Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Eski sevgilimle arkadaş kalmam geçmişimde olan birisini geçmişte bırakırım şimdi ki zamanıma getirmem.
Eşimlede arkadaş olmam arada bir çocuk varsa sadece sohbet muhabbet içinde illa ki oluruz onun dışında arkadaş olacağımı ya da hayatımda tutacağımı sanmıyorum.
Evet mümkün tabi ki. ama bunun için bence nasıl ayrıldığınız da önemlidir. yani eğer çok kavga edip kötü bir şekilde ayrıldıysanız mesela aldatmak gibi ya da ihanet gibi o zaman arkadaş kalmak pek mümkün olmuyor maalesef.
Ama bunların dışında eğer arkadaş olarak ayrıldıysalar bence arkadaş kalınabilir. ama kişilerin birbirine güvenmesi gerekiyor yani her eski sevgili ile düşman olmak gerekmiyor bazen kişiler medenice arkadaş olarak da ayrılabilir veya konuşmaya devam edebilir. ama ben arkadaş olarak kalmazdım ama herkesin kendi kararı tabi ki.
Duyguların körelene kadar arkadaş olabileceğini düşünürsün. Alıştıktan sonra hayatında fazlalık olduğunu anlarsın.
Ben de kalınabilecğini sanmıştım. Sonu hep böyle oldu
Cevap
6Cevap
Olmamalı bu çünkü aşkınla bitmemeliydi biten kalp hiç bir şey olmamıs gibi konusamaz lanetli ve acı
Kesinlikle hayır, hayır, hayır... Böyle bir şey olamaz.
bencede hayır hayır hayır :)
Cinselik olduysa mümkün degil olmadıysa olunur
Mümkün.
benim için değil
Kalamadım
Ara ara bulusursunuz iste
ben yapamam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?