Duygusal bağınız olmadan sadece dış güzelliğe bakarak bir ilişkiye devam eder misiniz?

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Hayır bu benim açımdan mümkün bir durum değil zira kimseyle görünüşü için sevgili olmadım. Bu toplara hiç girmem beni ruhen mutlu eden biriyle olmak asıl sağlıklı olan şeydir
Benim için ilişki ciddi ve özel bir kavramdır ayy bu çok yakışıklı bu olsun ya da bu çok karizma bu olsun diyip başlamam bir ilişkiye ilişkide aradığım şey duygusallıktır duygusallık ta benim için şudur ki; doğallığını yitirmemiş kendine has davranan samimi güler yüzlü konuşunca sesi ve cümleleri kalbe dokunan bakışında derin duygular barındıran kisilerdir bozulmamış duygular düşüncelerdir... zerafet içindedir insanın dışında değil...🍀🌺
Cevap
13Cevap
Aşıksam yaşarım sadece
Yaşamam bizi hayvandna ayırna tek şey duygular ve fikirler hayvanlard görüdğü her karşı cinsle çiftleşiyor ne farkımız kaldı
Karakteri olan hiçbir insan sevmediği biriyle sırf güzellik ya da cinsellik için ilişki yaşamaz. Yaşayan da şerefli, karakterli birisi değildir zaten.
Beğeni yetersiz benim için, huyunu suyunu daha bir çok şeyi sevmeliyim
Benım aclık cektigim konu zaten duygusal seyler.. O konuda kendımı cok eksık ve yarım kalmıs hıssedıyprum.. O yuzden kabul etmezdim
Duygusal bağ olmadan nasıl seviyorum deyim ya da sarılayım beraber olayım kendime ayrı ona ayrı zehir
Hayır tabi ki.. Emin olmadığım sadece hoşlandığım hiç kimseyi hayatıma dahil etmem. Bu arkadaşlık ilişkilerimde de geçerlidir.
Beğeni duyduğum kişi sadece hoşlandığım kişi olarak kalır hayatımda
Biraz vakit geçirirm yani belki doğru kişi odur bilemezsin
Önce dış görünüşüne bakarım. İçi çürük olursa bitiririm
Gönlü güzel olanı yüzü güzel olana tercih ederim
Gönül eğlendirmek kısacası :D olabilir o fa benimle gönül eğlendirmek istiyorsa why not
Hayır yaşamam.
Aşk veya sevgi duymadan bir ilişki mümkün değil.
Oturup konuşmam lazım, dışarıdan bakarak olmaz.
Hayır anlaşmak da önemli
Hayır olmam karakteride önemli
Duygusal bağ olmadan olmuyor
Hayır. Birşeyler hissetmem gerek
Sonra geçimsiz bi hayat
Yaşamam
Hayir aşk önemli tatlım
Yasarim
Hayır
Yaşarım.
Hayır sevmekte lazım
Hoşlanıyor isem evet