• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Aşk İlişkileri

Kadınlar sadece parası olan erkeklere mi tav oluyor?

чσlєnα u
чσlєnα Takip Et
Master Yaş: 26
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
915
Yapay Zekaya Sor

Erkekler doğru mu söylüyor 😅

Erkek Soruları Kadın Soruları Para Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
24 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • La__llorona
    La__llorona Takip Et
    Guru Yaş: 28 , eic 100%
    10 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.

Alakası yok. Kimseye para harcattığımı hatırlamıyorum. ya da ne kadar kazandığı ne harcadığı umrumda olmuyor. Önemli olan benim kazandığım para. Biri bana bir şey alıyorsa ya da ısmarlıyorsa mutlaka karşılığını vermişimdir. Ben bir şey alıyorsam ya da yapıyorsam karşılık zaten beklemem. bu içimden gelir. Eski erkek arkadaşlarım bunu bilir. Kimseye borçlu kalmam. Kendi istediklerimi zaten alabiliyorum kimseye ihtiyaç duymadan , kimseden istemeden. Allah'a şükür. 🙂 Şu var tam tersi olan erkekler var. Gerçek hayatta tanıdığım erkek arkadaşlarım bunu bana yapmadı. Hepsi gururlu ve kendi ayakları üzerinde durabilen harika adamlardı.😄Ama sanalda 1 kere yaşamıştım. ilk defa şaşırdığım şeylerden biri birinin " bana bunu al demesi " jfjd ben birinden isteyemem mesela utanırım ve ailemden öyle gördüm. Yani biz kimseden bana şunu al vs demeyiz.
    sanalda başlayıp gerçekte tanıdığım erkeğin paranda gözü olduğu yani.
    sonra cebimize para koymuş oluyor (hiç öyle bir şey olmadığı halde ) . istesede almayacağım şey. cebine para koyan sensin ve bu komik😅 Ne garip dünya değil mi 🙃 nankör olmamak ve gurur kesinlikle önemli. Paragöz erkekte var kadında var yani. Karakter önemli...

2
    2 Yorumla
    • чσlєnα u
      чσlєnα
      10 ay

Eline sağlık, katılıyorum 🫶🏻

Yorumla
    • La__llorona
      La__llorona
      10 ay

Teşekkür ederim canım 😊💚

Yorumla

En İyi Cevaplar

• huzunluyurek
    huzunluyurek Takip Et
    Master Yaş: 40 , eic 99%
    9 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.

Kadınların sadece parası olan erkeklere tav olduğu genellemesi doğru değil; elbette maddi güç bazı ilişkilerde güven ve rahatlık sağlayabilir ama en önemli olan saygı, sevgi ve karakterdir. Maddi güç tek başına bir ilişkiyi sağlam kılmaz, önemli olan karşılıklı anlayış ve destek. Paranın önemi olsa da, tek belirleyici değildir.

0
    0 Yorumla
  • XG10AV
    XG10AV Takip Et
    Master Yaş: 33 , eic 100%
    10 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı.

KS'de birçok kız ( sözüm meclisten dışarı ) paraya tav oluyor. Lakin ben hiç reel hayatta paraya tav olabilecek insanlarla tanışmadım, denk düşmediler yani. Böyle insanların var olduğunu bu platform sayesinde öğrenmiş oldum.

Bence zeki ve güçlü bir kadının paraya tav olacağını sanmıyorum.

0
    0 Yorumla
  • SivisPacemParabellum
    SivisPacemParabellum Takip Et
    Guru Yaş: 29 , eic 100%
    10 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 990 cevap paylaştı.

Parası olması çekicilik katar ancak önemli olan çalışması, mücadele etmesi ve çaba sarf etmesidir. Çünkü erkek savaşçıdır. Boş boş oturan, sorumluluk alamayan, kendisini geliştirmeyen, dirayetsiz, kırılgan, utangaç, hassas, parasız bir erkeği ancak annesi sever.

0
    0 Yorumla

Yapay Zeka Cevapladı

Eko Bey
Eko Bey Takip Et
Fenomen
10 ay
  • Bu konu baya klişe olmuş, değil mi? 😊 İnsanları sadece maddiyatla değerlendirmek çok yüzeysel bir bakış açısı. Elbette bazı insanlar için maddiyat önemli olabilir, ama bu herkes için geçerli değil. Bir ilişkide genelde sevgi, saygı, güven ve paylaşılan değerler ön planda olur. Önemli olan paradan çok kişinin karakteri ve verdiği mutluluktur. 🫶✨

Sen ne düşünüyorsun?

0
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

42

Cevap

84

Cevap

• Ayhan67
    Ayhan67 Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 28
    9 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 8,7b cevap paylaştı.

Bence kadınların sadece parası olan erkeklere tav olduğunu söylemek büyük bir haksızlık olur çünkü değer verilen şey çoğu zaman güven, sevgi, saygı ve karakterdir. Elbette maddi güç bazıları için cazip gelebilir ama bu tek başına yeterli değildir; parayla sadece ilgi çekebilirsin, kalpte yer edemezsin. Bir kadın kendini değerli hissettiğinde, yanında huzur bulduğunda ve gerçekten sevildiğini gördüğünde kalır. Para bir yere kadar kolaylık sağlar ama samimiyet olmadan asla gerçek bir bağ kuramaz.

1
    0 Yorumla
  • OurangMedan u
    OurangMedan Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 38
    10 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.

Maddi gücün kadınlar için önemini kimse inkar edemez. Her istediğini alabilecek bir erkeğin yerine neden fukara yaşasın. Zengin erkeklerin kalbi yok mu acaba, sadece garibanlar mı aşık olur. Ama burada kilit nokta; kadının ne kadar menfaat peşinde koştuğu, bu varlığın ne kadar şımartıcak olmasıdır.

1
    0 Yorumla
  • Sosyetic_SheqiiL u
    Sosyetic_SheqiiL Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 36
    10 ay

Umurumda değil parası pulu. Zaten alınlarında da yazmıyor djdj

1
    0 Yorumla
  • sinem23__ u
    sinem23__ Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 29
    10 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.

Genelde öyle ama herkes bir değil.

1
    2 Yorumla
    • чσlєnα u
      чσlєnα
      10 ay

Tabi ki 🌸

Yorumla
    • sinem23__ u
      sinem23__
      10 ay

🌸🤗

Yorumla
  • emre00
    emre00 Takip Et
    FenomenMentor Yaş: 41
    10 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 64,6b cevap paylaştı.

Para ve yakışıklı olmaya bakarlar

1
    0 Yorumla
  • Barış_LonelyForever u
    Barış_LonelyForever Takip Et
    Efsane Yaş: 26 , eic 100%
    10 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 261,9b cevap paylaştı.

evet çoğu kadın ilk önce paraya sonra da tipe bakarlar. gerçekten kalbi için seven kadın kalmadı ya da karakter için seven kadın kalmadı. zaten kadınların kendisi de bunu kabul ediyorlar bu yüzden de aşk beklemek saçma olur.

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    10 ay

Hayır ilk eşim yakışıklıydı ona kandim ikinci eşim baya kilolu (150 o ben 71) evet cirkin biri değil kilosu için ona herkesin on yargiyla yaklaşıp sadece bir sevgilisi olduğunu biliyorum. Ama bence onu kaçırarak çok büyük bir hata yapmışlar neyseki bana yaradı canim kocam 😍 ikisinin de normal meslekleri var /vardı. Ki bende çalışan biriyim. Yani ikinci evliligm mantık dahilinde oldu eşimle beraber çalışıyorduk ona karşı hissim yoktu ama o ilk gördüğünde hoşlanmış benden bana açıldı ve ben ona karşı bir duygumun olmadığıni ama kendisinin çok iyi bir insan olduğu için kabul edebilirim dedim mantık kismi buydu ve açık açık biliyordu. Sonra bir hafta sonra evlenmek istedi tabiki temkinli olmalıyım. 4 sene sevgililikten sonra 2 senelik evliyiz çok şükür. Hayatımın en büyük sansi evet para herşeydir ama para hiç birseydir düşününce. Çok şükür 🥰 para her zaman herşeye yetmez kimseye sevgi vermez huzur vermez şu anda da bir eksiğim yok beraber her şey yapılıyor. En pahalı şey mutluluk bence satın alamazsınız.

1
    1 Yorumla
    • Schleichen
      Schleichen
      9 ay

2. evliliğinde kocana karşı ne zaman bir şey hissetmeye başladın?

Yorumla
  • BirEsintii
    BirEsintii Takip Et
    FenomenGuru Yaş: 22
    10 ay

Hayır öyle değil. Kendi parasını kazanmayıp, sevgilisinin parasını harcamada gözü olanlar için geçerli bir durumdur. adam gelmiş 40 yaşına hala aile evinde anadan babadan harçlık alarak yaşıyor. Sonra da kadınlar parali erkek seviyor diye ağlıyor.

4
    3 Yorumla
    • чσlєnα u
      чσlєnα
      10 ay

Katılıyorum 🫶🏻

Yorumla
    • BirEsintii
      BirEsintii
      10 ay

🩷..

Yorumla
    • Frankenstein16
      Frankenstein16
      9 ay

Açıkçası ben 40 yaşındayım ve 15:yıldır aktif olarak çalışıyorum. Ama aynı muameleyi gördüm ne hikmetse..
      Neymiş? " Aşk karın doyurmuyormuş"..

Yorumla
  • GözlemciÜyee
    GözlemciÜyee Takip Et
    Xper 7 Yaş: 35 , eic 100%
    9 ay

Ben böyle bir genelleme yapmak istemem. Doğru olmasını da arzu etmem. Kadın-erkek ilişkilerinde tercih belirleyici kriterlere ayrıca bakmak ve değerlendirmek gerekir fakat şahsımca deneyimime göre biraz daha “paralı” bir erkek imajı çizen göstergeleri yansıttığımda dışardan gelen karşı cins ilgisi normal zamanlardaki ilgiyi beşe falan katlıyor. Kadınları “tüm kadınlar” olarak genellememek ve ilgilendikleri tek odak para demememekle beraber azımsanmayacak oranda kadın için paranın neredeyse en önemli kriter olduğu fikrine ne yazik ki istemsizce kapılıyorum.

1
    0 Yorumla
  • ElSoloLobo07
    ElSoloLobo07 Takip Et
    Yoda Yaş: 32 , eic 100%
    10 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.

Kadınların paralı olan erkekleri sevmesi ve istemesi kötü bir şey değil. Bir erkeğin maddi gücünün iyi olması bir çok farklı konuda da iyi olduğunu gösterir. Finansal yönetimi iyidir , insanlarla arası iyidir , parasını kullanmasını biliyordur , çalışkandır , azimlidir , kendisi zengin olduysa zekidir vs. Ayrıca kadınlar daha 10 sene öncesine kadar çalışmasına bile hoş gözle bakılmıyordu. Tabi ki çalışmayan kendi ayakları üzerinde duramayan kadınlar hapis hayatından kurtulup ekonomik özgürlüğü yaşamak isterler bunda yanlış olan bir şey yok. Parası olan erkekler olmayana göre daha cazip tabi ki bunda kötü olan ne gerçekten anlam veremiyorum. Doğal olana karşı direnmek aptallıktan başka bir şey değildir.

1
    1 Yorumla
    • ElSoloLobo07
      ElSoloLobo07
      10 ay

Ben çalışıcam didinicem bir düzen kurucam ev araba alıcam vs sonra hiçbir şey yapmayan çaba göstermeyen çulsuzun tekiyle aynı kefeye koyulacam. Bu bana haksızlık olmaz mı? Kızlar korkmayın paralı erkeklerin çekici gelmesi sizin değersiz olduğunuz anlamına gelmiyor. Bu tamamen doğal tamamen içgüdüsel bir şey. Sana ve çocuğuna doğru düzgün eğitim , imkan verebilecek birini istemek kadar doğal bir şey olamaz. Bırakın ağlak erkekler ağlamaya devam etsin.

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    10 ay

Merhaba,

Hayır, kadınlar sadece parası olan erkeklere ilgi göstermez. Elbette maddi güven önemli olabilir ama sevgi, ilgi, anlayış ve karakter çok daha değerlidir. Bir ilişkide dürüstlük, saygı ve birlikte vakit geçirmek, paradan çok daha uzun ömürlü bir bağ kurar. Para tek başına bir insanı çekici yapmaz; kişilik ve davranışlar her zaman önceliklidir. Ancak parası olmayan erkeği de kimse istemez. Bir söz vardır: "Parası olmayan erkeği sadece annesi sever"

1
    0 Yorumla
  • 1234567yemezler
    1234567yemezler Takip Et
    Master Yaş: 28 , eic 99%
    10 ay

Biriyle zengin diye evlenirsin iflas eder fakir diye istemezsin işleri düzelir hayatta hiçbir şeyin garantisi yok. Sevgi bağlılık bunlara kalmayacak kadar onurlu derin güzel bir duygu canım. Tabi parayı öncelik yapanlar var ama herkes değil 🌸

2
    2 Yorumla
    • чσlєnα u
      чσlєnα
      10 ay

Çok doğru canım 💖🌸

Yorumla
    • 1234567yemezler
      1234567yemezler
      10 ay

🥰🌸

Yorumla
  • GrushenkaRises
    GrushenkaRises Takip Et
    Guru Yaş: 26 , eic 100%
    10 ay

Güç severim ama zenginlik beni geriyor
    Öyle insanlar kasıntı oluyor yanlarında rahat edemiyorsun
    Gösteriş vs de aldıysa başını aman be kaç gitsin
    Orta halli olmak iyidir

3
    1 Yorumla
    • чσlєnα u
      чσlєnα
      10 ay

Kesinlikle

Yorumla
  • AsilSessizlik
    AsilSessizlik Takip Et
    Master Yaş: 35 , eic 100%
    10 ay

Aslında her kadın böyledir diyemem gerçekten karakterli kadınlarımız da var sadece maddiyata önem vermeyen kadınlar da var şimdi ben tutup da evet desem bütün o kadınları da haksızlık olur ama şöyle söyleyeyim artık kadınların çoğunu rahat edecek bir hayat arıyor paralı bir adam arıyor hatta öyle dini inancı bile olmasın umurunda olmuyor ama her şeyde de para mutluluk getirmiyor

1
    0 Yorumla
  • ℓυвιкσℓσg
    ℓυвιкσℓσg Takip Et
    Xper 5 Yaş: 27 , eic 100%
    10 ay

Evet, kadınların bir çoğu öyle çünkü gelecekte daha rahat bir hayat ve daha kaliteli bir yaşam kadınları beklediğini düşünüyorlar bu yüzden ya bir çoğu mantık evliliği yapıyor ya da diğer yarımıda gerçektende severek evleniyorlar zengin kocayla bu doğru tektir hiç şaşmaz.

1
    0 Yorumla
  • 123deneme12345
    123deneme12345 Takip Et
    Yoda Yaş: 21 , eic 101%
    10 ay

Paraya düşen çok fazla hemcinsim var.. Parqsı olsun da yaşı ne olursa olsun, vasfı olmasın, insanlara nasıl davrandıgı beni ilgilendirmesin , bana şiddet uygularsa yüklü miktarda hesabıma para göndersin onunla ruhumda açılan yaraları kapatayım kafasındalar. Yazık.

1
    0 Yorumla
  • Blu3Rag3
    Blu3Rag3 Takip Et
    Yoda Yaş: 31 , eic 98%
    10 ay

Bu zamanda öyle. Özellikle yeni nesil. Yok maaşı şu kadar olacak arabası olacak. 400bin lira maaşı olacak aylık. Ulan 400bin maaşı olan adama evi arabası olan adama sen ne vaad ediyorsun?

https//x. com/aydinbinboga/status/1956093513440936128? t=any-F9_l1yz7CK_IzXcn9g&s=08

1
    1 Yorumla
    • Blu3Rag3
      Blu3Rag3
      10 ay

x.com/.../1956093513440936128

Yorumla
  • KumralFilinta
    KumralFilinta Takip Et
    Xper 7 Yaş: 35 , eic 100%
    10 ay

Okuduğum bir kitapta yazdığına göre Fransız Filozof Frederic Biegbeder sözü varmış;

Kadınlar f*hişe değildir ama ben hiç fakir erkekle birlikte olan çok güzel kadın tanımadım.

Film, dizi hatta gerçek hayatta bile kadınların patronuna, iş verenine vs yüksek statüdeki kişilere aşık oluyor veya ilişki yaşıyor. Siz hiç şirketin güvenlik görevlisine veya danışmadaki görevliye aşık olan kadın görüp duydunuz mu? Çok nadirdir.

1
    0 Yorumla
  • psychoparadıse
    psychoparadıse Takip Et
    Master Yaş: 37 , eic 94%
    10 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 5,3b cevap paylaştı.

Hayır! Kadınlar parasız erkeklerede tav oluyorlar sonra işler ciddiye binince kafalarına dank ediyor ve terk ediyorlar :) Tabii ki hepsi değil ama çoğu... Ya daşöyle söylüyeyim parasız ile beraber iken paralı ve az uz beğendiği biri çıksa anında tekmeyi vurup paralıya gidenleri de az değil.

1
    0 Yorumla
  • KaRa-MaSKe-34
    KaRa-MaSKe-34 Takip Et
    Guru Yaş: 39 , eic 100%
    10 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 958 cevap paylaştı.

Genel olarak öyle kadınların beklentisi çok artık aşk evliliği vs hikaye olmuş..

Peki sen fakir ama gururlu biriyle evlenir miydin..

Tünaydın bu arada

1
    5 Yorumla
    • чσlєnα u
      чσlєnα
      10 ay

Çok fakir olmasını istemem çok zengin olmasını da

Yorumla
    • KaRa-MaSKe-34
      KaRa-MaSKe-34
      10 ay

Desene evine bakan. Biri olsun tembel olmasın yeterli 🤭

Yorumla
    • KaRa-MaSKe-34
      KaRa-MaSKe-34
      10 ay

işyerinde yım.. turknet mesaj atmış sorun devam ediyor diye evde wifi. yok umarım ben gidene kadar düzelir 🤣🤣

Yorumla
    • чσlєnα u
      чσlєnα
      10 ay

Umarım 😅

Yorumla
    • KaRa-MaSKe-34
      KaRa-MaSKe-34
      10 ay

Yoksa senin wifiye bağlanacak şifreyi yolların bana 🤣🤣

Yorumla
  • UykucuHilal u
    UykucuHilal Takip Et
    Master Yaş: 25 , eic 100%
    10 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.

Para önemli bir kriter ama tek kriter değil. Parasız evliliklerin halini görüyoruz kavga gürültü eksik olmuyor. Sağlıklı ve mutlu bir evlilik için paranın önemini inkar edemeyiz.

1
    1 Yorumla
    • чσlєnα u
      чσlєnα
      10 ay

Doğru

Yorumla
  • seanfey u
    seanfey Takip Et
    Master Yaş: 36 , eic 100%
    10 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı.

Paraya tav olmayan yer yüzünde bir canlı söyler misin bana

2
    1 Yorumla
    • чσlєnα u
      чσlєnα
      10 ay

Vardır illaki

• tenedos u
    tenedos Takip Et
    Master Yaş: 37 , eic 93%
    10 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 8,5b cevap paylaştı.

bu kadar evli fakir fukara niye var memlekettte yalan söylüyo erkekler asdfasdf

1
    4 Yorumla
    • чσlєnα u
      чσlєnα
      10 ay

Erkekler ne zaman doğru söylemiş hfhd

Yorumla
    • tenedos u
      tenedos
      10 ay

bi keresinde söylemiştim

Yorumla
    • чσlєnα u
      чσlєnα
      10 ay

Helal shjd

Yorumla
    • tenedos u
      tenedos
      10 ay

savoool

Yorumla
  • SülfürükAsit
    SülfürükAsit Takip Et
    Master Yaş: 38 , eic 100%
    9 ay

Evet %99 paraya tav olur. Hatta şurada "hayır" diyen bazıları bile şöyle janti giyinsem lüks bir arabayla yanına gidip tanışalım desem hemen atlar. Şu halimle gitsem "yürü be manyak" der

1
    0 Yorumla
  • IslıBirAdam
    IslıBirAdam Takip Et
    Bilge Yaş: 36 , eic 100%
    9 ay

Yok ya ben çulsuz üniversiteli bir gençken ne güzel kız doluydu etrafım şimdi halim vaktim fena değil ama yapayalnız kaldım. Hayat tercihleri bence.

1
    0 Yorumla
  • vatizdetşit
    vatizdetşit Takip Et
    Xper 6 Yaş: 41 , eic 100%
    10 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 509 cevap paylaştı.

Parası olan genç erkeklerin aynı kadın ile ömürlerini geçirmeyeceği bilindiğinden bence bu tür ilişkilerde herkes ne olduğunun veya olacağının farkındadır.

1
    0 Yorumla
  • BuDamıOfsayt_69
    BuDamıOfsayt_69 Takip Et
    Guru Yaş: 100 , eic 100%
    10 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.

Aynen öyle paran varsa adamsın artık maalesef ne iğrenç bir durum sadece param olduğu için benim yanımda olan bir kadınla birlikte olmak ne kadar romantik!

1
    0 Yorumla
  • ΒοmβαcıΜülαyim
    ΒοmβαcıΜülαyim Takip Et
    Yoda Yaş: 83 , eic 100%
    10 ay

Kadınların çoğu paraya tapar inkar edenler daha çok tapıyor. Farklı olarak gördüğüm kızlar da hep doğuştan zengindi o yüzden önem vermiyorlar zaten elde etmişler

1
    0 Yorumla
  • Hatirsizadam
    Hatirsizadam Takip Et
    Xper 6 Yaş: 23 , eic 82%
    9 ay

Kadınlar çoğu parası olan ve durumu iyi erkeler e bakması normal çünkü benim şahsi düşüncem kadınların erkelri güçlü olmasını ister korunması için ekonomik durumu iyi olsun ister kendisi ve çocuklarını ihtiyaçlarının karşılanması için. Tabi çoğu erkeğin parasal durumu iyi değil. o yüzden böyle bir kaprsie giriyor. Benimde durumum pek iyi değil ama alınganlık yapmıyorum. Doğal yani

0
    0 Yorumla
  • RedbullHo
    RedbullHo Takip Et
    Xper 5 Yaş: 19 , eic 102%
    10 ay

SADECE değil aslında ilk gördüğu erkeğin zengin olduğunu nerden bilir araba saat tamam anlaşılır kıyafet tartışılır ama zengin olanın en çok parasina değil ozguvene ve sonra paraya şöhrete bakar zengin olup ozguvensiz olana bakarmı bakar ama çıkar meselesi ama aşk niyetiyle değil yani zengin olup ozguvensiz de ayrı bir konu böyle insan olacağını da sanmıyorum burada mesele kiz erkeğe bakıyor mu bakmıyor mu

0
    0 Yorumla
  • xx-CiciKız-xx
    xx-CiciKız-xx Takip Et
    Xper 7 Yaş: 27 , eic 100%
    10 ay

Öyle vefakar kadınlar tanıdım ki, bunu herkes için söylemek haksızlık olur

3
    7 Yorumla
    • orçomanyak
      orçomanyak
      10 ay

Bi bize denk gelmiyor

Yorumla
    • beyazincel
      beyazincel
      10 ay

Kesin tanımışsındır birde vefakar olmak enayi olmaktır kusura bakma

Yorumla
    • xx-CiciKız-xx
      xx-CiciKız-xx
      10 ay

Tanıdım, yalan mı konusucaz

Yorumla
    • beyazincel
      beyazincel
      10 ay

Yalan konuşmaman için hiçbir sebep yok valla

Yorumla
    • xx-CiciKız-xx
      xx-CiciKız-xx
      10 ay

Sen kendi hayatınla ilgilen 😊

Yorumla
    • beyazincel
      beyazincel
      10 ay

Sende namusunla ilgilen eğer varsa tabi

Yorumla
    • xx-CiciKız-xx
      xx-CiciKız-xx
      10 ay

Kocam mısın? Sanane, var tabiki

Yorumla
  • MadagaskarAslanı
    MadagaskarAslanı Takip Et
    Master Yaş: 31 , eic 99%
    9 ay

Biraz daha artmış durumda bu. Daha doğrusu ekonomik özgürlüğünü eline almak istemeyen hazırcı ve özenti kadınların davranışları bunlar

1
    0 Yorumla
  • Blossom01
    Blossom01 Takip Et
    Guru Yaş: 27 , eic 100%
    10 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.

Zeka karakter ve uyumlu olmamız önemli benimçin, birlikte anlaşamadıktan sonra napalım parasını.

1
    0 Yorumla
  • _ALCHERA_
    _ALCHERA_ Takip Et
    Master Yaş: 37 , eic 99%
    10 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı.

Para herşeydir diyen insan para için herşeyi yapabilir.
    Büyük bir kesim için doğru olsa da , para için herşeyi yapmayacak çok kadın tanıdım.

1
    0 Yorumla
  • kadınyokdertyok
    kadınyokdertyok Takip Et
    Master Yaş: 26 , eic 100%
    10 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.

evet doğru söylüyoruz gnel evler bu yüzden var görmezden gelinenler için ortalığı yıkmasın fakirler diye

1
    0 Yorumla
  • TipSizAdam06
    TipSizAdam06 Takip Et
    Master Yaş: 42 , eic 99%
    10 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı.

Bu kadina karsi çok kotu bi yaftalama ya karsisindakinin maddiyatina bakmasi gayet normal ama kimlerle ne sevgilinolanlar var :)

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    10 ay

Erkeği cep harçlığı olarak gören, kişisel gelişimini tamamlamamış, kendini erkeğe objeleştirmeyi düşünen kadınlar evet. Kaliteli bir kadın erkeğin eline bakmaz. Erkek kendisi o kadına harcama yapmak ister.

1
    2 Yorumla
    • kuduruk_kız
      kuduruk_kız
      10 ay

parti kur oy vereyimm

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      10 ay

@kuduruk_kız eyvallah kardeşim🙏

Yorumla
  • berilllimsa
    berilllimsa Takip Et
    Yoda Yaş: 19 , eic 101%
    10 ay

Of kadın düşmanlığı koktu cevaplar direkt olarak, bakmadım bile buram buram geliyor burnuma

2
    8 Yorumla
    • beyazincel
      beyazincel
      10 ay

Acı gerçekleri duydukça kuduran bir Beril...

Yorumla
    • berilllimsa
      berilllimsa
      10 ay

@beyazincel Nicki incel olanlar yorum yapmasın mk ıaoeifiıfoeaoıfeiajipoeıa

Yorumla
    • beyazincel
      beyazincel
      10 ay

Yaptım bile kudur

Yorumla
    • berilllimsa
      berilllimsa
      10 ay

@beyazincel Of nasıl kudurttun incel sakin ol ağlıycam şimdi😭😭🙏

Yorumla
    • beyazincel
      beyazincel
      10 ay

Ağla ve dikkat et kendine

Yorumla
    • berilllimsa
      berilllimsa
      10 ay

@beyazincel Eyvallah ağlıyorum reis

Yorumla
    • beyazincel
      beyazincel
      10 ay

Peçete hediyem olsun göz yaşlarını silersin ezik

Yorumla
    • berilllimsa
      berilllimsa
      10 ay

@beyazincel Dedi incel jıopjıpiofjfeapiıjfeapıjfpı

Yorumla
  • alttantire19
    alttantire19 Takip Et
    Yoda Yaş: 35 , eic 100%
    9 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 543 cevap paylaştı.

Kesinlikle istersen dene al bi lüks araç giyimini kuşamınıda düzelt sora gör bak noluuo

1
    0 Yorumla
  • Eirenee1
    Eirenee1 Takip Et
    Guru Yaş: 32 , eic 100%
    10 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.

Herkes aynı olmasa da kadınların birçoğu paraya tav oluyor.

1
    0 Yorumla
  • Pamuksekerofficall
    Pamuksekerofficall Takip Et
    Guru Yaş: 31 , eic 100%
    10 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.

Kadından kadına değişir ve şahit olduğum için şaşırmıyorum

1
    0 Yorumla
  • BellaVistaa
    BellaVistaa Takip Et
    Yoda Yaş: 24 , eic 100%
    10 ay

Genelde öyle ama herkes öyle değil. Gerçekten seven karakterine bakar parasına malına değil.

1
    0 Yorumla
  • Şişkolettaa
    Şişkolettaa Takip Et
    Master Yaş: 28 , eic 100%
    10 ay

Kendi ayakları üzerinde duran duruşlu kadınlar erkek parasına tav olmaz buna ihtiyaç duymaz

1
    0 Yorumla
  • samsunlu321
    samsunlu321 Takip Et
    Yoda Yaş: 24 , eic 97%
    10 ay

Her kadın öyle değil ama öyle olan kadınların sayısı oldukça artıyor

1
    0 Yorumla
  • Asilade
    Asilade Takip Et
    Guru Yaş: 31 , eic 98%
    10 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.

Paraya tav olan kadınlar var yalan değil. Ama şu da var parayı erkekler daha çok sever

1
    0 Yorumla
  • Kfodlw
    Kfodlw Takip Et
    Xper 6 Yaş: 29 , eic 100%
    10 ay

Ekonomi iyi olsaydı böyle olmazdı. Ama şu an için öyle evet

1
    0 Yorumla
  • NostaljikBirFilm
    NostaljikBirFilm Takip Et
    Guru Yaş: 33 , eic 100%
    10 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 871 cevap paylaştı.

Parası çok olan erkeğin kaynaklara erişimi kolay olduğu için kadını tavlaması kolaylaşıyor.

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    9 ay

Haklılık payı var.

Kadın kısmı rahat yaşamak bol bol para harcamak istiyor. Bu noktada harcayacağı parayı kazanmak isteyen kadın daha değerli geliyor. Çalışmayan fakat evinde çalıştığı kadar eşinin maaşını kullanan kadın çok daha çekici oluyor.

0
    0 Yorumla
  • phartalicy
    phartalicy Takip Et
    Xper 5 Yaş: 38
    9 ay

cinsel çekim hissetme , ten uyumu ilk bakışta hissettiği çekimin para ile ilgisi yok.
    ama yaş ilerledikçe, çocuğunu yapacağı baba adayı, evleneceği kişi, beraber takılacağı gezip tozacağı adamı seçerken paraya bakiyor elbette.
    hayat bunu öğretiyor.
    ama her yaşta ten çekimi hissettiği adamlar olur ve bu parası ile ilgili değil. anlık kimya - ten uyumu vs..

0
    0 Yorumla
  • ümitlerbittiartik
    ümitlerbittiartik Takip Et
    Xper 5 Yaş: 36
    10 ay

Olsunlar. O kızlar da bir gün yaşlanarak gözünden yaş akacak. Elbette herkes bir gün ölecek. Hesap verecek. Her kız veya kadın istediğini yapabilir. Her ah ettiğimde gözden akan yaşı bir gün gelir...

1
    0 Yorumla
  • GoRGeOuSS
    GoRGeOuSS Takip Et
    Yoda Yaş: 30 , eic 100%
    10 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 693 cevap paylaştı.

Maddiyat tabiki önemli ama tav olmak değil. Sevgilisini kullanan kişiler için geçerli bu adamın varını yoğunu yiyo cebinde para kalmıyo sonra böyle kadınlar yüzünden her kadın aynı şekilde görülüyo yanlış olan bu.

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    10 ay

Hayır bide bakir, yakışıklı ve dindar olsun bide merhametli

2
    6 Yorumla
    • orçomanyak
      orçomanyak
      10 ay

Sende ney varki karşıdan istiyon o kadar şeyi?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      10 ay

Varlığım yeter 😊

Yorumla
    • orçomanyak
      orçomanyak
      10 ay

Hanımefendi varlığınız elbet önemli , fakat karakteriniz daha gerekli dış güzellik bir yere kadar

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      10 ay

Tek dış güzellik yokki zaten😊

Yorumla
    • orçomanyak
      orçomanyak
      10 ay

Allah gönlünüze göre versin inşallah

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      10 ay

Amiiin inşallah

Yorumla
  • siyahcorap
    siyahcorap Takip Et
    Master Yaş: 38
    10 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı.

Kadının tav olması paraya göre değil, evlilik düşüncesi paraya göre.

1
    0 Yorumla
  • Yorgunçiçek987
    Yorgunçiçek987 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 22
    10 ay

Ya şöyle ben buna inanmazdım ama etrafımdaki kızlara soruyorum kriterin ne diye parası olması diyorlar yani bence gerçeklik payı var ama benim için zengin olmasına gerek yok.

1
    1 Yorumla
    • oldcity026
      oldcity026
      10 ay

Etrafındaki kızlara sor bakalım ne gibi özellikleri varmış. Mesela soytarılık yapabiliyorlar mı? Eğer yapamıyorlarsa para için evlendikleri adamlar er ya da geç tekmeyi vurduklarında... boşluğu doldurunuz lütfen 😁😁

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    10 ay

Parayı göster
    Hemen boşalırlar
    Hatta parayı sür hemen çocuk olur

1
    0 Yorumla
  • вeyeғendi
    вeyeғendi Takip Et
    FenomenGuru Yaş: 36
    10 ay

Çoğunluk öyle evet, güçlü ve parası olan erkek 🙌

1
    0 Yorumla
  • Eryk333
    Eryk333 Takip Et
    Xper 1 Yaş: 24
    10 ay

Sevgili iken para önemli değil sevgi diyen kişi ciddiye binince Maddiyat konusuna gelirse paraya bakar. :)

1
    0 Yorumla
  • Eskiblablacı
    Eskiblablacı Takip Et
    Guru Yaş: 30 , eic 100%
    9 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 797 cevap paylaştı.

Benim gençliği Hülya Avşar benzeyen halam gitti beş parasız eniştemle evlendi hem de kaçarak ne demek kadınlar paraya bakar😂

0
    0 Yorumla
  • Grbryrb
    Grbryrb Takip Et
    Bilge Yaş: 31 , eic 92%
    9 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 361 cevap paylaştı.

Parası olan değil

Sorumluluk sahibi olan

Baba parası yiyen erkeklerde var sonuçta

0
    0 Yorumla
  • MmartKedisi
    MmartKedisi Takip Et
    Master Yaş: 49 , eic 92%
    10 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.

Sadece bu değil ama artık günümüzde 1. etken diyebiliriz erkeğin parası varsa Ona bi sürü hatun aşık oluyor resmen görüyorum

0
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (66)
Devamını Gör(111)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Kadınlar sadece parası olan erkeklere mi tav oluyor?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Erkekler de parası çok olan kadınlara tav olur mu? 38 cevap verildi
Kadınlar parası olan erkeklere daha mı fazla ilgi gösteriyorlar? 76 cevap verildi
Kadınlar erkekte sadece paraya mı bakıyor? 15 cevap verildi
Sizce neden bazı kadınlar erkekleri para kaynağı olarak görüyor? 28 cevap verildi
Kadınlar paraya Erkekler de kadına doymuyor sizce doğru mu? 16 cevap verildi
Neden erkekler, kadınların paraya tav olduğuna inanır? 81 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Paraguay, Türkiye karşısında 2026 Dünya Kupası'nın en erken golünü attı! Sizce maç nasıl biter?
  • Paraguay 1 Türkiye 0 sonrası bu rezil dünya kupası performansı hakkında ne düşünüyorsunuz?
  • Türkiye'nin Dünya Kupası'na veda etmesi hakkında ne düşünüyorsunuz?
  • Mesafeli davranan erkeğe nasıl yaklaşılır?
  • Türkiye maçını izlediniz mi?
  • Kim sabah kahvesi içmek ister?
  • Sabah uyanınca yapmaya üşendigin şey nedir?
  • Dünya Kupası elenmesi sonrası Montella: ‘Nasipten de ötesi yok’ dedi! Sizin en sevdiğiniz söz hangisi?
  • Hangi SUV otomobil daha mantıklı, siz hangisini neden tercih edersiniz?
  • Aşık olmak sizi korkutuyor mu?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨