözle bakılır ve değersiz görülür... başımıza bela kalır mantığı var.. ailenden bir destek olmayacak sana bunu bilerek hareket et.
- +1 yıl
açıkcası boşanmak zor süreç iyi planlanmalı
sonra adıma tmalısın
hani anlık hareketler sonra başına bela açar dümencihaydarında benimde söylemek istediğimiz bu özetle - +1 yıl
Son olarak şunuda belirteyim. Başka birinin hayatına girip sevgiyi değerini kadınlığını hissetmeni sağlaması seni bu duruma sokmuşta olabilir. Asla ama asla unutmaki oda bir erkek ve seni sevecek kadar düşünceli ve iyi niyetli olamaz. Gelen gideni aratır sözü boşuna söylenmiyor. Ben sana boşanma demiyorum kocanla geçinde.. bu tür heyecanla bir anlık gaza gelme ile böyle cidd bir karsrda alınmamalı diyorum. Var veya yok ama benim tam olarak gördüğüm şey budur.
- +1 yıl
ya sonra
sen ayrıldığında oda eşin gibi yaparsa
ne yapacaksın?
bide bunu düşün
- +1 yıl
Söylediklerimin her kelimesini tekrar tekrar okumanda fayda olacak. Sana değer veren biri eşin değilde bir başka erkekse hele 2 kere hatta daha fazla düşünmelisin... onunda bir erkek olduğunu evet sana değer vermesi sevgisini sunması sana mutluluk kazandırıyor, lakin onu nekadar tanıyorsun :) en yakınındakine bak tecrüben o senin... ilk zamanlarda oda sana karşı değer veriyordu sen sevmesende sonuçta bunu yapmıştır. Şimdi sen ulaşılamaz birisin ona oda sana... mutluluk bir başkasıyla değil içindeki istekle alakalıdır. Sen onu istediğin için mutlusun mutlu oluyorsun. Eşin ise onun evrim geçirmiş halidir...
- +1 yıl
Yo yo ben zorla kendini demiyorum. Olmuyorsa istemiyorsan ayrıl tabi ama başka bir erkek için asla yapma diyorum sadece 👍
- +1 yıl
Devrik cümle olmuş zorla sev onu demiyorum..
- +1 yıl
Amalarla bu iş yürümez. Evet belliki sana kadınlıpını yaşatmış. Ama bu gerçekleri değiştirmeyecek. İyi düşün taşın. Yağmurdan kaçayım derken doluya tutulma..
- +1 yıl
Bu boşanma sürecinde bu ilişki duyulursa herşey aleyhine olur.. uzak dursun...
- +1 yıl
Arkadaşı rahatsız etmeyelim daha fazla kusura bakma affedilmeyen..
Benim cevaptan devam edicem..
+1 yılsevmiyorsan neden evlendin diye sormayacagim cünkü muhtemelen sevipte evlenmissindir.. neden sevgi kalmadi diye sormak istiyorum ama ona göre cevap vereyim
04 Yorumla- +1 yıl
soguttu derken onurunu incitecek bir sey mi yapti?
en dogru karari sen ancak kendin icin bilirsin. kimse durup dururken yuvasinin dagilmasini istemez. Allah yardimcin olsun diyorum - +1 yıl
tamam o zaman. ayrilmak istegin cok dogal. ben ters veya kötü hic karsilamam. seni haketmiyor bu adam. yorumlarini okudum biraz önce. seni öldürmekle tehdit etmis.. bence sen kendini ondan sogutsan ki kendisi artik senden ayrilmak istesin? mesela makyaj yapip bakim yapmayipta senden sogumasini iyi kötü sagla.. belki kendisi gün gelir ayrilmak ister
- Aşk İlişkileri konusunda 344 cevap paylaştı.
+1 yılEvlenirken heves değilde nefes olarak düşünseydin o çocuğuna yazık olmayacaktı.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
14
Cevap
38Cevap
Büyü olabilir ya çok değişik bir şey bu olaylar, normalde hiç beklemediğin şeyler bile büyü çıkabiliyor.
Benim bildiğim kadarıyla normalde bağlama büyüsünü iyi amaçla yaparsan bir sorun çıkmıyor ama başka biri tarafından kötü niyetle yapıldıysa bozulması gerekebilir.
Benim amcamım yaptırdığı bir büyü bozma çalışması vardı, yengeme birileri büyü yapmış, bir şeyler olmuştu, medyum ali gürses ile çalışıp memnun kaldılar. senin için numarasına baktım, 0535590 62 75 bu numaradan ulaşabilirsin. Güvenilir biri, umarım çözülür sorunun en kısa sürede canım
00 Yorumla
+1 yılpişman olacağın şeyler yapma bence daha sonra kafanı duvarlara vuracaksın. Şu an ikilemdesin gerçek duyguların gizlenmiş sen bile bulamiyorsun ama ortaya çıktığında çok pişman olursun. bence bunu otur düşün.
03 Yorumla- +1 yıl
mesaj atsana bana 2 dk
- +1 yıl
ekle beni
+1 yılSevmediğin birisiyle ömür asla geçmez
Boşanmanı haklı kılacak yeterli bir sebeptir bu
Çocuğunu da mutsuz büyütürsün kararlı ve cesur ol sana bu konuda bir kitap tavsiye edebilirim30 Yorumla
+1 yılMerhaba, bende kendimi bu konuda yalnız zannederdim.. Öncelikle sizin istediğiniz nedir? Eşinize gerçekten eskisi kadar aşık olabilmek mi yoksa ayrılmanın hesabını mı yapmak?
00 YorumlaSu saatten sonra ortada birde cocuk varsa sırf bu sebep yüzünden ayrılamazsın... Buna hakkın yok...10 yıldır nerdeydin?
10 Yorumla
+1 yılO kadar erken evlenirsen böyle olur. Severek mi evlendin? Eşinde senden bayağı büyük sanırım?
04 Yorumla- +1 yıl
Bence sen hiç sevmedin onu. Ayrıldığında kendi basının çaresine bakabileceksen hiç boşuna zaman kaybetme. Neden kendinizi bu kadar mutsuz ediyorsunuz? Biraz ileri görüşlü olsanız belki bu kadar sorun yaşamazsınız
- +1 yıl
Mahkemeye başvur o zaman evinin yakınına bile gelemez
- Aşk İlişkileri konusunda 4,1b cevap paylaştı.
+1 yılGeçmez ne kadar bırakmasada sen git dilekçeni yaz ve o mecbur kabul eder
02 Yorumla- +1 yıl
Annenlerin desteği önemli asıl
15 yaşında mı evlendim ne demek 10 yaşında oğlum var vicdansız
00 YorumlaAyrıldıktan sonra her şey düzelecekmi, bunu düşündünmü?
00 YorumlaZor bir durum. His karmaşası kolay yaşama bundan sonra. İyi düşün et öyle ayrıl. Avukat tut geç
00 Yorumla
+1 yılYasin kac aldama da var sanirim cocugunun gelecegi icin katlan diyecemde zor is vicdanini dinle bence burda sahlikli cevaplar alamayabilirsin
00 Yorumlaçocuğun var çok ciddi anlasamamazlik şiddet vs. yoksa bence ayrilma çocuk olunca ayriliklar iyi olmyo
011 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNiye evlendin O zaman Allah Allah çocuğu çıkarmış ayrılacağım diyor
12 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılO kadar kolay değil sen halkı yap et Ondan sonra hata yaptım de boşan oğlan çocuğu olsun yakmak lazım sizin şeyinizi
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılayrıl olmuyorsa. sevmedığın bırıyle nereye kadar sonra ılla bır gün bırı çıkar hoşlancağın ıhanet etmek zorunda kalırsın
08 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılkafanda bıtırmışsın dönüşü olurmu tekrar kocanla eskıye dönermısın bı düşün cevabın hayırsa anlaşarak ayrılmanın yollarına bak
Cevap sahibi+1 yılduygusallık aşk bıtmış sanırım yataklarda ayrıdır. daha zorlamanın manası yok zorlamak ıhanetı getırır
Cevap sahibi+1 yılo belkı düzelceğine ınanıyordur. ama sende olay bıtmış.
şu bır başkası var mı
Cevap sahibi+1 yılama konuşuyor ya da görüşüyorsunuz sanırım
- Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılCanına zarar gelecek hiçbirşey yapmamanı öneririm... zamanla kendide kabullenir bu dırumu
01 Yorumla- +1 yıl
Ozaman hiçbir hak talep edemezsin ki kültürümüze girmeye gerek bile yok... yaptın yapmadın diye sormuyorum yakınlaştın hatta seviştin bile derler.. dert üstüne dert ekleyen sensin. 😕
Gizli Üye(30-35)+1 yılGeçmez
Zaten büyümüş
Sevmiyorsanız anlaşarak ayrılın01 Yorumla
+1 yıldüşüne düşüne görmeli işi sonunda pişman olmamalı kişi
00 Yorumlaömür dediğin ne ki başkasının hayatı için hayat adamak değil mi
00 Yorumla
+1 yılBir ömrü sevmediğin kişiye adayamazsın ayrıl bencede
00 Yorumla
+1 yılBende 1 yıl önce görücü usulüyle evlendim fakat Eşimi sevmiyorum ayrılmak istiyorum ama o beni bırakmıyor, ne yapmalıyım?
00 Yorumlabu soruyu önce kendine sonra ailene sorman lazım boşanmak kolay peki ya sonrası hem sosyal hem ekonomik boyutunu iyi hesaplaman lazım bence.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbir 10 yıl katlanmışsın. bir kaç 10 yıldan daha bir şey kaybetmezsin 😄
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı.
+1 yıl17 yaşında mı doğurdun cocugu
03 Yorumla- +1 yıl
maşallah
+1 yılEvlenmeniz nasıl oldu peki
00 YorumlaAdama sorarlar sevmiyorsan neden evlendim diye
00 Yorumla
+1 yılsen istedikten sonra kimsecikler karışamaz...
02 Yorumla- +1 yıl
öldüremez...
Aşk İlişkileri konusunda 32,8b cevap paylaştı. 16 yaşında evlenirseniz böyle olur
00 Yorumlakaç yaşında evlendin 16 mı?
00 YorumlaGeçmez de velet nolcak
00 Yorumla
+1 yılbırakır nasıl bırakmaz.
00 YorumlaNiye evlendin ki yakışıklı veya zengin değil mi
01 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılneden evlendiniz ki sevmediysen
010 Yorumla- +1 yıl
Hmm anladım öncelikle üzüldüğümü belirtmek isterim. Aama çok ciddi ve sağlıklı düşünülmesi gereken bir karar bu çocuk olmasa neyse tamam ama cocuk var bu olaydan hertürlü etkılenecektir. Bence ilk önce konusmaya cocugunuzdan baslayabilirsiniz
- +1 yıl
durumunuzu az çok tahmın edebiliyorum ama ilk önce cocugunuzla konusmanız şart
- +1 yıl
şimdi şöyle düşünün boşanma kararı alırsanız mahkeme büyük bir ihtimal çocugu bir süre size bir süre babasına verecektir. Yani çocuk heba olacak
- +1 yıl
allah yardımcınız olsun
+1 yılErken evlendin sanırım.
00 YorumlaSevmediğin bir adamla bir ömür geçmez
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Cocugun da ruh sagligini dusun bence
00 Yorumla
+1 yılbırakmıyor dıye bısey yok istemiyosan ayrıl tabiki
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHayatinda birisi yoksa senin
Sabret yaşi kaç?00 Yorumla
+1 yılGeçmez konuşarak anlaşmalı ayrılmalısınız
02 Yorumla- +1 yıl
O zaman sende zıttına gideceksin kendinden soğutacaksın başka da çaresi yok 👎
+1 yılSevgi biter bir sure sonra zsten
00 Yorumlaesini eskisi kadar çok seviyormusun?
00 Yorumla
+1 yılbunun bir çok yolu var
019 Yorumla- +1 yıl
başka birini filanmi seviyorsun
- +1 yıl
bu çok kötü işte
- +1 yıl
durust ol aldattinmi yoksa sevmedigin için
- +1 yıl
durum çok karışık ya sen aldattin oda qldatti
- +1 yıl
sen başkasına asiksin birde
- +1 yıl
anlat o zaman her şeyi başkasını sevdiğini
- +1 yıl
önce onunla cinselliği bitirmekten başla
- +1 yıl
ya özele gelir misin
- +1 yıl
sana söylediklerimi aynen uygula ve kurtul tesekkur etmene de gerek yok
+1 yılneden ayrılmak istiyosun yaş kaç
00 Yorumlaneden sevmiyorsun peki yani ne yönlerini
00 Yorumlasen sevmiyon seni alan sevecekmi acaba düşündünmü
00 Yorumla
+1 yılCanim dava ac savciliga bildir
00 Yorumla
+1 yılBosan
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılayrılma o zaman
00 YorumlaMemur musun sen?
00 Yorumla
+1 yılTrolllsunuz
02 YorumlaÇocuğunda mutsuz mu
00 Yorumla
+1 yılneden evlendin
00 Yorumla
+1 yılAyrılma...
00 Yorumla
Devamını Gör(37)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Eşimi sevmiyorum ayrılmak istiyorum ama o beni bırakmıyor, ne yapmalıyım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler