Nişanlımla ailesi yüzünden ayrıldık ne yapayım?

Nikahımıza bir aydan az süre kaldı. Nişanlım bana benim istediğim semtten ev tutacaktı. Ailem de bu şartı koşmuştu. Ama 1 ay kala ne ev ne bir eşya var ve büyük başka tartışmalar oldu arada. Ailem nişanlıma nikahı erteleyin evde destek olalım gerekirse dedi. Nişanlım ertelenirse ayrılırım diyor. Ailesi ile ailem konuşurken onun annesi benim için psikolojisi bozuk kızın dedi. Babası başka kötü laflar dedi geçmişimize dair. Öyle bir konuşma oldu ki sanki ben fena bir kızmışım gibi anlaşıldı. Ben de sinirlenip annesine "benim psikolojim bozuksa siz iyi psikolojisi düzgün birini bulun altınlarınızı da yolluyorum" dedim bağırdım telefonda. Bu bağırmayı gerçekten gücüme gittiğinden yaptım ama bitsin diye yapmamıştım. Genç kızlık gururum aşırı incindiğinden yapmıştım. Şimdi nişanlım ve ben mahvoluyoruz hep ağlıyoruz. Ailem aşırı kötü oldu. Benim gururum kırıldı. Nişanlım bana ailemden özür dile nikahı yapalım düzeltelim diyor. Bense iyi mutlu hevesli bir şekilde evlenmek için ve soğusun diye ertelensine sıcak bakıyorum. Özür dilemek mevzusuna nişanlımı çooook sevsem de yanaşmak istemiyorum çünkü o laflara özür dilersem kendi karakterim kalmamış gibi hissedeceğim. İlişkimiz 6 senelik. Arkadaşları nişanlımın onu haklı buluyorlar. Samimi tavsiyelerinizi bekliyorum
Nişanlımla ailesi yüzünden ayrıldık ne yapayım?