Nişanlımla aileler sebep ayrıldık ne yapmalıyım?

Merhaba öncelikle; kafam o kadar dolu ki! ne yapacağım hakkında bir fikrim dahi artık yok. 3 yıl kadar bir birlikteliğim oldu. Ve birbirimize aşırı düşkünüz çok seviyorduk hâlâ'da öyle 2 yıl nişanlı kaldık ama gel gelelim o sürece o x şehrinde ben x şehrindeyim, baya uzak bir mesafe ilk sözleneceğimiz zaman ailem çok uzak olduğu için pek istemedi karşı çıktım çok seviyorum ve ben mutlu olacağımı düşünüyorum dedim. Tamam madem gelsinler o bu istenildi. İlk geldiklerinde 6 ay nişan süreci 6 aydan uzun kalınmaz vs dediler 6 ay sonra düğün o bu olur dediler tamam dedik. Altın konusu konuşuldu ailem de gücünüz ne kadar yetiyorsa o kadar takın dediler bu kadar alın ya da şu kadar alın demeyiz biz dediler tamam dedi onlarda, Düğün mevzuları konuşuldu düğün bizim burada oluyor dedik tamam diye kabul ettiler. herneyse fazla uzatmak istemiyorum. Sözlendik falan buraya misafirliğe geliyorlardı, sürekli ailesi kendi aralarında tartışıyorlardı kayınvalide görümce o bu birbirlerine giriyordu ailem yine bir şey demiyordu "aileye önem veren bir ailem var." 1 kere değil 2 kere değil ya siz buraya tartışmaya mı geliyorsunuz bildiğin bağırış çığırış birbirlerine giriyorlardı hiç sorunları bitmiyordu. bir gün davet ettiler ailemle evlerine gittik çok fazla uzak olduğu için herhangi bir akrabamız da yok onların evlerinde kaldık onlarda geldiğinde bizde kalıyorlardı eee ailem ilk kez gitmiş ya o zaman da birbirlerine girdiler yine bir şey demediler. Oradayken nişanlımla dışarıya çıktık beraber gel dedi eşyaları alacağımız mağazaya bakalım göz gezdir dedi yok dedim eşyaları alacağımız zaman bakarız dedim yok gel göz gezdirelim bakar çıkarız dedi. iyi tamam dedim girdik oradaki kadın da çeyizlik tabak çatal vs x ürünü elimizden çıkarıyoruz firmayla anlaşmayı bitirdik o yüzden çok indirimde ürünler alın diye ısrar etti hayır dedim nişanlımda alalım o bu dedi. Tabak takımı, çatal takımı, tencere seti vardı daha varmıydı hatırlamıyorum aldı toplamda 3 ya da 4 bin TL küsur tuttu herneyse kimsenin haberi yok bundan ertesi gün getirdiler. Nişanlım da işteydi ailesi bu ne terbiyesizlik diye bağırmaya çığırmaya başladı görümcem oradan bunların hiçbirşeyine karışmayacaksınız yapmayacaksınız sizi saymıyorlar bunlar ne hem böyle diye bin bir türlü annesiyle ablası çemkirmeye başladı. Yok kız evi yapar bu ne böyle takmıyorlar kendi kafalarına göre iş yapıyorlar diye bağırıyor evde. (daha detaylara girmiyorum!) ben dedim almayacaktık indirimde o bu diye kadın ısrar etti ben almayalım o bu dedim.

Güncellemeler
+1 yıl
Görümcem geldi evliliği çocuk oyuncağı sanıyor bunlar tencerelerin içinde oturursunuz artık karışmayacaksınız sakın ne halleri varsa görün kendileri yapsın herşeyi dedi. Sinir oldum bir şey de demedim tartışma büyümesin diye ailem var ya orada ayıp ya kalktım nişanlımı aradım anlattım beni al ya da geliyorum yanına dedim yoksa çıldıracağım dedim
Güncellemeler
+1 yıl
iş arkadaşını gönderdi beni aldırmayaçıktım gittim iş yerine olanları anlattım aradı kavga etti hepsiyle ben çıktıktan sonra daha söylenmeye devam etmişler annem aradı kafayı yiyeceğim babanda çok sinirli al bilet en erken ne varsa çabuk buraya gel gidelim diye o bu aldık bileti çıktık gittik. (Bu sorunlardan bir kaç tanesi sadece buna benzer sorunlar oldu) sürekli idare ettik nişanlım arkamda duruyordu hep zaten ailesine laf ettirmiyordu onun yokluğunu kâr bellediler sadece.
Nişanlımla aileler sebep ayrıldık ne yapmalıyım?