Eski sevgiliyle dostluk mümkün olabilir mi?

Eski sevgiliyle dostluk mümkün olabilir mi?

Kalamam arkadaş falan olmuyor çünkü. Kıskanıyorsun ister istemez, yeni bir ilişkiye başlaması da zorlaşır. Ayrılık tazeyse duyguların hala yoğun olabiliyor, aslına bakarsan aylar geçse de yeniden depreşen duygular olabiliyor. Eski sevgiliyle iyi de ayrılsan, arkadaş kalma fikrini doğru bulmuyorum yani.
Sevgilim olmadı ama olsaydı ve ayrılsaydım tabi ki de arkadaş olarak kalmazdım çünkü bazen bazı şeylerin bitmesi ve öyle kalması gerekiyor yani bu yüzden de biten bitmiştir der ve yoluma bakarım ama her insan aynı düşünmez kimisi takıntı yapar kimisi belki de tekrar oluruz der ve devam eder.
bence kendimi kayırırsam bu durumdan Eğer her iki taraf da yeni ilişkilere açıksa, bu arkadaşlık kurmayı kolaylaştırabilir. Ancak, yeni partnerlerin duygusal rahatsızlık yaşamayacağından emin olmak da önemlidir. Sonuç olarak, eski sevgili ile arkadaş kalınabilir, ancak her zaman her durumda uygun olmayabilir. İlk önce duygusal durumları, niyetleri ve koşulları değerlendirmek önemlidir. Bazı ilişkilerde arkadaşlık başarıyla sürdürülebilirken, bazı durumlar için duygusal uzaklık veya tamamen ayrılma daha sağlıklı bir seçenek olabilir.
Arkadaş kalınması pek mümkün olunmuyor. Bunu çok kişi denedi ama başarılı olamadı alkdjsf
Kötü bir ayrılık olmadı diyelim yine de kalınmaz mı
Her zaman mutlaka bir sorun çıkıyor, duygular yeniden tetiklenebiliyor, taraflardan biri sevgili bulunca kıskançlık olabiliyor, taraflardan birinin sevgilisi sorun çıkarabiliyor. Eğer ölene kadar evde kalırım, kimseyle sevgili olmam diyorsan arkadaş kalabilirsin aldskfj
Tecrübe konuşuyor diosun pekii ajsjsjsjd
Evet tecrübem fazla asldfjkl
Çok thanks sjdjjdkz
She is welcome dedi kdjdrj
Ajsjjsjs aferin aferin ingilizce ogrenmemeyi öğrenmişsin 🤣😅😂
Dersler işe yaradı jsjdjd
Shsjsj öğretmenin iyi jdjdjd
zoooğr yapabilenler vardır ama ben nedense pek normal karşılamıyorum
Teşekkür ettim🍁
Ricalar 🌸
Cevap
41Cevap
Merhaba,
Hiçbir eski sevgilim ile arkadaş kalmadım ve kalamam, dostça ayrılığı saçma buluyorum! 😅
Eski sevgili ile arkadaş olmak, mantık dışı! 😅
Ayy burdasın aynı fikirdeyiz
Sevindim ne güzel 😅Biraz yoğun çalışıyorum 😅
Soru sordum bende
Gelirim mi müsait olunca 😅
Geh
Olurrr 😅
Sevdiğim biriyle arkadaş kalamam, sevgim bitse dahi yaşanmışlıklarımızı bir kenara atsam bilr onu görünce veya onunla konuşunca hatırlarım. Ve o yüzden eskimle arkadaş falan kalmam
Yeterince arkadaşım var hiç gerek yok
Arkadaş kalmak zor olur samimiyet doğar
Kalamam geçen hafta tecrübe ettim.
Online terapi almak için başvurduğum yerde bana denk gelen kişi eski sevgilim çıktı. "Dedim ulan o kadar insanin içinden bilerek mi seçtin beni" evet dedi. E tabi bende bütün yaralarimi kustum. Sen bana bunu demistin soyle yapmıştın hadi yap terapini bilmem ne ona da kafayı yedirttim bir güzel biraktim terapiyi 😂😂
Rahatlatan bir terapi olmuştur 😂
Valla rahatladim mi hala çözemedim olayın şokundayim ben daha.
Bence kalınmaz ya yani ne bileyim insan gerçekten sevdiyse onu görünce eskiler gelmez mi aklına 🤔 tamam belki çok iyi arkadaş olunabilir sonuçta en iyi anlaştığın kişilerden biri olduğu için sevgilin ama bilmiyorum bence olmaz dedi eski sevgilisinin çocuğunu görünce seven adam 😂😂
Şöyle düşün ona karşı duyguların bitti ama iyi bir insan ve iyi arkadaşlığı var. Bence olunabilir eğer cidden duygular bittiyse ve eminsek
Öyleyse evet sende o duygular bitmiş olabilir. Ama karşı için o durumlar nasıl bilemezsin. Bir de şu var ki hayatına alacağın insanla nasıl tanıştıracaksın eski sevgilim diye mi? Kan çıkar kan 🩸 😂😂
Yaniii o durum biraz sıkıntılı yeni sevgililerle tanıştırmamak lazım djjdjd
O yüzden bittiği yerde bitirmek mantıklı sanki 😂😂 arkadaş çok var boş ver ilerdeki sevgiliyi kaybetmeyelim bari😂
Ahhahah mantıklı 😂
Kötü ayrılmadıysak yardıma ihtiyacı olduğunda yanında olabilirim insanlık namına ama dost kelimesi çok fazla.
Daha önce arzuladığım adamı o noktadan alıp dostluk kavramı ile zihnim birleştiremiyor.
İnsan olarak sevmeye devam edebilirim ama dost olarak hayatımda tutamam.
Dost dediğime yükselmem, geçmiş zamanda bile olsa yükseldiğim adamı da dost adı altında hayatımda tutamam.
Bana göre dostça ayrılık diye bir şey yok sonuçta ortada bir ilişki var ve bu bitiyor o samimiyeti yakalamak imkansız bence ben kalamam...
İlişkinin 5. saatinde aldattı abi ne arkadaşı:) ona rağmen dostane ayrıldım ya ne kadar iyimser birisiyim ben.
Çok hızlıymış arkadaş jsjsjd
Ayıp nedir öğretmemişler shhss boş ver kurtulmuşsun
Bu da ders oluyo işte. Bir daha kimseyi gözünde fazla büyütmüyosun hayatının merkezine koymuyosun ve hayatımın aşkı diye birşeyin olmadığını anlıyosun 😆
Ama şöyle de bir şey var, her ne kadar bana kötülük yapmış olsa da ben onun sayesinde aşkı sevgiyi tattım, ona çok aşık oldum çünkü. Bana bu harika duyguyu tattırdığı için ona minnettarım, ilk defa evlenme, birisine bağlanma, tatlı bebeklerim olması hayali kurdum ben birisi ile. Aldatılmasına rağmen bunu diyebilecek çok az erkek vardır bence:)
Kaldım bebeğim ama neler neler geldi başıma püüüüğ ona
Ne geldi kızz sonra konuşalım bunu kdjdjf
Kaaveni al gel sjsjd karşı tarafın duyguları bitmemişse arkadaş falan olunmuyor
☕️🚬 iki tarafın bitmediyse olmuyor kıskançlık karışma başlıyor hiç olmasa daha iyi sanki yeterince arkadaşımız yokmuş gibi
O kıskançlık var ya bezdiriyor artık özel görülmediğinin farkına varınca gelen o manyak haller 😒
Uzak mesafe ilişkim vardı ayrıldık ama şu an dertleşiyoruz yanımda oluyo ben onun kardeşim gibi oldun diyo arada canım diyo falan anlamadım bi kezde bana temiz kızsın kendini benle kirletme demişti
Eski sevgilimle arkadaş kalmam. Dostça ayrılmak gibi olan bir tabir bende sorunsuz, kavga etmeden, ortak kararla ayrılmak anlamına geliyor. Arkadaş kalıyorsam da onu hâlâ seviyorumdur.
Hayır, ayrıldıklarım bana da teklif ettiler arkadaş kalmayı ama kabul etmedim, yapamam, kişiden kişiye değişir bence.
Evet ben eski sevgililerim ile çoğu ile diyelim arkadaşım hala arayıp soruyoruz birbirimizi ciddi anlamda sadwcw arkadaş kalınabilir
Yok ya sürekli insanin aklına anılar gelir. Ama tabi nasıl bı aşktı ona da bağlı yıllarca görüştügum çok aşık olduğum sevgilimse olmaz. Ama bı kaç aylıksa belkide çok sevmediysem eğer dost kalabilirdim. Ama ne gerek var ya başka dost buluruz
Ay dostça ayrılmak kadar saçma bişey görmedim ben büyük bieşy olmadan ayrılmam bırakmam büyük bişey olunca da arkadaş kalamam zaten
Dostça ayrılan sevgili de bana saçma geliyor kalamam arkadaş zamanında duygu beslediğim birine ben açıkçası.
kalamazdım ne diyeceğim burada nasıl öptüm seni ama mı diyeceğim eski sevgiliden arkadaş olmaz döner dolaşır o günlerden konu açılır
Kalırım ama yeniden bir sevgilim olursa artık görüşmem onunla eaki sevgilim sonuçta empati yaparak rahatsız olucam için bende yapmam
Kalamadım sevgi ateşim yeniden kabarırdı😪 Artık esgi sevgiler bile kalmadı; çünkü güvenimizi bitirmişiz🤔
İki taraftan birisi sevgili yapana kadar arkadaş kalınır sonra bir taraf diğer tarafı engeller ve biter
Hayır. Doğru da bulmuyorum bunu ben. Sevgiliden arkadaş olmaz.
Ben eski sevgiliyle arkadaş falan kalamam o denli medeni değilim
Kalanlar fb değilde nedir? 😂😂😂 aksini iddia eden ya sek saftır ya da fb müptelası 😂😂😂
Böyle samimiyetsiz şeyleri sevmem
Yeterince dostum var
O kapıyı bir kez araladığında artık seni her daim ulaşılabilir görüyorlar
Kaldık ama arkadaş kaldığımızda yine sevgili gibi takılıyorduk karışıktı bizim biraz
burası avrupa değil
o kadar modernlik bu topraklara en az 500 yıl sonra
Sevgiliyle arkadaş kalınmaz
Kalınmıyor galiba..
Eski sevgilim ile gerçekten dostça ayrıldık ve hala görüşüyoruz.
Denendi ve olmuyor, özellikle ileri seviyeye gidilmiş bir ilişkiyse. İstemeden tekrar çekim oluyor
Mümkün olmuyor illaki onu kiskaniyorsun gönlün yeniden onda kalabiliyor
Öyle arkadaşlarım var sevgili değiliz ama arkadaştan öteyiz
Hayatta olmaz biten bitmistir
Kalamadım ama duydum kızına adımı vermiş
Eski sevgiliden arkadaş olmaz.
Anlasamadi isem. Bilmiyorum.. Zor
Kalmam, hiçte kalmadım. Bittiyse bitmiştir.
Eski sevgiliden arkadaş da dahil hiçbir şey olmaz
Dostça ayrılacağımı sanmıyorum.
Zor yaa,, insanına göre değişir bence
Duygular ölmediyse sıkıntı…
Bilardo oynadı iseniz mümkün değil.
Kalmam öyle huylarım yok
şu an gayet dostuz, arasa koşarım arasam koşar
İmkansız olmuyor böyle bişey.
Dostça ayrılanabilse kalırım
Hayır öyle birşeyin olması imkansız
Biri hariç hepsiyle olur
Kalırım
@KralSamet23 canım
S. a. l. a. k...
boş ver dengesizi
Engelledim canım ayn
Gerek var mı?
Gerek yok ama arkadaşlığını seviyorsun diyelim
Mümkün değil ayrıldım ama hâlâ seviyorum.
Çok zor
Aynen
Ben hiç dostca ayrılmayı beceremedim
Kalamam arkadaş 😂
Kalınır
Hayır.
Yapamam sanırım.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?