Gizli Üye(30-35)+1 yılBu algiyi birakin artik. Kadinlari bu konuyla ilgili vurmayi da birakin cunku şu dusunce zerre mantikli degil. Ilk olarak parayi kim sevmez? Bu cinsiyet farkediyor mu? Açıkçası parayi bulunca a*zıtan daha cok erkekler oluyor kadinlar degil.
Boyle olsa bile niye kotuleniyor? Erkekler yaratilis geregi kadinlara duskunken, kadinin yaratilis geregi maddi seyleri sevmesi bu kadar zorunuza gitmesin bir zahmet. Siz kadina, kadinda paraya. Sizin yaratilis olarak kadina duskunlugunuz cok normalken, kadinin yaratilis geregi bazi seylere duskun olmasi neden sorun oluyor? Ki kadinlar sandiginiz gibi varlikli erkek hayrani da degil bunu aciklayacagim simdi.
Bu kadinlar paraya duskun diyorsunuz ya. Turkiyede kac tane zengin erkek var? Sayılıdır bu. Unlulerden tutunda adi sani bilinmeyen zengin erkeklerden bahsedelim. Erkekler olarak kadinlar parayi seviyor ve parali erkeklere gidiyor teziniz o kadar yanlis ki. Şu kafaya gore kadinlarin belirli erkekler etrafinda toplanmasi gerekiyor.
Yani ulkede hicbir erkek memurun, asgari ucretlinin bir kadinla evlenip yuva kurmamasi gerekiyor. Kadinlar parali erkek seviyorsa eger, memur erkegi falan birakip bu zenginlerin pesinde belki 10 bin tane ya da daha fazla kadinin kosturmasi gerekiyor. Yani butun kadinlar olarak hepimizin koyun surusu gibi bu zengin tayfanin pesinde olmamiz gerekiyor.
Peki soruyorum asgari ücretli calisan erkeklerin bir karısı, yuvasi cocuklari var mi? Iscinin karisi var mi? Memurun karisi var mi? Öğretmenin, hemsirenin yani kamu gorevlisi olan erkeklerin karisi var mi? Var degil mi? Şu kafaya gore hicbir kadinin isciyle, asgari ucretliyle, memurla, ogretmenle vs evlenmemesi gerekiyor o zaman.
Şu kafaya, su tezinize gore hepimizin agzi acik zenginlerin pesinde kosmamiz gerekiyor. Kadinlar varlikli erkekleri seviyorsa o zaman annelerimizin falanda zengin kocasi olmasi gerekiyordu. Biz cocuklari da Şu an varlik icinde yasamamiz gerekiyordu degil mi? Hepimizin babasinin bir sabanci, koc falan varlikli bir ebeveyn olmaliydi mesela bu kafaya gore.
Erkekler olarak su cikariminiza gore dunya uzerindeki butun kadinlar zenginlerin etrafinda toplanmaliydi. Memurun, iscinin falan karisi olmamaliydi, cocuklari da olmamaliydi bu kafaya gore.
Kadinlar madem bu kadar para düşkünü o zaman neden cebinde parasi olmayan, dogru duzgun bir işi olmayan erkeklerin bir sevgilisi, karisi, yuvasi, cocuklari falan var? Bugun 20-25 bin alan memur erkekler nasil evlenebiliyor, nasil kadin bulabiliyorlar?
Yani erkekler olarak şu genellemeniz ve kadinlar uzerinde kurdugunuz şu baski o kadar gereksiz ve mantiksiz ki. Gercekten şu savundugunuz şey karşısında hicbir kadinin fakir erkekle evlenmemesi lazimdi. Sizlerde varlikli bir babadan dogma cocuklar olmaniz lazimdi. Hanginizin babasi gercekten zengin? Biraz mantikli düşünün şu sacma genellemelerinizden vazgecin artik.
Ayrica para sadece kadini cezbetmez. Bunun cinsiyeti yok. Eminim erkekler olarak cok paraniz olsa ne hayalleriniz vardır. Cok istediğiniz bir araba vardir mesela, cok istediginiz saat vardir, cok istediginiz bir muhitte havuzlu villa almak vs vardir. Annenize, babaniza dunyayi onune serme hayaliniz vardir cok paraniz olsa. Parayi sevmenin cinsiyeti yok bunu anlayin artik. Sadece kadinlar seviyormus gibi lansetmeyin.
Ve dedigim gibi kadinlar gercekten varlikli erkek sevseydi bunu kadinlar olarak bircogumuz gercekten onemseseydik Şu an butun iscilerin, memurlarin, babanizin bekar olmasi lazimdi, kadin bulamiyor olmaniz lazimdi. Sizlerde olmazdiniz tabi bu sonuca gore.
Ya da ileriki yasamda yine bu tarz mesleklerdeki erkeklerin kadinlar tarafından zerre seçilmemesi lazim. Ama yine memurlar bir kadin bulup evlenebiliyor, asgari ucretlilerde kadin bulup bir sekilde evlenebiliyor degil mi? Kadinlarin siz erkeklerin konustugu kadar varlikli erkek istegi, hayranligi olsa hanginiz evlenebilirdi, anneniz babanizla evlenir miydi? O yuzden şu sacma varsayiminizi birakin artik.
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@Karl1715 ulkede yakisikli erkek ne kadar var peki? Bizim genetigimiz pek duzgun degil. Bir slav irki gibi ya da hollanda tarzi ulkeler gibi genetigimiz yok. Guzel kizda cok yok, yakisikli erkekte cok yok. Disarda sokaga baktiginda kac tane yakisikli , boylu poslu, kendine bakan, kisisel bakımını yapan turk erkegi gorursun?
Turk erkeginin boy ortalamasi 170. Burasi hollanda degil. Oyle sarisin, renkli gozlu, yakisikli, genis omuzlu, uzun boylu erkekler yok bu ulkede. Varsa da az. Turkiye burasi, genetik havuzumuz belli. Turk erkeginden ve turk kizindan çıkan ortak ürün belli. Simdi sordugun soruyu bir daha dusun bakalim.
Turk kizlari bu ulkede ne kadar yakisikli, boylu, kasli, bakimli erkek var da fakir olmasina ragmen fiziksel ozelliklerinden dolayi tercih etsin? Yani bu ulkede erkeklerimiz cok mu yakisikli, boylu poslu ki bu yuzden fakirse bile tercih edilsin? Bu saydigim meslekleri yapanlara bak bakalim kac tanesi gercekten yakışıklı? Ya da disari cik bak bakalim kac tane yakisikli, boylu, genis omuzlu, bakimli erkek bulabilirsin? Bir de bu açıdan bak.
Turk kizlari dis gorunus olarak erkekler konusunda cok cesitli secenege sahip degil. Yani ulkede gercekten yakisikli adammis diyecegimiz cok secenek yok ki kadinlar para, meslek yerine tipi secsin. Cogu zaman tipte olmuyor acikcasi. Ne para oluyor ne tip oluyor. Ama kadinlar yine de tercih edip evlenebiliyor.- +1 yıl
Senin için yakışıklılık boy pos geniş omuz görünüyor bir de şu var bakıyorsun kızlara inşaatçıya aşık olmuş bir başkasına bakıyorsun sanayiciye ve çok da kazanmıyor bu insanlar ama tek bir saçı dökülmemiş saçı sakalı olması gerektiği gibi tipte var ve o kızlar tipini beğendiği için onlarla evleniyor.
En İyi Cevaplar
+1 yılYere batsın varlığı.. Hiçbir zaman umurumda olmayan bir şey..
- Para olunca aşkı satın alabilecek miyim? Hayır alamayacağım..
- Para olunca sevgiyi satın alabilecek miyim? Hayır alamayacağım..
- Para olunca sevdiğim adamla eğlenceli vakit geçirmeyi satın alabilecek miyim? Hayır alamayacağım..
Demek ki neymiş para herşeye sahip olmak için yeterli olmuyormuş.. O yüzden para çalışılır kazanılır ama sevgi aşk bulunmaz alınmaz.. O yüzden bize aşık seven adam varken kıymetini bilmek gerek.. İnsanın karşısına her zaman çıkmaz..
20 Yorumla
+1 yılKadınına göre değişir.
Ben erkeğin sadece karaktere bakarım, kalbinin temizliğine bakarım diyenler 5/10-6/10'luk kadınlardır.
8/10-9/10 kadın tipe ve vücut yapısına, daha sonra maddiyat ve statüye bakar, bunlardan en az birine tam not verirse o zaman karaktere bakar.
Maddiyatı olup da karizması olmayan bir erkekle sadece maddi ihtiyaç ilişkisi kurar ama ona arzu duymaz. Ahlaki değerlerden yoksun bir kadınsa çirkin beta bir zengin ile evlenip zengin olmayan ama yakışıklı alfalarla partileyen birçok kadın var.
Güzel kadınlar yakışıklı uzun boylu alfa p. ç fakirlerle tek gecelik ilişki yaşar ancak. Onlarla asla uzun vadeli düşünmezler.
Muazzam güzelliğe ve cazibeye sahip her kadın, hem yakışıklı, hem güçlü, hem zengin, hem karakterli erkeği ister. Çünkü zaten o ışıltısıyla her erkeğe ulaşabilir. Ama arzusu en iyisini elde etmektir. Aynı şekilde hem yakışıklı hem güçlü hem de zengin yüksek değerli alfa bir erkek, kalkıp da karakterli bilmem ne diye 6/10'luk kızlarla takılmaz. Çünkü her kadına ulaşabilek kapasiteye sahip 10/10 bir erkek, 9/10'dan aşağı hiçbir kızla uzun vadeli bir ilişki düşünmez. Burada hiç kimse """"Yok efendim asgarî ücretliler, memurlar bekar mı kalıyor.""" diye insanları trollemesin, milletin zekasıyla alay etmesinler. O asgari ücretli dediğin adamın evlendiği karı, sktri b.. tan bir kadındır. Evliliğin 1. yılından sonra evlilikleri askerlik arkadaşlığı olarak devam eder.
Sonuç olarak;
1. Düşük profilli ya da beta erkekler, maddiyata sahipse güzel kadınlar, onlarla sadece ihtiyaç ilişkisi yaşarlar. Onlar güzel kadınlara tonla para harcarlar. Güzel kadınlar da onlara haftada sadece bir kez seks sunar.
2. Muazzam güzelliğe çekiciliğe sahip kadınlar çirkin beta zenginlerle evlenip parasını yer. Dışarıda yakışıklı alfaların kucağına oturur. Muazzam yakışıklı güçlü zengin badboylar ise hiçbir kadınla evlenmez. En güzel en seksi kadınlarla gönül eğlendirir.
3. Bir kadın senin sadece kalbini karakterini sevmişse o kadın orta ya da düşük standart bir kadındır. Ya yakışıklı zengin güçlü erkeklere ulaşamamıştır ya da aldatılma korkusuyla düşük profilli erkekler tercih ediyordur. O tip kadınların bir erkeğe seks dışında sunabilecekleri hiçbir değer yoktur. Bir erkeği bedenen mutlu ederler ama ruhen olgunlaştıramazlar.
4. Bir erkek hem tipsiz hem güçsüz hem fakirse, o adam çekirdekten inseldir. Onun koynuna gireceği kadınlar, ancak ucuz folloş eskortlardır.
Konunun özeti/detayı budur. Kim ne derse desin gerçek budur. Herkes er ya da geç bu gerçeklerle yüzleşir.
23 Yorumla- +1 yıl
@Karl1715 Gizli üye şu konuda haklı. Türkiye'nin gen havuzu belli. Erkeklerin çoğu yakışıklı değil. Kızların çoğu da makyaj güzeli.
Asgarî ücretliyle, memurla evlenen kadın, onu yakışıklı bulduğu için evlenmiyor. Kendisi de düşük standart bir kadın olduğu için karakteri ön planda tutuyor, tipe bakmıyor, maddiyat kısmına gelirsek sigortalı bir işinin olması yeterli onlar için.
Benim asgari ücretli, at hırsızı gibi tipi olan arkadaşım var. Fiziksel tek artısı 183 boy, hafif kas. Ekonomik tek varlığı ise Şahin araba. Evi bile kira. Ama hem evli hem de dışarıda vasat da olsa 3 tane sevgilisi var.
Ama hayatındaki hiçbir kadın 9/10-10/10 kadın değil. Çünkü onlara ulaşabilmem için ya manken/model olman gerekiyor ya iş adamı olmalısın ya da politikacı...
Şunu da unutmadan geçmeyeyim. İstersen 10/10 erkek ol. Sosyo ekonomik altyapın yoksa, iyi bir işin gelirin yoksa ya da işsizsen 8/10 kız bile bulamazsın. Jigolo olursan bulursun. Onda da 50 yaş üstü alkolik buruşuk suratlı zengin alfa dul kadınlar bulursun ancak. Öyle kadınları da arzulamazsın esasında. Sadece para kazanmak için yatarsın onlarla.
Hayatta her ilişkinin estetik değil iktisadi temeli vardır.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
33Cevap
+1 yılDuymuyorum kadınların çoğunluğu duyuyor arabaya bile bir ilgi artışı yaşıyorlar
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,8b cevap paylaştı.
u +1 yılTabi canım para para para gerisi boş...
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 64,6b cevap paylaştı. Bir çok kadın parayı seviyor
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 261,9b cevap paylaştı.
u +1 yılEvet öyle yapıyorlar.. çünkü aşk diye bir şey yok her şey para bu zamanda.. bir erkeğin parası güzel bir işi mesleği varsa zaten kadınlar bunlardan direk etkilenirler.. bir de dış görünüşü de olmalı para da tek başına kurtarmaz.. yani kısaca bir erkeğin sevilebilmesi için o kadar çok kritere sahip olması lazım ki... saf duygularla bir insanın bir insanı sırf kalbi için seveceğine ben inanmıyorum hiç bir şekilde..
ama gerçekten paraya değil kalbe bakan kadınlar da var.. sadece çok az bu kadınlar ya da denk gelinmiyorlar.
20 Yorumla
+1 yılBu konuda kesin bir yanıt vermek zor çünkü her bireyin ilgi alanları ve çekim faktörleri farklıdır. Ancak, bazı araştırmalar, kadınların genellikle maddi güvence sağlayabilecek erkeklere daha fazla ilgi duyduğunu göstermiştir. Bu, evrimsel bir bakış açısından, kadınların çocuklarını yetiştirebilecek ve ailelerini destekleyebilecek bir partner arayışı olarak yorumlanabilir. Ancak, bu her kadının varlıklı erkeklere ilgi duyduğu anlamına gelmez. Birçok kadın, maddi durumdan çok kişilik, karakter, duygusal uyumluluk gibi faktörlere önem verir. Bu nedenle, bu konuda genelleme yapmak doğru olmaz. Her bireyin neye değer verdiği ve neyin onun için önemli olduğu kişiden kişiye değişir.
10 Yorumla
+1 yılHer kadın diyemeyiz ama çoğunluk için bunlar geçerli. Kadınlar paraya, boya, tipe bakar. Erkekler fiziğe, anaçlığa ve fiziğe bakar. Yani kadınlardaki fizik erkekler için neyse kadınlarda erkeklerdeki para o. Bana kalırsa iki de saçma ama bana kalmadı ve ilgilenmiyorum da.
10 Yorumla
+1 yılGelecek vaadedebilen erkek diyelim.
Para bir güç göstergesi, etkiler ama aşık etmek için yeterli bir etken değil bence. Paraya aşık olanlar oluyor ama onların da amacı belli. 😅
Erkeğin geleceğinin olması, güçlü olması tamamen her canlıda olduğu gibi bizde de iç güdüsel.10 Yorumla
+1 yılKadın için seçtiği erkeğin akıllı olduğunu çalışkan olduğunu güçlü ve sorumluluk sahibi olduğunu ispat eden şeylerden bir tanesi kazancı ve mal varlığıdır ve kadın mutlaka buna bakacaktır. Bakmalıdır da bu adam evi geçindirebilir mi çocuklarımıza baba olabilir mi aileyi koruyup kollayabilir mi beni koruyup kollayabilir mi? Bu soruların cevabının evet olabilmesi için erkeğin güzel bir kazancının ve mal varlığının olması önemlidir.
10 YorumlaVardır öyle bir ilgi ama çılgın olanlar dışında kimse avlayamayacağı kadar büyük avın peşinden gitmez. Kendi dişine göre av arar. Yani her erkeğin kendi maddi durumundan daha düşük kadınlar arasında bolca şansı vardır.
10 Yorumla
+1 yılHer kadının bakış açısı farklıdır bazı kadınlar geçim sıkıntısı çekmemek için varlıklı eş isterken bazıları da sırf bakımları süsleri için varlıkli erkek isterler benim görüşüm ben çok varlıklı istemem ele muhtaç olmayıp belli düzende mutluluğumuzu bozmicak kadar olsun yeter.
20 Yorumla
+1 yılyorumlarda kadınlar hayır erkekler evet yazmış genel olarak ama erkeklerin dediği doğru ve öylede olması gerekiyor. erkeğin bir şeyler başarmış olduğu anlamına geliyor sonuçta
10 Yorumla
+1 yılBelki söylediğim garip gelecek ama ben varlıklı kadınlara da ilgi duyuyorum burada kilit söz öbeği ilgi duymak aşık olmak değil. O parayı nasıl kazanmış? Nasıl öğrenmiş? Bunlar benim için ilgi çekici konular 50-60 yaşında bile hala para kazanmayı öğrenememiş insanları gördükçe çıldırıyorum o yüzden 19 yaşında bile 30uma gelmeden GERÇEKTEN iyi para nasıl kazanılır öğrenmek istiyorum.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı. Kadınlar güçlü erkeklere ilgi duyar kimisi için bu güç para, karakter, zeka, fizik değişkenlik gösterebilir.
Ama para büyük bir etken birçok kadın için o kesin.10 YorumlaHayır, kadınlar kültürlü aklı başında zeki ne istediğini bilen erkeklere daha çok ilgi duyuyor.
23 Yorumla- +1 yıl
Öyle tabi ki. Çok haklısın bebeğim
- +1 yıl
- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılBu durum kişiden kişiye değişir. Kimi varlığına bakar, kimi karakterine...
30 Yorumla
+1 yılAptal kadınlar varlıklı erkeklere ilgi duyar zeki kadınlar kendi varlığını kendi yaratır.
33 Yorumla- +1 yıl
Zeki değilsek napıyoruz ciddi soruyorum sadece caliskan olsak varabilir miyiz sence bir yere
- +1 yıl
@KızılSaç282 yeterince çalışkansan biryerlere gelmek konusunca kaçarın olmaz zaten zekada peşinden gelecektir.
- +1 yıl
Guzel cevap
Varlıklı erkekler paralarıyla ön planda olmayı seviyorsa öylelerine de paralarını yemek isteyen kadınlar gider.
10 YorumlaŞimdi görüşleri okudum maşallah hemcinslerim paraya hiç bakmazmis akıllı olmalı bilmem ne. Ne demek önemi yok ac mi kalacaklar
10 YorumlaValaha parası olmasın amma karakteri yerinde olsun ha o parasına duyan kadından da hayır gelmez her şey para degil
10 Yorumla
+1 yılTabii ki öyle Paran çoksa istersen eşeğin başını kendine naklettir istediğin kadını elde edebilirsin Yeter ki varlık olsun
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılHayır varlıklı erkeklere ekstra bir ilgi duymaz. Birinden etkilenmenin maddi şeylerle bu kadara kadar alakası yok.
10 Yorumla
+1 yılHayır efenim.. biz deliler gibi sevişebilecegimiz arzulu adamlara ilgi duyuyoruz
20 Yorumla
+1 yılDeğişir bu bence. Kendi ayakları üzerinde durabilmek, evini geçindirebilmek önemli bence
20 YorumlaBizim onlara değil de onların bize ilgi duyması daha önemli
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,3b cevap paylaştı. Evet şu an ki kızlar öyle ne yazık ki 18 yaşına bastığı gibi atlıyor adamın kucağına
10 Yorumla
+1 yılVarlıklı erkeklere değil paraya ilgi duyuyorlar gibi oluyor.
10 Yorumla
+1 yılVarlığı sevmeyen insan yoktur.
Kısmetten ötesi olmaz.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 573 cevap paylaştı. Oran veremem ama çoğunluğu paralı erkekleri tercih ediyor
10 Yorumla
+1 yılhiç bir kadın veya erkek için paracı, paraya bakıyor demek doğru olmaz. Kişilik meselesi :)
10 YorumlaBirçok kadın parayı sever ama valla billa ben öyle değilim be 😂😂
10 YorumlaAçıkca paraya daha çok önem veriyorlar diyebiliriz.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,6b cevap paylaştı.
u +1 yılSevmek sevilmek birine ait hissetmek duygusu sanırım bizlerde daha baskın
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılPara her şey değil ama bakmıyor da diyemeyiz. Bakmakta da haklı, iki türlü de yaşanacak iyi koşullarda yalanabiliyorsa yaşansın yani,
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAhlâk ve zeka yönünden varlıklı olması lazım benim için. 🙋🏻♀️
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılNormal olarak evet. Arttırıyorum, erkekler de varlıklı kadınlara daha çok ilgi duyuyor.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 12,7b cevap paylaştı. ıkı erkek arasında kalsalar varlıklı olanı seçerler kanımca , cevabım bu
10 Yorumla
+1 yılBen duymuyorum açıkçası, ancak kızların bazıları duyuyor bazıları ise benim gibi kariyerine odaklı kendi varlıklarına bakıyor
10 Yorumla
+1 yılParayı herkes. sever ama para için bi adama ilgi duymam zaten insan sevmiyorum ondan herkesi uzak tutuyorum
10 Yorumla
+1 yılVarlıklı erkekler dominant kadınlara daha çok ilgi duyuyor.
10 Yorumla
+1 yılÇoğu evet ama ben tipe konuşmaya daha çok önem veriyorum
10 YorumlaEvet doğru eski karım bunun için beni terk etti karşı taraf daha çok varlık sahibiydi
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen asla öyle bir kadın olmadım olmak da istemem ama maalesef ki hemcinslerimin çoğu öyle olduğu için hepimize aynı gözle bakılıyor
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılBen zeki erkek severim.
20 Yorumla Önemi elbette vardır ilk sıraya koymasam bile
10 Yorumla
+1 yılHayır tamamiyle saçmalık 😏
10 YorumlaVardır bir bildikleri.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı.
+1 yılAy yok acun gibi de olmasın
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. Güç kolay kolay bırakılacak bir şey değil
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 11,8b cevap paylaştı.
+1 yılYoksul olduğum için böyle dertlerim olmuyor 😂
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 9,1b cevap paylaştı. ilgi duyanları var ama herkes öyle değil
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 19,9b cevap paylaştı.
+1 yılBelli bir yaştan sonra evet.
10 Yorumla Para her kapıyı açıyor
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı. Tek başına varlığı bir şey ifade etmez benim için…
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Adam olmadıkdan sonra napıyım varlığını.😄
10 Yorumla
+1 yılParaya tapan avratlar diyelim genellikle😂
10 Yorumla
+1 yılBir nevi bakireliği satın almak gibi bişiy..
10 YorumlaTürk kadınları için dersek evet öyleler.
10 Yorumla
+1 yılOlan da var olmayan ds
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılKendi adıma konuşuyorum hayır. Adam olsun yeter
10 Yorumla Paramızın olması yeterli kızlar için
10 Yorumla- Devamını Gör (16)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler