Size katabilecek hiç bir şeyi olmayan biriyle ilişki yürütebilir misiniz?
Ondan bir şey öğrenmiyorsanız yeni bir konuda farklı bir fikir göremiyorsanız merakınızı cezbedecek hiç bir şeyi olmayan biriyle zaman geçirebilir misinz?

Size katabilecek hiç bir şeyi olmayan biriyle ilişki yürütebilir misiniz?
Ondan bir şey öğrenmiyorsanız yeni bir konuda farklı bir fikir göremiyorsanız merakınızı cezbedecek hiç bir şeyi olmayan biriyle zaman geçirebilir misinz?
Hayır tabi ki de sevmezdim. yani bana sevgisi olmayan birini sevemem zaten. bir şey katması konusunda katacak şey zaten sevgisidir ilgisidir bana olan aşkıdır. bunları beklerim sadece bunlar yoksa da umursamam ve o kişi ile birlikte olmam
Maalesef o kişilerle ne dostluk ne de aşk ilerliyor. Çünkü konuşacak, dertleşecek, üzerinde fikir yürütülecek konu bulunmuyor zamanla. Karakter olarak da bize bir şeyler veren değil de bizden bir şeyler alan kişilerse iş daha da zorlaşıyor. İnsan ne olursa olsun dengini bulmalı. Dengini bulan insan zengindir..
Bana çok şey katmalı. Yüzümdeki tebessümün nedeni olmalı, ben de onun her an aklında olmalıyım.. Birbirimize ruhen ve mental olarak dokunmalıyız her şeyden önemlisi.. Başka türlü birbirimizle ilgilenmedikten, değer vermedikten ve heyecanlandıramadıktan sonra zaten ne anlamı kalır ki.. Keyifli geceler..
Yürümez canım bu işte birbirimize katkımız olmali aynı dili konuşmalıyız aynı zevki aynı keyfi karşılıklı güzel bir iletişim ile değerimizi değer katacak sevgili olması şarttır
Cevap
10Cevap
Bir şey katıp katmaması önemli değildir benim için. Önemli olan keyifli vakit geçirip, geçirmediğimdir.
Düşünceleriyle beni etkilemeyen, düşünce ve fikir anlamında merakımı cezbetmeyen bir insan ile ilişki sürdüremem..
Hayır birlikte eğlenceli vakit geçirebilmeliyiz ben kötüyken bana moral olmalı yabi ben de ona. Karşılıklı olarak birbirimize bişey katmayacaksak ne anlamı var
bilginin sınırı yok, öğrnemenin de yaşı, ilişkiler içerisinde beni bir üst seviyeye taşıyacak ise hay hay ama benden bir şeyler alıp veremiyorsa üzgünüm
Ben kendime yetiyorum zaten.
Uzun sürmez.
Hisler bazen insanları yanıltabilir ve benim karşımdaki kişiden ne beklediğime bağlıdır bu durum. Eğer beklentilerimi karşılamıyorsa geçiremem
İki tane ciciği bi a. mcuğu varsa her şekilde
Onu 3 evetle hayatımızdan uğurlarız :)
Ramazan sonrası sahnelerdeyim.
Saniye zaman harcamam
Hayır yürütmem
Yürütmem
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?