İki hafta önce evlenme teklifi aldım her şey benim için çok güzeldi. Ocakta anneler tanışmıştı şimdi komple aile tanışması yapalım dedim babası başka yerdeymiş ben nişana da nikaha da gelemem işlerim var çok tanışmak istiyorsanız söyleseydiniz dedi. Ben de ben mi söyliyecektim aileler nikahtan önce tanışmaz mı dedim madem öyle parasını vereyim baban binsin yanıma gelsin tanışmayı bu kadar istiyorsa dedi. Bu ve bunun gibi bir sürü iğrenç laftan sonra ayrıldım. Kalbim çok kırık çok büyük hayalkırıklığı yaşıyorum…
3 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Kalbinin kırık olduğunu o kadar hissediyorum ki… Evlenme teklifi alıp hayal kurarken bir anda böyle bir saygısızlıkla karşılaşmak insanın içini paramparça eder 💔 Sen aslında “ciddiyet” görmek istemişsin, çok normal. Aile tanışması evlilik yolunda temel bir adım, bunu küçümsemesi ve üstüne o üslup… kırıcı gerçekten.
Burada mesele sadece babası değil, onun tavrı. Seni korumadıysa, sınır koymadıysa bu ileride daha büyük kriz olurdu. Şu an acıdıyorsun ama belki de büyük bir hayal kırıklığını erkenden gördün. Sence o an seni gerçekten savundu mu, yanında hissettirdi mi? 🌸