Nişanlımdan ayrılmak istiyorum ama onu kırmadan nasıl yapabilirim?

Arkadaşlar nişanlımla 1 buçuk sene önce tanıştık uzaktaydık ilk başta o İstanbul'da çalışıyordu sonra sirf ben ailemden uzakta yaşamak istemedigim icin ailesinin yanına memlekete döndü burda herşeye sıfırdan başladı ve bu süre zarfında birbirimize çok bağlandık benim için yaptığı fedakarlığı görünce ona aşık oldum ama ne yazık ki ona aşık olduktan sonra anne ve babasının boşanacağını öğrendim ilk başta normal karşıladım ama sonra gördüm ki ailesi benim aileme göre çok sıkıntılı ben sevdiğim için yine de ailemi ikna ettim bir şekilde ve nişanlanmak istedim ve ilk rezilligi nişan alışverişinde ailemin önünde yaşadım bana alınması gereken şeyleri almadılar annemler alınmak zorunda dediğin de bu kadarı yeter deyip ailemin önünde beni küçük düşürdüler ve nişanlım hiç bir şey yapmadı sadece izledi ailem o zaman bana çok ısrar etti bak hata yapıyorsun yol yakınken ayrıl hayatın boyunca bu şekilde yaşama dediler ama ben nişanlımin suçu yok dedim ve her şeye rağmen nişanlandım şimdi ise düğünüme bir kaç ay kaldı nişanlımin annesi birlikte yaşamak istiyor ben istemediğimi ilk başta şartlarımı koydum ama onlar da buda bizim hayat şartımız diyorlar nişanlım da birlikte yaşamak istemiyordu aslında ama ailesi boşandığı için annemi bir kenara atamam diyor şimdi ve ben artık her şeyden çok yoruldum hiç bir şey hayal ettiğim gibi olmadı düğünde daha fazla hevesim kırılsın istemiyorum hayatımın hatasını yapmak istemiyorum haftalardır çok düşündüm ve karar verdim sonuçta ben bu hayata bir kere geliyorum ve hiç bir şeyin benden daha değerli olmadığının farkına vardım ayrılmak istiyorum yaşadıklarım yüzümden nişanlım güvenimi kırdı onunla bir yola çıktığımda her koşulda benim yanımda olacağını sanmıştım ama artık görüyorum ki öyle değil nişanlımı kırmadan temiz bitsin istiyorum ona kalsa ortada sorun yok ama ben her şeyden soğudum sevgi falan hiç bir şeyi görmüyor gözüm çok mutsuzum yardım edin nasıl ayrılabilirim?
Nişanlımdan ayrılmak istiyorum ama onu kırmadan nasıl yapabilirim?