Arkadaşlar nişanlımla 1 buçuk sene önce tanıştık uzaktaydık ilk başta o İstanbul'da çalışıyordu sonra sirf ben ailemden uzakta yaşamak istemedigim icin ailesinin yanına memlekete döndü burda herşeye sıfırdan başladı ve bu süre zarfında birbirimize çok bağlandık benim için yaptığı fedakarlığı görünce ona aşık oldum ama ne yazık ki ona aşık olduktan sonra anne ve babasının boşanacağını öğrendim ilk başta normal karşıladım ama sonra gördüm ki ailesi benim aileme göre çok sıkıntılı ben sevdiğim için yine de ailemi ikna ettim bir şekilde ve nişanlanmak istedim ve ilk rezilligi nişan alışverişinde ailemin önünde yaşadım bana alınması gereken şeyleri almadılar annemler alınmak zorunda dediğin de bu kadarı yeter deyip ailemin önünde beni küçük düşürdüler ve nişanlım hiç bir şey yapmadı sadece izledi ailem o zaman bana çok ısrar etti bak hata yapıyorsun yol yakınken ayrıl hayatın boyunca bu şekilde yaşama dediler ama ben nişanlımin suçu yok dedim ve her şeye rağmen nişanlandım şimdi ise düğünüme bir kaç ay kaldı nişanlımin annesi birlikte yaşamak istiyor ben istemediğimi ilk başta şartlarımı koydum ama onlar da buda bizim hayat şartımız diyorlar nişanlım da birlikte yaşamak istemiyordu aslında ama ailesi boşandığı için annemi bir kenara atamam diyor şimdi ve ben artık her şeyden çok yoruldum hiç bir şey hayal ettiğim gibi olmadı düğünde daha fazla hevesim kırılsın istemiyorum hayatımın hatasını yapmak istemiyorum haftalardır çok düşündüm ve karar verdim sonuçta ben bu hayata bir kere geliyorum ve hiç bir şeyin benden daha değerli olmadığının farkına vardım ayrılmak istiyorum yaşadıklarım yüzümden nişanlım güvenimi kırdı onunla bir yola çıktığımda her koşulda benim yanımda olacağını sanmıştım ama artık görüyorum ki öyle değil nişanlımı kırmadan temiz bitsin istiyorum ona kalsa ortada sorun yok ama ben her şeyden soğudum sevgi falan hiç bir şeyi görmüyor gözüm çok mutsuzum yardım edin nasıl ayrılabilirim?
Cevabın nedir?
+1 yılÖncelikle mantıklı ve akıllı bir kızsın tebrik ediyorum seni. Bazen aşık olmak çok sevmek yetmiyor ilişkide. Çıkabilecek her türlü olumsuz durumlar aşık edecek bir sevgi de olsa mutsuz etmeye yetiyor. Nişan alışverişin de bazı kızlarımız ihtiyacı olmayan seyleri bile aç gözlülük yaparak isterler. Halbuki ihtiyacın olan şeyleri alman sevdiğin insanın ailesini de hoşnut eder elinde olmayabilir düşünmek gerekiyor. Senin böyle bir insan olduğunu düşünmüyorum şahsen. İleride yasayabileceğin olumsuzluklar arttığı zaman hayat çekilmez olabilir. Bu sebeple nişanlın ile karşı karşiya oturup olumlu veya olumsuz kesin kararlarını bizzat anlat. Baktın ki karşındaki insan senin mutluluk hedeflerinin tam tersini yapıyor uğraşmıyor o zaman bitirmeni öneririm.
01 Yorumla
Soran+1 yılİnsanlar bilip bilmeden yok aç gözlü yılan gibisinden yorum yapmışlar öncelikle ne yaşadığımı bilip bilmeden böyle eleştirildiğim için üzgünüm. istediğim alınmadı derken yanlış anlaşılmış sanırım ihtiyacın dışında hiç bir şey istemedim halden anlayan insanlarız sonuçta malda mülkte asla gözüm yok. Kastettiğim şey nişan yüzüğü olarak bile gümüş yüzük almışlardı zoruma gitti buna layık gördükleri için. sizede teşekkür ederim anlamaya çalışıp kırmadan yorum yaptığınız için
En İyi Cevaplar
+1 yılGerçekten en çok o çocuğa üzüldüm ama ailesi o çocuğun mutlu olmasına izin vermeyecek. Nişan alışverişinde kıza gümüş yüzük alıp gerekli şeyleri almayıp "bu kadar yeter" diye ailesinin yanında azarlayıp küçük düşüren aile, şimdi de inatla yeni evli çiftle yaşamak istiyor. Bunun anlamı "ben sizi yöneteceğim ben ne dersem o olur" demektir. Zerre kadar fedakarlık ve anlayış yok bu ailede. Senin burnundan getirecek besbelli. Bu evlilik uzun sürmez. Anlaşılan o ki o da annesine karşı çıkamıyor güçsüz bir karakter.
Ayrılman en doğrusu ama bunları güzelce ifade et.04 Yorumla
Soran+1 yılİfade ettim ama anlamıyor ayrıldım bende yerden yere vuruyor su an beni ama kabullenecek zamanla
- +1 yıl
Annesine dur diyebilse böyle olmazdı
Soran+1 yılAyrıldım diyorum telefonu annesine veriyor ona da söyleyecek misim niye ayrıldığımı bu annesiyle onun arasında kendinde sorun görmediği için bana çamur atıyor..
- +1 yıl
Ayyy haklısın manyak yaa kendi kişiliği yok hep güdülmüş
Aşk İlişkileri konusunda 6,8b cevap paylaştı. Biriyle hayat kurma plani yapmissin ve gelinen noktada sartlar ilk bastaki gibi degil. Yani bir is bakışıyla sozlesme sartlari degismis ve uygulanmıyor. Dolayisi ile mutsuzluk asil en mutlu olmaniz gereken donemde ustune cokmus. bazen isin basinda ayrilmak daha dogru karardir, sonrasında bosanmaktan iyidir. Ailen de arkanda zaten, bunlari nişanlinın yüzüne söyle ve anlayış bekle. Anlayışlı olmazsa da aciyip geri vites yapma. Çünkü kimse ayrilmayi sevmez. Bu senin hayatın dedigin gibi, mutsuz yolda ilerleme. Sansin bol olsun.
04 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim umarım işi dahada yokuşa sürmez..
Soran+1 yılÇok doğru şimdi izin verirsem ömür boyu baskı altında olucam
ayrıl bence de. o çocuk o kadar şey yapmış ve ailesi o durumdayken senin o çocuğa manevi yönden destek çıkacağına aksine ayrılıyosun. senin gibi biri öyle temiz yürekli kişileri haketmiyor. sen git gevşeklerle takıl. direk söyle güçlü çocukmuş atlatır hemen.
111 Yorumla- +1 yıl
Ya iste insana güveni ver ver son dakikada ayrıl sonun bundan daha iyi olmayacak eminim.
- +1 yıl
@sihirlisincap bunlar basit kız oluyor işte kardeşim. o yüzden iyi tanıyacaksın
- +1 yıl
aynen kardeşim onemli olan insanlik
Soran+1 yılBaşta anlatsaydı gerçekleri bu noktaya gelmezdik kendi sakladı ve o yüzden su an bu haldeyiz
Soran+1 yılVe inan ilk başta çok destek çıktık sorun olarak görmedim ama içine girince ailemin önünde bile küçük düşürüldüm o tek kelime etmedi halbuki ben her zaman yanımda olacağını sanmıştım
Soran+1 yılKorumadı işte orda güvenimi kırdı..
Soran+1 yılKeşke bilip bilmeden bu kadar kırıcı konuşmasanız..
Fikir almak için sordum dahada kırılmak için değil.
Soran+1 yılAnlattığınız gibi düşüncesiz ve kötü niyetli bir insan olsam çoktan ayrılırdim düşünmezdim böyle nasıl söylerim kırmadan diye
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
11
Cevap
14Cevap
+1 yılKarşılıklı fedakarlıkların yapıldığı ilişkilerde yüz yüze ayrılmak çok zor ve sen sevgili değil nişanlısın.
DÜŞÜNCELERİNİ BİR KAĞIDA YAZ. HİSSETTİKLERİNİ YAŞADIĞIN HAYAL KIRIKLIĞINI GELECEKTE DAHA ÇOK ÜZÜLECEĞİNİ DÜŞÜNDÜĞÜN İÇİN ZAMANA İHTİYACIN OLDUĞUNU EVLİLİK İÇİN HAZIR OLMADIĞINI SÖYLE. sonra görüştüğünde bu kağıdı ver ve mümkünse o günkü buluşmaya yalnız gitme bu yaşadıklarını yakın bir arkadaşına anlat onunla git. KARARINDAN ASLA VAZGEÇME114 Yorumla- +1 yıl
En akıllıca yorum senin tek gitmesin
Soran+1 yılÇok canım acıyor ya nasıl anlatıp da bu işin üstesinden gelicem hiç bilmiyorum söyledikleriniz çok mantıklı teşekkür ederim
Soran+1 yıl@AaronBenElijah bana zarar verebileceğini mi düşünüyorsunuz?
- +1 yıl
Evet zarar verebilir bazı insanlarda sevdi çok olabilir ama bir o kadarda şiddete eğilimli olurlar kişiden kişiye değişiyor. Yalnız gitme güvendiğin seni koruyabilecek birini götür bence @buzludondurma doğru söylüyor
Soran+1 yıl@AaronBenElijah Allahım onada dayanma gücü versin o duruma gelmesin inşallah vicdanım sızlıyor su an
- +1 yıl
Sonradan anan ağlayacağına noktayı gerektiği yerde koy üzülme ağlama Boş muhabbet dünyaya bir defa geliyorsun mantıklı düşünmeye devam et hayat devam ediyor
Soran+1 yıl@AaronBenElijah haklısınız..
- +1 yıl
Hayatta başarılar ve mutluluklar dilerim 🙏🖐
- +1 yıl
Önemli değil inşallah işe yarar sonuçtan haberdar et olur mu
Soran+1 yılAyrıldım..
Şu an yerden yere vuruyor beni kabullenemiyor ama beklemezdim bu kadar düşeceğini..- +1 yıl
Dedim ya sana bazı insanların sevgisi istemediği bir şeyi yaptığında canavarlaşıp sana zarar verebiliyor sevgi ile değil mantığına bak karşındaki insanın sen zeki birisin anlıyorsun ne demek istediğimi bak ben bir kızla 3 sene çıktım 3 senemi verdim bana söylediği sen doğulusun biz olamayız ayrılmak istiyorum dedi söylediğim tek söz bana yaşattığın güzel günler için teşekkür ederim kib noktayı koydum şaşırdı nasıl bu kadar kolay nokta koyabiliyorsun diye benim hayatıma girmek isteyen diledği zaman rahatlıkla çıkıp gidebilir saygı duyarım.
Soran+1 yıl@AaronBenElijah acıdım boşa geçen zamana ve hayallerime keşke böyle olmasaydı hala kabullenemiyor ben bir şey yapmadım diyor ama beni yerden yere vurmaya devam ediyor hatasını hiç bir zaman anlayamayacak bu gidişle..
- +1 yıl
Senin gibi zeki bir kıza böyle bir insanın denk gelmesi tecrübe uyandırıyor, hayatında güzel bir tecrübe oldu İnan bana şimdi kalk oturduğun yerden güzelce giyin çık dışarı hava al biraz, doğru olanı yaptın üzülebilirsin ama yollar sonra aklına geldiğinde gülüp geçersin 😊
Soran+1 yıl@AaronBenElijah umarım öyle olur 😕
Aşk İlişkileri konusunda 6,1b cevap paylaştı. Kadınlar kendilerini bulunmaz nimet sayıyor :( dam senin için yer değiştirmiş başdan başlamış sen nişanda istediğim olmadı diyorsun
ona sordunmu durumun ne sen ne istiyorusn diye. Bir kere geliyormuş hayata birde laf söylüyor.
Anne durumuna gelince bazen cidden mecbur kalır erkkeler bunada bir şey denmez, çalışmamış belki kadın bu yaşina gelmiş
git kimde istersen onda kalmı denir ya :(( Ayrıl bencede senin gibi bir yılanla evleneceğine hayatında kimse olmasın.01 Yorumla
Soran+1 yılLütfen bilip bilmeden terbiyenizle konuşun bir. ikincisi istediğim alınmadı derken ıvır zıvır dan baksetmedim nişan yüzüğü olarak gümüş yüzük aldılar. annesi içinde asla git kimde kal deyip de vicdansız davranmadim en azından çocuğum olana kadar kendi evinde kalmasını istedim 1 senedir ayrı kocasından ve tek yaşamış bu zamana kadar 2 sene de idare edebilirdi yakınında oturacaktık zaten buda üç!!!
Bencede ayrılmalısın canın bir işin başı nasılsa sonuda o olur o aile seni mutlu edemez mantıklı kararlar ver ve düşün evlenip birde çocuğun olunca ayrılsan daha mi iyi sevgi aşk boş bence bekletlemen ailene söyle ailenle yüzüğü gönder uzakta bir akraban varsa bir süre kafanı toplamak için oraya gidebilirsin yakınında olma ki daha mantıklı bir karar aldığının farkına var
05 Yorumla
Soran+1 yılDüşündüklerim tam olarakta bu ayrılıp uzaklaşmak istiyorum bir süre her şeyden
Soran+1 yılOyy oyy ayrılık hepsinden zorr...
Soran+1 yılAyrıldım.
Yerden yere vurdu beni ama..
Hiç evlenme kardeşim yol yakınken dön şartını yerine getirmedikleri sürece olmaz hayır olsa bile bunlar sizde huzur bırakmaz yine karışırlar hayatınıza...
23 Yorumla
Soran+1 yılGerçekten de beni anlamışsın öncelikle teşekkür ederim bunun için. En büyük korkum da bu zaten hayatım boyunca huzursuz olmak. İki çiftin arasına biri girince illaki bir yerde huzursuzluk çıkar bunu gördüğüm için ayrılmak istiyorum zaten
Soran+1 yılAmin inşallah hayırlısı olur
+1 yılBence uzaklas cunku asktan sevgiden once aile gelir eger ailesi senin ailenle uymuyorsa omur boyu kotu olur hersey. Ve kaynanan biraz cazgir anladigim kadariyla onlada bir evde omur gecmez
05 Yorumla
Soran+1 yılTırnaklarını çıkarana kadar çok iyi duruyordu beni kızı yerini koydu sanmıştım.
- +1 yıl
Yokyok bu kaynana ile omur gecmez araniz bozulur kaynana en onemli faktor
- +1 yıl
Berna bana acil yazr msn
- +1 yıl
Hemen engeli ac. Hakszlk yaptn bana. Evlilik dsunurken yaptigna bak ya
- +1 yıl
Engeli ac ve hesaba yaz. Bekliyorm
Aşk İlişkileri konusunda 9,3b cevap paylaştı. Ailenle birlikte bir araya gelip söyle ben birlikte yaşayamam sen de anneni bırakamazsın en doğrusu ayrılmamız mutsuz olacağım bir hayat yaşamak istemiyorum ailenin bana verdiği değer ortada dök içini
016 Yorumla
Soran+1 yılÖylede gururu çok incinmez mi ailelerin önünde
Soran+1 yılTeşekkür ederim hatırlattığınız için bu şekilde düşünürsem daha kolay olacak sanurjm
- +1 yıl
Bak canım seni seviyor olabilir sadık olabilir ama bunlar evlilik için asla yeterli değil mutlu olmazsan mutlu edemezsin ah almaktan da korkma sen kendini biliyorsun eğer bir ah olursa orta da oda senin ahındır sen herşeye rağmen kırmamışsın yanında destek olmuşsun ailesini kırmadan seni savunamıyorsa sen hiç kendini suçlu görme bak ne kadar şanslısın ailen gözünün içine bakıyor arkanda destek olmak için ayrılınca üzülüp ağlayabilirsin keşke ayrılmasaydım da diyebilirsin ama 1 ay sonra bile ne kadar doğru yaptığını anlayacaksın sevgi yok saygı yok senin ise hissiyatın sadece vicdan merhamet onlar da seni yanıltmayacak herşeyi geçtim dört dörtlük bir ilişkin olsa annesi ailesi melek olsa nişanlın el üstünde tutsa üzerine titrese bile aynı evde yaşamak olmuyor iki tarafta ne kadar melek huylu olsa bir süre sonra huzursuzluk çıkıyor
Soran+1 yılGerçekten de öyle geçimsiz bir insan olduğumdan değil sonuçta bir genç kız olarak benimde heveslerim hayallerim var ömür boyu kaynana baskısı istemiyorum üzerimde bu zamana kadar ailem de hep baskıcıydı hayatımi birilerinin baskısı altında çevirmek istemiyorum..
Soran+1 yılNişanlımın her koşulda yanımda olacağını bilsem yinede sabrederdim ama hayal kırıklığına uğrattı beni.
Soran+1 yılTelefondan konuşup ayrılsam çok mu acımasızca olur yuzyuze gelmek istemiyorum
Soran+1 yılOnun o haline üzülüp de etkilenmek istemiyorum
Soran+1 yılAyrıldım..
Umarım sonunda mutlu olabilirim.
Soran+1 yılÇok şükür ki sevdim ve sonuna kadar gittim en azından olmadı ne yapalım nasip meselesi
+1 yılDirek dile getir üzerinde çok durma nasıl olsa kararını vermişsin çok doğru bir karar da vermişsin ayrıca. Uzayıp gitmeden ayrıl
01 Yorumla
Soran+1 yılBaşıma ağrılar girdi stresten nasıl gelinir ki üstesinden..
Nasili yok. Oturup diyeceksin, seninle bunlari bunlari konustuk. Bugun bambaska yerdeyiz. Beklentilerim ve istedigim hayati karsilamiyorsun.
17 Yorumla
Soran+1 yılAh almaktan da korkmuyorum değil
Soran+1 yılSevdiğinden eminim o yüzden demiştim.
Soran+1 yılGerçekten -sevgi karın doyurmaz- lafı tamda içinde bulunduğum durum
- +1 yıl
Aklin yolu bir.. Halk deyimleri, atasozleri gibi seyler bosuna dile dolanmamistir, biz gibi icinden cikamadigimiz durumlarda - yol gostermek - icindir aslinda..
Sende baskalarindan dersler cikar bu soylemlerle.
Ki zaten israrla tekrarliyorum, olaki evlenirsen 2 aya dayanamayip annene doneceksin, bunu da uzulerek soyluyorum..
Soran+1 yılKeşke dönebilecek bir ailem olsa ama onlar da kendim sevip ısrar edip evleneceğim için de destek olacaklarını sanmıyorum
Her şekilde kalbi kırılacak zaten bunları açıklayıp ayrılabilirsin. En doğru kararı vermişsin tebrik ederim :)
01 Yorumla
Soran+1 yılDeğil mi sanırım en doğrusu daha da uzatmadan bitirmek.
- Aşk İlişkileri konusunda 412 cevap paylaştı.
+1 yılBize gayet düzgün yazmışsın, onada aynılarını söyle ayrıca hayal kırıklığına uğradığını ve soğuduğuna özellikle belirt
03 Yorumla
Soran+1 yılSöyledim güzel bir şekilde de anlattım ama o beni yerden yere vurdu geçen zamana ve hayallerime acıyorum
- +1 yıl
İkiniz içinde zor durum Allah hayırlısını versin.
Soran+1 yılGeçer inşallah 😞
- Aşk İlişkileri konusunda 6,3b cevap paylaştı.
+1 yılAkıllısın özünde yazım tarzından belli başta bunu nasıl görmedin ona şaşırdım
06 Yorumla
Soran+1 yılNişanlım başta sakladı her şeyi nişan alışverişinde çıktı ne oldukları ortaya
- +1 yıl
Zaten hep öyle olur bak çok zeki bir kızsın tebrik ederim seni bu yönden neden dersen mantık sevginden önde gidiyor sevgi aşk karın doyurmaz bunların bilincindesin
Soran+1 yılEvet geçte olsa farkına vardım keşke bu raddeye gelmeden görebilseymisim ama işte..
- +1 yıl
Senin göremediğini yaşıtlarının %80 i görmüyor yat kalk haline şükret
Soran+1 yılHaklısınız buda farklı bir bakış açısı
- +1 yıl
Aynen okudum yazdığını bitirdiysen tamamen cvp yazma her söylediğine.
+1 yılYa iste insana güveni ver ver son dakikada ayrıl sonun bundan daha iyi olmayacak eminim.
01 Yorumla
Soran+1 yılBenim tarafımdan hiç bir zaman bir güvensizlik yaşamadı nişanlım ama beni bu duruma getiren kendisi asıl o bana güveni verdi gerçekleri gizledi aşık olduktan sonra çıktı her şey ortaya anlayacağın benim için hayaller-hayatlar meselesi oldu
+1 yılAyriligin kirilmadani nasil olur. Kirman lazm ki ayrilip kopabilesin
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 32,8b cevap paylaştı. Durumu açıkca söyle seni kırmışlar zaten bırak onlarda kırılsın
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 744 cevap paylaştı.
+1 yılKarşına al düzgünce anlat bunları. Bence de yol yakınken dön.
00 Yorumla
+1 yılAile uyumu yoksa uzatma bence
14 Yorumla
Soran+1 yılAilem su an bile ayrılmam için gözümün içine bakıyor da bende o cesaret yok işte
- +1 yıl
Ama şunu da diyeyim;
Eğer ayrılırsan cesaretini kaybedersin.
Bir daha evlenmeye kalkişamazsin...
Bunu da aklında bulundur.
Soran+1 yılŞu an evlilikten falan yeterince soğumuş durumdayım zaten içinde olduğum durumdan kurtulabilirsem sonrası nasip düşünmek istemiyorum başkasıyla kendimi su an
- +1 yıl
Sen bilirsin...
+1 yılHiç sıkılmadan nasıl yazıyorsunuz bunları ya
04 Yorumla
Soran+1 yılDerdini kimseye anlatamayınca içini dökecek yer arıyor insan..
- +1 yıl
Hmm anladım, üzüldüm. Yakın arkadaşlarınla sohbet et, iyi gelir. :)
Soran+1 yılOnlar da zamanında çok uyardı beni sonunuz iyi değil diye ama ben sevdim ve direttim şimdi onlara bile anlatmaya çekiniyorum.
- +1 yıl
Dost acı söyler işte, yine senin yanında olacaklardır. Üzülme.
+1 yılOnu kırmadan yapamazsın
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 17,6b cevap paylaştı. Ayrıl gitsin
Ne yaparsan yap kalbi kırılır01 Yorumla
Soran+1 yılBeni sevdiğinden eminim o yüzden vicdanım rahat değil uyuyamiyorum kaç gecedir nasıl söylerim..
Bir yerde buluşun Ve güzel bir dil ile izaha et
00 Yorumla
+1 yılKırmadan mı gerçekten *
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet kırmadan nasıl olacaksa artık bilmiyorum ama..
Gizli Üye(36-45)+1 yılBekarlık ne güzel bir şey öyle. .
13 Yorumla
Soran+1 yılKarşında hayal kırıklığı değil hayallerini yaşatan biri olsa evlilikte güzel de işte bizim hayatımıza girenler hep hayal kırıklığı..
Cevap sahibi+1 yılAbla kitap yazmışsın resmen sen
Ben başlığa göre yorumladım. Neyse en iyisi bekarlık dediğim gibi. Ben kendime katlanamıyorum. Kadınlara hiç katlanamam! Hepsi ayrı bir dert memnun edemezsin tatmin edemezsin uğruna ömrünü ser şimdiki zamanın kızlarına bide güvende olmuyor. Yani çoğuna. . benim için aşk meşk kadınlar ihtiyaçtan ibaret. .
Soran+1 yılSende haklısın kendi çapında ama bu işin kadını erkeği kalmadı artık kimseye güvenilmiyor
- Aşk İlişkileri konusunda 20,3b cevap paylaştı.
+1 yılYazdıklarını ona da söyle.
00 Yorumla Bitti de
12 Yorumla
Soran+1 yılSevgilimden mi ayrılıyorum Allah aşkına nişan atıyorum sonuçta
Aynısını ona anlat
00 Yorumla
Devamını Gör(10)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Nişanlımdan ayrılmak istiyorum ama onu kırmadan nasıl yapabilirim?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler