Aşk İlişkileri konusunda 17,7b cevap paylaştı. Evet arkadaşım burası aşıklar kenti eskisehir bende eskisehirliyim ama Ankara'da oturuyoruz. Eskisehir tan kültür kenti aşk kenti her gittiğimizde yeni yeni yerler açılıyor eşinle o gezilecek yerleri gez gez bitmez biz Ankara'da avm lerce başka gezecek yer bulamiyoruz. Eskişehir'e ayrıca bağ evi kültürü var insanlar hafta sonu oralara gidip mangal yapma kafa dinleme şansı oluyor bunlar başka illerden gelenler için farklı kültürler eskisehirin bu özelliklerini özümsemiş efendi birisini bulmuşsun mimarlarda bu tür etkinlikleri genelde sevdiğini aynı okullardan mezun bir meslektaş olarak biliyorsun. Bir yemekte tanıdığın doktorun huyundan suyundan anlamadan ne olduğunu bilemezsin yakından tanısan sevmediğin huyları olan birisi olabilir. 2 üç ayda tanıdığın birisi sana bir yıllık tecrübeyi aktaran arkadaşının eşi seni doğru adamla taniştirip bir yılda kazanacagin bilgiyi vermiş birbirinize güvenip evlenmişsin evlenelim 4 ay olmuş bu 4 ay cicim ayı adan sana sen adamın huyuna suyuna alışma dönemi her evlilikte inan bu tür sorunlar yaşanır bir süre sonra ikinizde birbirinize alışır adam bu gün neye aramadı ben gideyim bakayım diyeceksin bu güzel günlerin keyfini çıkarın. Aynı durum için kendinize eşinin yerine koy öyle düşün normal olmadığını sende anlarsın nitekim ailen anneler daha mantıklı sende aynı noktaya geleceksin. Bir büro açıp mimarlık yaparsan büroda kendinle baş başa gelip daha doğru düşüneceksin sizr mutluluklar dilerim
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı. Kocan iyi biri ama sanırım senin gözünde eskisi kadar çekici gelmiyor. Gittiğin mekanda senin gözüne çekişi gelen birisini görüyorsun ve aklından bu düşünceye geçiyor. Şimdi çevremize baktığımızda evliliklerin birçoğunda maalesef geçimsizlik ve huzursuzluk var. Ama kendine bir baktığında böyle bir durum eğer yoksa eşinle baş başa güzel bir tatil olur farklı bir aktivite olur heyecan katabilirsin. Rutin dışı bazı değişiklikler iki taraf içinde belki çok iyi olacaktır.
00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 6,8b cevap paylaştı.
+1 yılHer şeyi kadınlar organize eder ve yönetir. Yani sizlerin ilişkiye kattıklarınız ve yazdıklarınızın etrafın da şekillenir erkekler. O nedenledir ki sen ne istiyorsan o olur aslında. Takıl kafana göre. Adamı neye çevirmek istiyor isen hokus pokus işte aradığım erkek diyebilirsin. Sen izin verdiğin, sen evet dediğin, sen işte böyle ol dediğin için kibar, anlayışlı ve olgun aslında. Yoksa onun içinden de ser ve haşin erkeği çıkarabilirsin. Olay sende onda değil...
00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılCanım yeni biten ilişkinin ardından evlilik gibi ciddi bir karar almışsın.
Tabiki ilişkiler biter ama kısa bir süre sonra evlilik gibi ciddi bir karar alınmaz, önce biten ilişkinin yasını tutmak ve duyguların otopsisini yapmak gerekir.
Ama ben şunu atlamışım, nişan attıktan ne kadar süre sonra evlendin? Bu kısmı yanlış anladım,4 ay önce evlendim kısmını,4 ay önce nişan attım diye algıladım, onun için öyle bir girizgah yaptım ama 2,3 ay içinde evliliğe karar vermek de yanlış.
İyice tanımak gerekir, iyice analiz etmek gerekir. Tanımadan evlendin ama çocuğun yok, mühim olan bu. Eşine karşı arzu duymuyorsun, saniyorum ki onunla evlendiğiniz zaman da onu arzulamıyordun, peki seni eşinle evlenmeye iten asıl sebep nedir?
Sen ki uzun bir ilişkinin ardından eski sevgilinle nişanlandın ve vazgeçtin, şimdi arzu duymadığın, sevmeye çalışıp da sevemediğin bir erkekten vazgeçmen de zor olmaz. Tabiki bitirmek kolay değil, neyse ki çocuğunun olmaması büyük bir artı.
Bence sen onun aslında aşırı romantik olmasından rahatsız değilsin, sevdiğin bir erkek olsaydı hoşuna giderdi, sevemediğin için rahatsız oluyorsun, yanlış yönlendirmek asla istemem, kimsenin haddine de değil sana boşan/boşanma demek ama böyle bir ciddi karar vereceksen Serhat Yabancı'nın Evlenmeden Boşanmadan Önce İyi Düşün kitabını okumanı tavsiye ederim10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
72Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılSevgi yok. İsteyerek evlenmemişsiniz. Eşinin sana olan romantikliğini bile kaldıramıyorsanız. Her kadın romantik erkek ister ama son ilişkiden dolayı böyle olmuş bence. Onu unutmadan ayrılık soğumadan evlenmişsin ve böyle olmuş. Elindekinin kıymetini ancak kaybedince anlarsın. Eşini sevmeye bak. Sana değer veren birinin sevgisini kıymetini karşılıksız bırakma. Yabancıyla bile vakit geçire geçire alışıyorsun seviyordun bağlanıyorsu. Eşine daha sıkı bağlanman lazım. Ortada şiddet tehdit ya da başka kötü unsur yok. 4 ay evli kalmak için mi evlendin? Elinin duygularına yazık değil mi
10 Yorumla
+1 yılOkumuşsun bir şekilde kendini geliştirmişsin 2-3 ayda evlenme kararı alarak girdiğin riskin gayet farkındasındır ama başkalarının hayatı çocuk oyuncağı değil. Senin olgunlaşmayı reddetmenin suçu kocanın ya da ailesinin sırtına binmemeliydi. 2-3 ayda evlenirsen 2-3 ayda da boşanırsın zaten bu çok tabii.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 827 cevap paylaştı.
+1 yılHayatın sen kibarlık romantizm istemiyorsun sen duvardan duvara istiyorsun. Lütfen gerçek hislerinle yüzleş o adamcağıza da bunu anlat. Her erkeğin için duvardan duvara yapacak, sert bir aslan yatar. Kocanda da var o istediğin emin ol. Sadece üzerime testosteronu boca et boğ beni testosteronla demen yeterli. Ama testosteron sıkıntılı bir şey ben yine de uyarayım. 😂😂😂😂😂
217 Yorumla- +1 yıl
@Girdap89 yoo ben öyle sanmıyorum. Soruyu soran kadının beyanı böyle. Kibar olmak, duygusal olmak, romantik olmak benim nazarımda çok değerli. Ben kibar değilim. Ama bunlara çok değer veriyorum. Ben yorumu soran kadının beyanına göre yaptım.
Soran+1 yılCinsel yönden bir problem yasamıyoruz ama surekli mıç mıc iliski surekli gozumun icine bakmasi.. kış günü Eskisehir gibi bir yerde dondurucu soğuk var hadi gidelim bağ evine ates yakalim oturalim atesin basinda cart curt neden yani neye garezimiz var ya surekli bir etkinlik pesinde.
- +1 yıl
Allah Allah çok ilginç. Bence sen boşanmalısın. O herifi de sal gitsin biz alırız onu 😂😂😂😂
Soran+1 yılAa yok veremem kocamı..
- +1 yıl
@NickSevmeyenlerden Kiz sen nasil manyak bisisin 😂😂
Boyle olur iste bu tipler elimin altinda dursun kocam ama benim gozum disarsa olsun. - +1 yıl
Bana çocuklar duymasın zero Tuna'yı anımsattı.
Soran+1 yıl@Farkeder260 yok o kadar değil.
- +1 yıl
Öyleyse aşırı ilgiden bunaldın. Biraz da kendi haline bıraksın evliliği istiyorsun
- +1 yıl
Soru soran kadın diyor ki doktoru beğendim ondan sonra daha da soğudum diyor yarında başkasını beğenir nefis böyle... neden değerini bilcek biriyle olmasın ki o değilde kızla benim yaptığım yorumdan neden rahatsız oluyon gerçekler kaç evli kadın aldatıyor ya da kaç evli erkek burada okuyorum vicdanlar da misler gibi hakketti diyerek rahat
Para yanlış kişilerde derler ya koca dda yanlış kişilerde inşallah bosanirsin haketmiyosun çünkü adamı düşünceye bak sapik zihniyetli düşünceler madem sevmiyodun evlenmeseydin bu ne midesizlik ya gerçek hayatta böyle birinin olduğuna inanamıyorum. Bizim toplumda ne kadar kirli düşünceleri insanlar varmış bunların arasında yaşıyoruz
21 YorumlaHanım efendi ya bu etkilenme o adama gittikten sonra pişmanlığa dönüşürse ne olacak. E insanlar her evlendiği kişi ile başkasından etkilenince boşansın o zaman. Ayrıca o adamda aynı romantizmde olsa siz yine olmayacaksınız belkide o adam sizin şuanki eşiniz gibi olmayacak. Yani tam olarak beklentiniz sadece etkilenmeniz ile mi alakalı.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. İşte insan oğlu ne kadar nankör sert olur kisitlayici olur yabaz dersiniz kibar efe di terbiyeli olur boşanmak istersiniz yahu siz nasıl bir mahluksunuz bu kadar özgürleşmek sonunuzu kötüye götürür ne acak bu gençliğin sonu onuda bilmiyorum Allah ıslah etsin
00 Yorumla
+1 yılsizler heyecan istiyosunuz ben kendisine acı cektıren heyecan olsun diye adrenalın olsun diye hayatını mahveden bir sürü kadın tanıyorum ve onca cileyi cekmek niye istiyosunuz anlamıyorum anlayamıycamda hic bi zaman zamanında yapsan bu haltı en azından simdi neyin ne oldugunu anlardın
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 309 cevap paylaştı.
+1 yıl2-3 aylik kisa sure icerisinde nasil olurda asiri romantizmi görmezden geldinde evlenince gözüne batar oldu. Sorunun sadece romantizm oldugunu dusunmuyorum. Farkli karakterlersiniz gibi hissettim.
37 Yorumla
Soran+1 yılEvet farkli karakterleriz en basindan beri bu boyle ama net sorunum şu diyemem
- +1 yıl
Hakkinizda hayirlisi. Ancak ben sunu soyleyebilirim , yanindakiyle yasayip aklindakiyle ölerekte, yanındakine ihanet etmis olursun. Bu sebeple dogru yolu bulmanizi dilerim.
- +1 yıl
Kadın duvardan duvara istiyor. Saç çeksin, şaplak atsın, belini kırsın çekip çevirsin istiyor. Kadının derdi romantizm değil. Kibarlık değil. Onun istediği şey OLUK OLUK TESTOSTERON 😂😂😂😂
- +1 yıl
Sorunun guncellenmis halini gordum. Nedense kocana üzüldüm be. Sen doğrusunu yaparak boşanma teklifi etmişsin inşallah boşanirsiniz. İlk kez okuyan varsa hemen saldirmasin uzerime, Arkadaşlar soruyu soran insan sevmiyor kocasını. Zoraki hicbirsey olmaz olamaz... Bunlari gorerek okuyarak tecrube ediniyorum fakat yemin ediyorum DOĞRU insani bulmanın ne kadar zor oldugunu, insanlarin degisebilecegini, herkesin her an herseyi yapabilecegini gordukce yalniz olmek isterdim diyorum. Bir yandanda umudumu kesmemeye calisiyorum.
Biz insancıklar ne zaman huzurlu olacagız? - +1 yıl
Oguzhan bey bu kadın kocasindan asla bosanmaz. Bu arada evet adama yazik hâla alttan almis karısını sevdigi oyle belli ki.. Kafa dagitmaya gitmistir disari. Elindeki boyle bi adama asla bosamaz sadece üzer durur.
- +1 yıl
@Sitemkarkadın93 Ya inanın bunlari sadece okuyunca, Empati kurunca dahi kötü oluyorum. Tamam sevgin bitebilir, kocan surekli etkinlik isteyebilir, söyle düzelt lan kendini de. Sert yap bir şey yap odun değil ya illaki oda bazi seyleri degistirmek isteyecektir..
- +1 yıl
Adama bende uzuldum ne yazik ki bu sekilde el ustunde tutulan kadinlar bep üzüyor.
Gizli Üye(30-35)+1 yılYazık günah be her halin ile kabul etmiş sana sadıktır ne var yani efendi kibar olmak suçmu maço dağ ayısı duygusuz bencil mi olsun sabah akşam seni mi dövsün seni kısıtlasın mı ve evli iken gözünüz neden dışarıyı görür ki onun yaptığını aynı düşünce de olduğunu farzet demek ki sevmiyorsun senin kararın senin düşüncen ayrılıyorsan da ayrıl
06 Yorumla
Soran+1 yılHer halinle kabul etmiş derken benim halimde bir sey yok ki..
Cevap sahibi+1 yılGeçmişini hatalarını kusurların ile
Soran+1 yılGecmisim de hatalarim ve kusurlarim yok ne sacmaliyorsunuz siz?
Cevap sahibi+1 yılTamam boşverin yorum yaptım sadece şunu düşünün kocanız başka kadın hakkında keşke bunla evlenseydim düşünce geçseydi bence hoş karşılamazdınız
Soran+1 yılTabi ki hos karşılamam cok üzülürüm ama neden böyle hissediyorum bilmiyorum.
Cevap sahibi+1 yılOlabilir insanlık hali evli çiftler hoşlanmayacak diye bir şey yok bazen şeytan da dürtebilir yine de iradeniz
- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılGerçekten kiminize ne yapsa yaranılmıyor. Bulmuşsun efendi erkeğe güzel güzel geçin işte kocanla. İstersen bi de uyar tatlı dille, de işte hep böyle olursa anlamı kalmaz. arada yapsın romantikliklerini
22 Yorumla
Soran+1 yılAy ona kalsa her gun bir kutlama etkinlik..
- +1 yıl
Evlilik yeni olduğu için böyle. Yapacaklarını eşiyle yapmak için ertelemiş.
+1 yılo zaman neden evlendin? senin gibi olanların şöyle bir sorunu var : sen bu doktorla evlensen sonra karşına başkası çıkınca da keşke onunla evlensem dersiniz. size hiç bir şey yetmez. bu psikolojik bir rahatsızlık
00 Yorumla
+1 yılCunku uyum yok sizi siz yapacak hissetirecek duygular yok... iyi olabilir muekemmle olabailjr ama size hitap eden ya da rtmeyi bilen yonu yok... kisacasi siz sadece iyiligine bakip bu yola girmis asil istediklerinizin yebi farkina variyorsunuz
00 Yorumla
+1 yılrahatlik batiyo size aw illa o. cocuğunun biriyle evlencen ya aldaticak ya da haberlerde duyucaz kesildiğini kursun yediğinizi bazi kadinlara rahatlik batiyo gercekten aklinda baska biri yatağinda baska biri ayril gitsin iyilik edersin ona
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılbiraz fazla acele etmişsin sanki. şunu bilmelisin, aile olmak zaman alır, olduğunda da vazgeçilmez olur. belki heyecan, tutku, bişeyler eksiktir ama kimsenin bulamadığı huzuru bulmuşsan bence tekrar bir düşün derim.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılHayır 30 yaşına gelmişsin ama hâlâ aklın daha iyileriyle bozuk. Senin yaptığını çocuklar bile yapmaz. Evlenmeden önce ne diye bu kadar kısa tutup aceleye getirdin o zaman? Efendi kocana üzüldüm.
00 Yorumla
+1 yılBence görünüşlere aldanma. o görsel olarak etkinlendiğin doktor, kimbilir nasıl biri, çok kötü karakteride olabilir. eşinizi de güzel tafif etmişsiniz. öyle birisinin peşinden koşan kızda çok
02 Yorumla
Soran+1 yılDoktorda iyi biri gibi. Oda sessiz sakin bir insanmış. Zaten öyle de birine benziyor. Hic bilmiyorum kafam cok karışık.
- +1 yıl
çok etkilenmişsiniz, Lakin bu hissiniz zamanla zayıflar ve yok olur, Benim naçizane tavsiyem, kocanızlan hayatınıza eğlenceler katmanız
- Aşk İlişkileri konusunda 6,1b cevap paylaştı.
+1 yılBelli ki tutku olmadan evlenmişsiniz , ya böyle devam edip iyi yönlerini görmeye çalış ya da boşan , ama boşanmak için gerçek bir sebep değil seninkisi
010 Yorumla
Soran+1 yılZaten bosanmak istedigimi soylesem karsi cikar biliyorum
- +1 yıl
Sana bu kadar iyi davranan ve seven adamı da zor bulursun bir daha onu da unutma
- +1 yıl
Benim anlamadığım madem içine sinmedi niye evlendin? Çok kısa sürmüş tanışma süreci.
Soran+1 yıl@Farkeder260 yok aslinda icime sindi çünkü iyi niyetli, kibar efendi saygili birini istiyordum hayatimda hep. Ve zaten arkadasim cok yakindan tanidigi icin her seyini ogrendim ama evlendikten sonra asiri ilgi alaka ve surekli etkinlik hâli beni bunaltmaya basladi.
- +1 yıl
Peki bunu onunla paylaştın mı? Biraz evde dursak etkinliklerden sıkıldım. Özleyelim anlamlı günlerde yapalım vs. Dedin mi
Soran+1 yıl@Farkeder260 Dedim ama yine ayni.
- +1 yıl
Bu düşünceler kafandan çıkmadan çocuk sahibi olma.
- +1 yıl
Kadinarin arayıp da bulamadığı şey aslında , elindekinin kıymetini bil bence
Soran+1 yılBelki de oyle ama bilmiyorum ki.
- +1 yıl
Eşinin değerini bil keyfini çıkar , ilgisi azalırsa çok ararsın sonra
+1 yılKocam romantik , çok efendi diyorsun böylesi bu devirde kolay bulunmaz. 2-3 ayda evlenme kararın çok yanlış ama yapacak bir sey yok.
Sevmiyorsan boşan olan eşine olur yazık
Herşeyden bihaber10 Yorumla
+1 yılEmin olmadan evlenmeyin adamın ne günahı var. Bir kere boşansan boşanmış bir kadın olacaksın böyle damgalanacaksın
27 Yorumla
Soran+1 yılYok oyle bir cevrede değilim ama bilmiyorum mutsuzum.
- +1 yıl
Çevre ile ilgili değil bu her zaman böyle olacak 20lerindeki kadar revaşta olmayacaksın 30 yaşında boşanmış bir kadın olacaksın. Sanırım dediğim dedik sert bir erkek istiyorsun seni anlıyorum ama yapacak bir şey yok. Eşinle mutlu olmaya çalış. O doktor geçici bir heves beğenmiş olabilirsin ama evlisin
- +1 yıl
@kırgınsevgili abla çok mantıklı ve haklısın cidden keşke tüm kadınlar sizin gibi düşünebilse…. dizilerden filmlerden yanlış örnek alıp tuhaf şeyler yapıyorlar (erkekler içinde geçerli tabii) sonra pirince giderken evdeki bulgurdan oluyorlar
- +1 yıl
@Sadebirinsanx abla değilim ama yine de teşekkürler 🙂
- +1 yıl
Rica ederim, saygıdan…
- +1 yıl
@Sadebirinsanx Allah razı olsun
- +1 yıl
Cümlemizden
Ben derim ki kocanın değerini bil yakışıklılığa paraya aldanma daha sonra kafanı yerlere vurursun, şunu iyi bil erkekler elde edinceye kadar çoğu şeyi belli etmez herkesin içi dışı dışı aynı değildir, evliliğin yarısı yatak odasına bağlıdır, birbirinizin hakkını verirseniz iş yürür ama kafandan bazı şeyleri çıkarman lazım.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSize efendi, işinde gücünde, romantik bir adam yaramıyor. Doktor olacak bir süre gönül eğlendirip kapının önüne koyacak, ardından bir barmen olacak bir kaç gece, ardından... Evliliğinde bir şey eksik değil, senin karakterinde bir şeyler eksik!
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılGüncelleme: Deseydin işte sorun sende değil bende diye. Kaşınıyorum deseydin. Sen daha iyilerine layıksın deseydin.🤨
Soran+1 yılDemedim gitti zaten.
Cevap sahibi+1 yılUmarım hak ettiği gibi birisini bulur da geri dönmez. Sen de layık olduğunu bulursun! En azından bu sefer hak eden birisi mutlu olsun.
- Aşk İlişkileri konusunda 352 cevap paylaştı.
+1 yılÖnce nelerin eksik olduğunu bir tespit et.
Telafi edilebilecek birşeyse denersiniz yine.
Ayrıca diğer adam evli olduğunu bilmese veya sorun etmese sorun yok mu yani?00 Yorumla Evliliğide oyuncak ettiniz onu beğendim boşanayım şu adam yakışıklı ayrılayım oh ne âlâ memleket
13 Yorumla- +1 yıl
Ne yapsin sevmiyorsa oyalasin mi hem kendini hem onu.
Soran+1 yılTartmıştım ama olmadı.
- Aşk İlişkileri konusunda 10,8b cevap paylaştı.
+1 yıl2 3 ayda evlenmen kadar garip olmaz bosanman. Bosan
13 Yorumla
Soran+1 yılNe yapsaydım 10 sene sevgili mi olsaydim.
Soran+1 yılArkadasimin kocasinin arkadasi zaten az cok taniyordum
- +1 yıl
Bana ne kiziyon
Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı. Psikolojin bozuk senin adamina denk gelsen duzeltirdi ama iste...
03 Yorumla
Soran+1 yılNe alakadı var psikoloji ile?
Soran+1 yıl*alakası
Romantik olması kötü değil ki, bende ilişkimde romantizm bekliyorum ama maalesef yok. Duygusal sözler duymak istiyorum yok.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılsen bu evliliği bitir bence zaten kafanda bitmiş mevzu
05 Yorumla
Soran+1 yılHemen bitiremem net kararimi vermeden
- +1 yıl
seni durduran şey ney? gerçekten seni boşanmamak için durduran şey ney? bunu sordun mu hiç kendine? zaten kararsızlık noktasına kadar gelmişsin yani kafanda bazı şeyleri çoktan bitirmişsin ki bu noktadasın.
Soran+1 yılSordum yani kocamı hemen silip atamam cok cabuk kaybetmeyi göze alamiyorum.
- +1 yıl
yavaş yavaş öldürenlerdensin sen o zaman :)
Soran+1 yılYoo hayır oyle bir niyetim yok.
+1 yılyuva yapmak zordur ama aklına bir kere böyle bir şey düştü mü zor ne diyeyim. Allah yardımcın olsun ama fevri hareket etme iyice düşün herşeyi
00 Yorumla
+1 yılBence sen koçanı da al 1 haftalık bir tatile çık , gez vakit geçir. Çevrenin etkisinden insanlardan uzaklaş.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılerken evliliğin sonuçları, erkek veya kadın bana göre 30 yaştan önce evlenmemeli
01 Yorumla
Soran+1 yıl30 yasindayim kocam 32 yaşında.
Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. Çok özur dilerim ama daha ne istiyosun. Dövse, sövse , içip içip eve gelse ne yapardın. Seninki şımarıklıktan ve başka bi şey değil
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvlenmeden önce beynini kullanmak kendini anlamak karşı tarafı tanımak önemli. Sen hiçbirini yapmadın. Şimdi boşansan ne olacak? Gül gibi adamın hakkına girmiş olacaksın. Ayıp yani. Bu oyun değil.
04 Yorumla
Soran+1 yılBirinin digerinden bosanmak istemesi hakkina girmek mi sizce? Bosanan binlerce cift varken. Kaldı ki henüz nette degilim.
Cevap sahibi+1 yılSana güvenip evlenmiş ama 4 ayda vazgeçmek nedir? Senin beynin yok mu? Bunca masraf eziyet ne olacak?
Soran+1 yılÖncelikle belirtmeliyim ki sürekli beyinden bahsetmeniz yoksunlugunuzun belirtisi gibi..
Ve insanlar bosanabilirler.
Cevap sahibi+1 yılİnsanlar bosanir ama senin gibi olmaz. Ben ilişkilerde daima mantıksal uyum bakarım çünkü bizi bir yapan şey mantıksal kavram karşılıklarını uyumudur. Bütün aldatma ve boşanmalar ise bu uyumun olmadığından kopmasindan gerçekleşir. Deveyi diken insanı s.. ken makbuldür lafının ispatı gibisin
+1 yılKocandan soğumanı anladım da şıp diye o doktordan hoşlanmanı anlamadım
08 Yorumla
Soran+1 yılDoktordan hoslandiktan sonra iyice sogudum zaten.
- +1 yıl
O zaman sen kocanı hiç sevmemişsin tam olarak. Boşluktan olmuş biraz. Bende evliliğimde çok sorun yaşıyorum. Seni anladığım yerlerde var gerçekten. Takip eder misin? Sorularım olacak.
- +1 yıl
orada mısın?
- +1 yıl
?
- +1 yıl
Neyse sen bilirsin. Sonra çıkmazlardayım deme
Soran+1 yılÖzeldem konuşmuyorum maalesef.
- +1 yıl
Ne iyi yapıyorsun sorma
Soran+1 yılBen karar veririm iyi aksamlar.
+1 yılSen o adamdan ayrıl dengesiz biriyle evlen ki bu adamın kıymetini ozaman anlarsın.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Ne desem ki yani kocanin yerinde olmak istemezdim ahıni alirsan Allah sorar kocan anlattigina gore iyi bi adam miş çünkü
02 Yorumla- +1 yıl
Kocası ogrense ne tepki verir acaba
Aşk İlişkileri konusunda 10,7b cevap paylaştı. Kocana söyle güzelce bir tokatlasın seni sert karakter istiyorsun
12 Yorumla
Soran+1 yılHayır sadece bu kadar romantizm'den hoslanmiyorum.
- Aşk İlişkileri konusunda 9,6b cevap paylaştı.
+1 yılEşini sevmedin mi hiç?
Mantık evliliğimi yaptın önce onu sorayım sana..00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. lastik patlamış kuzum, sen kocanı sevmiyon senin tipin değil... usulüyle konuş boşan
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBüyük ihtimal eşine karşı bi duygun yok. Onunla ilk görüştüğün günleri hatırla, büyük ihtimal çekim yoktu ve çekim yoksa duygu oluşmasıda imkansız gibi bişey. Sanırım sevmekten ziyade mantık evliliği yapmışsın. Yazdıkların ve sonuç onu gösteriyor
00 Yorumla
+1 yılİlk 1 sene en kritik süreç atlatırsanız çözülür birçok sorun
00 YorumlaOdanızda doyuma ulasmıyorsun öyle olmazsa aklına bile gelmezdi bosanmak
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.
+1 yılAşırı tatminsizleşmiş alfa bir kadınsınız derhal psikolojik yardım almalısınız.
00 Yorumla
+1 yılDeli misin sen sorun ne bul çöz devam et çocuk oyuncağı mi bu iş
00 Yorumla
+1 yılYa kıyamam. Öyle 2-3 ayda evlenirsen böyle olur. Ne yapıyorsan yap
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılKadınlar s.. keni sever diye boşuna demiyoruz. Efendi olmayın.
07 Yorumla- +1 yıl
Ne anlamda s.. ken 😂valla ben sessiz sakin bu kadinin kocasi gibi adam istiyorum ama yok ki.
- +1 yıl
@Sitemkarkadın93 kelime anlamındaki s.. kenden değil belli ki. 🤣
Bulamazsın, biz s.. kildik zamanında böyle olduk. - +1 yıl
Ee bu kadin bulmus bende bulurum belki.
- +1 yıl
@Sitemkarkadın93 isteyen bulamıyo işte. Boşarsa kaçırma 🤣
- +1 yıl
Valla bende bulurum umarim kibar naif surprizler yapan romantik tatlıs ne guzel her gece doyururdum onu.
- +1 yıl
@Sitemkarkadın93 değer bilinmiyor gerçekten bilinmiyor. S.. ken adamların hepsi zamanında bunları yapmış adamlar.
- +1 yıl
Aferin sana
+1 yılİyice oyuncak oldu evlilikler hemen başka birini gördüm koca evliliği yikayim ne kadar sabırsızlik ve doyumsuzluk ya. Sevgililik gibi diyeceğim ama o bile daha ciddi yaşanıyor bazı insanlar tarafından.
20 YorumlaBu kadar cabuk karar vermeyecektin evlilige o zaman evlilik oyun degil boyle iki ayda bisey eksik diye ayrilamazsin zaten insan iki ayda tamamlanamaz sonuc olarak yeni tanisiksiniz biraz sabret gozun disarida olmasin evliligine odaklan
00 YorumlaPişman olup keşke diyeceğin hiç bir ilişkiyi yaşamaman taraftarıyım. En kısa sürede ilişkini bitirmelisin ve kendi ayaklarının üzerinde durmalısın. Hem onun da hakkına giriyorsun , ilerde çocuğun olursa onun da vebalini alırsın.
00 YorumlaBen burada sana değil erkeklere suç buluyorum. Nerde senin gibiler var el üstünde tutuyorlar gerçekten kendilerini seven kadının da ağzına sçıyolar müstahak bunlara her şey. Yap ne istiyorsan.
14 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılfantezi olarak hayal kur tamamda.. eğer reelde bunları düsunuyorsan
00 Yorumla
+1 yılEvliliğinde bir şeyler eksik değil. Fazla. Kocan fazla iyi. İyilik de insanlara yaramıyor. Hepsi bu..
03 Yorumla
Soran+1 yılBen de iyiyim, kötü bir insan değilim.
- +1 yıl
Kötüsün demedim zaten. Ama eşin fazla iyi ve duygusal olduğu için pasif görüyorsun. Ben de insanlara iyilik yaramıyor diyorum. Ayrıca aşağıda da anlatmışsın etkinlik meraklısı diye. Her gün tv karşısında pinekleyip yüzüne bakmasa ayrı ağlayacaktın burada. Bunun yanısıra yeni evlisiniz. İlerde ilgisi ister istemez azalacak ve monotonlaşacaksınız.
Soran+1 yılBelki de öyle ama bilmiyorum dediğim gibi Şu an karmakarisigim.
Bence biraz zaman lazım, belki birbirinize uyum sağlamaya başlarsınız, eşin senin gibi ya da sen eşin gibi davranmaya başlarsınız, henüz çok yenisiniz kendinize zaman tanıyın
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvlenmek için evlendiğin o kadar belli ki...
02 Yorumla
Soran+1 yılAlakası yok
Cevap sahibi+1 yılPaldır küldür evlenmenin başka izahı yok. Ki şikayet ettiğin şeyin geçici olduğunun da saf değilsen farkındasındır. Max. birkaç seneye romantizm zaten kaybolacak, sevişmeler bile rutin "dostlar alışverişte görsün" e dönecek, neyin tatavası bu?
Adam daha ne yapacam sana? Seni seviyor el ustunde tutuyor dovmuyor sovmuyor diye mi baskasini düşlüyosun.. Bu adamin vebali omuzlarinda kalir bak. Sakin bosanma
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılMutsuzsan boşan
O doktorun karşısına cık acikca soyle.. oda okeyse senle birlikte olmaya boşan onunla evlen. Hayata bir kez geliyoruz.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 309 cevap paylaştı.
+1 yılAcele etme kendini hoşlandığın şekilde tatmin et biraz zaman ver fazla sevgiden olmuş yatakta daha eglenceli şeyler deneyin zevk al zevk arama
00 Yorumla
+1 yıloha meslektaş çıktık :I :D neyse soruna gelirsek 4 ayda insanın cicim ayları bile bitmez. nasıl böyle sıkıldın anlamadım.
00 Yorumla
+1 yılAyril bence sen belani ariyorsun, umarim bulursun
05 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka anlamadim?
- +1 yıl
Bizim memlekette bazilarina tiken yaraniyor sana da öyle biri lazim
Soran+1 yılBunu mu cikardiniz yani ne sacma.
- +1 yıl
En dogru ve basit cikarim bu bence
Soran+1 yılBen sadece mutlu olabilecegim bir hayat istiyorum o kadar
Kocana sert ol sert erkek isterim sert vur desene
11 Yorumla- +1 yıl
Sert vur ne demek😂😂 hem belki kocasi orada serttir bilemeyiz ki.
+1 yılYani aradaki çekim bittiyse bekletme boşan gitsin..
00 Yorumla- Devamını Gör (45)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat