AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
58Cevap
daha nişan olmamissiniz bile erkenden dön boşanirsiniz ilerde
Abla sen her ay böyle aşık olucaksan ohoo.. Adam iyiyse sakın bırakma çünkü senin gibi ayran gönüllüyü kimse almaz
Oncelikle otur bı düşün gerçekten o kisiyi seviyorumusun çünkü insan ulaşamadığı herseye ilgi duyar ve ulasincada sevgisi azalir kesinlikle hata yapma çok iyi düşün
Ayle zoruyla olucak bir karar değil siz bir ömür geçireceksiniz çok hata yapıyorlar diret ben yapacağım siz değil güzel bir üslupla konuşacaksınız büyükleri araya sokacaksınız
tek neden sevmemek mı yoksa var mı baska nedenler
sevdiğin senin sevdiğini bilmiyor belki o seni sevmeyecek ne bi risk ya adam doğru düzgünse evlen
Gerçekten bunu o kişiye yapma, gerekirse aileni rezil et ama kalp kırma. Emin ol ne sen mutlu olursun nede nişanlancağın insan. Demekki doğru kişi değilmiş..
ayyy delirdim ne olursa olsun at o nişanı ve uzaklaş birini severken aynı zamanda başkasını nasıl sevebiliyorsunuz
Ailenle konuş yazık olur ikinize de özellikle sana işin sonu iyi değil
Konuştum mutsuz olduğumu söyledim ama bizi rezil mi edeceksin diyorlar ne yapabilirim
Evlenip ayrıldıktan sonra daha mı iyi sanki Allah yardımcın olsun zor durum
Ne kadar karaktersiz ne kadar kalpsiz insanlarsınız öyle.
Birini severken bir başkasına nasıl aşık olabiliyorsunuz ya gözünüz mü dışarıda anlamadım
Sevdiğin kişi de seni seviyorsa ayrıl sevmiyorsa da ayrıl
Ablam senin kafa da iyiymiş... Ne diye çocuğu inandırdın o zaman?
Yani sanmıyorum ki bi anda sevip nişanlanan birinin sevgisi bi anda bitince başka birinide o tutkuyla seveceği zaten aşikar sen önce biraz yalnız kal bi kafayı topla değilse o iş nanay
Bence insan sevdiğiyle birlikte yaşamalı sevmediği bir insana ömür boyu mahkum olmamalı
Aynı olay kuzenimin 20 yıllık evliliği sonucunda boşanmayla sonuçlandı..
Aşık olduğun kişi ciddi değilse? Haberi bile yok diyosun
allah yardımcın olsun dicek bileyim yok üzüldüm senin için
Ben rüya görmüyorum ya 😁 en son çiftetelli oynadığımı hatırlıyorum romantik birşeyler rüya alemimde dahi yok
Hangi şehirde yaşıyorsun
İstanbul
Peki sevdiğini düşündüğün kişiyi önceden tanıyor muydun?
Durum nasıl gelişti?
Nişanlandığın kişiyle aran nasıl açıldı?
Kızılcık Şerbeti Nursema
Nisanlanirken onu iyi düşünmen gerekir
Nasıl soğudun nişanlından
Bok etmişsin ya herseyi
Ne olursa olsun sonuna kadar pes etme
İlerde boşanmak isteyince de boşanma derler. sonra kadınlarımız niye ölüyor niye öldürülüyor
İşte böyle sadakatsizlerden dolayı ulan soğuttunuz beni şu memleketten şu ülkeden tr kadınlarının genelinden tiksiniyorum Allah bildiği gibi yapsın sizin gibi sadakatsizleri
Ben ne alaka la evliyim ben zaten kocamı da seviyorum.. aile yanlış yapıyor elaleme rezil oluruz diye de nisanlamak saçma evlendirmek saçma... sonra kadın cinayetleri işte... tabii hak vermiyorum ama ilgisiz erkek kızı başka erkeklerin kucağına atarrr. nisanlisiyla konuşmak yerine gitmiş başka adamlarla konuşmuş nişanlısında bulamadığını elin adaminda bulmuş işte...
maalesef doğru söylüyorsun hak verdim adam da biraz ilgilenmesi lazım
@yeniçeri7 atamiyorum dm atarmisin
Çabuk yaz yatıcam
Takip atsana dertleselim
Ne olursa olsun bitir nişanı nisanlina yazık etme.
Bu nasıl bir zihniyet gerçekten aklım almıyor bir kaç ay sonra başkasına aşık olursun
Kesinlikle bırak. Olmaz bu işin sonu
Bazen büyükler bi söz söyler... Sevdiğinle evlenme evlendiğini sev diye... Ailen senin karasteristik özelliklerini çok iyi bilen kişilerdir. Karşı tarafıda iyi analiz ettiklerine eminim. Ve ailen karşı tarafın ailesini iyice analiz etmişlerdir... Derler ya bir nusubet bin nasihattan iyidir diye. Belki senin o nusubeti yaşamanı istemedikleri için bu şekilde davranıyorlardır... yinede seçim senin ama büyük sözü dinlemek te gerekli... Malum ülke kolulları artık belli ve 1 kg kıyma bile en büyük paramızdan daha değerli... iyice düşün iyice analiz et.
Tanıyorum ben seni eğdmşeğe
Sevmediğin biri ile Zor geçer omur
Nişanlılık tanıma evresidir
Sevilmeyen insan nasılmhala ister anlamıyorum ya
Geç değil evlenmemişsiniz sonuçta
Ayrılacaksın başka yolu yok
Ayrıl. Sevmediğin insanla bir ömür geçmez.
Ananı * hepiniz böylesiniz
Hepiniz te * cavüzcüsünüz.
dinleme ayrıl
Şaka gibi
Maalesef şaka gibi
Nasıl biri varken başkasına aşık olabildin anlam veremedim kanka hemde ciddi ilişkiydeyken ne çekti seni dahami zengin dahami yakışıkli
Hayır zenginlikle alakası yok sadece bana iyi geldi ve en önemlisi beni anlıyor
Ne diyeceğimi bilemedim hakkında hayırlısı
Evlendikten sonra boynuzlarsın işte
ayrıl sakın evlenme
pglanla konuş
Aldatma lan
Aşkı memnu bihter 2
bir şey yapma
Aldat
Eyşan
Ne yapam iki kisiyle