5 aylık evliyim, eşimin ailesiyle altlı üstlü yaşarken tükenmişken boşanmak mı yoksa uzaklaşmak mı mantıklı?

5 aylık evliyim arkadaşlar şehirden köye yerleştim eşimin ailesi ev verdiği için altlı üstlü oturuyoruz eşim bankada çalıştığı için izin işlerinde çok sıkıntı oluyor balayına bile gidemedik 2 günlük bir yere kaçamak yaptık.. kaynanamgillerle zeytin toplamaya bile gittik 1 ay önce kaynanam merdivenlerden düştü kırıkları vardı 1 ay boyunca ona baktım ev her gün doldu taştı düşeli 1 ay oldu hala eve gelen giden oluyor bıktım bunaldım yoruldum evi temizle yemek yap geleni gideni uğurla kocamla bile zaman geçiremedim şimdi yeni yeni kaynanam toparlıyor kendini derken kayınbabama 1 hafta hastaneye yatış verdi doktor artık öyle bir dolmuşum ki hıçkıra hıçkıra ağladım doldum bıktım ve eşime biraz kendi annemlere gitmek istediğimi söyledim kendimi toparlamak için eşim babasıyla hastanede kalacak refakatçi olarak kaynanam tek kalacak ama artık yapacağım bir şey yok ayaklandı yürüyor tuvalete gidiyor kahvaltı yemek hazırlıyor bakın cidden iyi değilim evde sürekli hastalıktan başka konu konuşulmuyor psikolojik olarak iyi değilim biraz beni anlasınlar biraz annemlerin yanına gideceğim deyince suratları düşüyor fazla konuşmuyorlar sessizleşiyorlar hemen…

5 aylık evliyim, eşimin ailesiyle altlı üstlü yaşarken tükenmişken boşanmak mı yoksa uzaklaşmak mı mantıklı?