Kadınlar mı maddiyata önem verir erkekler mi?

Hadi hayırlı akşamlar efendiler hanımefendiler.😊🙄😘😋😂🤗

Kadın'da erkekte paraya önem verir.
Fakat kadınlar paraya değer verirken, bütün diğer değerlerini kişisel benliklerini unutuyorlar.
En basitinden bir erkek bir kızla birlikte olmak gezmek için maaşını harcıyor kadına. Parayı seviyor ama harcamaktan da kaçınmıyor erkek. Paranın kölesi olmuyor anlayacağınız.
Erkek parayı kazanır. para erkeği kazanmaz.
Ama kadına gelince para kadını kazanıyor, kadın parayı kazanmıyor.
Ben 70 yaşındaki adamla baş başa yemek yiyen 20 lik genç kız gördüm buna mide ister mide dedesi sanmıştım torunudur herhalde kız dedim, meğer sevgiliylermiş. Adam paraya kıyıyor kızı kullanıyor. kızda kendini para için kullandırttırıyor.
Hangi çalışan kadın işsiz bir erkeği kabul edip evlenir ki? Ama tam tersi olup evlenen milyonlarca erkek var. Sence kim önem verir bu durumda hakan abi?
Ne yapmalıyım aglayayim mi 😢😢😭😭😭
https://m.youtube.com/watch?v=8pJiSw4VG5s
🎥 Bendeniz Ağlayayım mı - YouTube
Artik gunumuz erkeklerinin bir kismida onem veriyor ve ben bu durumdan nefret ediyorum oturup sohbet ederken maasini sormadigim bir insanin meslegim hakkinda konusup benim hayatim hakknda soz sahibi olmasi beni gicik ediyor aninda uzaklasiyorum o insandan kadinin isini maddi durumunu kriter koyan erkekler bir zahmet kendine erkek demesin ben bu durumu ezikce goruyorum ne olursa olsun erkek kadinin maddi durumuna boyun egmemeli nasil insanlar oldunuz yaa anlamiyorum doganin kanununu duzeni bozuyor boyleleri..
Carpik kadin ve erkek iliskilerinden genel olarak anladigim su sekilde:
Kadinlar maddiyati amac olarak goruyorlar. Erkekler de kadinlara ulasmak icin maddiyati arac olarak goruyorlar
Cevap
38Cevap
Paraya önem vermeyen insan kalmadı :D d
Kadınlar ciddi anlamda maddiyata önem veriyor ama çoğunun erkekleri sırf maddiyat uğruna harcamalarına karşıyım biraz karakteriniz varsa bu ayıbı yapmayın
''Beş parasız çulsuz bir Türkle evlenmektense zengin bir koreliyle evlenmek daha mantıklı kızın hayatı kurtuldu'' :D
Kızın biri çirkin bir koreliyle evlenmiş altında bu yorum var aldığı beğeni de ortada.
Böyle kızlara sadece güle güle diyoruz.
Sorunun sorulmasına bile gerek yok herkes cevabı biliyor.
paramı o da ne hayatta işim olmaz amet ve bir cigara çayda söylemiyon beya
Kadınlar gibi bir algı yaratılıyor ama benim gördüğüm gözünü para hırsı bürümüş olan hep erkekler oldu
Reklamlar kadınlar görünüyor ama bence gözü paraya doymayan
Genelleme yapmak yanlış iki taraftada var bu tarz insanlar. Ama erkek yapınca bunu kötü gözükür kadın yapınca normal karşılanır toplumca. Bence her ikiside iğrenç.
Başıma bir iş gelmeyecekse, kesinlikle kadınlar derim.
Ve maalesef sevgileri de para ile doğru orantılıdır.
Sevgili hanımlar, bu bir genellemedir ve elbette hatalı olma olasılığı vardır.
Tabiki siz 😡 zengin koca arayan çok kadın var ama bizim öyle bir derdimiz beklentimiz yok
Hem kadın hem erkek paraya tabikide önem verir lakin erkekler ihtiyacı olan kadar para için çabalarlar kadınlar sürekli daha fazla para için
Neden vermesin verecekse ona verir bana verecek hali yok 👊😀
Maddiyata kim onem vermezkı egrı oturup dogru konusmak lazım
Kadınlar herşeyi detaylı olarak sonrasını düşündükleri için maddiyata önem veriyorlar erkeklerse kişisel ihtiyaçlarını daha önde tuttukları için maddiyata önem veriyorlar bence
Kisiden kisiye farklilik gosterebilir iki cinste yapiyor
Herkes önem verir sadece kadın veya erkekler değil.
Kadınlar tabi ama hepsi pişmanlar.
Bir süre sonra sıkılıyorlar tabi paradan değil ;)
Her iki cintede maddiyata önem verenler var mualesef
paran olsun her kadını götürsün tartışılamaz bir gerçek 50 yasında kadın bile evlenme programında evın var mı araban var mı diye soruyosa sokayım ona ben
Kadınlar... heleki cebinde parası altında arabası olan erkeklere tav oluyorlar...
Fotoğrafta da belirtildiği gibi tabiki kadınlar önem verir 😂 izdivaç programlarında hiç kadına maaşını soran erkek gördün mü? Ama erkeğin maaşını sormak kadınlar için gelenektir. d
Fotoğraftaki adam dolar milyarderi olsa bile kesinlikle evlenmezdim.
Kadınlar önem verir kaportayi boyamak için para lazım
Kadınlar tabiki de görseldekine bakınca insan hiç mi mide yok demeden geçemiyor para için de olsa midesinin kaldırması gerek
Bence bu soruyu kadınlar maddiyata neden önem verir diye değişelim
Daha çok kadınlar...( Hepsi değil )
Erkekler diyip kaçıyorum 🤭😂
Bak ya taş attı
Hemen iki maviş eksi atmış sanki kıyamet koptu gül gibi insansın
😂😂 👍@Gmztnmz
Erkekler tabi... hem de tartışmasız ☺️
Buna kendin inanıyor musun?
@Creative09 sen de inan.
Cinsiyete bağlı değil tamamen karakterle alakalı.
Hepimiz maddiyata önem veriyoruz
İnsanla alakalı cinsla değil
Tabiki kadinlar maddiyata onem verir
Kendimizi kandırmayalım. Maddiyat önemli.
Bunun cinsiyeti yok kadındada var erkektede
Kadınlar tabisi. :D
Cinsiyete bağlamak. lazim
ben vermiyorum
Bilmem, genelde kadınlar 😃
Dişi kuş evi yapar o yüzden kadınlar :)
Karaktere baglidir
Aç gözlüler verir
Parayla tavlanmayacak kadin yoktur net.
Hiç önem vermiyorum
Kadınlar, net.
kadınlar
Kadınlar daha çok
cinsiyetle alakasi yoktur.
Madiyat olmasin sadece yat olsun yeter 😂😂😂
Kadınlar.
Aslında ikisi de aynı derecede önem verir ya.
Genel olarak kadınlar
Kadınlar.
Erkekler
Kadınlar
erkekler
Kesinlikle kadin
genelde maddiyat
Kadınlar
Kadinlar
Karakter der susarim
Kadınlar
Kafınlar