Olsan da olur olmasan der gibi davranan birine ne kadar katlanabilirsiniz?

Olsan da olur olmasan der gibi davranan birine ne kadar katlanabilirsiniz?
Hayır tabi ki de devam etmezdim çünkü ortada aşk veya sevgi yoksa saygı yoksa ilgi yoksa neden devam edeyim ki. bir kadın beni seviyorsa zaten bana değer verir bende aynı şekilde sevgilimi ya da eşimi hayatımın merkezi yapardım ama ortalıkta böyle bir sevgi yoksa kendimi önemsiz hissediyorsam devam etmezdim.
Öyle bir şey olduğu halde hala katlanıyorsan bu seni alçaltır. Değerleri olan bir insan saygı ve takdir hakeder. Kendini değerli hissediyorsan ona yarım kilo ceviz al ver eline terket onu. Eminimki sen terketdiğinde cevizi neden aldığını düşünecektir. Ceviz yesin bol bol beybi gelişsin böylelikle yanında ruhu ve duyguları olan bir insan olduğunun farkına varır belki.
Çok sürmez olmasa da olur seçeneğini kullanırım.
Hemen kullanıyoruz 😂
Hayalet modumu açarım. Kimse vazgeçilmez değil
Cevap
17Cevap
Önemsiz hissettiren kişiyle olamam. Sürekli mıç mıç ilişki de istemez. Değer vermenin ne olduğunun farkında değiliz bence.. Ayrıca birbirimizin özel alanlarına da saygı duymamız gerekir. Her şey karşılıklı olunca daha iyidir bence. Aynı anlayış ve özveri gösterilirse gayet güzel yürür. Keyifli akşamlar.
Bir iki defa uyarırım ama üçüncüye denk gelirsem iletişimi keserim. Değersiz hissettiğim yerde kalmam.
Devam eder çöp muamelesi gösteririm her şey karşılıklı.
Edemem tabi kim eder değerli hissetiren biriyle yola devam
arayislara gecmistim bukdugim anda yollari ayirirdik
Tabiki de hayır... Bu kızları anlamıyorum bir kıza 100 erkek bakar bir erkeğe bir kız bakarsa şükür şu zamanda ama hala hanzoların ilgisizlerin peşinde ler
Kimse benden önemli değil. Yol veririm.
Hayır beni aşağı çeken biriyle devam etmem
Böyle birinin benim hayatımda yeri yok
Aylık 250bin₺ veriyorsa ölene kadar devam
Hiç katlanılmaz
Hayır devam etmem
Ayrilirim net.
Oyle biri ile Migros'a kadar yurumem...
Deli mi dikti beni
Neden öyle birsey yapayım
sanırım hayır
hayır edemem hiç tahammülüm yok