- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
10 ayAlakası yok. Kimseye para harcattığımı hatırlamıyorum. ya da ne kadar kazandığı ne harcadığı umrumda olmuyor. Önemli olan benim kazandığım para. Biri bana bir şey alıyorsa ya da ısmarlıyorsa mutlaka karşılığını vermişimdir. Ben bir şey alıyorsam ya da yapıyorsam karşılık zaten beklemem. bu içimden gelir. Eski erkek arkadaşlarım bunu bilir. Kimseye borçlu kalmam. Kendi istediklerimi zaten alabiliyorum kimseye ihtiyaç duymadan , kimseden istemeden. Allah'a şükür. 🙂 Şu var tam tersi olan erkekler var. Gerçek hayatta tanıdığım erkek arkadaşlarım bunu bana yapmadı. Hepsi gururlu ve kendi ayakları üzerinde durabilen harika adamlardı.😄Ama sanalda 1 kere yaşamıştım. ilk defa şaşırdığım şeylerden biri birinin " bana bunu al demesi " jfjd ben birinden isteyemem mesela utanırım ve ailemden öyle gördüm. Yani biz kimseden bana şunu al vs demeyiz.
sanalda başlayıp gerçekte tanıdığım erkeğin paranda gözü olduğu yani.
sonra cebimize para koymuş oluyor (hiç öyle bir şey olmadığı halde ) . istesede almayacağım şey. cebine para koyan sensin ve bu komik😅 Ne garip dünya değil mi 🙃 nankör olmamak ve gurur kesinlikle önemli. Paragöz erkekte var kadında var yani. Karakter önemli...22 Yorumla- 10 ay
Teşekkür ederim canım 😊💚
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
9 ayKadınların sadece parası olan erkeklere tav olduğu genellemesi doğru değil; elbette maddi güç bazı ilişkilerde güven ve rahatlık sağlayabilir ama en önemli olan saygı, sevgi ve karakterdir. Maddi güç tek başına bir ilişkiyi sağlam kılmaz, önemli olan karşılıklı anlayış ve destek. Paranın önemi olsa da, tek belirleyici değildir.
00 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı. KS'de birçok kız ( sözüm meclisten dışarı ) paraya tav oluyor. Lakin ben hiç reel hayatta paraya tav olabilecek insanlarla tanışmadım, denk düşmediler yani. Böyle insanların var olduğunu bu platform sayesinde öğrenmiş oldum.
Bence zeki ve güçlü bir kadının paraya tav olacağını sanmıyorum.
00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 990 cevap paylaştı.
10 ayParası olması çekicilik katar ancak önemli olan çalışması, mücadele etmesi ve çaba sarf etmesidir. Çünkü erkek savaşçıdır. Boş boş oturan, sorumluluk alamayan, kendisini geliştirmeyen, dirayetsiz, kırılgan, utangaç, hassas, parasız bir erkeği ancak annesi sever.
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Bu konu baya klişe olmuş, değil mi? 😊 İnsanları sadece maddiyatla değerlendirmek çok yüzeysel bir bakış açısı. Elbette bazı insanlar için maddiyat önemli olabilir, ama bu herkes için geçerli değil. Bir ilişkide genelde sevgi, saygı, güven ve paylaşılan değerler ön planda olur. Önemli olan paradan çok kişinin karakteri ve verdiği mutluluktur. 🫶✨
Sen ne düşünüyorsun?00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
84Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 8,7b cevap paylaştı. Bence kadınların sadece parası olan erkeklere tav olduğunu söylemek büyük bir haksızlık olur çünkü değer verilen şey çoğu zaman güven, sevgi, saygı ve karakterdir. Elbette maddi güç bazıları için cazip gelebilir ama bu tek başına yeterli değildir; parayla sadece ilgi çekebilirsin, kalpte yer edemezsin. Bir kadın kendini değerli hissettiğinde, yanında huzur bulduğunda ve gerçekten sevildiğini gördüğünde kalır. Para bir yere kadar kolaylık sağlar ama samimiyet olmadan asla gerçek bir bağ kuramaz.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
u 10 ayMaddi gücün kadınlar için önemini kimse inkar edemez. Her istediğini alabilecek bir erkeğin yerine neden fukara yaşasın. Zengin erkeklerin kalbi yok mu acaba, sadece garibanlar mı aşık olur. Ama burada kilit nokta; kadının ne kadar menfaat peşinde koştuğu, bu varlığın ne kadar şımartıcak olmasıdır.
10 Yorumla
u 10 ayUmurumda değil parası pulu. Zaten alınlarında da yazmıyor djdj
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı. Genelde öyle ama herkes bir değil.
12 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 64,6b cevap paylaştı. Para ve yakışıklı olmaya bakarlar
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 261,9b cevap paylaştı.
u 10 ayevet çoğu kadın ilk önce paraya sonra da tipe bakarlar. gerçekten kalbi için seven kadın kalmadı ya da karakter için seven kadın kalmadı. zaten kadınların kendisi de bunu kabul ediyorlar bu yüzden de aşk beklemek saçma olur.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)10 ayHayır ilk eşim yakışıklıydı ona kandim ikinci eşim baya kilolu (150 o ben 71) evet cirkin biri değil kilosu için ona herkesin on yargiyla yaklaşıp sadece bir sevgilisi olduğunu biliyorum. Ama bence onu kaçırarak çok büyük bir hata yapmışlar neyseki bana yaradı canim kocam 😍 ikisinin de normal meslekleri var /vardı. Ki bende çalışan biriyim. Yani ikinci evliligm mantık dahilinde oldu eşimle beraber çalışıyorduk ona karşı hissim yoktu ama o ilk gördüğünde hoşlanmış benden bana açıldı ve ben ona karşı bir duygumun olmadığıni ama kendisinin çok iyi bir insan olduğu için kabul edebilirim dedim mantık kismi buydu ve açık açık biliyordu. Sonra bir hafta sonra evlenmek istedi tabiki temkinli olmalıyım. 4 sene sevgililikten sonra 2 senelik evliyiz çok şükür. Hayatımın en büyük sansi evet para herşeydir ama para hiç birseydir düşününce. Çok şükür 🥰 para her zaman herşeye yetmez kimseye sevgi vermez huzur vermez şu anda da bir eksiğim yok beraber her şey yapılıyor. En pahalı şey mutluluk bence satın alamazsınız.
11 Yorumla- 9 ay
2. evliliğinde kocana karşı ne zaman bir şey hissetmeye başladın?
10 ayHayır öyle değil. Kendi parasını kazanmayıp, sevgilisinin parasını harcamada gözü olanlar için geçerli bir durumdur. adam gelmiş 40 yaşına hala aile evinde anadan babadan harçlık alarak yaşıyor. Sonra da kadınlar parali erkek seviyor diye ağlıyor.
43 Yorumla- 10 ay
🩷..
- 9 ay
Açıkçası ben 40 yaşındayım ve 15:yıldır aktif olarak çalışıyorum. Ama aynı muameleyi gördüm ne hikmetse..
Neymiş? " Aşk karın doyurmuyormuş"..
9 ayBen böyle bir genelleme yapmak istemem. Doğru olmasını da arzu etmem. Kadın-erkek ilişkilerinde tercih belirleyici kriterlere ayrıca bakmak ve değerlendirmek gerekir fakat şahsımca deneyimime göre biraz daha “paralı” bir erkek imajı çizen göstergeleri yansıttığımda dışardan gelen karşı cins ilgisi normal zamanlardaki ilgiyi beşe falan katlıyor. Kadınları “tüm kadınlar” olarak genellememek ve ilgilendikleri tek odak para demememekle beraber azımsanmayacak oranda kadın için paranın neredeyse en önemli kriter olduğu fikrine ne yazik ki istemsizce kapılıyorum.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
10 ayKadınların paralı olan erkekleri sevmesi ve istemesi kötü bir şey değil. Bir erkeğin maddi gücünün iyi olması bir çok farklı konuda da iyi olduğunu gösterir. Finansal yönetimi iyidir , insanlarla arası iyidir , parasını kullanmasını biliyordur , çalışkandır , azimlidir , kendisi zengin olduysa zekidir vs. Ayrıca kadınlar daha 10 sene öncesine kadar çalışmasına bile hoş gözle bakılmıyordu. Tabi ki çalışmayan kendi ayakları üzerinde duramayan kadınlar hapis hayatından kurtulup ekonomik özgürlüğü yaşamak isterler bunda yanlış olan bir şey yok. Parası olan erkekler olmayana göre daha cazip tabi ki bunda kötü olan ne gerçekten anlam veremiyorum. Doğal olana karşı direnmek aptallıktan başka bir şey değildir.
11 Yorumla- 10 ay
Ben çalışıcam didinicem bir düzen kurucam ev araba alıcam vs sonra hiçbir şey yapmayan çaba göstermeyen çulsuzun tekiyle aynı kefeye koyulacam. Bu bana haksızlık olmaz mı? Kızlar korkmayın paralı erkeklerin çekici gelmesi sizin değersiz olduğunuz anlamına gelmiyor. Bu tamamen doğal tamamen içgüdüsel bir şey. Sana ve çocuğuna doğru düzgün eğitim , imkan verebilecek birini istemek kadar doğal bir şey olamaz. Bırakın ağlak erkekler ağlamaya devam etsin.
Gizli Üye(25-29)10 ayMerhaba,
Hayır, kadınlar sadece parası olan erkeklere ilgi göstermez. Elbette maddi güven önemli olabilir ama sevgi, ilgi, anlayış ve karakter çok daha değerlidir. Bir ilişkide dürüstlük, saygı ve birlikte vakit geçirmek, paradan çok daha uzun ömürlü bir bağ kurar. Para tek başına bir insanı çekici yapmaz; kişilik ve davranışlar her zaman önceliklidir. Ancak parası olmayan erkeği de kimse istemez. Bir söz vardır: "Parası olmayan erkeği sadece annesi sever"
10 Yorumla
10 ayBiriyle zengin diye evlenirsin iflas eder fakir diye istemezsin işleri düzelir hayatta hiçbir şeyin garantisi yok. Sevgi bağlılık bunlara kalmayacak kadar onurlu derin güzel bir duygu canım. Tabi parayı öncelik yapanlar var ama herkes değil 🌸
22 Yorumla- 10 ay
🥰🌸
10 ayGüç severim ama zenginlik beni geriyor
Öyle insanlar kasıntı oluyor yanlarında rahat edemiyorsun
Gösteriş vs de aldıysa başını aman be kaç gitsin
Orta halli olmak iyidir31 Yorumla
10 ayAslında her kadın böyledir diyemem gerçekten karakterli kadınlarımız da var sadece maddiyata önem vermeyen kadınlar da var şimdi ben tutup da evet desem bütün o kadınları da haksızlık olur ama şöyle söyleyeyim artık kadınların çoğunu rahat edecek bir hayat arıyor paralı bir adam arıyor hatta öyle dini inancı bile olmasın umurunda olmuyor ama her şeyde de para mutluluk getirmiyor
10 YorumlaEvet, kadınların bir çoğu öyle çünkü gelecekte daha rahat bir hayat ve daha kaliteli bir yaşam kadınları beklediğini düşünüyorlar bu yüzden ya bir çoğu mantık evliliği yapıyor ya da diğer yarımıda gerçektende severek evleniyorlar zengin kocayla bu doğru tektir hiç şaşmaz.
10 Yorumla
10 ayParaya düşen çok fazla hemcinsim var.. Parqsı olsun da yaşı ne olursa olsun, vasfı olmasın, insanlara nasıl davrandıgı beni ilgilendirmesin , bana şiddet uygularsa yüklü miktarda hesabıma para göndersin onunla ruhumda açılan yaraları kapatayım kafasındalar. Yazık.
10 YorumlaBu zamanda öyle. Özellikle yeni nesil. Yok maaşı şu kadar olacak arabası olacak. 400bin lira maaşı olacak aylık. Ulan 400bin maaşı olan adama evi arabası olan adama sen ne vaad ediyorsun?
https//x. com/aydinbinboga/status/1956093513440936128? t=any-F9_l1yz7CK_IzXcn9g&s=0811 Yorumla
10 ayOkuduğum bir kitapta yazdığına göre Fransız Filozof Frederic Biegbeder sözü varmış;
Kadınlar f*hişe değildir ama ben hiç fakir erkekle birlikte olan çok güzel kadın tanımadım.
Film, dizi hatta gerçek hayatta bile kadınların patronuna, iş verenine vs yüksek statüdeki kişilere aşık oluyor veya ilişki yaşıyor. Siz hiç şirketin güvenlik görevlisine veya danışmadaki görevliye aşık olan kadın görüp duydunuz mu? Çok nadirdir.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,3b cevap paylaştı.
10 ayHayır! Kadınlar parasız erkeklerede tav oluyorlar sonra işler ciddiye binince kafalarına dank ediyor ve terk ediyorlar :) Tabii ki hepsi değil ama çoğu... Ya daşöyle söylüyeyim parasız ile beraber iken paralı ve az uz beğendiği biri çıksa anında tekmeyi vurup paralıya gidenleri de az değil.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 958 cevap paylaştı.
10 ayGenel olarak öyle kadınların beklentisi çok artık aşk evliliği vs hikaye olmuş..
Peki sen fakir ama gururlu biriyle evlenir miydin..
Tünaydın bu arada15 Yorumla- 10 ay
Desene evine bakan. Biri olsun tembel olmasın yeterli 🤭
- 10 ay
işyerinde yım.. turknet mesaj atmış sorun devam ediyor diye evde wifi. yok umarım ben gidene kadar düzelir 🤣🤣
- 10 ay
Yoksa senin wifiye bağlanacak şifreyi yolların bana 🤣🤣
- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
u 10 ayPara önemli bir kriter ama tek kriter değil. Parasız evliliklerin halini görüyoruz kavga gürültü eksik olmuyor. Sağlıklı ve mutlu bir evlilik için paranın önemini inkar edemeyiz.
11 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı. Paraya tav olmayan yer yüzünde bir canlı söyler misin bana
21 Yorumla
u 10 ayVardır illaki
Aşk İlişkileri konusunda 8,5b cevap paylaştı. bu kadar evli fakir fukara niye var memlekettte yalan söylüyo erkekler asdfasdf
14 Yorumla
9 ayEvet %99 paraya tav olur. Hatta şurada "hayır" diyen bazıları bile şöyle janti giyinsem lüks bir arabayla yanına gidip tanışalım desem hemen atlar. Şu halimle gitsem "yürü be manyak" der
10 Yorumla
9 ayYok ya ben çulsuz üniversiteli bir gençken ne güzel kız doluydu etrafım şimdi halim vaktim fena değil ama yapayalnız kaldım. Hayat tercihleri bence.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 509 cevap paylaştı.
10 ayParası olan genç erkeklerin aynı kadın ile ömürlerini geçirmeyeceği bilindiğinden bence bu tür ilişkilerde herkes ne olduğunun veya olacağının farkındadır.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
10 ayAynen öyle paran varsa adamsın artık maalesef ne iğrenç bir durum sadece param olduğu için benim yanımda olan bir kadınla birlikte olmak ne kadar romantik!
10 Yorumla
10 ayKadınların çoğu paraya tapar inkar edenler daha çok tapıyor. Farklı olarak gördüğüm kızlar da hep doğuştan zengindi o yüzden önem vermiyorlar zaten elde etmişler
10 Yorumla
9 ayKadınlar çoğu parası olan ve durumu iyi erkeler e bakması normal çünkü benim şahsi düşüncem kadınların erkelri güçlü olmasını ister korunması için ekonomik durumu iyi olsun ister kendisi ve çocuklarını ihtiyaçlarının karşılanması için. Tabi çoğu erkeğin parasal durumu iyi değil. o yüzden böyle bir kaprsie giriyor. Benimde durumum pek iyi değil ama alınganlık yapmıyorum. Doğal yani
00 YorumlaSADECE değil aslında ilk gördüğu erkeğin zengin olduğunu nerden bilir araba saat tamam anlaşılır kıyafet tartışılır ama zengin olanın en çok parasina değil ozguvene ve sonra paraya şöhrete bakar zengin olup ozguvensiz olana bakarmı bakar ama çıkar meselesi ama aşk niyetiyle değil yani zengin olup ozguvensiz de ayrı bir konu böyle insan olacağını da sanmıyorum burada mesele kiz erkeğe bakıyor mu bakmıyor mu
00 Yorumla
10 ayÖyle vefakar kadınlar tanıdım ki, bunu herkes için söylemek haksızlık olur
37 Yorumla- 10 ay
Bi bize denk gelmiyor
- 10 ay
Kesin tanımışsındır birde vefakar olmak enayi olmaktır kusura bakma
- 10 ay
Tanıdım, yalan mı konusucaz
- 10 ay
Yalan konuşmaman için hiçbir sebep yok valla
- 10 ay
Sen kendi hayatınla ilgilen 😊
- 10 ay
Sende namusunla ilgilen eğer varsa tabi
- 10 ay
Kocam mısın? Sanane, var tabiki
9 ayBiraz daha artmış durumda bu. Daha doğrusu ekonomik özgürlüğünü eline almak istemeyen hazırcı ve özenti kadınların davranışları bunlar
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Zeka karakter ve uyumlu olmamız önemli benimçin, birlikte anlaşamadıktan sonra napalım parasını.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı. Para herşeydir diyen insan para için herşeyi yapabilir.
Büyük bir kesim için doğru olsa da , para için herşeyi yapmayacak çok kadın tanıdım.10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
10 ayevet doğru söylüyoruz gnel evler bu yüzden var görmezden gelinenler için ortalığı yıkmasın fakirler diye
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı.
10 ayBu kadina karsi çok kotu bi yaftalama ya karsisindakinin maddiyatina bakmasi gayet normal ama kimlerle ne sevgilinolanlar var :)
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)10 ayErkeği cep harçlığı olarak gören, kişisel gelişimini tamamlamamış, kendini erkeğe objeleştirmeyi düşünen kadınlar evet. Kaliteli bir kadın erkeğin eline bakmaz. Erkek kendisi o kadına harcama yapmak ister.
12 Yorumla- 10 ay
parti kur oy vereyimm
Cevap sahibi10 ay@kuduruk_kız eyvallah kardeşim🙏
10 ayOf kadın düşmanlığı koktu cevaplar direkt olarak, bakmadım bile buram buram geliyor burnuma
28 Yorumla- 10 ay
Acı gerçekleri duydukça kuduran bir Beril...
- 10 ay
@beyazincel Nicki incel olanlar yorum yapmasın mk ıaoeifiıfoeaoıfeiajipoeıa
- 10 ay
Yaptım bile kudur
- 10 ay
@beyazincel Of nasıl kudurttun incel sakin ol ağlıycam şimdi😭😭🙏
- 10 ay
Ağla ve dikkat et kendine
- 10 ay
@beyazincel Eyvallah ağlıyorum reis
- 10 ay
Peçete hediyem olsun göz yaşlarını silersin ezik
- 10 ay
@beyazincel Dedi incel jıopjıpiofjfeapiıjfeapıjfpı
- Aşk İlişkileri konusunda 543 cevap paylaştı.
9 ayKesinlikle istersen dene al bi lüks araç giyimini kuşamınıda düzelt sora gör bak noluuo
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Herkes aynı olmasa da kadınların birçoğu paraya tav oluyor.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
10 ayKadından kadına değişir ve şahit olduğum için şaşırmıyorum
10 Yorumla
10 ayGenelde öyle ama herkes öyle değil. Gerçekten seven karakterine bakar parasına malına değil.
10 Yorumla
10 ayKendi ayakları üzerinde duran duruşlu kadınlar erkek parasına tav olmaz buna ihtiyaç duymaz
10 Yorumla
10 ayHer kadın öyle değil ama öyle olan kadınların sayısı oldukça artıyor
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı. Paraya tav olan kadınlar var yalan değil. Ama şu da var parayı erkekler daha çok sever
10 YorumlaEkonomi iyi olsaydı böyle olmazdı. Ama şu an için öyle evet
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 871 cevap paylaştı.
10 ayParası çok olan erkeğin kaynaklara erişimi kolay olduğu için kadını tavlaması kolaylaşıyor.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)9 ayHaklılık payı var.
Kadın kısmı rahat yaşamak bol bol para harcamak istiyor. Bu noktada harcayacağı parayı kazanmak isteyen kadın daha değerli geliyor. Çalışmayan fakat evinde çalıştığı kadar eşinin maaşını kullanan kadın çok daha çekici oluyor.
00 Yorumla
9 aycinsel çekim hissetme , ten uyumu ilk bakışta hissettiği çekimin para ile ilgisi yok.
ama yaş ilerledikçe, çocuğunu yapacağı baba adayı, evleneceği kişi, beraber takılacağı gezip tozacağı adamı seçerken paraya bakiyor elbette.
hayat bunu öğretiyor.
ama her yaşta ten çekimi hissettiği adamlar olur ve bu parası ile ilgili değil. anlık kimya - ten uyumu vs..00 Yorumla
10 ayOlsunlar. O kızlar da bir gün yaşlanarak gözünden yaş akacak. Elbette herkes bir gün ölecek. Hesap verecek. Her kız veya kadın istediğini yapabilir. Her ah ettiğimde gözden akan yaşı bir gün gelir...
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 693 cevap paylaştı. Maddiyat tabiki önemli ama tav olmak değil. Sevgilisini kullanan kişiler için geçerli bu adamın varını yoğunu yiyo cebinde para kalmıyo sonra böyle kadınlar yüzünden her kadın aynı şekilde görülüyo yanlış olan bu.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)10 ayHayır bide bakir, yakışıklı ve dindar olsun bide merhametli
26 Yorumla- 10 ay
Sende ney varki karşıdan istiyon o kadar şeyi?
Cevap sahibi10 ayVarlığım yeter 😊
- 10 ay
Hanımefendi varlığınız elbet önemli , fakat karakteriniz daha gerekli dış güzellik bir yere kadar
Cevap sahibi10 ayTek dış güzellik yokki zaten😊
- 10 ay
Allah gönlünüze göre versin inşallah
Cevap sahibi10 ayAmiiin inşallah
- Aşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı.
10 ayKadının tav olması paraya göre değil, evlilik düşüncesi paraya göre.
10 Yorumla
10 ayYa şöyle ben buna inanmazdım ama etrafımdaki kızlara soruyorum kriterin ne diye parası olması diyorlar yani bence gerçeklik payı var ama benim için zengin olmasına gerek yok.
11 Yorumla- 10 ay
Etrafındaki kızlara sor bakalım ne gibi özellikleri varmış. Mesela soytarılık yapabiliyorlar mı? Eğer yapamıyorlarsa para için evlendikleri adamlar er ya da geç tekmeyi vurduklarında... boşluğu doldurunuz lütfen 😁😁
Gizli Üye(36-45)10 ayParayı göster
Hemen boşalırlar
Hatta parayı sür hemen çocuk olur10 YorumlaÇoğunluk öyle evet, güçlü ve parası olan erkek 🙌
10 YorumlaSevgili iken para önemli değil sevgi diyen kişi ciddiye binince Maddiyat konusuna gelirse paraya bakar. :)
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 797 cevap paylaştı.
9 ayBenim gençliği Hülya Avşar benzeyen halam gitti beş parasız eniştemle evlendi hem de kaçarak ne demek kadınlar paraya bakar😂
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 361 cevap paylaştı. Parası olan değil
Sorumluluk sahibi olan
Baba parası yiyen erkeklerde var sonuçta
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
10 aySadece bu değil ama artık günümüzde 1. etken diyebiliriz erkeğin parası varsa Ona bi sürü hatun aşık oluyor resmen görüyorum
00 Yorumla - Devamını Gör (66)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat