Her insan için para önemli bir faktördür her ne kadar para önemli değil desekte , özellikle kadınlar parası olan erkeklere daha farklı gözle bakabiliyorlar. Bu konuyla alâkalı siz ne düşünüyorsunuz?
Kadınlar parası olan erkeklere daha mı fazla ilgi gösteriyorlar?
parada gözüm yok ve zengin bir kadınım. benim benden az kazanan bir erkekle evlendiğimi düşün. Ben hiçbir olumsuzluk düşünmem bile bu konuda ancak o zaman içinde kendi kendisini benden küçük görecek.. kendisini ezik hissedecek. onun üzerindeki bu olumsuz psikoloji illa ki bi yerde bana psikolojik şiddet olarak yansıyacak. O yüzden zengin kadın zengin erkekle evlenmek durumunda... Çünkü erkekler daha az gelire sahip olmayı hazmedemez ve bunu anlıyorum. Devamında gelecek psikolojik şiddetin nedenini anlıyorum. Ancak buna engel olabilirim, nasıl mı? kendime denk biriyle evlenerek... Benim nedenim bu. Para değil benim kırmızı çizgim. Sorunsuz bir evlilik olabilmesi için zengin bir erkek olması gerekiyor.. Benim hayata ve paraya bakış açım birçok insana göre farklı olarak asıl hayatımı etkileyecek durum ne ise ona odaklanıyorum. Tüm kadınlar yüzeysel değildir. Ancak malesef ki çoğu öyle.. Bunun da sebebini biraz erkekler düşünüp kendi üzerlerinde arayabilmeli bence... Çünkü öyle bir toplumdayız ki herhangi bir erkekte de kadında da güzel bir vasıf bulmak im kan sız hale geldi. Bu da şu demek oluyor. Bir kadın evlenmeyi düşüyor diyelim. Toplumdaki karşı cinsin halini görüyor,(kendine bakmıyor tabi her iki cinsi de al birini vur ötekine hesabı) madem evlenicem karakteri beş para etmezse etmesin zengin olsun ilerde boşanınca parasını yerim diyor. Erkeklerimiz vasıflı olsa, kadınların erkeklerde seçebilecek başka özellikleri de olabilecek. Ama makesef yok çoğunlukla. Kadınlarımız da böyle erkeklerimiz depil sadece. Halkımızın çoğu vasıfsız, kendini geliştirememiş, karakterini törpülemekten hatta bunu düşünmekten aciz insanlar. Üzgünüm... Batının ahlaksızlığını doğunun cahilliğini aldık ne yazık ki. Batının bilimini Doğunun ahlakını almak varken.. Bu ülke bundan sonra zor olur. İnsanımızın karakteri asıl mesele çünkü...
dolu olsam ne yazar. hayatımda eksikliğini hissettiğim tek şey sorunsuz olacak bir evlilik. ama evliliğe layık insan bulmak çok zor günümüzde.. evlilik ruhsatı veriliyo olsa alan kişi sayısı yüzde 25 i geçmez bu ülkede..
%20 en fazla. Sorunsuz bir evlilik her 2 tarafın ruhen bedenen zihnen ve psikolojik olarak hazır olması demek. Ayrıca hayat tarzları bakış açıları bilgi ve kültürleri de denk ve uyumlu olmalı
Ayrıca zengin erkek ve kadın durumuna gelince. Erkek ataerkil zinhiyetine sahip olmayacak ve kendini eşi üzerinde baskı kuran ve ona sahip olan değil onla ortak bi hayatı ve amacı paylaşan biri olarak görecek
Az da olsa kadına gerçekten değer veren ve onu hayatın acı ve sevinçlerine ortak edip onu gerçekten de hayat arkadaşı dostu sevgilisi sırdaşı olarak gören var.
evlenince de çok farklı olmıcak ki çok gezen gece hayatı vs olan biri değilim benim için sadece kendie ait evim olması dolayısıyla sorumluluklarım artçak. Şimdi istediğim zaman kendime vakit ayırabiliyorum. ancak o zaman biraz da olsa değişir bu durum.
Dünya'da her türlü insan var. Para için anasını babasını, ruhunu satacak olan da var, kalemini bile satmayacak olan da. Bu cinsiyetle alakalı da değil. Erkek-kadın diye ayırt etmek zor.
Hayata maddi anlamda sıkıntılı başlamış ama sonradan iyi kazanan birisiyim. Ne param yokken ne de çokken kadınların bana bakışları arasında bir fark görmedim. O bencil erkeklerin kendilerince buldukları kılıf bana göre. Kadına hayvan gibi davran sonra da paramız yok diye bakmıyorlar de. İlgi ve sevgi her kadını baktırır. Bunun yanına maddiyatı koyup genellemek onlara büyük haksızlık olur.
Eğer tek derdi paraysa bir kadının evet parası olan erkeğe daha çok ilgi gösterirler, ancak bu her kadın için geçerli değildir, kimi karaktere önem verir kimi paraya önem verir, tercih meselesi, neden tercih ettiği de ortadadır zaten, parayı seviyordur.
Güç algısı kişiye göre değişir hatta güçlerin toplamı bazen daha çekici kılar insanları. Örnek vermek gerekirse maddi güç fiziksel güç kültürel güç duygusal güç beceriksel güç esprisel, romantikvs vs bunların her birinde ki artıların toplamı birer artı değer katar ve çekicilik konusunda ilişkilerin daha uzun sürekli ve sağlıklı ilerlemesini sağlar.
Erkeği ATM olarak gören ve sığ bakış açısına sahip olan kadınlar için durum maalesef böyledir evladım. Aklı başında düzgün karakterli kadınlar erkeğin parasina değil parayla olan ilişkisinin nasil olduğuna önem verirler.
İstisnalar hariç kesinlikle evet artık kadınlar bir erkekte her şeyden önce maddi gelire bakıyorlar bunu ben de fark ettim kim parası yüksekse o kazanıyor artık niyetin ya da birinin temiz olmasının hiçbir önemi yok.
Kadınlar parası olan erkeklerden ziyade nerede keko tipler var onlara daha çok ilgi gösteriyor. Para sadece kadınların ihtiyacı olan bir durum değil, erkeklerin de var böyle durumları, parası olan kadına ilgi göstermek gibi.
@espiyelim28 şimdi o guzel bir maas aliyor. Bende cocuklar olduğundan beri evden calisiyorum. Gelirim değisiyor. Bazen onu yakaliyor bazen bin lira anca
Elbette bi kıza rastladım iyi arkadaş olduk bana onu alışverişe görürdüm tam 400 tl ye patladı ona durumumun düşündüğü kadar iyi olmadığını söyledim ilgisi azaldı çokda iyi oldu
Kesinlikle öyle! Para aslında insanların geneli için de zaten başaktör olsa da bahsettiğin ilişki konusunda para kadınlar için de çok ama çok çekici bir etken!..
Para herşey değilki parası olur sana hediye alır ama sen onu gerçekten sevmediğin için onu ilgi göstermezsin tatmin edemezsin parası olmayan biri olsaydı yine evlenmedim çünkü maddi durumundan dolayı sürekli endişe içinde olurr stres yapardı yani herkes kendi dengine aralarında çok fark olmamalı . Zengin-zenginle Ota halı - orta haliyle Fakir-fakirle mutlu olur nadiren diğer durumlar olur ama uzun sürmez.
E tamam iste sizler erkekler için hepiniz aynısınız diyorsunuz da sizlerde aynısınız bu konuda , sizler ve bizler değişmedikçe kimse gerçek sevgiyi aski mutluluğu bulamicak. Söyleyeceklerim bu kadar.
E benim zenginlik anlayışıma göre milyoner olması lazım ve eğer bana eziyet etmeyecekse anında evlenirim. Adam milyoner sonuçta. Tabii siz bunu ciddiye alıp kızlar zengin istiyor derseniz ohoo zengin koca ihtimali çok düşük olduğu için düşünmenin anlamı yok gerçekçi hayallerde ise benim kadar maaş alsın görünümüne dikkat etsin beni sevsin. Milyoner değil de sadece zengin arayanlar da okulda başarısız oldum bari zengin kocaya kaçam diyenlerdir herhalde dldlldlslsşsşsşşsşslsl
Ondan herkes bekar mutsuz huzursuz. Fazla seçicilik ve fazla özgüven aşırı şekilde ince eleyip sık dokumak gibi bir düşünce yapısı herkeste var böylece yaş ilerledikçe zaten yalnızlık almış başını gitmiş onun g. tunde tasma var bunun burnunda hızma diye diye evde kalıyor herkes :)
@zZZBahrizZz Bekar olmanın avantajları: Bir kişi geçinmek bakmak kolay ev işi falan ve çıkıp gezme konusunda daha serbestsin. Evli olmanın faydaları: Eve iki maaş giriyor kimse yardım etmek istemiyor ama yardım ederse ev işi paylaşılıyor ve sağlıklı bir ilişkiniz varsa daha mutlu olabilirsin. Ama şöyle evlilikler de var kadın çalışır erkek yatar kadın uğraşır erkek kızar.
Hyr, ben platoniğim ve onu canımı bile verecek kadar seviyorum.. İşsiz old duydum aşık olduktan sonra ama bişi değişmedi hala seviyorum ha o beni sevmiyor orası ayrı tamda bilmiyorum ama neyse oralara girmeyelim 😅
Nispeten doğru ama her kadın için böyle değildir. Tabiki de yaşamı geçindirecek kadar para kazanılmasını her kadın ister ama sevgi ve aşk olmadan über paraları isteyen kadınlar da var.
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
%95ine para veya bela de yeterki. Düşenleri toplayamazsın
Parası olanı sponsor olarak kullanıp, parasız olanla gönül ilişkisi yaşayanları düşününce toplumsal sığ karakter yapısına sahip bir realiteyi konuştuğumuz kesin
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Param yok kağıtçıyım hadi evlensenize lan benimle hiçbiriniz masum değilsiniz.
Genel olarak kadınlar daha çok önem veriyolar ama , ben kendi gözümle görmediğim bir şeyi burda paylaşmam zaten yaşadığım ve gördüğüm için biliyorum. Erkeklerin amacı daha farklı olduğu için çok fazla parası olsun kafasında değiller , erkekler cinsel yönden yaklaşmak istiyorlar kadınlarda bunu bildiği için erkeklerin parasına bakıyorlar malesef. Aslında her iki tarafta kendi çıkarını düşündüğü için böyle oluyor , ben her kadın için söylemedim bunu zaten ama çoğu öyle yaşadım ve gördüm.
Tüm kadınlar böyledir demiyorum zaten soruda farkındaysan , genel olarak çoğu kadınlar böyledir demek istedim ama sen anlamak istediğin gibi anlamışsın.
Adam haklı madem para bukadar önemli versin neyse paranı olun işte arakadaş yazdığın şeye bakıkılırsa kendini parayla satmaya çalışan sensin şimdi niye şikayet ediyorsun ki?