Paraya kadınlar mı, erkekler mi daha düşkün?

#DeliMavi
5 NİSAN 2023
Paraya kadınlar mı, erkekler mi daha düşkün?

#DeliMavi
5 NİSAN 2023
Herkes paraya düşkündür düşkün değilim diyen yalancıdır.
Parasız bir şey olmadığı için i paraya mecburi düşkün biriyiz bazıları fazla düşkün orası ayrı
En çok paraya önem veren kadındır genel demeyelim de çoğunluk diyelim kimse aksini iddia etmesin
Zengin erkekler kadınlar için bı adım öndedir şimdiki kadınlar zengin erkek avında birkaç tanıdığım da var.
Biri hatta diyor evlenip boşanmak istiyorum nafaka alacakmış koca kahrı çekemezmis yıpratırmis falan ben erkeklere bazen acıyorum onların da işi Zor
Bazıları belki evlilikten bu yüzden kaçıyor 35 yaşına gelmiş hâlâ evlenmemis erkekler mevcut
Allah yardımcıniz olsun ne diyim. ...
Kadınlar daha düşkün tabi ki de. ayni tamam parayı herkes sever ama kadınlar sırf para için mantık evliliği yapıyor ya da parası olan erkeklere düşüyorlar direk ya da ev araba para gibi şeylerden daha çok etkileniyorlar. yani parayı herkes sever para olmadan kimse yaşayamaz zaten hatta bırakın para konusunu yeterli paranız yoksa bile geçinemiyorsunuz. ama şu da bir gerçek ki kızlar para göz oluyor. bazı erkeklerde para göz olur mesela. dinleri karakteri paradır bunların
Daha çok kişilik meselesi bu durum bence. Ama tabi çoğunlukla parayı erkekler kazandıkları için belki bir nebze erkekler olabilir.
Kuşkusuz Kadınlar
Cevap
60Cevap
Aslında erkekler 😅 parası olmayan erkeğin dünyası başına yıkılmış gibi her yere ateş püskürüyor
Valla kadını erkeği bilmem de ben bir tek kendi parama düşkünüm.
Hepsi düşkün.. Hele şu zamanda.. Keyifli günler..
Bunun erkeği kadını yok ki. Tamamen karakter meselesi.
Bu devirde de para olmadan bir şey olmuyor.
Para yaşamak için insanlar için en büyük araç o yüzden de her iki cins de para için yanıp tutuşuyor.
Erkekler parasız kendilerini bir hiç olarak gördükleri için paraya mecburlar. Kadınlar da garantici oldukları için para düşkünler. Mecbur olmak, düşkün olmaktan daha kötü.
Kesinlikle erkekler… Ne düşünüyorlar, neler yaşıyorlar bilmiyorum ama kendilerine sadece parası için yaklaşıldığını düşünüp gücünü parasıyla eşdeğer tutar olmuşlar…
Ben paraya düşkün adamım ama kendi parama düşkünüm ama bir sürü insan başka birinin parasının yemek istiyor paraya düşkün olmak değil beleşci olmak kötü
Çağımızda birinin diğerinden farkı yok.
Erkekler özellikle kadınlar için istiyor paralı olmayı. Kadınlar ise gelecek kaygısıyla yine kendileri için istiyorlar.
Her ikisinde de düşkün olanlar hatta hastası ola lar var. Para için yapmayacaği şey olmayan insandan korkarım.
İki taraf için de genelgeçer bir çıkarım yapılamaz. Bu tür durumların cinsiyet değil de şahsiyet meselesi olduğunu tahminen ne zaman kavrarsınız?
Paraya duskun olmayanmi var sartlar belli hersey belli hersey para olmus ben pek deger vermem de kadinlar diyim hadi gene...
Kadınlar süsü, lüksü ve gösterişi daha çok seven canlılar bu yüzden para onlar için daha önemli olabiliyor
Kadınlar hazır para yemeyi sever o yüzden çar çur etmeyi severler, erkekse yatırımla daha çok gelmesini sever
Düşkünlük herkes de var beşiktekinden meezardakine kadar çünkü para alım satım için bir araç ama tapanlar var mı elbette her iki cinsde de var
Para bir aileyi besleyen kan ve şu gibi hayati değerdir o olmadan aşkta sevgide muhabbette olmaz
Paraya düşkünlük ile x-y kromozomlarının bir ilgisi yoktur.
Erkeklerdeki Paraya düşkünlük kazanma yolunda..
Kadınlarinki harcama yolunda 🤷🏻♀️
Kadın erkek fark etmez artık para her zaman ihtiyaç. İnsan parayı sever diyorum ben.
Erkekler daha düşkün, maddi durumu ona güç verir. Olmayınca da güçsüz hisseder.
Erkekler güce sahip olmayı sever kadınlar gücü kullanmayı
Kadınlar bence ama erkeklerde yokdegil aslında cinsiyet tanımıyor
Erkekler daha düşkün oluyor bunun sebebi de çünkü parasız erkeği sadece anneleri sever 😂😂
para her şeyi yönettiğine göre, önemi cinsiyete göre değerlendirilmemeli bence.
Bunun cinsiyetle alakası yok.
Ancak kadının daha istekli olduğunu düşünmüyor değilim.
Tabii ki kadınlar... Bunun tartışması bile olamaz : ))
Bunun cinsiyeti yok maalesef. Her iki cinsinde paraya inanılmaz düşkün olanını gördüm
Günümüzde maalesef " kadınlar "genelde..(tecrübe ile sabittir):)
erkekler diyorum... kazanma hırsı mı elinde tutma hırsımı bilemedim.
Herkes karsı cinsi etiketler birazdan dolar burası :D
Ben erkek olarak düşkünüm ama kadınlar için daha çok cezbedici.
Kadını erkeği yok bence her iki cinsiyette paraya çok düşkün olabiliyor özellikle bu zaman da hepimiz paraya düşkünüz bence
Kadınlar para bitti mi aşk bitti diyor çoğu
Erkekler daha düşkün. Ne kadar fazla para o kadar fazla kadın demek.
Para ödül mekanizmasını çalıştırıyor iki taraf da sever ama harcadıkları şeyler değişir o ödülün amacı değişir
Konuştuğum bi kız vardı konuşmayı aniden kesti ertesi gün bmw de (lüks araba) story attı çocukla bilmem anlatabildimmi ama bütün kızlara söylemiyorum
Erkekler parayı daha çok sever çünkü kadınların en sevdiği şey ellerinde olunca güçlü olacaklarını düşünürler
Paraya kadın erkek fark etmeksizin hali hazırda nefes almakta olan her insan düşkün.
Kadınlar düşkün parasız erkeği bile sevmeyi bırak görmek bile istemiyorlar 🙂🙂
Kadınlar Paraya Düşkün. Erkekler kadınlara düşkün. Dolayısıyla Paraya düşmeyen kimse yok 😉
Kadınlar daha düşkün elbette
Erkekler parasız yapamaz!
Kadın paraya tapan bir varlık
Kadinlar parali erkeği 😃🤣
her ikisinden de düşkün olanlar var diyelim
Bazı insanlar çok düşkün
Herkes
Kadinlar = masteri bu isin
Ah bu kadınlar 😏😏
bence erkekler düşkün. :D
Paraya tapanlar
Bence kişiye göre değişir 😂