Kişilik meselesi Cinsiyet ayrımı yapmayın diyen andavallar uzak dursun
Erkekler
Kadınlar
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Kişilik meselesi Cinsiyet ayrımı yapmayın diyen andavallar uzak dursun
Ama paraya herkes düşkündürr 🤑 🙄 neyse erkekler diyorum çünkü paraları olmadığında kızların onları sevmeyeceğini düşünüyolar adkfjs bjr de erkek oldukları için mutlaka para kazanmaları gerektiği öğretiliyor ama kız çocuk okumasa da evlenir gibi bir mantık var sanırım
Ben değilim
Neden
Para benim için araçtır istediğimi alabilecek kadar olduğu sürece fazlasında gözüm olmaz
Az şey mi istiyorsun dhdh
Az şey istemekten değil de çok fazlasına ihtiyacım yok ne fazlası ne azı
Hmm anladım
kadınlar düşkündür
şu an evli kadınların %80 i evliliği para için yaşıyor
burada sizler de görmüşsünüzüdr. kocasını aldatan kadın var. soruyorum neden aldatıyorsun. diyor ki cinsel olarak doyuramıyor. ben devam ediyorum. madem mutsuzsun ayrıl o zaman. devam etme. boşan sonra istediğinle yeniden evlen
hemen itiraz ediyor. yok olmaz. diyor. neden diyorum. kocamın parası var.
O kadar haklısın ki aldatıyor kadınlar daha fazla erkekler Bi şekilde yakalanıyor ama kadına kocası çok guveniyo hiç kurcalamıyor
Evet erkekler güveniyor işe gidiyor ama kadın vicdansızca başka erkekle aldatıyor hatta eskortluk yapan bile oluyor ya da p*rno sitesine video çeken bunları okudum ondan biliyorum yok artık demeyin varlar
burada aldatan kadınlar gizli kullanıcı adında yazmıştı biri demişti nişanlı erkekle yaptık hem iyi s. ti hemde iyi para verdi demiş biri diğer kadın sevgilimi aldatıyorum aldattığım daha güzel s. yo demiş
Ben bekar olduğum halde reel yapmıyorum korkuyorum kaçıyorum insanlar çok rahat
Hayallerimi yaşayanlar kıymetini bilmiyor.. kim hayallerimi yaşıyorsa umarım hakkını veriyordur
Hanımlar
Neden derseniz biz erkekler sonuç
Sizler ayrıntı odaklisiiz
Biz mesala bir kıyafet alıp takip tanıştırıyor
Siz tenime uysun
Yok kesimi yok makyajima uysun
Ayakkabıma uysun vb bu liste uzayıp gidiyor
Cok bariz bir şekilde örnek ortada
Ve buda algıları değiştiriyor
Ve parayla bu isler
Cevap
16Cevap
İki cinsiyette sever, kadınlar istediğini alabilmeye erkekler paranın gücüne düşkündür sadece olay bu
Ön planda kadınlar çok seviyor gibi gözükse de bence arka planda erkekler parayı daha çok sever ve çoğu zamanda erkekleri bozar
Parayı kazanmak için erkekler kadınlara kıyasla daha çok çalışıyor bu açıdan erkekler düşkün ama harcama konusunda kadınlar daha önde
Kadının da düşkünü var erkeğin de. Ama erkeğin düşkünü gizli oluyor. Kadınlar düşkünlüklerini hemem belli ediyorlar
Erkeklerin paraya önem vermelerinin en büyük sebebi kadınların paraya düşkün olduklarından kaynaklanıyor aslında
Her iki taraftan da düşkün olan ve umursamayan var.
Parayı herkes sever
Bunu erkek kadın diye ayırmayız
🤷
Kadınlar para olunca daha güzel oluyor parayı kadınlara harcıycan usta yakışıyor onlara
Biz ama geniş düşünürsek iki cins de düşkün. Erkekler bizi yablaml
Tavlamak için düşkün. Ek olarak o çok meraklı oldukları oyunları almak için de para lazım. Ekliyorum. Bizi tavlamak için dedim de belii bir yaştan sonra hayatlarında bir kadın olmasa da erkeklere para lazım. Çünkü belli bir yaşa gelince ailenin gözüne çocuğu batmaya başlıyor. Hele ki çalışmıyorsa kız olsun erkek çocuk olsun batıyor. Ailesinden ayrı eve çıkmak isterse yine ev geçindirmek için erkek milletine para lazım. Ha bunu bir kız olarak zaman zaman ben de düşünüyorum. Yalan yok.
Düşkün demeyelim de Kadının masrafı çok olduğu için, cevabım kadınlar
Paraya düşkünlük ile x y kromozomlarının ilgisi bilimsel olarak bulunamadı😃
Parasız olmaz elbette ama ilişkide de para karın doyumuyor
Biz kadınların bakımı olsun giyimi olsun erkeklerden daha çok para gerektiriyor. O yüzden kadınlar 😄
Kadınlar sever parayı
ben parayı hiçr zaman sevmedim
Her iki cinste para çok tatlı bir şey sonuçta 😉
Karekterin cinsiyetle alakasi yoktur
Kadınlar
Kadınlar galiba 😂😂😂😂😂
Her iki cinsiyette parayı sever.
Parayı kim sevmez ki
Kadınlar
kadınlar daha düşkün erkekler çadırda bile yaşar
Kadınlar
Erkek kadını parayla elde etmek için her ikisi de