Önceliğinin siz olduğunuzu hissettiren ve gerçekten size öncelik veren birisiyle ilişki yaşamak dünyanın en güzel şeylerinden biridir. Hiçbir eksiği olmayan, sizi seven, saygı duyan ama öncelik vermeyen birisiyle birlikte ne kadar vakit geçirebilirsiniz?
bence olmaz olmamalı da. sonuçta anne babadan bahsediyoruz. tabi bu dengeyi iyi kurmak lazım eğer kurulmazsa o zaman sıkıntı olabilir tabi.
Enperatriz_Eztia | Aşk İlişkileri konusunda 1,8b görüş paylaştı.
Master
7 gü
Yürütemem. Özellikle evliysem o insanla ailen kim dendiğinde ilk beni saymalı. Kendi anne-babasını değil. Eğer kendi anne - babasını ilk sayarsa o adam aile kurmaya müsait değildir.
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
2 Kişi
Bluee65 | Aşk İlişkileri konusunda 54 görüş paylaştı.
Xper 4
8 gü
Bu tarz kişilerin önceliği ya işi ya da kendisi oluyor bence olmamalı
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
43Bu yüzden aylarca adamın basının etini yedim. Özel olucam, özel olmaliyim, özel özel diye😄 yürütemem önemli bir durum benim için
Daha ilişkinin başında böyle hissettirenler var ya. Sen yine uğraşmışsın helal olsun :D
önceliğinin kim olduğuna göre değişir. anne babası ise saygı duyarım ama arkadaşı vs. ise o zaman o ilişki yürümez.
Evlilikte de önceliği anne babasına verirse sıkıntı olmaz mı?
bence olmaz olmamalı da. sonuçta anne babadan bahsediyoruz. tabi bu dengeyi iyi kurmak lazım eğer kurulmazsa o zaman sıkıntı olabilir tabi.
Yürütemem. Özellikle evliysem o insanla ailen kim dendiğinde ilk beni saymalı. Kendi anne-babasını değil. Eğer kendi anne - babasını ilk sayarsa o adam aile kurmaya müsait değildir.
Bu tarz kişilerin önceliği ya işi ya da kendisi oluyor bence olmamalı
Hayır, bana göre değil.
Yürütmem
Her şeyde önceliği ben olmalıyım yoksa naş naş