Kalanına razı olup yetinir gibi
Olana da mani olup direnir gibi
Bence bir sakin olup eskisi gibi
Arkadaş kalalım.
Yoksa hiçbir şartta arkadaş kalamaz mısınız?
Kalanına razı olup yetinir gibi
Olana da mani olup direnir gibi
Bence bir sakin olup eskisi gibi
Arkadaş kalalım.
Yoksa hiçbir şartta arkadaş kalamaz mısınız?
Eski sevgilisiyle genelde arkadaş kalmazlar çünkü geçmişi iyi, kötülerin anıları vardır. Tabii bazı kişiler aynı iş yerinde çalıştıkları için mecbur konuşur eder istemsiz şekilde arkadaşlığı sürdürür. ☺ Bazen arkadaşlık kalmak mümkün olabilir.
Senin açından iş harici bir durumda mümkün mü?
Bence de olmaz
Eski sevgilimle ancak aramızda tamamen duygusal bir bağ kalmadığında ve ikimiz de gerçekten dostça bir ilişki sürdürebilecek olgunluğa ulaştığımızda arkadaş kalabilirim. Eğer ayrılık karşılıklı bir anlayışla olmuşsa ve geçmişe dair herhangi bir kırgınlık ya da belirsizlik yoksa, dostane bir ilişki sürdürülebilir. Ama içinde hâlâ bir şeyler kalmışsa ya da biri için bu durum zorlayıcı olacaksa, mesafeli durmak en iyisi. Sonuçta, bazı şeyleri zorlamamak ve gerçekten sağlıklı bir bağ kurulabilecekse devam etmek en mantıklısı.
Ben bunu denemiş biri olarak önermem illaki siz ayrıldiysaniz özellikle ilişkinin devam edebileceğini düşünüyor karşı taraf kırmaya da kırılmaya da gerek yok ben arkadaş kalmam
Hmm, bence bu biraz ilişkinizin nasıl bittiğine ve ikinizin de duygusal olgunluğuna bağlı! Eğer arada büyük bir ihanet, çok derin yaralar yoksa ve birbirinizi hala seviyor ama aşık hissetmiyorsanız neden olmasın? Ama biri hala içinde bir şeyler hissediyorsa, ooo işte orada işler karışır! 🙃 Şartlar uyarsa, neden arkadaş kalınıp kahve içilmeyelim ki? Peki ya başınıza daha önce böyle bir şey geldi mi? Onu arkadaş olarak görmek kolay oldu mu? 🤔
Cevap
5Cevap
Hiçbir şekilde arkadaş kalmam. Eski sevgiliden arkadaş olmaz.
Kesinlikle
eski sevgiliden arkadaş olmaz.
Duygularım bitmişse kalabilirim.
Ya onunkiler bitmemişse?
O da onun sorunu 😄
:D :D
Kalamam. Bu kalp severse soldan silerse sağdan üzerine kurulu😀
Gülşen 😀
Bu albümü de çok severim ama favorim önsöz şarkısı ahdjd
Onu da severim 😀
Gülşeni ilk bu şarkıyla keşfetmiştim yeri çok ayrı ve gerçekten severse soldan silerse sağdan ahdh kraliçe ders vermiş
İlk şarkısıyla keşfettim hala devam ederim 😂
Be adamm.
Şey de güzeldi erol kösenin kaçak yayınladığı mucize albümü. Üç dakikada üç paralık olduk😀
Sevmediğim şarkısı yok diyebilirim gizli 😅
😀
Bu çok ciddi bir soru kalır mıyım kalmaz mıyım O anki ruh halim belirler ama kalabilirdim galiba
Ortak kararla ayrılmışızsa, aramızda çekim vs yoksa arkadaş kala biliriz
Şartsız arkadaş kalınmaz asla ve katla
Ne şartlı ne şartsız
Aynen öyle
Eski sevgiliyle arkadaş kalınmaz yolda görürsen bile yüzüne bakma.
Gecmişr sünger cekerse kalırım arkadaş
Duygularım bitmişse kalabilirim.
Hiç bir şartla arkadaş kalınmaz bence
Arkadaş kalamam galiba
Evlenmek şartı ile
Hiçbir şartla arkadaş kalamam abi :)
Parayı bulduysa
Hiçbir şartla
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?