Teşekkürler 💗
Görgüsüz biri ile ilişkinizi devam ettirir misiniz?
Teşekkürler 💗
Her yeni aldığı şeyi fotoğraflarda sergileyen. Saat, ayakkabı vs. Markasını bilerek ön plana çıkaran biri ile ilişkiniz varsa, bunu bitirir misiniz yoksa devam mı edersiniz? Ben şahsen rahatsız olurdum. Çoğu şeyim var ama markası ön planda olsun diye hususi sergilemişliğim yok. Kendimi aşırı rahatsız hissederdim zaten, böyle bir şey yapsam. Böyle biri ile yapabilir miydim bilmiyorum. Sanırım olmazdı. Çünkü bana aşırı tuhaf geliyor. Kimi kişi, para verdim o kadar aldım, bırak havamı atayım diyor. Kimisi ise marka gözükmesin diye gizliyor falan. Siz ne yapardınız?

Kişiliği oturmamiş kişileri hayatıma dahil etmiyorum. Es kaza yanılıp sevgili ya da arkadaş olarak hayatıma sızmış bile olsa böyle insanların ömrü benim hayatımda çok kısadır. Show yapan insanlar (her konu için geçerli) gelişimini tamamlayamamış insan türüdür. Elbette güzel ve kaliteli şeylere sahip olabilirsin ama bunu diğer insanların gözüne sokma çabası senin bunları daha hak etmediğini gösteriyor 🥲 şu yaşıma rağmen sahip olduğum şeyleri ortaya sersem millet küçük dilini yutardı
Hayır devam ettirmem. Hiç sevmem öyle aldığı şeyler ile övünen insanları falan. Yani ne olacak hava atınca. Şahsen ben bir eşyaya düşecek biri değilim ve hiçbir şekilde beni öyle etkileyemez. Görgüsüz insan ile ilişki olmaz zaten seni her yerde rencide eder ne bileyim. O yüzden bence olmamak lazım öyle biriyle.
Görmemiş diyorum öylelerine. Ama şimdi birsey demeyeyim cevap için. İnsan aşık olunca gözleri kör oluyor. Aşkımdan belki farketmem öyle bir durum olursa. Eğer mantığım devredeyse o ilişkiyi sürdürmem.
Bu insanlar kişilsel olarak yanliş şeylere özdeşleşiyiyorlar saatin ve araban la var olursan yahut paranla onları kaybedince sen kim olucaksın onlarsız sen bir hiç misin onlar mı sesi sen yapan şeyler bu şekilde bakınca o 100bin dolarlık saat kimin bileğinde kimin altında o milyonluk araba onlar olmadan sen bir hiçsen onlar seni kullanıyor demektir sen aslında yaşamiýorsun bile belli seylere bağımlı bir kişilik var olmamiş demektir
Çok acı bir durum. Ama çağımızın hastalığı bu değil mi? Gösteriş, marka, para vs.
maalesef dünya bir oyun parkı olarak görülebilir ve dikkat dağıtıcı belli başlı oyuncaklar var para lüks yasam ama farkında olan bir insan bunlarla özdeşleşmez oyunun neresinde olursa olsun keyif alır hatta yönetecek seviyeye bile ulaşabilir sonuçta 1000 lerce yıl öncede zengin insanlar vardı belki aç gözlü oyunun içinderdi bir çocuk gibi oyuncaklarındam vazgeçemediler sonuç ne var olduklarını bile kanıtlayamayız oyunun dısında daha değerli bir şeyler olmalı bir yol bireysel bir devrim merak ediyorum diyorsan Osho nun kitapları ve Tanrılar Okulu kitabı güzel bir başlangıç olur
Cevap
27Cevap
İnsan sevince çok takmıyor ya tamamen duymuş olduğum ilginin yoğunluğuna bağlı.
hayır ben devam etmem.
Öyle düşünme bence. Öyle erkekler varki kadın parası yemek için zengin kadın arayan, iş olduğu halde işe girip çalışmayan, sürekli birilerinden borç alıp ödemeyen hatta sevgilisinin eşinin ailesinden sürekli para isteyen karaktersiz, gurursuz erkekler... Seninki en azından kendi parasını harcıyor, kimseden dilenmiyor her erkek kazanıp birşeyler alıp hava atamaz oda irade azim ister. Adamın parası varki alıyor havasınıda atıyor bunda kötü bir şey yok. Başkalarından dilenip alsa hava atsa ozaman derdim ki rezillik. Ama adam kendi parasıyla almış gururlanmak istiyor ki bunu herkes yapıyor zaten sadece farklı şekillerde çaktırmadan. Yani senin sorun olarak gördüğün şey kesinlikle sorun değil hatta artı bile diyebilirim.
Bunlar küçük problemler ilişkide o kadar peoblemli tipler var ki bunu ilişkimizi diğer problemler bitirdiyse içindeki nedenlerden biri olarak sayardım ama bazen bunun gibi küçük şeyler de bir araya gelip büyüyor
Bazen böyle şeyler insanın aşırı gözüne batabilir. Eğer sen çok mütevazi bir tipsen böyle biriyle ne kadar sürer ki..
Açık konuşur davranışının bana böyle hissettirdiğini söylerdim. Belki farkına vardığında vazgeçerdi. Ha ama bilerek yapıyorsa ve beni gerçekten çok rahatsız ediyorsa bu durum ilişkim de ciddi bir ilişkiyse o zaman yapmamasını söylerdim.
Zor ya cunku boylr bi konuda anlasamiyosam benimlede resim paylasmak isriycek e hen mutsuzum orada resmim olmasini istemiyorum o ds mutsuz olcak o yuzden zor
Direkt ilişkiye başlamazdım neden devam ettireyim 😄
Sonradan öğreniyorsun
Flört aşamasında belli olmuyor böyle şeyler bazen. Sonradan ortaya çıkıyor. Sonradan gözlemlediğini düşün. Diyelim ilişki baya sürdü. Sonunda böyle bir davranışı olduğunu fark ettin. Bu senin için bir ayrılma sebebi mi?
olurumda bunuda yeni aldim cope attim derim oylesine saplar gecerim
Hahaha
oylesiyle ne isim olcak
Marka takintisi olanlarin bil ki asgari ücretle calisanlardir aile evinde oturup kira vermiyorsa 😂
İlişkiyi bırak yokmus gibi davranırım. Sanki hiç öyle bir insan olmamış ben hiç tanımamışim gibi.. hakettikleri tek şey bu çünkü
marka sevmesini yadırgamam netice de bende severim , ama sahip olduğu malı mülkü ile övünüyor ise işte bu çok itici
Hayır. Ben pek resim paylaşmam hatta. Anında soğurum
Ettirmem. Yapamam ben sabır edemem öyle bir şeye.
Ayyy Allaha yakın benden uzak olsuh öyle insanlarda hep nefret ediyorul özelikle
Görgü ahlakı da beraberinde getirir. Ve ben ahlakı olmayan biriyle sevişmem.
Benim mal bir arkadaşın var sırf bu yüzden yıllardır sevgili yapamadı yaşı 45 ama hâlâ aynı mal
Ne yapıyor mesela 😅?
Zuhaha asla oyle bi kisiligim olmadi seviyorsam alirim ama gösteriş yapmam
Sevgilin öyle olsa ne yapardın?
Uyarirdim onu bulamayanlar var cakmasini alanlar var ayip derdim.
Ama ilişkiyi bitirmezdin?
Iliskiyi bitirmem tabi ki bunun icin iliski mi bitirilir. Aşk varsa hele ask her engeli aşmaktır ve savaşmaktır
Görgü bilmeyen biriyle bırak ilişki devam ettirmeyi o ilişkiyi kurmam kurdurtmam bile.
Hiç benlik değil zaten sürekli de dalga geçerim
Fotoğraf çekilirken saatin gözüksün diye kolunu kameraya doğru tutmak falan. Çok gördüm bu hareketi. İnsanlar birde garipsemiyor..
Adam haklı bu ekonomide 😂😂😂
😅😅..
görgüsüz bir insanla muhattap olmam bile görgü kurallarını öğrenip gelsin bakarız
Öyle biriyle az da olsa kafa dengiyse arkadas olurum ama daha fazlası olmaz
Asla işim olmaz
Allah a yakın bana uzak olsunlar mümkünse
Görgüsüz insanlara pek tahammülüm yok.
Öyle bir sevglimi... Düşman başına
hayır maalesef çok itici
Arkama bile bakmam sağdan sağdan naşlarım
Aman aman benden uzak dursun...
çok rahatsız edici soğurum
Hayır bana göre öyle erkekler itici...
Hayır görgüsüz insanla işim olmaz.
Görgüsüz insanlar çok kötü.
Olmaz öyle biriyle hiç sevmem
Hayır, en başta ben anlaşamam..
Senin paraya karşı zaafına bağlı
Nasıl
Hayır insanı kanser ediyorlar
Ettirmeyin bence, değersiz hissettirir
Hayır, asla!
Görmemiş insanlardan uzak durmak lazım
Ettitmem
Hayır
Hayır ettirmem.
Hayır uzak dursun
ettirmem
Ettirmem
Benden uzak olsun...
Hayır ettirmem
Zor gibi
ilişkiye başlamam
Devam etmem
Bunların nedeni görgüsüzlük değil islami yaşamama.
Tahammul edemem
Hayır
Sevmem böyle insanları
Asla
Hayır ya
Hiç uğraşamam
Benle Konuşmak İsteyen var mı UwU
etmem
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?