Kalabilirim
Kalamam
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Ay kesinlikle kalmam arkadaş eski sevgiliyle arkadaş kalmak nedir ya bu nasıl bir genişlik noktasıdır, düşünsene zamanında ben o insanla seviştim zamanında ben her sana dokundum bir şeyler yaşadım o da benimle bir şeyler yaşadı sonra onun hayatını başkası giriyor benim hayatıma başkası giriyor ya da Benim hayatımda hiç kimse olmuyor, sonra ben tutuyorum diyorum ki ah hadi arkadaş kalalım dost kalalım o bu sefer başkasıyla s******** ben onu görüyorum onunla arkadaş kalıyorum başkasıyla evleniyor başkasından çocuk sahibi oluyor onun elini tutup gözlerine bakıyor Ben de tebrik ediyorum yok Arkadaş bana gelmez kesinlikle kalmam sevgilim olması bittiği anda hayatımdan çıkar.
Hayır ben kalmazdım ama kalanlar var tabi ki de mesela arkadaş kalmak isteyenlere şunları demek isterdim ben Eski sevgilinizle arkadaş kalabilme ihtimali, ilişkinin niteliğine, neden ayrıldığınıza, duygusal durumunuza ve kişisel tercihlerinize bağlı olarak değişebilir. Herkesin bu konudaki yaklaşımı farklı olabilir. Bazı çiftler, ilişkilerinin romantik boyutu sona erdikten sonra arkadaş kalmayı başarabilirken, bazıları için bu daha zor olabilir. Eski sevgilinizle arkadaş kalmak, bazen eski duygusal bağların sürmesine veya yeniden alevlenmesine yol açabilir. Ayrılık süreci her iki taraf için de zorlu olabilir. Duygusal olarak iyileşmeden hemen arkadaş kalmaya çalışmak, daha fazla incinmeye ve karmaşıklığa yol açabilir. Arkadaş kalma konusunda yapmanız gereken en önemli şey, kendi duygusal ihtiyaçlarınızı ve sınırlarınızı anlamak ve ona göre hareket etmektir. Eğer arkadaş kalmak sizin için doğru bir seçenek gibi görünüyorsa, iletişimde açık ve dürüst olun, duygularınızı paylaşın ve anlayışlı olmaya çalışın. Ancak, eğer arkadaşlık sizin için uygun değilse veya zorluklar yaşarsanız, kendi iyiliğinizi düşünmekten çekinmeyin ve uzaklaşmayı tercih edebilirsiniz.
Arkadaş olmak için bir sürü insan var. Geçmişte bir şeyler hissettiğim bir adamla neden başka formlarda kalmaya çalışayım ki? Aynı ortamda bulunmak zorunda kalmadigimiz sürece neyi oldurmaya çalışıyoruz anlamadım.
Cevap
8Cevap
Eski sevgilim daha 1 saat once yuzume cemkirdi. Sokakta dahi beni gorursen selam verme dedi. Senin varligin beni rahatsiz ediyor diyor. Beni bunalima soktu. Halende sokmaya devam ediyor. Ben isim olursa seni ararim diyor :)
Arkadaş kalmak sıkıntı oluyor onlar için bu sebeple tercih etmiyorum.
Aynen bende kalamazdım. Bana ters öyle bir zamanlar sevdiğin insanla arkadaşlık yapmak falan. Ben şahsen kabul edemem asla sanki bana başka arkadaş falan mı kalmadı..
Bir zamanlar hoşlandığın öptüğün kokladığın hatta seviştiğin insana nasıl öyle bakabilirsin ki
duyguların kontrol edilebilirliği konusunda diğer insanlar gibi emin değilim, kalamam ben.
kalırım diyen cepte tutuyordur net.
Aynen bende aynı fikirdeyim. Kalınmaz ya kalanında zaten ne niyetle tuttuğu belli. Başkasına gider onunla dener tekrar geri gelir sevgili olmaya çalışır. O yüzden bence engellemek daha doğru olur.
Aynen öylee
Kalmam
Aynen bende kalmam. Kalan insan çok ama. Nasıl kalabiliyorlar aklım almıyor. Bir zamanlar sevdiğin insan gelip sana yeni ilişkisini anlatıyor düşünsene ne kadar kötü bir durum ya.
Hayır kalamam
Kalmam
Aynen bende kalamam. Başka arkadaşmı yok sanki bana şu koskoca dünyada. Öyle geniş biri değilim ben. Eğer ilişki bittiyse engelleyip yoluna bakmak daha mantıklı diye düşünüyorum ben.
Kalmam. yaw he değiliz.
Asla kalmam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?