4 aylık evliyim ama aklımdan boşanmak geçiyor. Evliliğimde ne eksik?

Hepinize merhaba 30 yasindayim , mimarım ama calismiyorum.4 ay önce evlendim. Evlenmeden once uzun bi iliskim oldu nisanlanmistik ailevi problemler v. s derken bitti.. Kocamla arkadaşımın eşinin vasıtasıyla tanıştik 2 3 ay gibi kısa sürede evlendim.. Kocam iyi biri, sessiz sakin işinde gucunde ama çok aşırı kibar ve romantik her seyden bi romantizm cikarir. Ama ben hiç degilim.. Gecen ay eski is arkadaslarimla gittigim yemekte tanistigim bi doktordan cok etkilendim aklimdan keske onunla evli olsam diye hayaller kurdum, biliyorum olmaz sonucta benim evli oldugumu biliyordur. Bosanmak aklimdan geciyor ama anneme soyledigimde bile asiri tepki verdi dillendirme bunu dedi bagirdi cagirdi daha ne istiyosun kocan cok efendi nerden bulcaksin bidaha boylesini dedi ama bir seyler eksik evliligimde cok kararsizim.

Güncellemeler
+1 yıl
Bugün konuştum yani boşanabileceğimizi belki de ayrılsak ayrı ayrı daha mutlu oluruz dedim. Bana ilk kez sesini yükseltti baya sinirlendi sen bana neden güvenmiyorsun neden benimle biz olamıyorsun neden benimle sorununu , derdini sıkıntını paylasmiyorsun ben neyi yanlış ya da eksik yapıyorum bazen bu şekilde hep iyi niyetli olmamdan nefret ediyorum dedi..
Güncellemeler
+1 yıl
Çıktı gitti evden ama ögrendim arkadaşımın kocasıyla buluşmuş..
4 aylık evliyim ama aklımdan boşanmak geçiyor. Evliliğimde ne eksik?