Para & Ekonomi Parayı en çok kadınlar mı seviyor, erkekler mi? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 25 Yapay Zekaya Sor Denk geldiğiniz kadarıyla 💸🙀 Güncellemeler+1 yıl Mani mani maniii Parayı en çok kadınlar mı seviyor, erkekler mi? Cevapla Sevgi Soruları Erkek Soruları Kadın Soruları Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Para & Ekonomi konusunda 22,8b cevap paylaştı. Bence kesinlikle kadınlar seviyor... ama para gerekli olacak kadar herkes sever zaten.. ama çoğu insan gereğinden çok sever parayı 0 0 Yorumla
Kovaa151 Takip Et Bilge Yaş: 23 , eic 95% +1 yıl Parayi cok sevmek demek , parayi buldugu an her b*ku yiyen demek degil boyle bir yanlis anlasilma var. Bunu yoksayarsak erkekler daha cok sever parayı 0 0 Yorumla
PiLLy_BheBek Takip Et Master Yaş: 31 , eic 83% +1 yıl Kadınlar erkeklere göre süslenmeye püslenmeye gezmeye mala mülke lükse daha düşkünler bu yüzden parayı seviyorlar. Hepsi değil tabi 1 0 Yorumla
SekstingPadişahı Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Erkekler parasal anlamda güçlü olmayı seviyorlar, kadınlar da bu gücü dıj güjler gibi emcüklemeyi. Bu iş böyle 0 0 Yorumla
mehcab Takip Et Master Yaş: 81 , eic 75% +1 yıl Para & Ekonomi konusunda 507 cevap paylaştı. Kişiliksiz ve kültürsüz açlar çok seviyor kadın veya erkek fark etmez... Ne yazık ki avantadan para sahibi olmak insanların gizli tutkusu. 0 0 Yorumla
Kimbukimberly Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 49% +1 yıl Ben seviyorum, kimin sevdiğiyle de ilgilenmiyorum. 0 0 Yorumla
CanerDiyeBiri Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Erkekler kazanmayı, kadınlar varlığını daha çok seviyor. 0 0 Yorumla
citcatcot Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Kadınlar parayı seviyor parası olan erkeği seviyor gibi yapıyor :D :D 0 0 Yorumla
avcikaan Takip Et Master Yaş: 27 , eic 38% +1 yıl Kadınlar seviyor çoğunlukla hatta parasına göre adam seçiyor 0 0 Yorumla
joeblack18 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 43% +1 yıl Para & Ekonomi konusunda 1,8b cevap paylaştı. Erkekler biraz mecburi seviyor ama kadınlar öyle değil. Sadece zevkine. 0 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Para & Ekonomi konusunda 1,2b cevap paylaştı. Travestiler , o yüzden cinsiyet degıstırıyor çoğu 😂 0 0 Yorumla
izyonex Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 100% +1 yıl Kim seviyor bilmiyorum ama paraya acımadan harcayan kadınlardır net 0 0 Yorumla
Birlondralı Takip Et Xper 6 Yaş: 120 +1 yıl Kadınların çoğu sever ama kendi parasi değil kocalarının parasını 😂😂 0 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Para & Ekonomi konusunda 834 cevap paylaştı. kadınlar ama kişiye göre değişir tabi ki 0 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 , eic 81% +1 yıl Para & Ekonomi konusunda 1,3b cevap paylaştı. Kadnlarn adı çıkms erkeklern ruhu fakir 0 0 Yorumla
Devrim1982 Takip Et Xper 5 Yaş: 43 , eic 34% +1 yıl Ben sevmiyorum. Her kim severse sevsin 0 0 Yorumla
Nükleerteori Takip Et Mentor Yaş: 32 +1 yıl Para & Ekonomi konusunda 970 cevap paylaştı. Kadınlar seviyor 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
34Cevap
Bence kesinlikle kadınlar seviyor... ama para gerekli olacak kadar herkes sever zaten.. ama çoğu insan gereğinden çok sever parayı
Parayi cok sevmek demek , parayi buldugu an her b*ku yiyen demek degil boyle bir yanlis anlasilma var. Bunu yoksayarsak erkekler daha cok sever parayı
Kadınlar erkeklere göre süslenmeye püslenmeye gezmeye mala mülke lükse daha düşkünler bu yüzden parayı seviyorlar. Hepsi değil tabi
Erkekler parasal anlamda güçlü olmayı seviyorlar, kadınlar da bu gücü dıj güjler gibi emcüklemeyi. Bu iş böyle
Kişiliksiz ve kültürsüz açlar çok seviyor kadın veya erkek fark etmez... Ne yazık ki avantadan para sahibi olmak insanların gizli tutkusu.
Ben seviyorum, kimin sevdiğiyle de ilgilenmiyorum.
Erkekler kazanmayı, kadınlar varlığını daha çok seviyor.
Kadınlar parayı seviyor parası olan erkeği seviyor gibi yapıyor :D :D
Kadınlar seviyor çoğunlukla hatta parasına göre adam seçiyor
Erkekler biraz mecburi seviyor ama kadınlar öyle değil. Sadece zevkine.
Travestiler , o yüzden cinsiyet degıstırıyor çoğu 😂
Kim seviyor bilmiyorum ama paraya acımadan harcayan kadınlardır net
Kadınların çoğu sever ama kendi parasi değil kocalarının parasını 😂😂
Kadınlar jsjjs bu da sorumu
Ben seviyoyummm
kadınlar ama kişiye göre değişir tabi ki
Kadnlarn adı çıkms erkeklern ruhu fakir
Ben sevmiyorum. Her kim severse sevsin
Karşıt cins. 🤔
Kadinlar konus tartismaya kapali
Ben daha çok seviyorum 😂
Açık ara farkla kadınlar