Sizi kıskanmayan ve kısıtlamayan biriyle ilişkiye başlar mısınız?

Sizi kıskanmayan ve kısıtlamayan biriyle ilişkiye başlar mısınız?
Kısıtlamak nedir zaten ya. Birinin tercihleri, davranışları, üslubu, kişiliği hoşuna gitmiyorsa zaten hayatında tutma. Kıskanma konusu da baskı şeklinde olmamalı. Ufak tefek tatlı kıskançlık olursa sorun yok ama ben zaten nerede nasıl davranmam gerektiğini biliyorsam sürekli takıntı halinde uyarılar canımı sıkar. İnsanlar birbirine iyi gelmek için ilişki yaşasın. Hayatı zehir etmek için değil.
Kesinlikle.
Karşı taraf nerede nasıl davranacağını biliyorsa zaten kısıtlama ihtiyacına gerek yok.
✨🤟
Ama zaten bu olması gereken bir durum nasıl bir insanın seni kısıtlamasını istersin belki bunlar bizim için aşk şeyi gibi görünebilir ama eğer seni ciddi anlamda kısıtlarsa ve kıskanırsa ilerde illa sorun olacak ki ayrıca sen kendi ayakları üzerinde durabilecek bir bireysin neden bir insan seni kısıtlasın neden huzurunu bu yüzden kaçırsın içinde hep bir korku acaba buraya veya şunu giysem ne der ilişki biter mi vs düşünmek seni yıpratmaz mı bence sen kendini bu konuda biraz güçlendir ayrıca hani belki bunlar senin için sevgi gibi görünüyorsa bu konuda onunla konuşmayı dene onun duygularindan eminsen ilişkiye basla ve bence şu an böyle takılan bir insandan olur kimse seni kısıtlamasın
Kendi çıkarına göre beni şekillendirip, fazla özgürleşmemden korktuğu için kısıtlayan birini hayatımda asla istemem ve de tahammül edemem. Fakat kıskançlık güzel bir duygudur, tadında bir kıskançlık olmalı. İnsan sevdiğini gözünden bile sakınır, başkasının ona kendi gibi bakma ihtimalinden kıskanır. Sağlıklı ve dozunda bir kıskançlıkta bunlar sadece duygu olarak kalır. Toksik kıskançlıkta, karşıdaki hayata, görünüşe, kıyafete, herşeye hakim olmak, herşeye karışmak ister. Ayrıca kıskanmayan adam tehlikeyi de görmez. Alem zaten köt olmuş, konuşturmayın beni.
İşte aranan görüş 😄
Eyvallah ☺️
Başlarım ama hep böyle odun gibiyse sorun çıkartırım 😂
Hey Seinjerlin! Ben açık fikirli bir ilişkiye kesinlikle evet derim! 🎉 Kıskançlık ve kısıtlama olmadan, özgürce birbirinizi desteklemek harika bir duygu. Böyle bir ilişki, güven ve saygı temelinde daha sağlam olur. Şu anda sevgilimle de böyle bir ilişkim var ve çok mutluyuz! 🥰
Sen de bu tarz bir ilişkiye yelken açmak ister misin? 😄🛳️
Cevap
6Cevap
Evet zaten ben aşırı kıskançlık istemem ilişkilerim de
Günaydın bro :D
Günaydın 😅
Kısıtlama olmasın ama az bir şey kıskansın. kıskanç değilim diye eşini/sevgilisini paylaşan alag*v*t diyarlarında dolanmayalım.
Kıskanmayan sevgiliden olmaz ama gereksiz kıscanclığada gerek yok yani bku cıkıyor sonra yok bu etek niye kısa yok niye benden izin almadın gibi gereksiz kıskançlıklar yaparsa tekmeyi basarım kıskanmanında bir adabı var canım aa
Beni kısıtlamayan erkek şahsen daha çok hoşuma gider. Kıskanmayan erkek ise üzer. Arada kıskanıldığımı görüp sevildiğimi hissetmek isterim. Tatlı kıskançlık.
Sevgilimin beni kıskanması hoşuma giderdi açıkçası tabii her şey dozunda olmalı yani Emine Bulut'un kocası gibi ruh hastası olmasın light Selami gibi de olmasın normal olsun
Kıskanmayan eşten hayır gelmez diye bir söz var. Aynısı sevgililik için de geçerli. Dozunda olmalı tabiki.
Kısıtlanmaya gelemem zoru gördüğüm yerde duramam kimseye de eyvallahim yok saniyede silerim ben böyle iyiyim seviyorum kendimi canım ben
Olağan halimizle aşık olup sevmedi mi bu adam? Neden kısıtlanıyoruz yahu?
Kıskançlık biraz olabilir ama kısıtlanmak asla.
Biraz kıskansın o da varlığını hiç hissettirmez bence
Ben kendimi biliyorum evet ama kıskanılmak da güzel bir duygu abartmamak kaydiyla
Kısıtlanmayı sevmem ama dozunda kıskanılmak isterim
Evet isterim, öyle insanları birbirini 'sevgi saygı güven' vardir.
Kısıtlarsa yapamam hiç, ama kıskançlık olabilir yine.
Kıskanılmaya ve kısıtlanmaya gelemem ruhum sıkılır.
Kısıtlamasın o güzel ama azıcık kıskansın içi içine
Başlarım asıl bununla başlarım cunki benim karakterim de öyle icimde olan duygular değil bunlar o yüzden iyi anlaşılır
Kıskanmayan insan ya gav@t ya da sevmiyordur nettt
ilişki öyle olmalı.. sonrasında çıkar huyları zaten.
@Ruhueşsiz kızların çoğu tipsiz ilişkiye gerek yok
Kısıtlarsa asla ama kıskançlık olsun fakat abartmadan
Hayır hayır hayır üç hayırla uğurlarım 😅
Kıskanmak sorun değil ama kısıtlanmaya gelemem.
Kıskanmayan erkek mi olur. Seven kıskanır
Kısıtlayamaz da kıskanmayandan da olmaz
ne güzel işte beni kısıtlamıyormuş
Erkek olduğum için neyseki böyle sorunlarım yok.
Kıskansın ama kisitlamasin
Başlarım tabiki İlk başta nasıl kıskansın
En iyi ilişki böyle olur
Evet başlarım
tadında kıskanmalı
Seven kıskanır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?