Benim için kesinlikle çok önemli bir konu bu, özellikle de saçlarda. Saç bakımı her ne kadar kadınlar için önemli bir şey gibi yansıtılsa da aslında erkekler için de aynı oranda önemli bence. Bakımsız olduğunu düşündüğüm biriyle de devam edebileceğimi sanmıyorum pek. Siz ne düşünüyorsunuz?
Bakımsız olduğunu düşündüğünüz biriyle ilişkiye devam edebilir misiniz?
Her an bakımlı olmak bence saçma. Bir insanın günlük yaptığı iş rutininin onun hayatının kaçta kaçı olduğuna göre değişebilecek bir durum bu. Mesela ben bir dk boşlukta uyuyorum. Yorgunluktan. Her zaman bakımlı olmak çok özveri gerektiren bir durum. Hayat şartları herkes için bir değil.
Merhaba. Hayır bakımsız biri ile ilişki içinde olamam. Kişinin kendisini temiz ve hijyenik bulması ve buna uyması gereklidir. Bakımsız insan kendine olmayan öz saygısını konuşturur. Buda hem görünüm heöde hiyenik anlamda hoş olmaz.
Yanımda olacak biri ise kesinlikle bakımlı olmalı çünkü bende öyleyim ve öyle olmasını istemek en doğal hakkım. Bakımsız ise de düzgünce bunu ima ederim düzeltirse düzeltir yoksa sevgi de kurtarmaz zaten tek kriterim bakımdır yani ona da bir zahmet.
Edemem sanırım. Ondan profosyenelce davranmasını beklemiyorum sonuçta. Iyi görünecek şekilde kendine baksın yeter.
Ama saç sakal konusu ayrica önemli. Saçlarına özen göstermeli. Saçları güzel olursa ekstra hoşuma gider yani. Hem erkekte bir saç bir de sakal zaten. Ona da özen göstersin yani bi zahmet..
kendimde en cok deger verdigim somut sey kesinlikle dis gorunusum. asla bakimsiz bir sekilde insan icine cikmam. saclarim daima yapili ve guzel olur, kiyafetlerim her zaman sik olur, giyinimime cok onem veririm. ayni sekilde vucut temizliginede cok dikkat ederim, daima guzel kokarim falan filan ben boyleysem karsimda ki insaninda boyle olmasini isterim cunku disari ciktigimda giyinimimle olsun bakimimla olsun dikkat ceken biriyim ve yanimda ki insaninda en kotu ihtimalle kisel bakim ve vucut temizliginin olmasini isterim.
Kadınlar ne kadar bakımlıysa erkeklerde bir o kadar bakımlı olmalı. Onlara bu konuda tolerans göstererek kendimize saygı duymuyoruz. Çünkü, biz saçımızdan tırnağımıza kadar herşeyimize dikkat ederken, onları kadınların bakımlı olmasına alıştırıyoruz ve bir süre sonra "kadın dediğin bakım olmalı" gibi algı yaratıyoruz. Erkeklerin bakımlı olmamasına da tolerans gösterince, hem göz zevkimizden oluyoruz, hem de erkeklerin bir dediğini iki etmemiş oluyoruz. O yüzden bizler kadar onlarda bakımlı olmalı. Ben karşımdaki kişinin bakımlı olmasına çok önem veriyorum ve bakımlı değilse soğuyorum
Ben kokan insana tahammül edemiyorum. Saçları gözleri elleri ille de boyalı olmak zorunda değil temiz olsun öncelikle. makyaj yapıp saçlar taranıp çıkıyor ama kokudan yanında durulmuyor bazı erkek ve kadınların.
Ben bakımlıyım ama tipsizim. Tipsiz olduğum için de hiç sevgilim olmadı. Olacağını da sanmam. O yüzden sorulması gereken soru ; herhangi bir kız ne kadar bakımlı olursam olayım benimle sevgili olur mu? Olmaz. Konu kapandı.
Bakımlı olmak kendine saygı duyduğunu ve özgüvenli olduğu gösteren bir eylemdir. Bakımsız biriyle olmak kendine değer vermeyen biriyle olmaktır. Bu yüzden olamam. Ama hastalık ya da başka bir koşulda o durumun gereğince belli bir süreliğine olduysa bu durum görmezden gelip o dönemin geçmesini bekleyebilirim.
Bir zamanlar Sevdigim kadın için üzülmesin diye kendi içeriden gelerek giyimine kuşanıma dikkat etmemiştim büyük bir hata idi bu aklıma geliyor böyle postlar görünce.
Bakımsız olan birine bakamam ya midem bulanır bu konuda oldukça titizim gelipte onunla olup annesinin öğretmediği temel temizlik kurallarını öğretmekle zaman harcayamam
Her insan kendine bakmalı ve dikkat etmeli. Kokan , saçı başı birbirine karışmış birini en başından istemezsiniz. Bakımlı olan insan her zaman 1-0 öndedir.
terbiyesiz aha işte türkiye sizin gibi aptal adamlarla dolu ettiği lafa bak pislik , kadınlara salla salla size gelince sikiniz50 cm biz çirkiniz siqtir git mal
@Tyorras tipe bak hizaya gel! Bir dünya kızdan iltifat alıyorum bende yok bu kadar özgüven mk😄 at kafası evvela kendi tipine bak ulu orta açmakla adam mı olunuyor çavo önce bir bayan ile nasıl konuşulması gerektiğini öğren saygısız herif, rüyan da bile göremeyeceğin tipte türk kızları tanıyorum. Bu üslubun ile karaköyde prim yaparsın sen ancak, küçük dili yutturacak kadar büyük aletini masaya yatırıp okşa madem ya da kaburgalarını aldır sote bir yer bul anladın sen onu tyyorrağı😄
@Tyorras turk kizlarinin cirkin oldugunu savunup kendinizin mukkemmel oldugunu mu soyluyorsunuz. bir kere yapilmis testler kanitlanmis bilgiler var ki turkiye'de kadinlar erkeklere gore cok daha bakimli ve guzel. yolsa gorseniz agzininiz dusecegi turk kizlari taniyorum. bu yorumum asla erkekleri kotulemiyor, gayet yakiskli ve bakimli erkeklerde taniyorum. ayrica afedersinizde sikinizin uzun olmasi sizi yuceltmez merak etmeyin eger terbiyenizle, sayginizla ya da bakiminizla degilde bununla kendinizi oveceksiniz ciddi sorunlar var demektir.
Bakımsız biri zaten kendine saygısı olmayan biridir hatta saçlarını çok kısa kestirenler benim gözümde yıkamamak için saçlarıyla zaman kaybetmemek için diye düşünürüm
Bakımsız olan biri ile yapamayacağımı bildiğim halde bakımsız biri ile nasıl olduda ilişki içersine girdiğimi oturur sorgularım kendi kendimi sonradanmı bakımsızlaştı ne oldu 😅