Nişanlım ve aileler arasında kaldım. Ne yapmalıyım?

Merhaba, 22 yaşındayım 6 aydır nişanlıyım kendisi de 29 yaşında ve nişanlımla çok severek bu yola baş koyduk. Daha küçüksün diyebilirsiniz lakin bu zamana kadar hem ailevi hem manevi açıdan çok zorluk yaşadım ve hayat beni çok olgunlaştırdı. Flört dönemimizde de nişanlılık dönemimizde de tartışma yaşamadık. Ufak tefek kırılmalar olsa da uzatılmadan hallettik ve saygıyı sevgiyi koruyabildik. Lakin annelerimiz birbirleriyle anlaşamıyor... Benim annem oldukça sert kaynanam ise hassas bir kadın ama birbirlerinden yine de lafını esirgemiyorlar. Zamanında kayınvalidem şunu okusana, şu işe başvurabilirsin demesi annemin zoruna gitmişti çünkü ben nişanlanırken işsizdim ama mesleğim sağlık üzerine. Kiraya çıkacağımız için kayınvalidem eşyasını teklif etti evinizi alınca yenisini alırız diye. Cimri bir kadın da değildir, eli açıktır. Benim de ağrıma gitti kabul etmedim ama ayrılığı dillendirmem bu konu için çünkü kabul etmediğimde saygı duyulacağını biliyorum. Kabul etmedik ama hepsi annemin ağrına gitti. Kaynanam hataları için özür dilemiş olsa da annemin içi rahat etmiyor ve benim üzüleceğimi düşündüğünden mi böyle yapıyor anlamıyorum. Resmen karakter değiştirdi. Her olayda, alakasız şeylerde bile yüzüğü at diyor nişanlımı kendi oğlu gibi sevdiği halde. Ben ne yapacağımı bilemiyorum... Bir tarafta hiç bir sorunumun olmadığı çok sevdiğim nişanlım bir tarafta yol orda evleneceksen evlen ama mesafemi koyarım, anne olarak görevimi yapar geri çekilir hiçbir şeye karışmam diyen annem. Sadece sevgiyle asla hareket etmiyorum sevgi biter mantık kalır ama mantığıma ters gelen bir şey yok. Lütfen bir fikir verin.
Nişanlım ve aileler arasında kaldım. Ne yapmalıyım?