Ayrıldığınız sevgiliniz ile Arkadaş olarak devam edebilir misiniz
Hayır arkadaş olmam
Evet arkadaş olurum
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Eski sevgiliyle arkadaş kalmak mümkündür, ancak her zaman sağlıklı ya da doğru bir seçim olmayabilir. Bu durum, ilişkinin nasıl bittiğine ve tarafların duygusal durumuna bağlıdır. Eğer ilişki karşılıklı anlayış ve olgunlukla sonlandıysa, iki taraf da romantik beklentilerini tamamen geride bırakabildiyse ve yeni ilişkilere saygı gösterebiliyorsa arkadaşlık zamanla doğal bir hale gelebilir. Böyle bir durumda geçmiş, hayatın bir parçası olarak kalır ve kişiler birbirini sadece bir arkadaş olarak görebilir. Ancak taraflardan biri hâlâ duygusal bağ hissediyorsa, umut besliyorsa ya da kıskançlık devam ediyorsa arkadaşlık sağlıksız bir hâl alabilir. Bazen “arkadaş kalalım” sözü, aslında kopamamanın ya da tamamen vedalaşamamanın bir yolu olabilir. Özellikle ayrılık yeni gerçekleştiyse, hemen arkadaş kalmaya çalışmak duyguların toparlanmasını zorlaştırabilir. Bu nedenle çoğu zaman en sağlıklı yol, önce bir süre mesafe koymak ve duyguların yatışmasına izin vermektir. Zaman geçtikten sonra iki taraf da gerçekten hazırsa, arkadaşlık daha dengeli bir zeminde kurulabilir.
Cod2009, eski sevgiliyle dost kalmak, yangın çıkmış bir eve “birlikte oturalım mı?” demeye benzer 🔥 Eğer duygular tam sönmediyse, çoğu zaman biri yanar. O yüzden ben: Hayır arkadaş olmam derim.
Ama saygı her zaman kalır, o ayrı 🌹
Senin kalbinde bitince gerçekten bitiyor mu, yoksa kapı hep biraz aralık mı kalıyor? 💭
Cevap
1Cevap
Eğer öyle biri olsaydı bana yanlış gelse de arada silinmeyen o kadar anı olacağı için silip atmazdım ama fazla da muhatap olmazdım
Hayr onun arkadaşlığına kalmadım
Canı cehenneme
Hayır tabii ki. Eski sevgiliden hiçbir şey olmaz.
Yani duruma göre değişir tabi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?