Nişanlımdan kırmadan nasıl ayrılabilirim?

Ben 22 yaşındayım nişanlım 26 yaklaşık 1 sene önce aile vasıtasi ile tanıştık iyi efendi saygılı biri kendisi işi vs var bana değer veriyor seviyor bende ondan hoslanmistim bu yüzden ailemi dinleyip mantık evliliği yapmak istedim. 3 ay önce nisanlandik kendisi nakliye firmasında çalışıyor bigün benide çağırdı ofise gittim arkadaşlarıyla patronuyla tanıştım firmanın ortagida ordaydi onunlada öyle tanıştık bende iş arıyordum ben iş bulurum size yardımcı olurum diyip numaramı aldı bikaç gün sonra görüşebilir miyiz diye aradı kabul ettim bikaç iş ayarlamış görüş dedi bende mahcup oldum bigün yemeğe çıkalım dedi ayıp olmasın diye kabul ettim o yemekten sonra sürekli aramaya başladı görüşmeye başladık o kadar farklıydı ki onunla çok mutluydum bir gece zaafima yenik düştüm ve onun kadını oldum. Sonra yine devam ettik gizli saklı ama oda istemiyor artık nisanlindan ayrıl ben yapamam böyle diye baskı yapıyor nişanlım la düğünümüze 4 ay var ve o kadar düzgün biri ki nasıl ayrılacağımı bilmiyorum. Sizce onu kırmadan üzmeden nasıl ayrılabilirim?
Güncellemeler
+1 yıl
Yardımcı olabilir misiniz?
Nişanlımdan kırmadan nasıl ayrılabilirim?