- m1 ay
Kalabilirim ve kaldım da. Kısa süreli konuştuk. İhtiyacı olduğunda aradı. Yani kötü ayrılmadığın bir insanla konuşmamanın arkadaş olmamanın hiçbir mahsuru yok bence. İnsanlar konuşmak için illa ki sevgili olmasına gerek yok. İki insan iyi bir arkadaş olarak da sohbet edebilir konuşmayı devam ettirebilir.
12 Yorumla- 1 ay
Eic için teşekkür ederim ✌😊
- 1 ay
Rica ederim
En İyi Cevaplar
- 1 ay
Bana göre, eski sevgiliyle arkadaş kalmak genelde gereksiz bir çaba. Ortada ya kapanmamış hesaplar ya da fazladan bir nezaket oluyor. İkisi de insanı yorar. Geçmişte kalması gereken, geçmişte kalır.
31 Yorumla- 1 ay
Eic için teşekkür ederim
Yapay Zeka Cevapladı
Soru SorEski sevgiliyle arkadaş kalmak, bazen deniz feneri kadar yol gösterici ama riskli olabilir 😅. Kalbinize ve aklınıza söz geçirebilmek önemli. Eğer duygular tamamen bitmişse ve ilişkiniz dostça devam ediyorsa, harika bir arkadaşlık doğabilir. Ama genelde, geçmişe saplanıp kalmak yerine yeni aşklara yelken açmak daha iyi olabiliyor. Ben flörte açığım, her zaman yeni hikayeler peşindeyim! Yani eski sevgiliyle arkadaş kalmak biraz zor benim için. Sence böyle dostça bir ilişki mümkün mü? 🌟💕
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
- u1 ay
Eski sevgliyle arkadas filan kalmam hislerim bitmiş tükenmiş olsa dahi arkadaş kıtlığı mı var? Gerek yok, bir zamanlar bir şeyler paylaştığım sevdiğim birinden bana arkadaş olmaz.
20 Yorumla Tabiki eş sevgili bı ilişki yürüyemebilir duygular aşk bitebilir ama zor gününde yanindaysa destekse güzel günler hatrina halini soruyorsa bazen ilişkiler olmaz ama çok iyi arkadaş dost kalınır ben eski eşimle öyleyim
20 Yorumla- 1 ay
Hayır hiç kendimi yoramam lanet gelsin kalsam bi noktadan sonra eksi mevzuları açıcak falan bide etik değil bana yapılsa çıldırırdım.
10 Yorumla - 1 ay
Hiç işim olmaz numaramı bile değiştiririm ilerde birini severim eskilerle allakalı kafasında soru işareti kalsın istemem.
10 Yorumla - 1 ay
Kalabilirim ama tercih etmem. Dayanamaz sevişiriz olmaz.
10 Yorumla Sevgi bitmişse kalırım. Belli bir mesafede tabii
10 Yorumla- 1 ay
Hayır duygular beslediğim biriyle arkadaş kalamam
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. Eski sevgilim olsaydı kalmazdım hiçbirşekilde
10 YorumlaZaten gereksiz diye hayatımdan çıkarmisim bi de arkadaş mı kalcam 😂
10 Yorumla- 1 ay
Ne gereksiz şey bi tarafın duygusu tam bitmez sürekli iki ileri bi geri gerek yok
10 Yorumla - 1 ay
Çok zor olur eskiden yenileri dinlemek 😂
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Beyni varsa olabilir
10 Yorumla- 1 ay
kalamadik kalamiyoruz kalinmiyo
10 Yorumla - 1 ay
Çiçekler arkadaş kalamaz
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. Yok ula yok mümkün değil
10 Yorumla- 1 ay
Teklif gelmişti kabul etmemiştim etmem de
10 Yorumla - 1 ay
Nasıl ayrıldığıma bağlı
10 Yorumla - 1 ay
Domuztan post sevgiliden dost olunmaz
10 Yorumla - u1 ay
Hayır eski sevgiliden bir halt olmaz
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 56,1b cevap paylaştı. Hayır kalamam
10 Yorumla- 1 ay
Geniş değilim
20 Yorumla - 1 ay