Aşk İlişkileri Çevrenizin size yakıştırmadığı biriyle ilişkinizi sürdürür müydünüz? Voong Takip Et Bilge Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Çevrenizin size yakıştırmadığı biriyle beraber olur muydunuz? Çevrenizin size yakıştırmadığı biriyle ilişkinizi sürdürür müydünüz? Cevapla İlişki Soruları Beğen Paylaş Takip Et
efulimmm88 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Cevreme ne.Ben sevsikten sonra kimse karışamaz. 1 0 Yorumla
Kaderimdi Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 33% +1 yıl Önemli olan benim ne düşündüğüm. Çevre kim? 1 0 Yorumla
serimiyy Takip Et Master Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. Ben seviyorum sonuçta çevrenin düşüncesini napayım 1 0 Yorumla
_beyzaaa Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 76% +1 yıl Evet sonuçta sevgili olan benim, çevrem değil 1 0 Yorumla
crazyboys54 Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Elalem ne der düşüncesine sahip değilim 1 0 Yorumla
CrysstalMeth Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 98% +1 yıl Çevreme neymiş 1 1 Yorumla Voong +1 yıl dimi dimi :) Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Cevreme ne.
Ben sevsikten sonra kimse karışamaz.
Önemli olan benim ne düşündüğüm. Çevre kim?
Ben seviyorum sonuçta çevrenin düşüncesini napayım
Evet sonuçta sevgili olan benim, çevrem değil
Can benim düş benim,
Ellere nesi?
Elalem ne der düşüncesine sahip değilim
Çevreme neymiş
dimi dimi :)
Evet surduruyorum