Eğer seviyorsam olurdum önemli olan çevremin ne düşündüğü değil önemli olan benim ne düşündüğüm ve nasil hissettiğim (Tabi bazi istisnai durumlar haric soyluyorum bu laflarimi bazen etrafimizdaki büyükler bizim göremediklerimizi görüyor yanımızdaki insanda)
Kalbimin ve mantığımın, dış çevreden etkileneceği zamanları geride bırakalı çok oldu. Vereceğim her kararı, belli bir olgunluk ve sağlam bir temel üzerine oturtma yetisine sahip olduğumu düşünüyorum..
Hal böyle olunca dış seslerin ne dediğini duyuyor ama karar verme organı olarak görmüyorum.. Tabi bu tamamen kör ve sağır olduğum anlamına da gelmiyor..
kizlar hep atıp tutmuş çevrem kim onlara ne diye. Kankasinin gazıyla hayatına yön veren grup söylüyor bunu :d çevre deyince bakkal Hüseyin amca kast edilmiyor arkadaşlar
:D öyle reis.. kankalari bi desin bakalım "bu çocuk çirkin boşver ya da bu çocuğu salla başkasını bulursun" ne kadar çevreden bağımsız hareket ediyolar :D
deme öyle zamanında bende yaşadım :))) zaten yakın arkadaş olmasına değil kız kazık yemene üzüldüm ama belliki sen güçlü dik duran bi kadınsın bunu anladım şahsen :))
biraz daha konuşsam tcni falan söylerim boşver falan diyormuşum :)) şaka bir yana az çok insanların yorumlarından sözlerinden nasıl birisi olduğunu anlıyorum :)
Bu yaşta bu tecrüben çok iyi, ileride bazı yerlerde duraklamakta yardımcı olacak. :D kötü biri değilim ama ta ki damarıma basana kadar sonra öcü oluyorum.
kimse kendini kandirmasin cevrem umrimdişı diyerek... benim acik da sevgilim oldu kapali da... sakalim yuzunden evlenmeyi kabul etmediler... yok babam yok akrabam yok kiz arkadaslarimla yanlarina yakişmazmisim... tribunlere oynamayi birakin kizlar... boş yapmayin☺
Sonuçta cevrem evlenmiyor. Ben sevmissem huyumuz suyumuz birbirine uyuyorsa icime sinmiş ise evlenirim. Millete ne? Sonuçta ben onunla ayni evi paylasacagim onlar değil onlar ilk once kendi hayat arkadaşlarına baksinlar
Ben sevdikten sonra afedersin de çevrem b** yesin aramızdaki şeyi Sonuçta çevrem yapmadı çevremin bozması ile düzeltiyorum çevrimi söylemesiyle de bozacak halim yok Bazı insanlar sadece dedi durup eleştirir bu Yüzyıllardır böyledir
Maalesef yaşadım bunu ama yapamadım ayrıldım. Zamanla seversin falan diyorlar ya. Zamanla bir b*k olmuyor. İlk başta içine sinmiyorsa kalbin ısınmıyorsa bitmiştir. Zorlamanın anlamı yok.
Ben çevreden etkilenmem. Sevmişsem, içime sinmişse, güvenmişsem gerisini salla gitsin. Hayatı başkası için yaşamıyoruz..
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Evet öyleyim de zaten. Çevrem ne diyor diye hareket etmem ben seviyorum ben onu kalbime yakıştırdıktan sonra çevremin ne dediği ne düşündüğü zerre kadar umrumda olmaz.
Çevredekilerindikrini bir yere kdar önemserim. Bir yerden sonra hayat ve tercihler benim. Bedellerini ödeyecek olanda benim. Çok şükür aklımda var, düşünüp muhakeme yapmakta benim işim.
sorularıma yanıt veriyorsun ama sorumun cevabını vermiyorsun kendi düşünceni katıyorsun ortaya hep evet ya da hayır gibi bir düşünce hiç belirtmedin :))
ya hayır adjashja anlatamadım galiba ya da sen anlamadın net cevap kısa cevap olarak evet hayır değil ne bilim evet demenin nedeniyle birlikte açıklarsın ya da hayır demenin önceki sorularıma baktığımda soruya cevap vermemişsin onu merak ettim :))
lkjhdskslhlhlksd ya bak şimdi aslında anladım benim genel olarak burada görüşlerim zaten hep soruyla alakasızdır ama seninkilerde alaka var en azından bide şey hani bu soruya gelecek olursam evet demem ya da hayır demem saçma oluyor çünkü çevremde benimle paralel fikirlere sahip falan
Çevre önemi diye birsey yok senmi çevremi birlikte olucak kesinlikle yanlis anlama ama sen ve sevdiğinin arasına kimse girmesin her zaman çevre değil siz bir birinizin yanında olucaksiniz boşver gitsin yani çevreyi