Eşim çok ilgisiz 3 Aydır evliyiz ve bana sürekli annenin evine git diyor evin sırrını annesine anlatıyor ne olursa olsun benim herşeyime karışıyor yememe içmeme temizlik yapmama herşeye bahanesi ver ayrı yatıyor kendi kendine düzelirmi sevgi ilgi verirmi yoksa geç olmadan boşanmalımıyım
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
10 ayŞimdi evlilikte daha yenisiniz 3 ay olduğunu söylüyorsun birbirinize alışmanız ve belli bir düzen oturtma nasıl kolay olmayacak uzun süre bekar kalan birisi de ister istemez ailesinden hemen kopmasını bekleyemezsin tabii ki her yaptığında annesine danışarak yapması doğru değil artık ayrı bir ev ayrı bir birey olduğu için kendi kararlarını kendi vermesi gerekir ama şöyle bir şey var bunu kadınlarla yapıyor özellikle kadınlarla annesiyle her şeyi fazlasıyla konuşuyor hele şimdi bir de WhatsApp görüntülü sohbet olayı çıktı dakika başı bir yatak odasında kocasıyla bilmem ne yapmadığını paylaşıyorlar böyle kadınlar da var dolayısıyla bunu kadınlarda yapıyor doğru mu değil ama yeri geldiği zaman büyüklerden de fikir almak gerekir sadece dengeyi iyi tutturması gerekiyor ama neticede 3 aylık evlisiniz zamanla alışacaktır ona güzelce bazı şeyleri anlatabilirsin kavga etmeden hemen öyle sen ayrılıp düşünürsen zaten bu iş olmaz
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
10 aySana vereceğim nasihat inşallah senin dünya ve ahirette sana güzellik yaşatır Kadını evden kovmak, bu İslama aykırı dır,. Ayet var kadınları boşayacağınız zaman onları evinden çıkarmayın diye şimdi tam hatırlamıyorum üç aymı 1 senemi baya ayrıntılı yazıyor erkeğin hangi durumda ne yapacağı ne yapmayacağı,,, Evin sırrını annesine anlatması iğrenç bişey,,,,
Bak birincisi plan proje entrika yok direk bam bam söyle aç videoya kaydet öyle kafasına göre yaşayamaz erkekte kadında, deki senin şöyle yapmanı istemiyorum tabi bu isteğin İslama aykırı değilse,,,, sifona bas çorabını kaldırıp her yere atıp durma gibi isteklerine en ufak tartışmada ben buyum beğenmiyorsan git annenin evine diyorsa,,, direk bam bam söyle ama öyle çatışır gibi değil sakince
Şimdi beni her tartışmada annenin evine git deyip durma bu dediğin İslama aykırı sen peygamberden dahamı üstünsünde karını evden kovuyorsun de ayet var de, bu evde olanı biteni kimseye anlatma de tabi buna sende dahilsin, bu. Gvrüşmeyide kaydediyorum de uyar
Diğer tartışmalarınızda hala canım saçma meseleyi kendini açıklamak yerine ben buyum git annenin evine deyip seni evden kovarsa hala annesine her haltı anlatıyorsa al bohçanı git ardına bile bakma ayete bile bile karşı gelenin canı cehenneme ciddiyim bu bilince ve şuura eriştiğinde Dünyada ve ahirette güzellikler senin olacaktır kurana ve peygambere ihlaslı şekilde itaat edersen
10 Yorumla
Evliliği ile ilgili kararları kendi aklı vicdani ve duyguları ile hareket etmeyip başkalarının fikirleriyle ve yorumlarıyla şekillendirmeyi düşünen ve bunu ulu orta herkese açan insanlar bana göre hayatın hiç bir döneminde zaten mutlu olamayacak olan insan türüdür... Kendi hayatını kendin yönetebildigin gün hayatında ki kim olursa olsun evli ya da boşanmış ol kararları kendin verdigin zaman mutlu olabildiğini fark edeceksin. Bak şunu da unutma ne sen kimsenin umrundasin ne de senin geri kalan hayatinda yaşadığın ve ya yaşayacağın süreç ama herkes atar tutar çünkü kimse için ne yaşadığının önemi yok.. Benim bu kadar uzun yazma sebebim sadece iyi düşünebilmeni sağlamak gerisi senin hayatın.. istersen oscarlik bir hikayede yazabilirsin ya da burada hayatına bir kere giren insanların yapmış olduğu yorumlarla boktan bir hikayede sahne senin...
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)10 ay4.5 yıllık evliyim, bu akşam kocam 3-4 saat boyunca arkadaşlarıyla okey oynayıp ısrarla aramama rağmen gelmediği için oturdum sinirden ağladım. Evlendikten sonra işi bahane edip yorgunluğuna verdim ama ya eşim beni sevmiyor sırf ailesine uygunum süye ve akraba ile evlenmemek için evlendi benimle ya da huyu böyle ve sevmeyi bilmiyor ancak kaybedince anlayacak. Hangisi bilmiyorum ama bildiğim şey, en başında bunu görüp nişanlanmak, nişan döneminde tanımamak ve evlendikten sonra çocuk olmasan boşanmamakla hata ettiğim. Eğer en başında aileme bile söylemeden boşanıp kendime bir hayat kursaydım böyle olmazdı. İlgi dilenciliği yapıp kendimi telefonda bağımlısı etmezdim. Sonun ya çocukla kafayı yemek ya da aldatıp boşanmak. İyi düşün taşın, sadece kötü özelliklerini değil iyi taraflarını görmeye çalış. Ha ama evinin sırrını veren erkek hem dinen hem medeni kanuna göre kusurlu sayılıyor. Her tarafından ölç biç, ev yapmak zor ama yıkmak kolay. Ailen ne der nasıl tepki verir boşandıktan sonra ne bekliyor seni bilmiyorum ama eğer boşanacaksan her şeyi planlayıp o şekilde hareket etmen lazım. Önce altınlarını güvene al. Sonra kocanın annesine her şeyi anlattığına dair kanıt topla. Boşanmasan bile aile büyüklerini ikna edersin eşinin kusurlu hatalı olduğuna
42 Yorumla- 10 ay
Sende mi mutsuzsun
- 10 ay
@Zevkli_dokunuşlar Allah kalbi bozuk olanlardan korusun,,, şeytanda da korusun biri senin annene şu isimle "sende mi mutsuzsun" yazsa ne derdin ya da kızına ben söyle bende aynısını sana sıralayacam Allah sana hidayet versin ıslah olmayacaksan kimsenin günahına girmeden ölüp gidesin
Yapay Zeka Cevapladı
Bu çok zor bir süreç olmalı, ama yalnız olmadığını unutma 💕. Anlattıkların ilişkindeki iletişim problemlerini ve eşinin sana karşı olumsuz tutumlarını gösteriyor. Yeni evliyken bile bunlar yaşanıyorsa, ileride daha da zorlanabileceğini düşündürüyor. Öncelikle eşinle açık bir şekilde konuşmayı deneyebilirsin. Hislerini ve beklentilerini sakin bir şekilde anlat, onun da fikirlerini duymaya çalış. Belki neden böyle davrandığını anlamanı sağlayabilir.
Fakat eğer o gerçekten bir değişim göstermiyorsa ve bu durum seni mutsuz ediyorsa kendi mutluluğunu ve ruh sağlığını düşünmek zorundasın. İlişki kararlarını verirken kendine dürüst olmalı ve "Bu ilişkide gerçekten mutlu muyum?" diye sormalısın. İçinden çıkamadığında bir çift terapistinden destek almayı da değerlendirebilirsin. 🌸 Unutma, herkes mutlu ve sağlıklı bir ilişkiyi hak eder! ❤️00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
37
Cevap
53Cevap
- Aile & Toplum konusunda 151,1b cevap paylaştı.
u 10 ayboşan evet
10 Yorumla
10 ayİnsanları tanımak diye bir şey yoktur. İnsanlar matruşka gibidir. Aradan on yıl geçse de sana gerçek yüzünü göstermeyebilir. Elde etmek istediği bir şey için uzun süre olmadığı biri gibi davranabilirler. Bu yüzden arada çocuk yokken ayrılmak daha iyi olur. Onun üzüleceğini sanmıyorum ama sen devam edersen mutlu olur musun bilmem.
21 Yorumla
10 aySana bu kadar annenin evine git diyen adam seni cepte görüyodur.. Ben baskaları gibi bırak git boşan demeyecem senin şartlarını bilmiyorum herkesin hayatı farkli. Ama sana bunu diyebilen bi adam sana değer vermiyordur ve bu adam inan bana her şey yapar aldatır da döver de. Sonra sana, git demiştim der.. Bi ömür bu adamla geçer mi otur düşün dedim yazık etme kendine
20 Yorumla
10 ay1inci nasil evlendiniz.2 ci senin sence evdeki yerin ne? Sen önce bunu tecrübeli insanlarla otur bir konuş. sen daha yerini yapmamışsin , bosanmaktan bahsediyorsun. bence sen atik ve girişken yapıcı bir yanin yok. laylayyum. havada pis agzima düş diyenlerdensin. bence de sen annenin yanına git. herkes seni idare etmez bilmem anlata bildimmi
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 394 cevap paylaştı.
10 ayÖnce bu konuda bir konuşun gerekirse tartışın gerekirse evden uzaklaş bir süre, söyle boşanmayı düşündüğünü. Tavrına göre hareket et.
Severek mi evlenmiştiniz?08 Yorumla
Soran10 ayGörücü üsülüydü ama 1 sene nişanlı kaldık
- 10 ay
Nişanlılık sürecinde bu tavırları yok muydu?
Soran10 ayÇok iyiydi sanki şu an başka biriyla evliyim
- 10 ay
Allah Allah Çok ilginç. Ailenden birine açtın mı konuyu hem seni hem onu tanıyan birine
Soran10 ayBence bitir çünkü ben çok pişmanım
- 10 ay
yıllardır her şeyimi o kadar ona adadım ve kendimi o kadar ona teslim ettim ki bunu söylerken kendimi kötü hissetsem de onsuz naparım bilmiyorum abla tüm hayatımı ona göre şekillendirdim yurt dışında bi hayat kurucaktım beraber kurmak için bekledim sonra ailesi öyle istedi diye daha fazla bekleyecektik şu an böyle olmayacak bizim istediğimiz gibi olacak dese de güvenemiyorum artık ayrıca maddi olarak elimde ne varsa hepsini bu ilişkiye bu evlilik hayaline verdim ailemle aram açıldı bu kararım yüzünden ve şimdi her şeyimi adadığım kadın yüzüme bakarken gözlerinin içinde sadece negatif görüyorum
- Aile & Toplum konusunda 404 cevap paylaştı.
10 ayEvlenmeden önce de böyle miydi bu? Keşke evlenmeseydin insanlar değişmez ya seni sevmiyor ya da huyu bu. Ayrıca ama kuzusu imiş hayır gelmez bundan
10 Yorumla Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. Sence bu şekilde sağlıklı bir evlilik olur mu? saygı yok, tensel yakınlık yok yapıcı bir yaklaşım yok cocuk yoksa hiç düşünme derim ev arkadaşlığı bile daha eğlenceli olur bu durumdan.
00 Yorumla
10 ayNeden evlendiniz ? Ayrıca eşin ile ilgili problemin varsa git onunla konuş , bizimle degil, burdakilerin senin kafanı karıştırmasınan izin veröe
00 YorumlaNeden annenin evine gonderiyor seni ve daha 3 aylik evliyken ne demek ayrı yatmak. Görücü usulu evlenmissiniz acaba baskasini mi seviyordu ne bileyim 3 ayda ne oldu böyle
00 Yorumla
10 ayÇok kötü bir durum aile sırları olmalı insanın, her şey anlatılmaz ve seni tehdit edip gitmeye zorlaması olmamış
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,8b cevap paylaştı. Eşin kaç yaşında, belli ki anne kuzusu. Hemen boşama ama sakın çocuk yapma şimdilik. Birde ilişki var mı onu yapıyor mu
00 YorumlaYani tamam kötü bir durum ama evliliği oyuncağa çevirdiniz. Ya arkadaş 3 ay çok kısa bir süre, evlenmeden önce niye düşünmedin bu durumları?
08 Yorumla- 10 ay
@Uskskdks bak şimdi sorduğun soruda mantık yok. Kötülükte mantık aranır mı? Hırsıza hırsızlık yapmayacak demek gibi bir şey. Thanosa evreni yok etmeyeceksin demek gibi. Şimdi filmlerde kötü adam vardır değil mi? Kahramanımız kötü adamlar savaşır veya kaçar. Ama kahramanımız kötü adama neden yaptığının sormasının anlamı var mı? Şimdi o kişi kötü birisi. , filmdeki kötü karakter. Kötü adamdan kuralları uymasını veya etiğe uymasını bekler misin? Hayır. Biz iyi niyetliler bu yüzden kötü adamdan kaçarız veya savaşırız. Buradaki hanımfendi ise kötü kişiden kaçması gerekirdi. O adam zaten kötü karakter ondan evlenmemesini veya kötülük yapmamasını bekleyemezsin. Kötülükten beklenti olmaz. Anladın mı?
- Aile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı.
10 ayah işte evlenmeden önce biribirinizi iyi tanımalıydınız da ne olacak şimdi ha? ekonomik özgürlüğün varsa boşanacaksın
00 Yorumla Düzelmez. Boşanmalısınız. Hayatınızı zehir etmeyin. :)
10 YorumlaBoşan demem sadece önerim uzman doktorlardan destek almanız olabilir
10 YorumlaHe bosan bosanan kadinlara madalya takacak bir güruh var ulkede
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 743 cevap paylaştı. Şimdiden böyleyse geç olmadan hamile kalmadan boşan sana erkek mi yok
00 YorumlaKendisiyle konuş düzelecke gibi değilse boşan yani sana karşı ilgisizse seninle neden evlenmiski
00 Yorumla
10 ayKendi kendine neden ve nasıl düzelsin? Çok saçma. Düzelmez.
00 Yorumla
10 ayKendi kendine düzelmez hayatını karartma boşan niye kendine eziyet ediyorsun yazık hep böyle olur
00 Yorumla
10 aybu erkeklerin şovundan iki yüzlülüğünden bıktım usandım hepsi aynı taktiği uyguluyor.
00 Yorumla
10 ayHiç tanimadan mi evlendin sen iki farklı karaktersiniz sanki doğru mu?
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,4b cevap paylaştı.
10 aynerden buluyorsunuz böyle tipleri anlamadım ki
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 878 cevap paylaştı. Daha çok yenisiniz bence zamana bırak. Ama belli ki çocukta bir anne travması var.
00 YorumlaBu kadar kaba ise bir ömür geçmez yolun başında iken gerekeni yap
00 YorumlaBpsan bence gec olmadan cocukta yok zaten onla annesini mi cekeceksin
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 813 cevap paylaştı.
10 ayne güzel işteeeee daha yolun başında görmüşsün ne mal olduğunu. ayrılsana çocuk falan olmadan
00 Yorumla
10 ayEş değil, kaynana resmen. Gönder annesinin evine gitsin. Çekilecek çile değil
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)10 aySevgili oldunuzmu yani sevgiliyken nasildi anlayamadinmi tam. Gorucu usulumu olduki boyle oldu. Yani tanimamismisin hic esini
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)10 ayBütün olumsuz özellikler bir arada. Nereden buldun bu odunu?
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)10 ayNerde nasıl tanıştınız evlenme kararını ne kadar sürede verdiniz? kaç zamandır tanışıyorsunuz? Meslekleriniz ne?
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)10 ayEvlenene kadar anlamadinmi knk evlendin onla boşan bari
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)10 ayNasıl buldun öylesin bende ciddi evlilik düşünüyorum yas kac sizin bossnmaya eminmisin
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)10 ayKardeşim cinsel yaşamınızda bir sıkıntı var mı? Tatmin olamamak vs gibi
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)10 aySen onu yönlendirsene yatagında odan da oturup konuşun herşeyi düzene sokun
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)10 ayAğlama knk evlisin normal şeyler sürekli 4-4 lük bekleme herşeyi
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)10 ayBir kere annenin evine git dediyse dini nikahınız varsa düştü
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)10 ayGit annenin evine çocuk yoksa bak bakalım ne yapacak
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)10 ayemin ol zamanla düzelecek daha toy sorumluluk omuzlarına binince ne yapacağını bilemiyor
00 Yorumla
10 ayIste yanlış bir evlilik daha... iste yine evlilik evlilik diye başını yakmış biri daha... evli olmayanlar olarak ne sansliyiz
10 YorumlaSoruyormusun bide 3. Aydan böyleyse bir ömür gecirebilirmisin
20 Yorumla
10 ayBöyle sıkıntılar var ise fazla uzatmadan ayrılmalısınız
00 YorumlaAzıcık empati yaptım çok zor bir durum bence önce konuş ve bir ilişki terapistine git eğer değişmezse boşanman en iyisi
00 Yorumla
10 ayNeden ayrı yatıyor eşin
20 Yorumlasabır sabır... görücümü usulü mü.
02 Yorumla
Soran10 ayGörücü usulydu ama 1 sene nişanlı kaldık
Gizli Üye(18-24)10 ayO anasının büyütemediği bebeğine söyle çocuk gibi davranmasın
10 YorumlaYa bosan gitsin bunla ömür geçmez
10 Yorumla
10 ayBoşanmadığın kabahat.
00 Yorumla
10 ayHe bosan sonra gel abimin kucaginda dans et
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)10 ayDüzelmez o öyle gider geçinmeye gönlü olmayan insan modeli
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2b cevap paylaştı.
10 ayEvde olan evde kalır ya :(
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 3,8b cevap paylaştı.
s 10 ayHiç mi belli etmedi öncesinde ya 3 ay çok erken
00 Yorumla Görücü usulü mü evlendiniz?
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 3,1b cevap paylaştı.
10 ayTemu'dan mı aldın herifi? 3 ayda bismillah bu ne
01 Yorumla- 10 ay
🤣🤣🤣
Aile & Toplum konusunda 527 cevap paylaştı. Neden böyle biriyle evlendin
00 YorumlaO adamdan cacık olmaz yol yakınken boşa
00 YorumlaBoşan kimseyi değiştirmek zorunda değilsin
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 652 cevap paylaştı.
10 ay3 ayda böyleyse ilerisi zindan olur
00 Yorumla
10 ayBöyle evlilik istemezdim
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 837 cevap paylaştı.
10 aycicim aylarınız başlamadı galiba
00 Yorumla - Devamını Gör (30)
Devamını Gör(75)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > 3 aylık evliyim, eşim çok ilgisiz. Her şeye karışıyor, boşanmalı mıyım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım