Merhaba 8 aydır nişanlıyım ve nişanlımla birlikte yaşıyorum. Türkiye de yaşamıyoruz. Beni çok seviyordu. Sevgiliyken benim için dünyaları yakardı. Ben ilkte çok sevmiyordum ama sonra sevmeye başladım. 8 aydır aynı evde yaşıyoruz. İyiyken çok iyi güzel sözler söyler sevdiğini dile getirir yemek yapar beni mutlu eder ama kötüyken çekilmez bir durumda. Kendisi yabancı ana dillerimiz aynı değil. Türkçe ögrenemedi hala. Ben en başında her şeyi anlattım yalan olsun istemedim önceki ilişkilerimden bahsettim. Her kavga ettiğimizde bunları hep yüzüme vurdu bunu nişanlandıktan sonra yapmaya başladı.. bana o kadar kötü kelimeler kullanıyor ki sinirlerim alt üst oluyor. Karşılık veriyorum.. karşılık verince kavga gürültü itiş kakış birbirimize giriyoruz.. kavga etme sebebimiz hep basit şeyler mesela çay kaşıgını neden bulaşık makinesine atıyormuşum? Bu sebeple benimle kavga bile etti.. bir dizide oynuyordu onu götürdüm ve diziden bana teklif geldi.. o saat sette olduğu için ona söyleyemedim ama ekipten birine telefonunu verdım isterse bana ulaşabilecekti aynı durumda arkadaşına da mesaj attım ki yanında ona söyledin diye.. seti bitti farklı mekanlardaydık beni aradın küfürler etmeye başladı benim ona saygım olmadığını neden ona haber vermediğimi sordu açıklama yaptım sette oldugunu söyledim ama demediği laf kalmadı sonra ekiple yanıma geldi ama herkesin içinde bağırıp çagırdı beni küçük düşürdü istemediği için seti bırakıp eve döndük eve gelene kadar bana sürekli paranın lafını yaptı kredi cekmiştim onun için ve ben ödüyordum. Onu kapattığı için benden para istedi eşyalarımı toplayıp gitmemi söyledi. Daha önce de çok kavga ettik en ufak bir şeyden kavga ediyor benimle artık dayanamıyorum sevmiyorum ya da seviyorum emin bile degilim o sürekli ön planda olmak istiyor ama benim bir adım atmama izin vermiyor.. herşeyi o yapabilir ama ben yapamam diyor.. bu duruma alışık olarak büyümedim kültürlerimiz aynı değil artık şaşırdım kendisine hiç konuşmadım bugün konuşmayı da düşünmüyorum ama o kadar doluyum ki sürekli kötü laf söylemesine katlanamıyorum.. ne yapmalıyım
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
İyiyken herkes iyi olur önemli olan kötü olunca da iyi kalmaya devam edebilmek daha fazla vakit kaybetmeden yolları ayır nasıl olacağını ben bilemem
Şöyle söyleyim ben ondan önce kendi ayakları üzerinde duran bir kadındım calışıyordum ama hayatıma gelince iş yerimde gece de calışıyordum iyi kazanıyordum istemedi. Bende bıraktım sonra bir işe girdim ama yapamadım şu an çalışmıyorum ve bütün birikimi birlikte yedik. Ve babamın evine gitmek istemiyorum. Beni bu durumdan dolayı cok sıkacakşarını be daha kötü psikolojiye sahip olacagımı düşünüyorum
Geçmişini dinlemeyip geçmişin ile seni yargılayan insan asla senin geleceğin olamaz bunu bil ve o pis insandan uzaklaş bacım
Bunu biliyorum bu yüzden anlattım ve kanul ettigini beni sevdigini söyledi ama o kadar pişmanım ki anlattıgıma...
Nasıl ayrılacaksın bacım
Bilmiyorum ondan nefret ediyorum. Bana kötü konuştuğu zaman resmen kırmızı çizgim bu ve bunu her defasında ezip geciyor
Kendisi ne bok ki sana laf atıyor bacım
Beni psikolojik olarak o kadar çökertti ki insanlarla konuşamıyorum adım atamıyorum..
Ona sorsan karıkız ayagı yok sadece ben varım beni aldatmıyor eskiden playboydu kendisi şimdi sadece ben daha ne istiyormuşum
İnstgram ver konuşalım detaylı bacım bu böyke olmaz sana upuzun yardım etmem lazım
Psikolojik bir durum istersen yardımcı olabilirim konu hakkında kesin çözüm 😏
Nasıl yani
Artık istemediğini söyle
Kavga edecek biliyorum bunun sonu iyiye de gitmeyecek
Bunu ona güzelce ilet
Beni dinlemiyor aynı seyleri konuştuğumu söylüyor sürekli ama bu doğru değil anlamak istemiyor
Ona bunu bir şekilde kabullendir aksi halde mutlu olamayacaksın
Bunun farkındayım ona psikolojik olarak iyi olmadıgımı gerekirse tedavi olmak istedigimi söylüyorum ama para mı vereceksin ne gerek var zaten calışmıyorsun su an diyor
Şimdi böyle ise evlenince daha kötü olur
Ayrılmak istiyorum ama nasıl söyleyeceğimi bilmiyorum ve bana zarar vereceğinden korkuyorum
Kendinden soğut o ayrılsın
Kavga editor ve psikolojik şiddet yapıyor ayrılmıyor
Bi an önce kurtulman lazım :(
Evet ama basıl yapcagımı bilmiyorum
Elden ne gelir bilmiyorum ki
Direk söyle ayrıl
Öyle olmuyor işte
ayrıl?
Ayrılmayacagını söylüyor ve tehdit ediyor
Mahkemeye ver polise ver ailene söyle
O kadar gözü dönüyor ki kavgalarda beni öldürebilecegini bile düşünüyorum. Söyledim polise veririm dedim kefalet öder cıkarım diyor
Ülkene geri dön twitterda cinayet haberi eklenmesin.. kendine değer ver