Ben asosyal biriyim bunu seviyorum ama başka insanlar hiç sevmiyor bazı kişiler ilişkilerini bu yüzden bitiriyor. çok asosyal değilim sosyal hayatım var ama öyle biri ile ilişki yaşayamam ( kendim için sormuyorum)

Ben asosyal biriyim bunu seviyorum ama başka insanlar hiç sevmiyor bazı kişiler ilişkilerini bu yüzden bitiriyor. çok asosyal değilim sosyal hayatım var ama öyle biri ile ilişki yaşayamam ( kendim için sormuyorum)
Olurum. Bende istediğim meslek ve yarı zamanlı işim gereği herkesle iyi geçiriyorum fakat kimseyi arkadaşım olarak göremiyorum bu yüzden asosyal birisiyle daha iyi anlaşabilirim.
Bana da asosyal diyorlar ama ben asosyal olduğumu düşünmüyorum şahsen benim pek bir arkadaşım yok olsa da senede 1 2 seferden fazla buluşmam kendileriyle. Bana göre bir arkadaşınla bir cafede oturmak hem zaman hem de para kaybı çünkü değmez ama sevgiliyle tam aksine her yere giderim çünkü değer kaliteli zaman geçirmiş olurum
sosyal ınsanlarla bende anlasamıyorum... senın gıbıler daha kafa dengı
e. i. c için sağol
Cevap
17Cevap
Evet olurdum ben de A sosyal sayılırım çok iyi anlaşırdık her şeyi birlikte yapardık
Çok öz güvensizlik iyi değil fakat kendi rayında ilerleyen, soğukkanlı olarak nitelendirebileceğimiz insanlar arasındaysa kötü gözle bakmam
Asosyal olanla nasıl sevgili olacaksın ki sanaldan olur o sevgililik mantıken
Oldum hiç çekilmiyor büyük konuşmam ama bir daha olmam
Arkadaşın asosyal olduğu için kendisi soramadı galiba 😀
Olmam evden cıkmayan biri bana ayak uyduramaz 🤔
Yani karşındaki insanı ısırma huyun falan var mı 😂
Bu zamandaki gençlerin hepsi asosyal
çünkü para yok nasıl gezsinler
iş var mı? ki
Ne kadar maaş veriyorsun?
çoğu Genç askeri ücret ile çalışıyor ve askeri ücret 8.350 bir ev kirası 10.000 (En düşük) 30.000 TL maaş kim veriyor? bu devirde bu kadar insanı kandırmayın gerçekten günahlarına giriyorsunuz bu düşünce ile
Ama ödeme yapıyorsun işte millet o kadar para duysa koşar gelir gelmiyorlar ise sendedir belki suç kötü imkanlarda çalıştırıyorsun demekki kusura bakma ama işsiz insanları o kadar gördüm ki iş var ama çalışmıyorlar lafları çok inandırıcı değil
Tok açın halinden anlamaz dediklerini hep görüyorum bak sayende bir kere daha gördüm
Seviyorsam onu eğer asosyal olması bir engel değil ki
Değerse olur benle sosyalleşşr
Benimle sosyal olacaktır.
Dert etmesin.
olurum, herşeyi de olurum, bir problem yok.
Sosyal biri lazım bana çünkü kendim asosyalim :D
Olurum, sıkıntı etmezdim.
Sosyalleşir insanlar zor değil bence
Olmam ya ben sosyalliğe bağımlıyım.
Olmam büyük ihtimalle
Evet olurum. Uyumlu biriyim zaten.
Ben asosyalim bu yaşıma kadar hiç sevgilim olmadı
Olurum benim işime gelir orada burada dolaşmaz
Bana karşı sosyalsa sorun yok 😄
Olurum
işim olmazdı
Yok olmam