İlişki yürütemediniz ama çok şey paylaştınız aslında iyi de anlaşıyorsunuz, kötü de ayrılmadınız, dost kalalım dedi.. Arkadaş kalmak istiyorsa anlamı nedir? Kabul eder misin? 🤔
Merhaba,Bir çok insan bunun olacağını söyler ama zamanında duygularınız olan elini tuttuğunuz belki de tensel bir şeyler yaşadığınız birisiyle hiç bir şey olmamış gibi arkadaş kalmak sadece kendini kandırmak olur ve böyle bir şey imkansızdır.
Bir olay yaşayana kadar bunun olabilirliğini düşünürdüm. Sorunsuz güzel ayrıldık ve dost kalmaya çalıştık ama dost kalacağız derken kanlı bıçaklı düşman olduk. Keşke hiç o yola girmseydik. O yüzden bitmiş bir ilişkide hiç dost kalmamak, birbirini yok saymak sanırım en güzeli. Bari anıları kirletmemiş oluruz. Sonradan düşman olunca anılar da kirleniyor.
Ben hep "Bitti diye üzülme , yaşandı diye sevin." mottosunda bir adamım ama bu ilişkim için yaşandığına sevinemiyorum maalesef. E, üzülecek halimde yok. Ben de ne yaptım? hardiskten ona ve o zamana ait dosyaları sildim :) Şimdi hayatımdan 4-5 ay silinmiş durumda :)
Kesinlikle kalmam. Kalamam demiyorum çünkü istemediğim bir şey yani kalırsam özlerim diye değil, kalmam çünkü arkadaş gözüyle hiç bakmadığım birine arkadaş olarak bakmam tuhaf ve zoraki olur.
Örneğine şahit olmamakla birlikte soruya soruyla cevap vereyim. Madem ki dost kalabileceğiniz kadar olumsus bir şey yaşamadınız o zaman neden ayrılıyorsunuz? Senin dediğin sevgili için değilde salt seks partnerleri için olabilitesi olan bir durumdur.
Ya bazen mesela şöyle birşey olabilir, o evlenmek ister sen istemezsin ayrılırsın, bazı konularda anlaşamazsan ayrılırsın. Ama iyi anlaşıyorsundur işte, sevdiğiniz şeyler aynıdır
Evlilik amacıyla yıllarımı feda edeyim. Sonra aşkım sen istiyorsun ama ben evlenmek istemiyorum desin öyle mi? Yıllarımı harcasın sonrada dost kalalım öyle mi? Defolsun gitsin. Ondan dost olmaz. Zaman en değerli hazinedir ve bu tür insanlar zaman hırsızıdır. Dediğim gibi o zaman ikisinden biri seks partneridir. Gerçek bir sevgililik durumu söz konusu değil.
Eski sevgiliyle arkadaş kalmak benim sahip olmadığım bir yetenek. Yetenek diyorum çünkü az insanın yapabileceğine inandığım bir konu bu. Bana kalırsa sadece filmlerde olabilir. Kavga etmeden ayrılmış olunsa bile arkadaşlık söz konusu olamaz. En fazla selamlaşacak kadar muhabbetim olur sadece. Hoş selam versek bile hep karşı tarafın aklında "yine beni istiyor" tarzı düşünceler olacağına eminim ya neyse en azından selam olabilir...:))
kalamam.. saçma geliyor bana eski sevgiliyle arkadaş kalmak.. eski adı üstünde bir şeyler yaşanmış bitmiş ise herkes yoluna gitmeli. birbirlerinin hayatlarına değmemeleri lazım
Eski eşimle arkadaş kaldık çocuğumuz var. Mecburen bağımız var. Mesafeyi koruyarak oğlumuz için görüşüyoruz. Eski sevgiliyi bilmem ama çocuğunun anne babası ile boşandıktan sonra düşman olunması çok kötü birşey
Ben kalırım da o kalamaz , yeni ilişki olsa o da sıkıntı eder falan diğer türlü sıkıntı, o yüzden kalmamak lazım 😂😂😂 Aldatilmışsam , değil arkadaş, insan bile olamaz gözümde, bu detayı da vereyim de...
yahu eski sevgiliyle nasıl arkadaş olunabilir acaba? olurum diyenler bence arkadaşlık ve sevgili kelimesinin ne anlam ifade ettiğini bilmiyor! saçma soru. arkadaşı sevmekle sevgiliyi sevmek aynı sevgi türü değildir. yani o kadar sevdikten sonra arkadaşa dönüştürüceğini düşünüyosan hayatından çıkar çünkü o sevgiline duyduduğun sevgin gidince ya nefret edersin ya soğursun istemezsin hayatında istesen de yine sevgili ümidi beslersin. hadi diyelim sevmedin öyle sevgili oldun ama baktın ki keşke biz arkadaş olsaydık daha iyi anlaşırdık dedin ee öpüşüp sarıldığın insana sevgilinmiş gibi davrandığın insana nasıl arkadaşça bakıcaksın. booş soru geeeçççç