Ailem ile nişanlım arasında kaldım ne yapmalıyım ?

özetlemeye çalışacağım ben serbest büyüdüm biraz yani ailem pek ilginlenmezdi rahattım izin alma gibi dertlerim yoktu rahattım o yüzden çok ortama girdim çok hatalar yaptım belli bir yaşa geldikten sonra ailem farkına vardı benim ilgilenmeye falan başladılar ama bana inandırıcı gelmiyordu alışıkta değildim sonra biriyle tanıştım ben onunla tanıştıktan sonra ortamım çevrem hareketlerim herşeyim değişti kendime çeki düzen verdim beni çok değiştirdi ailemi zor ikna ederek nişanlandım hiç istemediler biraz sorunlu problemli biri ama bana çok iiyi geliyor onu anlıyorum oda beni sadece ben dğeişmedim oda benimle birlikte hayatı değişti ailem dışarda birbirlerine düşkün gözükürler ama bana hep sahte gelmiiştir annem her gün çıkar mesela dışarıya evdekiler aç mı tok mu düşünmez babam işe giderken yalnızdır kimse bir hoşcakal hayırlı işler demez bazen annem uyanırsa der akşam yemekleri bazen olur bazen olmaz bu şekilde belki normalldir belki değildir ama nişanlımda tam tersidir bunlar ben anlatmadım ama o herşeyi anlıyordu ailemle nişanlım arasında kalıyorum ailemle bir yere gidilecek mesela düğüne nişanlım istemiyor babam sen bu evden daha çıkmadın diyor karışmasına izin vermiyordu ama nişanmlıma boş geliyordur bunlar sen benimsin bunun için illla imzaya ihtiyacım yok diye düşünüyor bu sorunlar yüzünden nişanlım hmen yapmak istiyor düğünü haziranda olsun istyor biizimkier eylülde olsun istiyor nişanlım değil 2 ay 3 gün duramam ben diyor arada 8 ay var yetmiyor mu diye düşünüyor ablamda evleneceği için ailem eyll olsun istiyor nişamlımda biz ondan önce nişanlandık onlar o zaman yapsın biz haziranda yapalım ben seni istiyorum biran önce diyor arada kaldım ne yapacağımı bilemiyorum
Ailem ile nişanlım arasında kaldım ne yapmalıyım ?