+1 yılHikayeyi ters çevirelim ve rolleri değiştirelim. Kocan , çaresizlikten ötürü seninle evlenmiş olsaydı ve seni sevmeden evlendiğini yüzüne söylemiş olsaydı ne yapardın? Evlilik çocuk oyuncağı değil. Ayrıca kendi hayatını kurtarmak için başkasının HAYALLERİNİ YIKMAYA , HAYATI ONA ZEHİR ETMEYE HAKKIN YOK ! Kocanın o akan gözyaşlarına KURBAN OL SEN..
Sana yardım etmemizi istemişsin ! Pekala sen kocana ne kadar yardımcı oldun? Onu sevmeye, anlamaya çalıştın mı? Şimdi git kocana , 'kocalık yap' ! ve evliliğini ilişkini toparla.02 Yorumla
Soran+1 yılYa sanki hergun ona kotu davraniyorum eziyet ediyormusum gibi konusuyorsunuz. Tabiki tum gorevlerimi yapiyorum anne babamin olumunden sonra bunalimdayim. Zaten oda olmasa coktan inthr etmistim.
- +1 yıl
Yapman gereken ; ilişkini ayakta tutacak olan sensin ve ona göre hareket etmelisin. O ifadeleri kullandığında kalbi çok kırılmış olmalı evvela bunu tamir etmelisin sonrasında ise gerektiği takdirde Psikiyatra görün..
İlişkiye girerken ne olur dikkat et ve aklında eski sevgilin vs varsa bunları düşünme. Onu hayal etme.. Kocanla bütünleşmeye çalış ve sürekli seks yapın. Birbirinizi tamamlayın, güzelleştirin ve kendinizi ödüllendirin. Birlikte gezin dolaşın, birbirinize vakit ayırın. Tamir et, usta sensin.. Bu arada kocanın kıymetini bil ! büyük konuşmayayım ama bana öyle dense nasıl davranırdım kestiremiyorum.. Sabırlı ve merhametli kocan varmış:
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 704 cevap paylaştı. açıkçası iki adımın var , ya gerçekten seni istemiyorum diyeceksin ve ayrılacaksın. veya diyeceksin ki ya tamam aşık değilim ama karşımdaki gerçekten iyi bir insan bu insanı sevebilirim belki deyip bir şans vereceksin evliliğinize. ha eğer sevemiyorum diyorsan bırak gitsin ilk başta ağlar ama belki senden ayrıldığında kendisini seven insanı bulur. emin ol kendini sevmeyen biriyle yaşamak yalnız kalmaktan daha zor. eğer gerçekten iyi bir insansa aranızda kötü şeyler yaşanmadıysa bir şans vermeni öneririm , bu devirde insanlar biraz evlilikten uzak gibi gözüküyor özellikle erkekler, kendini seven insanı sevmeye çalış bir kere de olsa derim ben. ha sevemiyorsan azad et ki onun da ilerde kendisini sevebilecek birisiyle tanısma sansı olsun
00 Yorumla
o zamanlar çaresizdinde, şimdi herşeye bi çaren mi var varsada kimin sayesinde var. . O adam ağlayacağına seni boşayıp kapı önüne koysa yeniden çaresiz olacaksın. Adama artislik yapma bence, gerçi adam olsaymış postalardı seni.
Görücü usulü evlilik yapanların hepsi başta sevmeden evleniyorlar, ama kendini sevmek istemeye göre adapte ediyorlar ve bu evlilikler en uzun süren ve bitmeyen evlilikler oluyor. Bence senin sorunun şu; senin gözün dışarda, popon biraz rahata erince sağa sola gözün kaymaya başladı o yüzden kocanı eziyorsun. Akıl istiyosan söyleyeyim sana o adam seni boşarsa ortalık malı olursun. sevmeye programla kendini mutlaka seversin.00 Yorumla
+1 yılBence de büyük haksızlık etmişsin. Adam sana çaresizliğinde çare olmuş kurtuluşuna sebep olmuş. Bence karşına alıp düzgün bir şekilde konuşup bu evliliği kurtarabilirsiniz bir terapistten yardım alın. Sizin için ağlayan bir erkek var ise ne mutlu size. O mutluluğu kaybetmeyin. Zira sonra yine çaresizliğine düşersin
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
83Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 345 cevap paylaştı. Aynisini sana yapmis olsalardi sence sana ne yapilmis olurdu? dusundun mu hic? Kendini onun yerine koydun mu, koyduysan ne hissettin? Bu adam belliki seni seviyor ve saygi duyuyor bi baskasi olsa o anda terkederdi biliyosun degil mi? Bunlari linckemek amacli yazmiyorum ama dalga gecer gibisin haksizlik mi ediyorum ediyorum ne demek burdan birinin en iyisi en dogrusunu yapmışsın demesi icin akli dengesinin olmamasi lazim. onu sevmiyosan daha fazla incitme bence ve cek git suanda caresiz bile olsan git ki caresizligi iliklerine kadar hisset nasil oluyormus ama yine o adami kullanma artik daha fazla bence. onunda duygulari var robotla evli degilsin yaziktir o adama da. kimsenin kimseyi kullanma hakki yok
00 Yorumla
+1 yılYazık lan adama kurtuluş için nasıl kullanıyorsunuz nasıl bir karakter işte iyi adamlar yalnızlıktan ölüyor iyi kadınlar da kötü adamların balkonundan gökyüzüne bakarken. Keşke iyi insanlar birbirlerinin karşısına çıksa ne o adam seni hak ediyor ne sen o dağ gibi adamı hal ediyorsun onun karşına kendini hak eden birinin çıkmasını diliyorum
61 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Soyle dusun onu biraksan daha iyisini bulacagini sanmiyorum bu sekil temiz seven insanlari yanimizdayken maalesef goremiyoruz begenmedigimiz icin hayatimizdan ciktiginda ise kurtulduk gibi bir dusunce sariyor insani daha sonrasinda tanistigin insanlarin nekadar alcak menfatci oldugunu gorunce o bizi cok seven insan aklimiza geliyor keske bitmeseydi onunla devam etseydim gibi ama is isden gecmis oluyor sevmeye caliş bence
20 Yorumla
+1 yılKendi hayatın için adamın hayatını çıra gibi yakmışsın
Evlilik bu kadar basit değil ne hayallerle seninle bir ömür geçirmek için neleri feda etti kimbilir?
Kalk toparlan severek evlenenlerde 6 ay sonra birbirlerinden nefret ederek mahkemeye koşuyor mantık evliliği yapmışsın sevmek için güzel yanlarını gör çabasını gör iyi bi insan bulmak bu devirde zor adam seni seviyor kıymetini bil derim arkadaşım10 Yorumla
+1 yılSevgi ısmarlama hissedilen bir duygu değildir, belki severimlede onun hayatını hemde kendi hayatını mahvedersin ki yanlış anlama ama zaten bencillik ederek onun hayatını mahvetmişsiniz. Bence yol yakın iken karşına al ve ayrılmak istediğini söyle. Daha çok üzülecek yoksa. Bir daha ki sefere insanların hayatını kendi kurtuluşunuzu düşünüp de karartmayın lütfen. Bu bir tavsiye.
11 Yorumla- +1 yıl
::-))
Onu sevmeye çalış iyiyi kaybedip onun yerine daha iyisini bulamazsın bundan emin ol 👍
22 Yorumla
Soran+1 yılTesekkurler. Zaten yarin psikiyatriste gidecez Aile terapistine de. Umarim her sey duzelir.
+1 yılHayatınızdaki boşluğu doldurmak için başkasını kullanmanız baştan hata olmuş zaten, akıllanıp dersinizi aldıysanız ne ala. Sevmek ya da sevmemekte sıkıntı yok, evlilik öyle de gider. Yeter ki birbirinizi kırmayın, bir evi beraber geçindirebilin yeterli.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 16,3b cevap paylaştı. Evliliklerde mutlu olmak kolay degil. Aşık olup , seviserek evlenmek bile sonucu degistirmez. O yüzden Selime hanım, elindeki kocanla asgari şartta uyumun varsa onunla mutlu olmayı öğrenmeye çalış. Ha zaten uyum da yoksa yol yakınken geri donebilirsin.
00 Yorumla
+1 yılBen artık beni seveni sevme derdindeyim. Beni seven deger veren biri olsun ben de onu sevmek icin elimden geleni yaparım. Bunu soyledikten sonra verdigi cevap onun nasil biri oldugunu az cok acikliyor. Boyle biri sana isteyerek asla zarar vermez. Eger kafanda acaba varsa sevmek kendine sans vermelisin.
03 Yorumla- +1 yıl
Hayır
Aşk İlişkileri konusunda 549 cevap paylaştı. Suclu tabiki sensin ama o evlilik yürümez bunuda söylemeliyim.
Cünkü eger bir insani icinde bitirdiysen veya icinden gelmiyorsa ne yaparsan yap onu sevemezsin.
Evliligi aileden kurtulus gibi gören genclere iyi bir örneksin aslinda.
O adamla otur anlas eger ayrilmayi düsünüyorsan öyle ayril yoksa sana düsman olur. Ve ayrica o mazlum, sen ise onu kandiransin. Bunun birde karma etkisini düsün.00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı.
+1 yılBence evliliğini kurtar o senin için herşeyi göze almış belli ki herkes trepiste gidelim falan demez eşiyle aşırı ilgilenmez sevebilir miyim demişsin öyle Bi seversin ki sen bile inanamazsın bunda ciddiyim evlilikte kenetlenmeniz her zaman çok iyi olur her açıdan varlıkta da yoklukta da bu böyle emin ol
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılona karşı bir bakıma haksızlık yapmışsın ve erkeğe de haliyle evlilik güvensizliği vermişsin. şimdi bunun telafisinde bulunmak için ona seviyorum numarası yapman daha da saygısızca olur ki adamı da ağlatmışsın. bence boşan ve adamın kendi hayatını yeniden kurmasına müsade et. sizin ilişkiniz başlı başına yanlış hem kendine kötülük etmiş oluyorsun hem de ona bana kalırsa.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBenim eşim beni sevdiyse sen de sevebilirsin o da ailesi istediği için benimle evlenmiş aslında sevdiği başka biriymiş kızı kaçırmış kızla yatmasına rağmen aileler istemeyince ayrılmışlar ben tabi sonradan öğrendim soğuk olmasının işittiğim lafların sebebini şimdi beni seviyor değer veriyor hissediyorum
00 Yorumla
+1 yılSelime? veya Selma? Kızzzz sen geziyorsun buralarda.
Şaka Şaka
Sen zaten hatayı en başında yapmışsın. Ama adamın günahı ne be. Evet haksızlık ediyorsun. Anlaşılan başka biri var aklında.04 Yorumla
Soran+1 yıltamam ben suçluyum. Kabul ediyorum.
- +1 yıl
Onu sil baştan ele al. Artıları nı ve eksilerine bir bak. Sevilecek adamsa bunu kendine de yapma ona da.
Soran+1 yılKotu biri degil aksine cok temiz bir adam.
- +1 yıl
O halde adamı sevecek yönlerinden bak. Bu zamanda düzgün karakterli temiz insan bulmak kolay değil. Eğer kendinden bıktırırsan o da gider başka birini arama arayışına girer. O bulduğu kişiye de aşık olursa senden vazgeçer. Haberin olsun.
+1 yılAdama çok üzüldüm. Tabi haksızlık ediyorsun. NE BICIM KARISIN SEN EŞŞOĞLUEŞEK? (Kemal sunalın repliği aklıma geldi kusura bakmayin😂) Git özür dile ve sevdiği yemekleri yap. Sürekli elini tut ve gözlerine aşkla bak. Tamam mı?😤
00 Yorumla
+1 yılYani başta yanlış yapmışsın ama bu saatten sonra birşeyler yapabilirsin. Şimdiye kadar anlayamadıysan anlamaya çalış. Belkide alışacaksın. İyi taraflarını göreceksin. Bu kadar şeye rağmen adam hala seviyor seni demekli
00 YorumlaBir erkek senin icin agliyor demek, kiymetini bil. Seni gercekten sevmese aglamaz. Bence de terapiste gitmen yararina olacaktir. Adama cok acidim valla. Sevilmeden sevmek cok aci. Umarim sen de onu seversin de adin selma mi selime mi 😁
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılÇözümü evlilikte görmen neyse de sevmediğin insanı niye ziyan ediyorsun? Sevilmiycek neyi var? Gaddarlık resmen bu. Bide yüzüne seni sevemedim demişsin ben olsam o anda vururdum tekmeyi. Değerini bil adam evliliğini kurtarmaya çalışıyor hala.
00 Yorumla Terapiste gidelşm dediyse gidin bence. Çogu erkek bunu kabul etmez sizinki kendi istemiş. Hiçmi sevilecek yanı yok sevmeye çalışamazmısınız😔zor durum allah ysrdımcınız olsuun
10 Yorumla
+1 yılAbla sana nasıl yardım edelim Allah aşkına çaresizlikten evlendim diyorsun adama da kendine de yazık ediyorsun bu ömür böyle geçmez eşin belli ki seni seviyor adamı ağlatmışsın bayağı bayağı da söylemişsin soğuk davranıyorsun seni sevmiyorum çaresizlikten evlendim diye o zaman ayrıl çocuğunda yoksa ayrıl
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılİkiniz içinde çok zor bir durum. Arkadaş gibi eğlenceli vakitler geçirmeye ve birbirinizi tanımaya çalışın, belki zamanla seversiniz. Terapiste gitmeyi de kabul edin bence, ikinize de iyi gelir.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 463 cevap paylaştı. Bir kız 18-20 yaşında evleniyorsa, amacı evden kaçmaktır zaten. Sevdiğinden değildir o 😂 yaparsa da 1 çocuk yapar, 2 sene sonra boşanır baba evine geri döner
01 Yorumla- +1 yıl
Keşke zamanında anlasaydık bunları 😄
ona karşı bir bakıma haksızlık yapmışsın ve erkeğe de haliyle evlilik güvensizliği vermişsin. şimdi bunun telafisinde bulunmak için ona seviyorum numarası yapman daha da saygısızca olur ki adamı da ağlatmışsın. bence boşan ve adamın kendi hayatını yeniden kurmasına müsade et. sizin ilişkiniz başlı başına yanlış hem kendine kötülük etmiş oluyorsun hem de ona bana kalırsa.
00 YorumlaEvet, haksızlık ediyorsun. Birini zorla sevemezsin ama bir yuva kurmuşsunuz. O çok mutlu ve bunca zaman senin de mutlu olduğunu, kendisini sevdiğini düşünmüş. Onun için büyük bir yıkım oldu bu itiraf.
00 YorumlaKocan haklı bir terapiste gidin bence sen kendini kurtarmak için adamla evlenmişsin ama şimdi yarı yola bırakıyorsun. Ahirette yakana yapışır kul hakkı ağırdır. Nasıl o senin hayatını kurtardı senle evlenerek sende onun yanında olarak öde borcunu zamanla seversin sadece bir terapiste gidin ve birbirinizi anlamaya çalışın.
00 YorumlaOlayları tam tersine düşün. Kocan seninle çaresizlikten evleniyor. Sen, seni severek evlendiğini sanıyorsun. Normal olarak yanına geldiğinde de seni itiyor geri çeviriyor. Sen ağlayınca da gerçekleri anlatıyor. Haksızlık mı etmişsin? Şimdi bu sorunun cevabını ben vermeyeceğim sen ver.
01 Yorumlabence sevmeyi deneye bilirisn sevmiyo olabilirsin zor gelebilir. Uzun vadede sevgi olur ama aklına onun kötü şeylerini getirme olduğu gibi kabul et nefret ediyosan zorlu olur . Ama dene onunla dışarda vakitler geçiririn yemekler yeyin romantik vakitler geçirin birbirinizi keşfedin
TEŞEKKÜRLER:)00 Yorumla
+1 yılİnsan sevmediği birisi ile nasıl evlenir buna çok şaşırıyorum ne desem boş iki yılda sevemediysen isinamadiysan bu saatten sonra zor
10 Yorumlaevet sevebilirsin.. kanaat et kardesim... sen onjnla nikah kiymissan senin icin en hayirli insan oymuş
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKendi geleceğimi gördüm. 😖Nişanlımı seviyorum ama küfür ediyor iş arkadaşlarından argo cümleler ile bahsediyor bana da ara ara soğukluk geliyor. Ayrılalım diyorum ağlıyor. O soğukluk evlenince daha çok mu olur diye korkuyorum
00 Yorumla
+1 yılBende caresizlikten evlenmeyi düsündüm ama bu kötülügü baskasina yapamadim.. sen hatayi bastan yapmissin, sevmeye calis bence.
00 Yorumla
+1 yılkorkunca başkasının hayatınıda mahveden tıplerdensın ben bıterken da bıtsın mantıgı ama oda sana cuk oturmus o baska
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı.
+1 yılKarma denilen bir şey var biliyor musun? Eğer böyle bir adamin hayatini karartirsan bir daha yüzün gülmez söyleyim
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı. Evet sevebilirsin. Neden sevemeyesin? Şu hayatta herkesi her şeyi seviyoruz da bi bizi seveni sevmek zor geliyor bize..
00 YorumlaBence kocanı dinle ve psikiyatriste gidin. Bak gör nasıl her şey yoluna giriyor. Onu sevmeye calis elini hiç birakma. Annen baban icin cok uzgunum.❤
00 Yorumla
+1 yılAbicim bu konuyu bir psikiyatriste gitmeni ve anlatmanı tavsiye ederim.
02 Yorumla
Soran+1 yılYarin eşimle birlikte gidicez. İnsallah her sey yoluna girer.
- +1 yıl
Zamanında ben aynısını yaşadım, psikiyatriste götürdüm. Adama "moruk" dedi, üstelik götürdüğüm Ege üniversitesi tıp fakültesi anabilim dalı başkanı olan doktordu! Sonra genç birine götürdüm, onunda yazdığı ilacı, koyduğu teşhisi kabul etmedi. 15 yıl yaşadım, huzur vermedi, sonuç ayrıldım. 10 yıl önce dünyanın en iyi otellerinde kalıyordu. Şimdi yeni kocası ile tuvaleti olmayan kamp alanına çadır duruyor.
Aşk İlişkileri konusunda 15,9b cevap paylaştı. 😂😂 selime mi selma mı karar wer kaç kişisiniz ewde siz 😂😂
22 Yorumla
Soran+1 yılÖff amma bos yaptiniz yanlis yazdim dedim ya. Ben neyin derdindeyim siz neyin derdindesiniz. 😡
- Aşk İlişkileri konusunda 11,4b cevap paylaştı.
+1 yılBunları önceden düşünüp evlenmeseydin ii olurdu terapist falan fayda vermez birbirini sevmek şart
10 Yorumla
+1 yılSevdiğin biriyle evleneydin. 2 yıl geçmiş şimdi mi aklına geldi.
10 YorumlaYazık etmişsin kendine ve adama inşaallah seversin ve mutlu olursun
00 Yorumla
+1 yılBence haksızlık ediyorsun en azından bi dene yahu öyle insan bulmak çok bu zamanda
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 13,4b cevap paylaştı.
+1 yılhaksızlık ediyorsun evet sonuçta bunu kabul ettin ise ona karşı olan sorumluluklarını yapmalısın
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 7,2b cevap paylaştı.
+1 yılKendinizi kurtarma adına bir başkasını yakmışsınız üzüldüm ikiniz için de
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 878 cevap paylaştı.
+1 yılAdama karşı bir sempatin varsa denebilir ama olmuyorsa olmaz
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılALLAH senin gibi insanlarla karşılaştırmasın illaki bir yerde hesabını vereceksin bu yağtıgının
00 Yorumla Cok büyük haksizlik ediyorsun.. adam hala bireyleri kurtarma derdinde baskasi olsa anında birakirdi
00 Yorumla
+1 yılRabbim beni böyle imtihan ile sınamaz umarım. Evlilikten çok soğuyorum böyle şeyler duyunca
03 Yorumla- +1 yıl
Ben de ayni sekilde evlilik bombos geliyor
- +1 yıl
@Vayanasınıavradını yaşımız daha genç zaten düşünmek için erken
- +1 yıl
Aynen oyle
- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılKendi hayatınıda onun hayatınıda mahvetmişsin. Bir an önce mutlu olunması İçin gereğini yapın
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 8,5b cevap paylaştı. tekmeyi kosa sokağa atsa bakalım eski düzenine gidince ne olacak
00 Yorumla
+1 yılHaksızlık ediyorsun. Kurtulmak için onu kullanmışsın...
00 Yorumla
+1 yılEvet haksızlık yapıyorsun o da sevgiyi hak ediyor ve bencilsin
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 751 cevap paylaştı. Ben isme takıldım hangisi ismin selime mi selma mı 🙂
00 YorumlaBen bile ağladım o nasıl ağlamasın? Kalpleriniz çok, çok kötü.
00 YorumlaDuygularıyla oynamışsın, yalan üzerine kurulu bir evlilik.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. Sevmeye ya da anlaşmaya çalış dilersen yardımcı olabilirim 👍
00 Yorumla
+1 yılÜzüldüm adama vallahi asamın ne suçu vardı da seninle evlendi acaba sen bildiğim o Rus bu sun
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıladamı resmen kullanmışsın
çıkıp haksızlık mı ediyorum diyosun...
empati yap... aynı şeyleri kocan sana söylese11 Yorumla
+1 yılSeni seviyor işte sende ona şans ver bak şimdi insanlar kendisini sevmeyen zor iliskelere daha cok asılırlar o adam seni umursamasın caba gostermesin sende ona tutulursun ya bunu ona yapma gercekten seven insan cok az kaldi
10 YorumlaUtanmadan soruyon mu? Bide linclemeyin yazmissin inancin varsa cehennemliksin dicem inancin yoksa cok karaktersiz bi insansin herhalde? Bu seye benziyo sarhostum sen sandim caresizdim senle evlendim beter ol
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılDuygularıyla oynamışsın daha ne olsun. Birde linçlemeyin demişsin. Bari en başta her şeyi söyleseydin de adamcağız gerçekleri bilseydi.
04 Yorumla- +1 yıl
Katılıyorum bu nasıl bir ilişki böyle..
Cevap sahibi+1 yılİyi insanlara yazık oluyor hep böyle işte.
- +1 yıl
Daha niceleri yoktur umarım..
Cevap sahibi+1 yılUmarım 😕
- Devamını Gör (104)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım