AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
75Cevap
kadınlar serseri erkeklerden hoslanır daha cekıcı gelır sanada ölesı lazım demekkı
Kadın milleti işte yaranamazsın dünyayı önüne ser keşke şu tarafa doğru serseydin der
Daha dört ayda soğuduysan aklın başkalarına kayiyorsa kusura bakma da ilahta olsan sende daha büyük şeyler eksik. O değil böylelerini gördükçe ilişkiden bile kaçıyorum
Kocan ogrenirse kotu olabilir. Kocana bak yazik adama ya kendini onun yerine koy
herkes her istediğiyle olsaydı vay bu dünyanın haline o zaman
Sen Sevmeden boşlukta kalmışsın oyle bir evlilik yapmışsın oda sende boşluk yaratiyor
Sana rahat batıyor
Mileltte boylesini arar bulamazz
O adamın hayatı oyuncakmi evlenirken hepsini düşünmen gerekirdi bence annen haklı
Tabi ki oyuncak degil.. Ben kocamdan nefret ediyorum hic sevmiyorum demiyorum zaten.
Eksik olan belkite uyum ten beden uyumu yok
İyi şey yapılamıyorsun.
icine sinmemisse bosan
Eşinize yazık bence.
Eksik varsa bosanın
Boşan. Sen yangın bi kadınsın adama yazık etme.
Rahat batıyor size ya
başka erkekleri arzuluyorsun
acele mi karar verdin evlenmeye
Siz ne istediğinizi bilmiyorsunuz
Bence mutlu degilsen çocuk yapma boşan ama karşıdaki doktor eşini aratabileceginide unutma
Evli kadının gözü baskasina kaymamalı. Hele de boyle bi adama bunu yapmak net.. s... refsizlik.
@Girdap89 haklısın kanka bu kadın kafasına koymuş kocası magdur olmasın yazık kocasına dürüst olsun bence
Bulduğunla evlen işte
Iyide evliymis zaten😂 ve 1 yil dolmadan bosanamaz anlasmali.
@Sitemkarkadın93 bunun gönlü ayran surahisi
Ablacım sen adamın medeni haline kadar öğrendiğine göre evlilikten kopmuşsun bari en kısa zamanda ayrılda kocana daha fazla zarar verme dediğine göre söylemem gerekirse kocan senden bin kat daha iyisini hak ediyor
@Momosatalante kız ben soran degilim evleneli 3 4 ay olmus ya bu kadin hemen bosanamaz anlaminda dedim... Konunun özüne dönecek olursakta bu adam bu kadini bosamaz iliskilerde hep bi taraf daha fazla sever bu kadinin kocasi daha fazla seven ve ustune belli eden taraf kadinda bunun farkinda elinde oyuncak etmiş adamı adam bi geri adim atsa azcik sert davransa bu kadin o zaman etrafinda pervane olur o adamin.
Ayy çok pardon bir anlık dalgınlıkla sen sandım. Gerçekten söylediklerinde haklısın.
@Momosatalante umarim bende bulurum boyle birini.
Tam benim tarzımsın
Allah cezanızı vermiyor ki
Kadıni suclamayın bir kere de adamda da suç var.
@Sitemkarkadın93 nasıl bir suç var açarmısın
Yani baksana asiri romantik kibar bir yere kadar. Kadini bogmus bunaltmis 3 5 ayda.
@Sitemkarkadın93 yahu şu erkeklere bir kere de kul bulmayın arkadaş ne yapsalar yaranamıyorlar sert oluyorlar ayı diyorsunuz orta yolda gidiyorlar gene sürekli ilgi bekliyorsunuz çokmilgili romantik oluyorlar bu ne yav çok bunaltıcı diyorsunuz yani bir karar verin artık
Yani boyle erkek cok zor bulunur ama bulanda bunuyor iste. Ne diyim umarim orta yolu bulurlar ama zor baksana kadin obur adamdan etkilenmis bile.
@Sitemkarkadın93 bence o ne istediğini bilmiyor yazık değilmi evlendiği adama
Yazık tabi ki ögrense üzulur. Bu kadinda onu kaybetse basini daglara taslara vurur o zaman kiymetini anlar
@Sitemkarkadın93 bende onu demeknistiyorum zaten en başta
Ben seviyorum ki kocamı sadece mutlu degilim ve hareketleri beni bunaltiyor
Söyle uyar adanı
Uyarsam ne degisecek adamin karakteri bu degistiremez ki. ilk elimi tuttugunda kalbi yerinden cikacakmis gibi atiyordu..
Ve dusunun biz 17 yasinda degiliz 29 30 yasindayiz.
Yahu daha yeni evlisiniz ileride zaten rutine bağlayacak ilişki adam seni aldatmaya meğilli değil sana ne güzel romantiklik yapıyor daha ne istiyorsunuz
Kocam arkadasimin eşinin cok samimi arkadaşı. Biz daha sevgili olmadan once beni karsilarina alip konustular soyle iyi boyle iyi sessiz sakin hani üzme onu diye dedim bende oyle birini istiyorum ama bilmiyorum Şu an mutsuzum işte.
Bişey diyemiyorum hayat sizin kararlarda sizin
Kocanı beğenmiyorsun. Tip olarak mı sorun var?
Ikisi de ayni sayilir tip olarak.
Merak ettim burclariniz ne
Ben aslan eşim terazi.
Aslinda iyi anlasirlar ama terazi kadin olunca versyonu.. terazi erkekleri gercekten cok skicidir ya
Boşanmayı düşündüren şey nedir
tutku ve cinsellik eksik olabilir
Çüzmeye çalışın bence
Aha tam aradığım kadın 😍
şiddetmi etkiliyor seni
Hayır , ne alakası var?
güzel davranmış aldatma düşlüyorsun
Spontane gelisti bazi seyler elimde degil.
Doktorun sana ilgisi var mı
Hiç bilmiyorum
Iste otururken burcumu sordu , bir gun goruselim sen hep buralardasin demi dedi. Hep kararsizim dedim sohbet esnasinda bence sen her konuda kararsiz degilsin oyle hissediyorum tuttugunu koparirsin dedi. Arabayla yanimdan gecerken selam verdi.
O kadar
eşinin kıymetini bil bence, sadece görünüşle olacak iş değil bunlar. Sendeki bir heves sanırım
Bilmiyorum belki de oyle
Önceki ilşkindeki sevgilini unuttun mu
Ben onu sevmiyordum zaten.
Uzun bir ilişkin olmuş ama
Isterse 20 senelik olsun sevmiyordum.
Umrumda degildi iyi ki bitti.
Doktoru seviyor musun sence
Hayır ama tanirsam sevebilirim belki. Şu an sadece begeniyorum o kadar tanimadigim birini sevemem
Yani doktoru sevmende bile ihtimal var, belkide yasak olduğu için sana cezbedici geliyor
Doktorla durumlar nasıl konuşabildin mi hiç
Hayır numarası dahi yok bende.
ne yapmayı düşünüyorsun
Bilmiyorum uzerine uzun uzun dusunmedim
Peki ayrılacak mısın eşinden
Bilmiyorum beyfendi net kararlar versem burada bu soruyu sormazdim.
Sadece doktor için böyle bir karar alacaksan alma bence
Eski nişanlını mı seviyorsun daha
Asla zerre kadar sevmiyorum.
Peki eski nişanlınla ne kadar sürdü ve onunla hiç birlikte oldunuz mu
Birlikte olmakla ne ilgisi var konunun
Ona göre bişey diyecem
Birlikte olmadik.
İlkin kocan oldu yani
Ama sevmeden evlenmişsin görücü usulü evlilikler böyle olur
Şiddet ve aldatma var mı
Yok ebem oldu
Niye ters ters konuşuyorsun
Saçma sapan konusuyorsunuz beyfendi. Iyi gunler.
Cocuk var mı
Şimdi kararın nedir boşanacak mısın
Çocugum yok bilmiyorum biraz inceleyecegim.
Ayrılınca pisman olma bak sonra evlenmek zor iş boşanmak kolay bidaha yuva kurabilir misin
Oral ilişki yapmıyor ve erken mi boşalıyor
😂😂😂Ya yorumlar cok iyi kadın duygusal seylerden bahsediyor siz diyorsunuz oral erken boşalma.
@Sitemkarkadın93 genelde bu sebeplerden dolayı anlasamiyorlar bosaniyorlar
Heyecan yok
Ayrıl adam senin gibi birinden kurtulur en azından
Zaman...
Kesinlikle boşanma çünkü doktorla artık çok caplin
Yatakta iyi olmayan erkeğin hazin sonu, sekmez
Niye karısıni beceremiyor mu? gay mi bu adam eşcinsel mi kibar efendi diye afedersin ama kalkmıyor mu yani 😂Madem oyle niye evlensin ki?
Bence kadinin ki tamamen duygusal.
Genelde boyle olur erkek el ustunde tutunca bazen ne yazik ki kadinlarimiz simarir.
Dertleşmek ister misin
Allah sabır versin inşallah çocuk yoktur
Annen haklı
Neden
Sevmediginle geçmez
Bu doktorlardan ifrit oluyorum. Lokum gibi hatunlarla yatıyorlar. Keşke bir doktor hatun da benden hoslansa
Sen tam benim kalemimsin. Lüzumsuz bir kibarligi sevmiyorsun Tanışalım.
Askım biraz sert becer de
Ahahah😂😂Niye kibar romantik olunca sert olmuyormuymus ne alaka 😂
@Sitemkarkadın93 evet öyle oluyo genelde burada kocam mikyo diye agliyolar kadınlar başka ne ister iyi mikilmenin dışında tek dertleri o bunların
Ay ne alaka kibar olan erkek escincel mi oluyor karisiyla s.. ex yapamiyor mu ne alaka?
@Sitemkarkadın93 yapamıyor abim
Sacmalama benim eski sevgilimde asiri romantik kibar ince nazik biriydi ama hergun her kosulda seks yapmak isterdi.
Sen nasıl bir karaktersin peki?
Yanlis belki ama bunu degistiremem.
Nasıl bir karakter yapın var diye sormuştum:)
Mesela şu şekilde o cok anlayisli sakin ben tam tersiyim.. O olaylari buyutmez ben buyuturum. O romantik ben degilim. Tabi ki kaba saba bir insan degilim bende saygiliyimdir ama onun kadar ince dusunceli degilim olamam da ama o hep oyleymis yani bizi arkadaslarimiz tanistirdi hep boyle biriymis
Tam zıt karakterlerin buluşması gibi bir şey olmuş aslında. Fakat arada anlaşılan bir his olduğunda iki zıt karakter uyumlu da olabiliyor. Sizdeki eksik nokta ne acaba
Sıkıntı var terapi
Terapi dıom
Bosan o zaman
Sorun ney o zaman