Nişanlım dan ayrılmak istiyorum ama ayrılamıyorum yardım edin akıl verin?

Öncelikle kısaca anlatacağım lütfen yargılamadan yorum yapın. Buradan sizlerle birseyler paylasiyorsam gerçekten ciddi şekilde zor durumdayım ki yardım istiyorum.
Bir çocukla tanıştım ilk başta 1 hafta çok iyiydik ben hergun onlara gidiyordum beraber geziyorduk ailesiyle oturuyordum. Daha sonra bir gün beni eve gonderecekti taksi ile çağırdı neyse. Gitmeden tartıştık sonra özür diledi. Konu kapandı daha sonra taksi geldi bindirdi beni eve doğru giderken mesajlasiyorduk bende biraz kendimi toplamam lazım dedim yolda ağlıyordum çünkü bana evde vurmuştu. Bana geri dönermisin öyle gönderdiğim için üzgünüm dedi öyle böyle dedi geri döndüm ben. Döndüğümde yakamdan tutup içeri cekti beni dövmeye basladi. Mutfaga gitti elinde bıçakla geldi yanıma ya sen öleceksin ya da ben diyerek beni tehdit etti yastıkları bicaklamaya başladı. Bi yandan da üstüme yürüdü bıçakla. Üstünü başını yırtmaya başladı delirdi. O an hic birsey yapamadim yere yığılıp kaldım. Dehşete düştüm. Sonra oturdu koltuğa bana bakmaya başladı bi 10 dk sustu bana baktı bakti baktı... taksi aradi. Ben böyle biriyim ne benden gidebilirsin ne de ben seni öldürmeden ölebilirsin dedi. Sarıldı öptü bırakmadı taksi gelene kadar. Psikolojisi bozuk deli biri. Hergun kavga ediyoruz. Fntzi düşkünü biri sürekli erkeklerle onu aldatmami istiyor. Erkeklerin yanına göndermek eve çağırmak istiyor akşam mesajlaşırken erkek konusu acıyor. Benim psikolojimi bozuyor. Benim için herseyi yapıyor para veriyor ac bırakmıyor üstüme başıma kıyafet alıyor. Bazen çok iyi davranıyor. Aslında çok iyi merhametli biri ama çukuruna düşkün. Benim zaten psikolojim bozuk ailem iyi davranmiyor kardeşim bana hergun psikolojik baskı uyguluyor. Bir de bu çocuk önceden bana herseyi anlat dedi anlattım anlattığımda çok pişman oldum hep yüzüme vurdu herseyi. Benim için yaptıklarını bile yüzüme vurdu nankör dedi kaşar bacım kokmuş çirkin neler neler. Ben bu çocuktan kurtulamıyorum. Bana akıl verin bu çocuktan bana zarar gelmeden nasıl kurtulurum?
Nişanlım dan ayrılmak istiyorum ama ayrılamıyorum yardım edin akıl verin?