Espri anlayışı farklı, film zevki ayrı, dinlediğiniz müzikler bambaşka olan birisiyle sevgili olur musunuz? Arabada beraber şarkı söyleyip, film replikleriyle espri yapamayacağınız birisi diyelim.
Kendinize zıt olan birisi ile ilişkiye başlar mısınız?
zıtlıklar bazen uyumu doğuruyor.. zıt görünen bir çok şey aslında tamamlayıcı unsur oluyor.. kasıt eğer buysa, arzulanan ve istenen şeydir zaten.. yok eğer duygu ve düşünce noktasında, hayata bakış açısından bir farklılık varsa o zaman doğal olarak başlamıyor bile..
Hayır tabi k ide başlamam.. çünkü benimle zıt olan kişi zaten benden farklı düşünür tamamen.. benim siyah dediğime o beyaz der sürekli fikir ayrılığı yaşarız bu da tartışmaya yol açar tartışmalar da ilişkiyi bitirir.. bana benzeyeni severim
Eskiden bunun bir önemi olmadığını düşünebilirdim fakat artık biliyorum ki, ilişkideki anlamı çok büyük. Elbette zıt olan konular hep olacak, olmalıda bir ilişkide. Fakat nekadar az ortak nokta varsa okadar buluşma imkanı var bir nokta da. Birinin müzik zevkinden diğeri bir süre sonra rahatsız olabiliyor, birinin film zevkinden diğeri sıkılabiliyor. Yani ortak birşeyler olmalı yoksa ilişki anlamsız gelebilir.
Farklılıkların çok fazla olmasından, karakterlerimizin zıt olmasından bahsetmek istedim aslında. Zaten kimsenin birbiriyle tamamen aynı ya da farklı olmasına imkan yok.
Hayır.. Bana benzemeli, kendimden bir şeyler bulmalıyım.. Sohbet ederken akmıyorsa ve tıkanıyorsa soğuyorum genelde.. İletişimsizlik en irite olduğum şeylerden biridir
Hayır istemezdim çünkü her konuda fikir ayrılığı yaşarız bu her konun bi tartişmaya yol açtığı anlamına gelir buyuzden de böyle bir ilişkinin mutlu bir son olmaz😔
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Ben şimdi yapmam falan derim sonra gelip öyle birine tutulurum falan. Büyük konuşamam yani