aileler üzülecek diye kendi ömrünü psikolojini hayatını mı yapacaksın her insan en nihayetinde bencildir aileleri bu kadar kayırmana gerek yok çocuk aileme söyleme diyorsa söyleme demek bir bildiği var ya zamanla söyletecek ya da ben ayrıldım modunda anlatacak ama bırak nasıl anlatıyorsa anlatsın kurtarsın seni önce kendisi atlatsın zaten sonra ailesine de anlatır kendi ailen kimseden de korkma bizde nişan atılmaz vs gibi laflar taş devrinde kaldı aileyle değil nişanlıyla evleniyorsun onlara ne ki atılmaz vs diyorlar madem sonradan nişan atılmıyormuş gerçek yüzlerini nişandan veya evlendikten sonra niye gösteriyorlar erkenden gerçekleri gösterseler pohpohlamasalar zaten ayrılırdın neyse kimseden korkma kısaca bu devirde doğulu diye bir şey de kalmadı kimse kimsenin umrunda değil millet uzaya koloni kuracak biz halâ yok bizde nişan atılmaz yok gelinlikle girdin kefenle çık ıvır zıvır sktr b@ktan sözde gelenek yapmışlar
11 Yorumla- +1 yıl
Ailem karışmaz zaten atarsam canım karşı taraf doğulu olduğu için atılmaz diyo
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılMerhaba
Nişanlınız bu konuda anlayış göstermişken ve kendi aranızda hallediyorken diğer aile fertlerinin olayın içine dahil olması doğru değil tabii zor durumda kalmışsınız. Üzücü bir durum sizi bu konuda destekleyen aile büyüğü kim olacaksa ondan destek almalısınız bence.
Diğer türlü baskı devam eder11 Yorumla- +1 yıl
Ailemle konuştum zaten onlarda anlamıyo küçük şeyleri sorun etmeyin diyolar gerçekten çok zor durumdayım 😔😔
+1 yılYa kardeşim cidden Kendi hayatını kendi geleceğini göz önünde bulundur.. istemiyorsan uzatmanın manası yok.. demişsin dindar bir aile islamiyette kadın istemezse boşanma hakkı var. Siz daha evlenmemissiniz zorla evlen diye İslamiyet'in neresinde yazıyor. Demek ki dindar bir aile değil.. sadece öyle görünüyor..
22 Yorumla- +1 yıl
Bende öyle görüyorum ama ailem çok saf çok iyiler sanıyo gerçek yüzlerini bir görseler 🤦🏻♀️
- +1 yıl
ipleri eline al cesur oll
Gizli Üye(36-45)+1 yılDaha dekolte giyin bence. Hatta görüntülü konuşmalarda daha açık ol. cici baban desin bu kız aynı. O... gibi almam der biter..
Ulan milletin onuruyla oynamaya utanmıyor musunuz nisandan önce biliyormuydunuz şimdi yok dindar bilmem ne ne boş kafalisiniz.02 Yorumla- +1 yıl
sonda yazdığın cümleler seni anlatıyor ama haberin yok
Cevap sahibi+1 yılHoşuna gitmeyen cevap olunca öyle dersin tabi. nisandan önce onları tanısaydin. Annen baban el alemin içinde kızları nişan attı diyecektir. karsi taraf gene aynı. cocuk oyunu sanıyorsun bu işleri. Az bile yazmışım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
44Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 696 cevap paylaştı. Valla yanlış kişilere bulaşmışsın yobaz insanlardan nefret ederim! Dili, dini, ırkı ne olursa olsun yobaz kişilerden nefret ederim! Nisan atılmaz ne demek! Sanki manavdan karpuz aldın iade yok diyorlar 🤦♂️ valla hiç böyle pislik insanlara bulaşmayacaktın! Allah yardımcın olsun böyle insanların Allah korkusu kendi menfaatleri dışında sınırlıdır!!!
19 Yorumla- +1 yıl
Nişanı atma sende onları bezdir 😅 benim daha yaşım evlilik için erken ben arkadaşlarımla gezmek tozmak istiyorum 3-4 yıl daha evlenmek istemiyorum de onlara ters git illaki bir yerde inceldiği yerden kopacak 😅 böyle mazlum olursan seni sindirirler bi bakarsın evlenmişsin bir de çocuk evde koyun gibi dizini kırıp oturmuşsun😑 bunu istemiyorsan biraz tatlı sert olman lazım saygı çerçevesinde. Ben evlenmek için erken olduğunu düşünüyorum daha hazır değilim de gezmek istiyorum de karşı çıkarlarsa cikar yüzüğü ver ellerine benim görüşüm önemli değilse alın yuzugunuzu ben artık yokum de 😎 vur masaya elini
- +1 yıl
Dediğinizin aynısı dedim zaten ama anneme oda delirdi 😂😂 whatsappta zaten saçma sapan şeyler koyuyorum duruma onlara laf sokuyorum gördükçe beni istemeyecekler eminim 😂😂👌🏻
- +1 yıl
Zaten abisi kızdı bana daha evlenmeyi yapmadınız mı diye yok dedim yapıcaz geçiştiriyorum öyle açık resimlerimi paylaşıyımda sonra istemezler zaten 😂😂
- +1 yıl
Tiktokta gelin takılan altınlardan sonra yürüyememiş onu koydum istediğim takılar diyerek ahahahha 😂😂😂😂😂
- +1 yıl
Nişanlım zengin değil hayırsızın teki bana hiç para vermiyo mesela geçen babamın kartıyla alışveriş yaptım nişanlısı vermiyo mu derler diyo sonra doğru vermiyo 😒😒 Fakirler ne zengini aşiret değiller ki
Gizli Üye(25-29)+1 yılSoru Trol gibime geldi umarım troldur
Sevgilin doğuluysa işin zor onlar biraz satasik oluyorlar kopman biraz zor
Ama evlenirim anlasamasak boşanirim dersen işte o daha da zor
Nişani at istemiyorum sevmiyorum seni ailenle Konuş konuşmassan ben konusucsm diyebilirsin konuşmassa konuş
Eğer evlenirsen seni öldürürler açık açık söylüyorum yol yakınken dön onlarda ayrılmak yok
Allah yardımcın olsun 🌺16 Yorumla- +1 yıl
Canım şimdide ayrılmak yok diyolar 😒😒
- +1 yıl
Trol değil hepsi doğru canım valla yazdıklarımın kendime kızdığım keşke ondan sonra atsaydım yüzüğü belki düzelir diye atmadım salağım işte 😒😒
Cevap sahibi+1 yılEğer şu an yüzüğü cesaret edip atmazsan yarın daha büyük sorunlar çıkar çocuk falan olur istesende ayrilamazsin
- +1 yıl
Onlar çok dindar yaaa canım onlara inat açık giyincem damarlarına basıcam sonra zaten istemezler 👍🏻😅 yüzüğüde atarım böylece
Cevap sahibi+1 yılGüzel taktik umarım işe yarar
- +1 yıl
İnşallah canım
+1 yılAllah rızası için yeni bir kadın cinayeti duymayalım. Babanla açık açık konuş. Belliki cehennem hayatı yaşayacağın ve sadece nişanlınla değil, tüm ev halkıyla evli olacağın hatta kölelik yapacağın bir eve gidiyorsun. Bunu kimse görmüyor mu? Babanla konuşmalısın. Vakit kaybetmeden hemde.
10 Yorumla
+1 yılSevmediğin kişi ile çok zor yaaa. Bende sırf ailesi iyi diye bir yola girdim. Ama bir türlü İçim ısınmadı. Sonuçta ayrıldık.
Sana tavsiyem kendini mutsuz etme. Sana uygun değiller. Ayrıca bizde bizde nişan atılmaz falan ne demek. Kendi köylerinden çıkmasın o zaman zır cahiller.
Sakın bir cahille evlenip hayatını karartma, tamam mı?13 Yorumla- +1 yıl
Sana değer veren insanları hayatına sokmanı tavsiye ederim.
- +1 yıl
Çok dindar olmaları da ciddi sorun, seni aşırı baskılarlar benden demesi
Sana tavsiyem yol yakınken bu işi bitir - +1 yıl
İyi akşamlar, sende doğulumusun acaba?
Aşk İlişkileri konusunda 305 cevap paylaştı. Babanla konusmalisin. Sonra keske konussaydim diyip pisman olursun. Annenin neden kizdigina da anlam veremiyorum. Kizinin sevmedigi mutlu olabilecegine inanmadigi bir evlilik yapmasina kendisi karsi cikmali. Nisanlin da cesaret edip ailesiyle konusmali. O da sevilmedigi biriyle hayatini gecirmek istemez heralde? O da pek normal degil gibi
10 YorumlaKardeş peki neden sevmediğin biriyle yüzük taktın neyin kafasındasın evlensen yarın bir gün boşanırsın sevmediğin istemediğin bir erkeğin sana dokunması bile kötü saçma sapan işler yapmayın ne korkuyorsn be istemiyorum sevmiyorum evlensem sonm yok dersin bu kadar korkuyormuş seni öldürcekler mi en fazla ne yapacaklar sanki gejliği bırak sen iyi değilsin bence. hem nişanlın da tamam dediyse neden o gidip söylemiyor komik misnz evlilik oyun değil abla gerçek oln cesur olun buda sana son sözümm.
14 Yorumla- +1 yıl
Öldürürler gibi geliyo canım doğulu bunlar nasıl baş etcem ailemle de konuştum küçük şeyleri sorun etmeyin diyolar diyorum istemiyorum sen haksızsın damat haklıdır diyolar bu nasıl kafa zor durumdayım neyse Allah yardımcım olsun..😔😔
- +1 yıl
Bende kürdüm doğluym ama korkma o eskidendi kimse kimseyi öldürmüyo sadece tartışmalar olacak biraz üstüne gelecekler madem istemiyon bile bile ateşe atma kendini hem açıklığını sorun ediyolarsa gelip istemeselerdi seni nişanlın böyle kabul etmedi mi onlarda da sorun var ben sizin için değil Allah rızası için örtünürüm de bak aile çok önemli eğer sorun başta varsa hep sondada oluyor etrafımda gördüm biliyorm duruma bak eğer nişanlın iyi biriyse karakterliyse sana sahip çıkacaksa onunda ahını alma bak belki sen bilemezsin o senn için hayırlıdır ancak Allah bilir dua et ve iyi düşün doğru insan bir kere çıkar karşına belkide o kişi şu an nişanlı oldğudun adam nerden bilcen belki nişanı attın daha kötü bir aileye denkk geldin sen kimseye bakma akıllı oll mantıklı düşün acele karar verme istihare namazına yat Rabbim bu adam Benm için hayırlı mı de inşallah görürsün tamam mı kardeşim😊
- +1 yıl
Çok teşekkür ederim canım hep dua ediyorum zaten canım saol desteğin için 💕😘
+1 yılAilelerin önünde kavga çıkarsana.. sen nasıl ailem hakkınds böyle konuşursun de. Üstten üstten salla gitsin sonrasında o kendisi istemez zaten seni hem de ailen vermez ona.
17 Yorumla- +1 yıl
Vicdansız kızlar işte. Adamın ne suçu var. Onun yerine koy kendini bakim. Ayıp harbiden
- +1 yıl
@Blueyesss20 adamın bir suçu var dedim mi? Adama söylemiş umursamamış , kardeşine söylemiş bizde ayrılmak yok demiş şimdi bu kız da pisi pisine evlenip mutsuz mu olsun zaten bir tarafın sevmediği bir ilişkide iki taraf da mutlu olamaz bu da her fırsatta evlilikte kriz yaşanmasına sebep olur. Seviyordum artık sevmiyorum bunu nişanlıma da söyledim ama gidip de biz ayrılıyoruz
- +1 yıl
Dememiş bile
- +1 yıl
Öyle kolay olmuyor ama te nişana kadar gelen bir olay bu. Herkes duydu ve adam nasıl hemen vazgeçsin. Bak sende kıx olarak düşün mesela. Biriyle Nişanlanıyorsun sonra adam sana sevmediğini söylüyor. Tamam Hadi atalım yüzükleri diyebilecek misin hemen. Kötü bir durum bu ve belkide nişan bozulacaksa bu hemen olmaz ve usulüne göre davranılmalı.
- +1 yıl
Dedim canım kız kardeşine ayrılcaz başka yolu yok dedim olmaz dedi bana anlaşın orta yolu bulun dedi kız kardeşide eski kafalı bi şekilde halletcem artık 😔😔 Saol desteğin için 🙏🏻😔
- +1 yıl
Adınız çıkmış olacak felan. Bunlar önemli şeyler
- +1 yıl
Ondanda bişey diyemiyorum 😔😔 Herkes mutlu zaten ben hariç ben zaten ölmüşüm intihar etsem yeridir 😔😔neyse hayırlısı…
- Aşk İlişkileri konusunda 549 cevap paylaştı.
+1 yılBende Doğuluyum ne saçma biși ya tabikide nişan atmak var bunlar ne yiyip içiyor boşanma bile var eğer istemiyorsan git Aileni karşına al ben istemiyorum șuan böyleyim evlenince hiç yapmam ben nişanı atmak istiyorum de Yani ailen sırf istemiyor diye katlanmak zorunda da değilsin
10 Yorumla
+1 yılAslında bütün suç evlenecek olacağınız eş adayınız da ailesine karşı bir tek söz ne söyleyebilecek cesareti var ne de sorunu aklı..
Aile herşeydir tamam ama babası kendine mi eş aliyor da kapan diye emir verip baskı yapıyor ALLAH bile kendi yarattigi kullarını zorlamıyor kapanın vs. diye bence babanızla konuşun ve kavga gürültü olmadan çözmeye çalışın10 Yorumla
+1 yılNişanlanana kadar aklınız neredeydi? Neyse yapmışsınız bir hata buradan da hatayı telafi edebilirsiniz atın nişanı tehditlere boyun eğmeyin, sonsuza kadar istemediğin biriyle ömür geçirmek ölümden daha beter bence tavrını koy ayrıl ve kendi yoluna bak. İstemediğini dile getir kimse seni zorla evlilikte tutamaz kimse seni zorla baş örtüsüne sokamaz, baş örtüsü takıp takmamak senin kendi iradenle olacak bir iş. Tavrını koy geri adım atma ki senin hayatını mahvedemeyeceklerini anlasınlar.
10 Yorumla
+1 yılNiye en başta istedin madem hayatımda biri var benim evlenemem deseydin ya böylelerinle evlenilmez
11 Yorumla- +1 yıl
Hayatımda kimse yoktu canım başta aşık olmuştum ama sonra kapalı olduklarını bilemedim nişanlımda sende kapan diyince soğudum biraz saygı isterdim Ondanda oda yok
- Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yıliçine sinmiyorsa olayı uzat gerekirse at nişanı. acele etme. bu durumda evlenme
15 Yorumla- +1 yıl
Atıcam zaten doğru zamanı bekliyorum babamla konuşcam ailesi zaten çok dindarlar ben yapamam ömür boyu mutsuz olmak istemiyorum ama ben atarsam aileler üzülür onlarıda üzmek istemiyorum bir yandan diyorum ki ben ömür boyu mutsuz olayım yeter ki benim ailem mutlu olsun…😔😔😔
- +1 yıl
böyle saçmalık olmaz. ama konu dindaarlıksa, bencee bu konuyu düşün. oku ve anla. diğer hayatın seni mutlu edeceğini sanmıyorum
- +1 yıl
Hayatım kaymış zaten canım ben yanmışım saolun desteğiniz için ailemde anlamıyo beni 😔😔
+1 yılBence yaptığın ayıp. Madem istemiyorsun niye nişanlandın
14 Yorumla- +1 yıl
İşte çok doğru hep kendimi suçluyorum ondan uyuyamıyorum geceleri nden böyle hata yaptım diye vicdanım hiç rahat değil şimdi böyle dersen onlar da aynısını diyecekler 😔😔
- +1 yıl
Ama yani bu bir hatadır evette keşke nişanı biraz daha geç yapsaydınız. Bence sen yine de adamla orta yol bulun. Onun içinde zor bir durum ve ikiniz halledin bence
- +1 yıl
Olmuyo hep kavga ediyoruz zaten sevmediğin kişiyle nasıl orta yol bulacaksın ki 😔😔
- +1 yıl
Orta yol derken yani kavga etmeden bu işi bitirin diye dedim. Hakkınds hayırlısı olsun diyelim
Yaa sen ne anlatıyorsun? Kanun maddesi gibi resmen hayatini bitirmeye değer mi? Hayat senin hayatın ne diye onun bunun sözüyle hareket ediyorsun? Sevmediğin bir insanla bir omur geçer mi allah aşkına
20 Yorumla
+1 yılilişkiyi aileleriniz mi yaşıyor siz mi yaşıyorsunuz? yaarın o kişiyle ailen mi evlenecek sen mi evleneceksin... kesin bir çizgi çizip buna göre hareket etmelisin...
10 Yorumla
+1 yılKeşke nişan olmadan önce bu kadar açık olsaydın nişanlına sevmiyorum diye öyle insanlardan sıyrılman biraz zor olacak bence babana anlatmalısın sırf aileler için hayatını berbat etme sevgi zamanla olmaz sevdin mi bir. görüşte seversin
12 Yorumla- +1 yıl
Haklısınız ailemlede konuştum küçük şeyleri sorun etmeyin diyolar onlarda anlamıyo Allah canımı alsada kurtulsam offff 😔😔
- +1 yıl
Ya öyle deme lütfen her işin içinde bir hayır vardır ama senin kararın ve rızan olmadan böyle bir evlilik olmasını doğru bulmuyorum ileride sadece sen değil ona da yansıyacak çünkü taraflardan biri sevmiyor senin için en güzelini ve iyisini diliyorum umarım istemediğin bir evlilik yapmazsın ailen ve nişanlın seni anlarlar
Ayrıl kurtul ya evli değilsin bir şey değilsin ilerde çok pişman olursun kimseden çekinme bu senin hayatın kimse karışamaz hem babasının haddine mi senin imanın kızım az konuş yoksa ezerler seni hele evlenirsen afedersin seni e. şek ederler evlenmek istemiyorsan söyle herkese kimse karışamaz sana sen bir bireysin çocuk değil zorla evlenecek halin yok
10 Yorumla
+1 yılAşiretleri de vardir onlarin. Bide evde duracaksin çocuğa bakacaksin yemek yapacaksin gece gelince kocani tatmin edeceksin bide kadinlar erkek gelince ayağa kalkiyor bazi dogulu ailelerde. Neden yanii? Erkek kalksim kadin gelince asıl. onlar da genelde böyle. Keşke hiç bu yola adim atilmamiş olsaydi. Neticede aileler değil siz evleneceksiniz. Ama. henuz geç değil. Hem ileride evlenirseniz hiç bişanamazsin. şimdiden dediklerine baksana. Hakkinda hayirlisi olsun inşallah.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılBu 90dakika maç veya fılm değil ömürlük bir olay
Yol yakınken bırak bir defa üzülürsün her zaman değil10 Yorumla
+1 yılKanun var yasa var, zorla evlendiremez seni kimse. Senin ailen niye engel olmuyor buna? Ailenle konuşmadın mı hiç?
10 Yorumla
+1 yılO ailelerin...
Ebeveyn terörüne aldanma! Direkt resti çek, onların senin hayatına karışmaya ve mahvetmeye hakkı yok!!!10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 870 cevap paylaştı.
+1 yılHerşeyi göze alıp ayrıl.
Evlenince ayrılmak çok daha zor.
Yapılan masraflar ve birde çocuk olursa hiç ayrılmazsın. Durduk yere sebeb bul. ya da yakın bir arkadaşından nişanlınla yaklaşmasını sağla aldattı falan de ayrıl10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 8,1b cevap paylaştı.
+1 yılGunaydin iyide sevmedigin kisiyle neden nisanlandin
34 Yorumla- +1 yıl
Herkes hata yapabilir demi cahilim işte 😒
- +1 yıl
Ben size cahilsiniz demedimki evet herkes hata yapar hata yapmak baska bir sey bilerek lades demek baska birsey degilmi ayrica simdi nisani atmassan zaten ya kole olacaksin ya da muhtat olursun bundan emin ol evlenince ayrilma sansinda kalmaz aile maile degil senin hayatin onemli burada
- +1 yıl
Başlarda aşıktım çünki sonradan ailesinin çok dindar olduğunu bilmediğim için nişanlımda kapan dedi bana saçım açıktı oysa sadece bana biraz saygı duysunlar istedim oda yok benim suçum değil bu nişanlamadan ailesini bilemezdim 😒
- +1 yıl
Sahislar kisiler aileleri hakkinda bilgi edinmenize yardimci olur bilhassada doguluysa
- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılNe saçma insanlarla muhatap sin at gitsin yalanlara bak hepsi ahkam kesiyor
10 Yorumla Zorlamı canım ne kafalar var
Bu hödükle nasıl nişanlandın...11 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılSevmediğin biriyle nişanlanarak baştan hata yapmışsın ama olan olmuş bir kere... Nişanı atmakta kararlıysan güçlü duracaksın. Zor günler seni bekliyor. Hem kendi ailen hem de karşı tarafın ailesi seni baya uğraştıracak gibi geldi bana. Ailem üzülür diye çekinme, ailen için kendini feda etme. Nişanlının ayrılmak istediğini söylemene rağmen hiçbir şey yapmıyor olması da ayrı bir problem.
10 YorumlaÇok kötü bir durum peki bu vakte kadar aklın nerdeydi neden başında söylemeyi tercih etmedin yani geç değil tabikide illa ayrılmak istiyorsan kendisiyle konuş anlaş iki tarafta anlayamadığını söylesin bitirme kararı aldığını söylesin böylelikle ayrılırsınız
10 Yorumla
+1 yılKlasik Türk aile yapısı. İnsanları zorla evlendirmek. Sorsan dinden bahsederler
22 Yorumla- +1 yıl
Alakaları yok zaten aynen dediğiniz gibi
- +1 yıl
Ne dinde ne de Türk toplumunda zorlama yoktur, kızın rızası alınır ama bizim toplum o kadar bozuldu ki her şeyi kendine uyduruyor
+1 yılNasıl bir şeye düşmüşsün Allah kurtarsın gerçekten hakkını savun elinden geleni yap sevmediğin insan ile ömür mü geçer
13 Yorumla- +1 yıl
Bı mal daha nişan yaomasaydi aklı beyni hür düşüncesi yokmu
- +1 yıl
Ne demek bu şimdi
- +1 yıl
Büyü öğrenirsin
Bu senin hayatın evleneceğin kişiyle bir ömür geçireceksiniz için almiyosa isinamiyosan geç olmadan babanla konuş sonra çok geç olabilir dönülmez yola girersin
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılO zaman sen malaksin niye nişan yaptın ailesini tanımadan ne oluyorsa kendin yüzünden oluyor şimdi çek.
00 Yorumla
+1 yılAyrıl kendine en büyük iyiliği yapmış olursun. Uyuşmuyorsunuz.
00 Yorumla
+1 yılMadem sevmiyordun nasıl nişan yaptınız. Kaçırayım mı onlardan
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNişanlanana kadar aklın neredeydi sevmiyorsan niye insanların zamanını çalıyor duygularıyla oynuyorsun
01 Yorumla- +1 yıl
Haklısın canım ailesinden soğudum çok dindarlar ben nerden bilebilirdim ailesinin böyle olduğunu banada git kapan dedi oysa sadece saçım açık ogünden sonra nişanlımdanda soğudum başlarda seviyodum ama 😔😔
+1 yılmal mısın senin hayatın onların yüzünden bok gibi bir evlilik ve bok gibi ortamda yetişip deli sayko çocuklar yetiştirme git ayrıl
10 YorumlaBence açık açık belirt ya da kaç
112 Yorumla- +1 yıl
Belirtcem ama kaçılacak durum yok ailem saygı duyar bnce
+1 yılİşte bu şekilde olan evliliklerin sonu güzel olmuyor aileler kızlarının arkasında evlatlarının arkasında durmalı!
10 Yorumla
+1 yılSevdiğin biriyle evlenmek zorunda değilsin bu senin hayatın bi başkasının hayatı değil buna sen karar vereceksin
10 Yorumla
+1 yılİstemiyorsan ailelere söyle ama önce kendi ailene söyle onlar halleder, ama kesinlikle sevmediğin biriyle evlenme
10 Yorumla
+1 yılSevmeden neden nişanlandınız ki 😄
12 Yorumla- +1 yıl
Başta seviyodum ama çok dindarlar benim sadece saçım açık babasıyla görüntülü konuştuk kapanmamı istedi o günden bu yana soğudum biraz saygı duymadı bana ailesine lafı geçmedi 😔😔 Evlenince neler yapmaz aklımda onlarda var 😔
- +1 yıl
Ee sana karışamaz babası falan ya abartmasınlar. Direkt at yüzüğü
Bu zamanda zorla evlilik olmaz babana söyle
12 Yorumla- +1 yıl
Cesaret edemiyorum…😔😔
+1 yılAilen neden arkanda durmuyor.. açık açık at yüzüğü istemiyorum de. Nişanlanman hata
20 YorumlaHemen anlat ailene ayrıl yoksa sonra daha kötü olur
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEee sevmediğin adamla niye nişanlandın bacım kafa sorunlu mu
02 Yorumla- +1 yıl
Başlarda aşıktım sonradan soğudum salağım işte kendimede hep bu soruyu soruyorum zaten yaşamam hata valla 😔😔
Cevap sahibi+1 yılÖyle aşk mı olur seninki hevesmiş demekki
Dindar ise hemen ayrıl kimseyi dinleme, yarin birgün kafanı duvarlara vurursun benden söylemesi
10 YorumlaNişanlanmasaydın ozaman istemiyorum diyecektiniz babanı al karşına konuş istemiyorum diye
10 Yorumla
+1 yılBaşkasına aşık oldum desene açık açık yok doğuluymuş yok bilmem kızıyorlarmış yok bilmem ne ne saçma
10 YorumlaKimse zorla evlendiremez seni senin kararın sonuçta nişanlına söyle atın nişanı ama madem istemicen ne diye nişanlaniyon ko
10 Yorumla
+1 yılAyrılmak istiyorum ben diyerek
20 Yorumlabence normal bir şekilde tatlı dille söylemelisin
10 YorumlaKesinlikle kendi istediğini yap
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,2b cevap paylaştı.
+1 yılHergün öleceğine bir gün öl söyle
10 Yorumla Lezbiyenim ben de.
21 Yorumla- +1 yıl
Bunu çok sevdim bunu diycem galiba 👍🏻😁
Bu ne cahillik ya böyle hayat geçmez ayrıl ailesiyle mi evleniyorsun sanki
00 Yorumla
+1 yılZorla nasıl nişanlandı ki ortalığı yıksaydin ailen sonuçta öldürcek degiller
00 Yorumla
+1 yılSevmiyorsan niye nişanlandın diye sormazlar mı
13 Yorumla- +1 yıl
Başta seviyodum sonra soğudum 😔
- +1 yıl
Maga beee insanların duygularıyla oynamayın
- +1 yıl
İçim hiç rahat değil oynamakta istemiyorum hep sorun yaratıyosun diyo istemiyorum kimse anlamıyo…😔😔
Bu ne bicim Nisan misan mk
00 Yorumla
+1 yılYüzüğü çıkar gönder, zorla güzellik olmaz
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 382 cevap paylaştı. Başında niye kabul ettin 😥
00 Yorumla
+1 yılNişanlı olmadan önce neredeydi kafan?
11 Yorumla- +1 yıl
Sonradan jeton düştü Buda benim imtihanım😒😒
- Devamını Gör (19)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler