Nişanlım ile ailem arasında kaldım, ne yapmalıyım?

Sevdiğim kişiyi ailem senelerdir istemiyor. Çünkü hep kötü kavgalı anlarımızı gördüler. Oysa ki nişanlımla aramdaki ilişki çok güzeldir. O birincilikle kazandığı üniversitesini bizim için bıraktı işe girdi harıl harıl çalıştı ve 6 ayda sıfırdan evini de tuttu içini de düzdü. Ama ailem istemiyor hiç iyi olduğumuz bir zamana şahit olmadılar biraz da benim hatam. Şimdi ise üstüme geliyorlar onun kesinlikle beni tehtid ettiğini söylüyorlar. Resmen hayatımı ben yaşamasam nişanlımın brni tehtid ettiğine inanıcam o kadar eminler ama ortada çyle bir şey yok çok üstüme geliyorlar. Bundan 6 ay öncesinde kaçmıştık sonra ailem madem bu kadar istiyorsunuz mani olamayız her şey usülüne uygun olsun diye aldı beni. Aradan 6 ay geçti ve kesinlikle karşılar artık çok yoruldum. En son annem gelip "beni ağlatıp bir de mutlu olabileceğini mi sanıyosun?" dedi. Madem bana bunu yapacaklardı baştan almasalardı. Ailem çok üstüme geliyor üstüme yürüyorlar bana bağırıp çağırıyorlar. Dediğim gibi nişanlım 6 ayda sıfırdan çalılarak bir evin içini düzdü her şeyi bizim için yaptı biraz sinirli bir insan sadece. Ama bana da çok aşık bir adam. Ne yapacağımı şaşırdım anne baba ahı almak istemiyorum ama bu kadar da bana yüklenemezler. Ne yapmalıyım?
Nişanlım ile ailem arasında kaldım, ne yapmalıyım?