- Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılBelli ki sadakat kavramına uzak bir insansın o yüzden yolun başından ailenin ne düşüneceğini bir kenarıya koyup çocuğa bir iyilik yapıp ayrıl ve gerçeği de söyle emin ol söyledikten sonra üzülmeye değmeyeceğine emin olup kendi hayatına bakar sonra sen de ne istersen onu yaparsın.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇok yakın bir zamanda çok sevdiğim ve askerden sonra (şu an askerdeyim) nişanlanacağım kız arkadaşım ile ayrılma kararı aldık. Ona ben teklif ettim sevmediğim için değil benle mutlu olamadığını eski sevgilisini kafasından çıkaramadığı farkettim. Beni seviyordu ama aşık değildi. Umarım mutlu olurlar.
İleride boşanarak veya dahada ben ona alışmışken bu kararı vermek çok daha zor olacaktı.
Kendini tartmalısın hoşlanır ve aşk geçicidir önemli olan birlikte yürüyebileceğin yoldaş. Bence nişanlına durumu açık açık anlatmalısın herkes neyin ne olduğunu bilmeli. İyi düşün derim. Ailenin ne düşündüğü önemli değil en azından ben, bir kişi bile olsa rezil bir durum olduğunu düşünmüyorum. Gönül işleri bunlar. Aile baskısı, el ne der bence hiç umursama sonuçta o yatağa kaçanla birlikte ailen girip, ailen sevişmeyecek senin evin, senin yatağın, senin hayatın.00 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı. 5 aydır sözlüsün ve bu aşamada başkasına gönlün kayabiliyorsa hatta aranızda kesin bir şey yokken bile sözlünden vazgeçebiliyorsan demek ki yanındaki adamda seni gerçekten tatmin etmeyen şeyler var. Şu an gönlünün kaydığı kişi için değil, kendin için bırak sözlünü
10 Yorumla
Rezil edeceksin de ne demek bu nasıl aile sonuçta duygular bitebilir ve bu evlenmeden olması bir şans daha sonra dönüşü zor olmadan istemiyorum diye bastır gerekir ise sevgilinin ailesi ile konuş onlar gözünü açacaktir onun..
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
56Cevap
5 ay önce sözlendin ama şimdi başkasını seviyorsun.. Çok ilginç gerçekten nasıl bir zihniyet buuu. Yazık değil mi sözlüne. Kendinden ve özellikle sevginden emin olmadan nasıl bunu yaptın aklım almıyor. Sevgiii bu yaaaa öyle hemen bitmez ki, demekki kendinide onuda kandırmış sın.. Sanada yazık ona karşı birşeyler hissetmiyorum diyorsun. Sana tek diyebileceğim şu iyice düşünüp öyle karar ver. Ayrıca şunu da unutma ki sevdiğin kişi için sözlünü bırakınca onun ahı da yakanda olacak hep. Ayrıca o kişiye tam olarak güvenip yola çıkabilecek misin? Bundan eminmisin?
41 Yorumla- +1 yıl
Allah bilir sözlüsü ne yaptı da artık sevmiyor. Hemen kızı yargılama.
Aşk İlişkileri konusunda 623 cevap paylaştı. Bu durumda, zor bir karar vermeniz gerekiyor ve herhangi bir yanlış adım atmadan önce tüm olasılıkları dikkate almanız önemlidir.
Öncelikle, sevdiğiniz kişi hakkında hislerinizi ona açıkça ifade etmeli ve nişanlı olduğunuz kişi ile ilişkinizin bitmesi gerektiğini söylemelisiniz. Bu konuda dürüst olmak ve konuşmayı yaparken saygılı olmak önemlidir.
Ayrıca, ailenizle de yapıcı bir şekilde konuşmanız gerekiyor. Baskılara boyun eğmek yerine, duygularınızı ve ihtiyaçlarınızı anlatarak onları ikna etmeye çalışın. Ailenizin sizin mutluluğunuzu düşündüğünüzü anlamaları ve desteğini almanız önemlidir.
Sonuç olarak, zor bir karar vereceksiniz ancak kendi mutluluğunuzu ve hayatınızı yaşamak istediğiniz şekli düşünerek bu kararı vermeye çalışın. Dürüst olun ve saygılı bir şekilde davranın.11 Yorumla
+1 yılSözlüne başkasını sevdiğini söylemeden bir ayrılık konuşması yap. Ama şunu da söyleyim ayrıldıktan sonra şu an hoşlandığın kişinin seni kabul edeceği de belli değil. Eğer red ederse sözlüne dönme şansın yok bunu aklından çıkarma. Yani diyeceğim o ki başkasına gitmek için ayrılırsan burnun beladan kurtulmaz. Artık sevmediğin ve karşındakine haksızlık etmek istemediğin için bitir.
İş ciddiye bindikçe gelen bi korku oluyor yaşadığın bu da olabilir 🤔 iyi tartmak lazım. Seviyorum demek öyle kolay değil basit bir hoşlantı da olabilir20 Yorumla
+1 yılZor bir durum gerçekten insan kalbine söz geçiremiyor sana diyeceğim tek şey var gönlünün olmadığı, sevmediğin biriyle sırf aileni veya başkalarını mutlu etmek için bu yola adım atma kalbinin sesini dinlemeni tavsiye ediyorum.
10 Yorumla
+1 yılYani şimdi sözlenmeden önce birini seviyorsundur ailen zorla evlendirmistir bir şey demem ama sözlüyken başkasına nasıl bakabildin ki? Yargılamak için söylemiyorum ama başkasını sevmek için etrafa çevreye bakman lazım bi. Ben sözlensem sözlümden başkasına bakmak aklıma gelmez. Ne diyeyim hakkında hayırlısı olsun. Kimse umarım böyle bir duruma düşmez❤️
20 Yorumla
+1 yılAyrıl, nişanlına yazık olur çünkü. Ondan ona ondan ona gönlün kayarsa işin yaş. Aklını başına topla, ergen hareketlerine girişme. Nişanlından hemen ayrılmalısın cidden sonrasında çocuğu da mutsuz edersin. Ayrıca ilk sözlenip ayrılan değilsiniz son da olmayacaksınız.
21 Yorumla- +1 yıl
Nişanlından da bir b. k olmaz cidden. Yapışkan herif midir nedir, ayrıl istediğin kadar üstüne gelsinler vazgeçme ayrılma kararından.
Bak ya.. çocuğun dünyası karartma ayrıl. Aşık olurken ailenden izin mi aldın da şimdi aileni öne sürüyorsun.
Bencilce olucak ama senin mutsuzluğuna değil de evleneceğin çocuğun mutsuz geleceğine senin gibi neysee kişinin sebebiyet vermesi üzücü olur.
Ayrıll..
Gerekiyorsa git ben başkasını seviyorum de o ayrılır senden..11 YorumlaAy çok zor bu durum yani ailenin yanında duymaması duymaması konuda benimde sözüm olacaktı son 2 gün önce vazgeçtim sözü at ailenin rezil olacağı hiç bir durum yok o senin hayatın olacak senin kendi eşin olacak isteyip istemeden atıp atmamam senin kararın olmalı ailenin saygı duyması gerekirdi rezil olunacak biaey yok ailene söylemeden de sözü atabilirsin bence o cesaret varsa korktuğun bir durum yoksa tabikii hayatını bilemiyorum...
10 Yorumla
+1 yılinsan kalbine söz geçiremez orası kesin de sözlüne takıldım ben sen ayrılmak istemene rağman işi yokuşa sürüyor bu kadarı gurursuzluk bence birisi bana ayrılalım dese aşkımdan ölsemde ayrılırdım evlilik tek tarafın istemesi'ile olacak iş değil sende ne yap et ayrıl herkes için en doğrusu bu.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇocugu konuşmaya cagir, buluşunca dürüst ol Gönlünü kırmadan , nazikçe senden hoşlanmiyorum artık beni anlamalısın , başkasindan hoşlaniyorum de , Dürüst ol, konuş seni anlayacagını biliyorum. Aiesine yuzugu attigini soylesin yuzugu birak masaya kalk git , korkma
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Sen evlenme yani bu sozlunle de başkasıyla da evlenme. 5 ay içinde başkasını sevecek kadar hizlisin yani aslinda sen değer vermiyorsun. Ne kendi sevgine nede seni sevene değer vermiyorsun. Seninde seni seveninde işi zor
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılNişanlıyken başkasını sevmek nedir ya ayrılmak istemiyosa söyle bilsin ben başkasını seviyorum. Sana bişey hissetmiyom dersin korkuyon mu yoksa ailen söylesin ya da başkası seni çokmu mutlu ediyor anlamadığım
01 Yorumla- +1 yıl
Madem başaksını seviyordun niye nişanlandın ki aileni zor duruma sokuyosun
Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Mutsuz evlilik yapmaktansa bitir bence. Nişanlina da yazık onun da hayatı var. Belliki duyguların net değil. Ama başkasını seviyorum diye değil mutsuz olduğun için yapmalısın. Kimseye bel bağlama artık.
00 Yorumlaİşte böyle sadakatsizlerden dolayı ulan soğuttunuz beni şu memleketten şu ülkeden tr kadınlarının genelinden tiksiniyorum Allah bildiği gibi yapsın sizin gibi sadakatsizleri
17 Yorumla- +1 yıl
Lan kansızlar lanet olsun sizin gibi kadınlara yok sevgisi azalmış çocuk oyuncağı mı lan bu söz nişan evlilik @, nını sevgisini s, ktm yazık değil mi lan o adama sen nişanlanıcaksın ve başkasına bakacaksın ha var mı lan böyle bi dünya ulan sizin gibiler yüzünden inancım kalmadı hiç bişeye bitti lan tüm umutlarım
- +1 yıl
Helal olsun duygularıma tercüme oldun
- +1 yıl
@yeniçeri7 gt yaparmisin
- +1 yıl
Knk merak etme yakında ülkede iç savaş çıkacak bu millet için zerre üzülmüyorum ortadigu coğrafyası toplumlari dünyaya her zaman yük olmuştur fesat yalan dolan ihanet acımasızlık sahtekarlık ne ararsan bu coğrafyada dünyada bizim toplum kaynaklarda zaten ne diye geçiyor biliyor musun sahtekar ve duzenbaz depremmis selmis oymuş buymuş inan zerre dönüp bakmıyorum o beğenmediği bizim milletinarap toplumlari varya onlar bile şu an bizden daha daha üstün hale geldi ben bizim toplumun adam olmayacağıni çok önceden beri biliyordum ama 27 yaşımdan sonra net kanaat getirdim valla hiç sıkıntı yok yesinler birbirlerini ben sadece zevkle bu toplumun içine düştüğü durumu tiyatro diye uzaktan izliyorum
- +1 yıl
Ne iç savaşı be zaten ülke olmuş beter olacağı kadar bundan daha kötü ne olabilir
+1 yılEğer mutlu değilsen kalbinin sesini dinle. Ama şu an ki nişanlınla şu an ki sevdiğin adamı karşılaştır. O adamı 5 aydır tanıyorsun ama şu an ki sevdiğin adamı belki bir kaç aydır tanıyorsun.
Belki o adamıda 5 ay sonra sevmeyeceksin. İyi karar ver.00 Yorumlabence burada senin ne istediğin önemli ailen de olsa bu hayat senin ve hayatını onlar yaşamayacak bir an önce içinde olduğun durumdan kurtul aynı durumu yaşadım çok iyi anlıyorum
00 YorumlaBeş ay önce kendi iraden ve isteğinle birisiyle nişanlanmışsın. Aranızda sevgi olduğunu söylüyorsun. Şimdi başkasını sevdiğini söylüyorsun. Nişanlından ayrlıp bu sevdiğini söylediğin kişiyle başlangıç yapsanız, kesin bu sefer bir başkasını sevdiğini söyleyeceksin. bu zincieleme devam edecek. Dünyada her şey benim olsun diyen, şımarık bir Maymun iştahlıya ne gibi bir cevap verilebilir bilemiyoruz...
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yılAilen evlenmeyecek ki. Siz evleneceksiniz. Sevmediğiniz biri ile evlilik süremez ki. Siz mutlu olamadıktan sonra, hem siz hem de aileniz çok çok üzülür..
00 Yorumla
+1 yılBenim annemde nişanlıydı ve hiç mutlu değilmiş başkasını sevmemesine rağmen mutsuzdum doğru insan değildi diye ayrılmış. Ailesi izin vermiyormuş onunda dinleme bu sennin hayatın
01 Yorumla- +1 yıl
yapman gerekeni diyorum annemd böyle yapmış:Tüm erkek tarafı eve toplanınca sizin oğlunuz çok iyi biri ama yapamıyorum deyip yüzüğü atmış salonun ortasına. Zaten bu hareketten sonra sen istesen de seni istemez onlar
- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılMadem kafanda böyle bir şey var kesinlikle bitir, ileride evlendikten sonra çok daha zor olur ayrılman. Ayrıca arada sevgi de kalmadıysa düşünme bile. Ayrıl.
00 Yorumla Sevmek karar vermektir gizli üye. Evlenirken razı olunan o yemin bir anlam ifade ediyordu eskiden. Şimdi sadece adetten ediliyor gibi geliyor insana.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılyahu bitmediniz gitti, aynısını sevgiliniz yapsa gözünü oyar misket oynarsınız birde bu açıan bakın yuh yahu
00 Yorumla
+1 yılnişanın amacıda sözün amacıda bu değil mi. o zaman direk evlenmek lazım. ayrılacağına söz atmak daha iyi.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 732 cevap paylaştı.
+1 yılKüçük bir yerde mi yaşıyorsun? İçinde bulunduğun ciddiyetten endiseden dolayı belki başkasını sevdiğini düşünüyor olabilrisin. İş yerinden falan mı?
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı.
+1 yılTürkiye gerçeğinden biri.
Çocuklarının mutluluğunu neden düşünmez insanoğlu bu kadar bencillik niye.
Anlamak gerçekten zor.00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 316 cevap paylaştı.
+1 yılAbi son bir haftdır nişanlı soruları sardı KS yi. Neyse git direk konuş işte ailenle bir ömür sen yatacaksın o herifle anan baban değil.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 7,8b cevap paylaştı.
+1 yılÖyle bir dünya yok. Hem senin rızanla hem de ailenin rızasıyla söz verilmişse o söz tutulur. Çok önemli bir durum olmadıkça tabi ki. Aldatma vs. Ki aldatan da sen olmuşsun.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı.
+1 yılNısanlın aldatılınca gelır o pısmanlık hıssı muhtemelen ya nısandan sonra ya da evlenınce aldatıcaksın zaten o yuzden goze al ayrıl
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Canım kızım , ileride rezil olmaktansa ölürüm de evlenmem de çık olmaz böyle boyun eğme , mutlu olamazsın
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılYaptığın çok yanlış hem kendine hem nışanlına aynısını o yapsa ne hissedersin
02 Yorumla
Soran+1 yılTabiki de hepiniz haklısınız ama ben mutsuz olduğumu söyledim
- +1 yıl
Ayrıl direk başka seçeneğin yok
+1 yılNişanlınla iki el Rus ruleti atalım mı gibisinden bir oyuna giriş. İnşallah onun elinde patlar diyelim, işiniz şansa kalmış
00 Yorumla2 kişiyi nasıl seviyorsunuz adamın suçu ne ve sen bence adamla sözlüyken arayış içindeydin
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 626 cevap paylaştı. Madem nişanlasin neden nişanlamadan söylemedin gerçekten çok zor bir durum
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 361 cevap paylaştı. Sen o başkasınıda biz zaman sonra bırakır öteki bsakasini seversin
10 Yorumla
+1 yılBir ömür mutsuz olacağına 1-2 ay ailen tavır yapar ama sonrasında mutlu olursun. Seçim senin.
10 Yorumla5 ay önce nişanlandın şimdi başkasına gönlün kaydı o zaman 5 ay sonra da başkasına gönlün kayar bu nasıl bir zihniyet insanların en azından duygularıyla oynamayın bunun adı sadakatsiz olmak..
00 YorumlaAyrılmalısın yoksa bir ömür mutsuz olacaksın farkına var.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 580 cevap paylaştı.
+1 yılNe uzatıyorsun ayrıl gitsin annen baban ne derse desin.
00 Yorumla
+1 yılAilen evlenmiyor sen evleniyorsun mutsuz olacam diyorsan hiç evlenipte hayatını zehir etme
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 6,3b cevap paylaştı. Seni anlayan hayatın boyunca mutlu olamıyacaksın ama
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılVazgeçmelisiniz. Nişanlınız böyle giderse çok üzülecek çünkü.
00 Yorumla
+1 yılDiğerini unutmaya çalış ve mantığını kullan genel olarak senin için en iyisi bu olur...
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBu durum senin ve o kişinin hayatını etkileyecek, ailenin hayatını değil, kesin olarak ayrılmak istiyorsan sert bir üslup ile diretmen gerekir. Üstüne daha laf söyleyen olmaz böylece.
00 Yorumlaevlilikte keramet vardır deerler biraz sabret istersen. çok fazla zıplarsan ortada kalırsın.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKimseyle ne evlen ne nisanlan ozellikle de bu yaşta. Bekçi istiyorsan keyfine kahya veya birinin kölesi olmak istiyorsan evlen çekinme. Bizim hayatımız kaydi seninki kaymasin.
00 Yorumla
+1 yılZorla evlilik mi kaldı hangi çağda yaşıyoruz ya
01 Yorumla- +1 yıl
Mesajlarınız derken?
+1 yılBu devirde evlilik düşünen erkeğin aklına şaşarım.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 786 cevap paylaştı.
+1 yılBırak ailene anlat tekrar tekrar mutsuz olurum de. Sevmediğin ilişkiye girme.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSevildiğini bilmek sevmenin anahtarı. Sevilip sevmeyen bi insan daha tanımadım ben. Kaç ay gecirmissin yazık etme hem kendine hem karşındakine. Hem sonuçta zorla sozlemediler ya sizi
00 Yorumla
+1 yılAilen niye baskı ediyor ya kimi seviyorsan ona var işte nişanlını da üzmeden şutla
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAh kuzum bende başkasını seviyorum lâkin bir başkası beni seviyor sevdiğimden tık yok neyse eğer değecek biri ise savaş aşkın için ve çok iyi düşün aksi halde ömür boyu pişmanlık hissi...
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılKararından dönme evlilikte zaten çok zor yakma kendini birkaç güne unuturlar
+1 yılHayatının geri kalanını mutsuz geçirmek isteöiyorsan ayrıl, ne kendini ne onu üz
00 Yorumla
+1 yılKesinlikle ayrılmalısın. Sevmediğin biriyle tüm hayatın boyunca aynı evde yaşamak... Korkunç bi şey
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 923 cevap paylaştı.
+1 yılBence başkasını seviyorsan ne nişanlını ne aileni ne kendini oyala onlar dinleme yani
00 Yorumla
+1 yılTek temennim o kişide senin kapının önüne koyarda dımdızlak kalırsın
10 YorumlaDuygularınıza hakim olamıcak yaşlarda söylenmeyen nişanlanmayın arkadaşlar.
00 Yorumla
+1 yılmutlu olamazsınız aklın başkasındayken iki tarafa da yazık bitirmen lazım aileni karşına al konuş istemiyorum de. ayrıca nişanlın sen başkasını seviyorum demene rağmen hala nasıl seninle birlikte anlam veremedim.
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılİlerde her turlu yine ayrilacaksin sen belli. O yuzden mutlaka en kisa surede bitir. Artik rezil mi olacaklar vezir mi olacaklar bir an once olmali.
00 Yorumla
+1 yılİki taraf için de zor ama mutsuz bir evliliktense bırak derim aileni bile dinleme alacağın kararlarda da daha emin ol. Her duygu keskin değildir zamanla körelir ona göre adım at ne canın yansın ne de can yak.
00 Yorumla
+1 yılAilen baskı veya şiddet uyguluyorsa bu konuda kadin siginma evine gidip destek alabilirsin. Sonuç itibariyle bu bir çocuk oyuncaği degil evlendiginde heleki cocuk olursa ayrilmak o kadar kolay olmuyor. Hayatini mahfedersin.
00 Yorumla- Devamını Gör (49)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne