Brn ve çrvremdeki hemen hemen tüm erkekler maddiyata önem veriyoruz. Daha doğrusu ev kızı mı memuriyet vsr mı ona bakıyoruz. Çünkü ev kızlarının çok büyük bir kısmı nafaka için evleniyor. Bir tane de çocuk yapıp erkeği sömürmenin derdinde çoğu. Karadul fobisi oluştu bizde.
Ben ilişkilerde maddiata zerre kadar önem vermem. Buna gelene kadar dikkat edilmesi gereken bir sürü farklı kavram ve konu var He şunu isterim çalışan bir kadın olursa. Hem kendisi için hem de gelecekteki çocukları için çok daha iyi olur. Ona göre ne olursa olsun bir kadın kendi ayaklarının üzerinde durabilsin bunu dışında anasından babasından kalacak para zerre umurumda olmaz.
evleneceğim insanın çalısan , işi güçü yerinde olmasını istiyorum, tenbel , uyuşuk yatmaya alışmış birini istemezdim , bu devirde tek kişinin kazancıyla ev geçindirmek çok zor , kadın da çalışmalı erkekde , madem evlilik hayatı paylasmak o zaman geçim yükünüde paylaşmak gerek
Benim için önemi yok. Kendi ayakları üstünde duruyorsa artısı olur benim için. Zengin olması zorlayabilir beni onu mutlu edebilmek zorlaşır, istediğim bir durum değil. Geliri hiç yoksa ben bakarım ona beni aşmayacak beklentiler içinde olduğu sürece..
Kadınlar kadar önem vermiyorlar çünkü kadınların masrafları erkeklerden daha fazla özellikle kıyafet ve bakım harcamaları alışveriş yapmayı çok seviyorlar mağazada zaten ondan dolayı hep kadınların tarafı dağınık oluyor
Kişiden kişiye değişir. Ama şu an ki devletimizin durumuna bakılırsa, çoğu insan eşinin maddi durumunun iyi olmasını istiyor ki ikiside daha iyi geçine bilsin.