Evlendi çocuğu oldu ama hala bana yapılan haksızlığı unutamıyorum?

Yıllar önce ayrıldık nedenlerim vardı çok bağıran bana kötü davranan biriydi çok kötü şeyler yaşadım yalvardı yine affetmedim sonra nişanlandı bana yazmaya devam etti evlendi yine devam etti çocuğu oldu şimdi ama evlenene kadar hatta evlendikten sonra peşinden defalarca koştu bana şarkı attı ben ona inanmaya başlamıştım hatta nişanı atsın diye bekledim ama sonra onun benden bu adımı beklediğini öğrendim eşine sürekli ihanet etti telefon numaramı değiştirdim en sonunda nişanlıyken bile yapma dediğim halde devam etti ama sonra kadını kandırıp evlendi gözüme soka soka eşiyle çocuğuyla fotoğraflar atıyor hem de hiç utanmadan bütün erkeklere olan güvenimi yitirdim daha geçen bana yazdı benden sürekli intikam almaya çalışıyor bense sadece üzülüyorum haksızlığa uğradım diye. Beni kandırdı ben nişanlıyken ona gerçekten inanmıştım ama sonra her seferinde bana kazık attı şimdi Allah’ından bulsun istiyorum. Onu değil ona inandığım İçin haksızlığı unuramıyorum ne yapacağım asla onunla barışma niyetim yok?

Evlendi çocuğu oldu ama hala bana yapılan haksızlığı unutamıyorum?