Nişanlımdan ayrılmak istiyorum ama nasıl?

Nişanlımdan ayrılmak istiyorum ben ama yapamıyorum 2 yıldır birlikteyiz ben hayatımda ilk defa birini çok sevdim bu kadar ve çok istedim hayatımın merkezine koydum onu yaptığı hataları affettim güvendim inandım destek oldum hep fedakarlık yaptım yapmıcam dedim şeyleri onun için yaptım çok seviyorum ondan ayrılmaya çok korkuyorum çok zor bir insan ondan ayrılırsam kaybolurmuşum, yalnız kalır mışım gibi geliyor ondan ayrılmak hata gibi geliyor sanki büyük bir mutluluktan vazgeçiyor muşum gibi geliyor mutsuz olacak mışım gibi ki zaten ayrılınca başka kimseyle olmam diye düşünüyorum çünkü onunla birlikte oldum ki olmasam da yine başkasıyla yapamazdım çünkü sürekli aklıma gelecek özlicem falan ondan ayrılırsam pişman olacam gibi gelior bana bir türlü ayrılma fikrini koyamıyorum yapamıyorum dilimin ucuna geliyor söylemek istiyorum söylüyorum vazgeçiyorum sonra ayrılmak istiyorum çünkü beni hakketmiyor bence fedakarlık yapmaktan yoruldum kendime saygım kalmadı merkezde onu tutmaktan herşeyimi onun istediği şekilde yapmaktan sıkıldım evliliğimin de bana eziyet mi olur acaba isteklerinin sonu gelmezse diye düşünmekten yoruldum ben nasıl ayrılırım yaparım bilmiyorum ondan ayrılırsam eş olmam yar olmam anne olamam öyle işte ne öneriyorsunuz bana ?
Nişanlımdan ayrılmak istiyorum ama nasıl?